Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ravenův horoskop: Raky čeká klidná plavba, Ryby inspirace

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. října 2021 ● 06:00

    Měsícem říjnem vás provede známý astrolog a mág Raven Argoni. Co nás čeká a nemine?

  • 1.

    Beran

    Beran
     Celý říjen bude pro Berany zajímavý, užitečný a přínosný. Mnoho věcí a záležitostí, o něž se Berani dlouhou dobu snažili a nemohli se dobrat žádných kloudných výsledků, se během října splní, dořeší, naplní a uskuteční a je celkem jedno, jestli se bude jednat o oblast pracovní, finanční, partnerskou či obchodní. Zdánlivě se tak mohou Berani setkávat s různými životními principy, protože Beran, který se chtěl rozejít nebo rozvést se šťastně odloučí od svého partnera, zatímco jiný Beran, který zrovna někoho hledal se naopak bude s někým dávat dohromady, třeba zrovna se svým "ideálním" partnerem. Beran, který chtěl změnit zaměstnání se bude loučit s firmou, u které delší dobu pracoval, zatímco Beran, který zrovna tuto firmu hledal, do ní bude nastupovat. Čili samozřejmě neplatí, že "všichni Berani budou dělat to samé a budou přitom mít ty samé pocity", každý si najde to svoje. Úspěch mohou Berani očekávat kolem 20. října, kdy se odehraje úplněk se Sluncem ve Vahách a Měsícem v Beranu.

  • 2.

    Býk

    Býk
     U Býků bude nejvíce veselo 22. října, kdy bude na Býky působit kromě Uranu ještě Měsíc, jenž nemusí vždy přinášet zachmuřené a depresivní nálady, ale může se občas projevit jako inspirativní prvek v jinak poměrně dost těžkopádném životě. Po celý řijen bude na Býky působit Uran, označovaný často jako planeta života. Většinou se vliv Uranu projevuje tak, že člověk myslí všechno až smrtelně vážně a pokud má vrozený smysl pro humor, tak jej krotí a často se i trochu bojí upřímně a srdečně se zasmát. Což se často, v současnosti například při čtení zpráv dá dost těžko udržet. V oblasti partnerské se budou mnozí muži, narození v Býku, chovat dost netypicky, protože nebudou jevit zájem o plytké sexuální zábavy, ale budou se spíše zajímat o vztahy, které v budoucnosti mohou někam posunout a jejich zájem se soustředí na zakládání rodin a starání se o děti. Mnoho čtenářů bude jistě tvrdit, že tací muži již neexistují, ale i když jsem se tomu sám divil, mohu nejednoho nevěřícího Tomáše nebo nevěřící paní Tomášovou vyvést z omylu.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Specifické astrologické konstelace, blízké všem Blížencům odpovídají přítomnosti Černé Luny a trigonům Černé Luny vůči Saturnu a k Merkuru. Přeloženo do lidštiny to znamená, že je velmi dobře možné, že v životech Blíženců nastanou změny k lepšímu v několika důležitých oblastech. První oblastí je práce, zaměstnání, obchod, podnikání, prodej a koupě, takže, pokud jste například v blízké či lehce vzdálenější minulosti nemohli najít práci nebo vás občas někdo ošulil díky vtipně sepsané nebo nepsané smlouvě o dílo, dočkáte se během října satisfakce. Stejně tak tomu bude i v oblasti partnerství. Stalo-li se, že jste nebyli úplně spokojení třeba s tím, že jste sami jako kůl v plotě (s tím je spokojený málokdo) nebo jste se handrkovali se svým partnerem, který téměř zákonitě vždy a stále toužil po něčem úplně jiném, než vy, dočkáte se i v této oblasti zlepšení a koncem října (na rozdíl například od konce září, které bylo spojené s určitou nervozitou) budete spokojení.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Pokud bychom chtěli nějaké astrologické znamení označit jako šťastné a v podstatě i bezproblémové, tak jsou to vzhledem k měsíci říjnu 2021 Raci. Tím samozřejmě neříkám, že se nemůže nic negativního stát a že všichni Raci budou celý říjen od rána do večera rozesmátí, vysmátí, žoviální, přátelští a bodří a že budou mít zdravý a pevný spánek, ale z osudového hlediska by se nemělo stát nic, co by se dalo považovat za neštěstí, smůlu nebo osobní selhání. Podle konstelací se může Rak setkat s jevem, zvaným "interference", neboli zásah cizí osoby do života, což může být třeba vliv psychopata, proti kterému se dá těžko bránit nebo nedostatek zkušeností, jenž může vést k vynucenému nesprávnému rozhodnutí - například vás někdo přemluví, abyste investovali celoživotní úspory do zbrusu nové kryptoměny nebo dali výpověď v práci, když ještě nemáte jinou, lepší. Což samozřejmě není osud, ani působení hvězd, ale vlastní hloupost.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Celkově v pohodě budou prakticky všichni Lvi, zvláště, když se občas, když si sami nebudou vědět rady, zachovají podle pravidla, "zpátky ke kořenům". Může to být, třeba jen přechodný návrat k původnímu partnerovi nebo partnerce, pokud o to bude mít i druhá strana zájem, ale může to být, třeba v podnikání nebo v práci, popřípadě v denní praxi, návrat k tradicím, původním postupům a metodám. Lvi se budou v říjnu rozhodovat samostatně, nemusí se nechat nikým ovlivňovat, ale je docela dobře možné, že se několikrát během října ocitnou v situaci, kdy jim nejvíce pomůže, vzpomenout si, jak si v podobné situaci poradili kdys dávno jejich otcové, matky, dědové a babičky. Co vždycky říkala babička, když na ni dolehly podobné starosti?

  • 6.

    Panna

    Panna
    Říjen se bude pro Panny odehrávat ve znamení změn. Jestli velkých nebo menších, to už si Panny rozhodnou samy, ale změn bude hromada. Pozor si musíte dát pouze na změny, které se vás nebudou přímo týkat, což jsou změny, se kterými přiběhnou vaši známí, kamarádi, přátelé nebo partneři, popřípadě rodinní příslušníci. Musíte si uvědomit, že i když se mají určité změny integrovat do vašeho života, tak jsou i změny, které nemusíte prožívat stejně intenzivně, jako například váš známý, který se právě stěhuje do nového bytu. V takovém případě by bylo zbytečné, kdybyste se hned chtěli přidat a začali byste si také hledat nový byt, zvláště, když se nepotřebujete stěhovat. Byla by to ztráta času.

  • 7.

    Váha

    Váhy
    Znáte-li někoho, kdo je narozen ve znamení Vah, znáte člověka, který vám může poradit v oblasti práce, businessu, podnikání a partnerství. Vždy, když se stane, že někdo může radit ostatním, co a jak dělat, tak to vždy platí jen pro určitou dobu, protože čas má proměnnou kvalitu a stejně jako se mění kvalita času, mění se i kvalita jakýchkoliv poskytovaných poradenských služeb. 6. října dojde ve Vahách ke spojení, neboli konjunkci Slunce, Měsíc, Merkur a Mars, což je Nov, obohacený Merkurem a Marsem, což znamená, že Váhy budou mít dokonalý vhled do životů ostatních lidí, týkající se speciálně práce, vztahů a partnerství. Jen tak mimochodem, já sám mám na 8. října již napevno domluvenou schůzku s jednou dobrou známou, která je Váha. Je dobré nejenom vědět, ale i vědět, jak toho, že něco víte, využít.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Vzhledem k říjnu 2021 je Štír výborné znamení, symbolizující harmonii, vstřícnost, pomoc a toleranci. Mluvím o komunikaci, která je v horoskopech symbolizována Venuší, milou planetou, kterou mnoho astrologů vidí též jako Kolo štěstí. Je sice pravda, že štěstí se někdy může prezentovat jako vrtkavost, přece jenom jde o iracionální veličinu, ale speciálně spojení Štíra a Venuše vnáší do hry na začátku října šťastné okamžiky, které potěší, zvláště, když jsou nečekané. Rozhodně se každá společnost více a lépe pobaví, když v ní bude alespoň jeden příslušník tohoto zajímavého a dalo by se říct i progresivního znamení. Jinými slovy se prakticky každý Štír může stát doslova kořením října 2021.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
     Od 8. do 31. října 2021 budou Střelci pod blahodárným vlivem Venuše a když se občas něco podobného stane, tak vždy říkám, že je pro všechny, kdo jsou pod přímým vlivem božské Venuše nejvyšší čas začít cvičit tantru, tao-jógu nebo sexuální magii. Pokud nemáte k sexualitě kladný vztah (ano, i to se může stát), je zde ještě možnost využít vlivu Venuše k jakékoliv činnosti, ve které je třeba, aby vám přála náhoda a nemusí to být zrovna volby nebo touha proniknout do vysoké politiky. Říjen bude úspěšný měsíc pro Střelce, kteří rádi soutěží, závodí nebo se snaží dosáhnout vrcholných sportovních výkonů. Trochu bych přece jenom varoval před jakýmkoliv hazardem, protože, ruku na srdce, nemusí být každá výhra dílem náhody, ale i dílem nenápadně upravených okolností.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
     Když vyjdeme čistě z astrologických souvislostí, nemůžeme přehlédnout, že se na konci Kozoroha (což platí úplně pro každého Kozoroha) nenápadně krčí planeta Pluto. Někdo ji vidí jako princip drobných potíží, které zasahují do každodenní praxe, jiný v této planetě vidí zmeškaný nebo zmařený čas, popřípadě špatnou volbu, když si například chceme zkrátit cestu skrz bludiště, které neznáme. V říjnu 2021 se dá všem Kozorohům vzkázat, že bude dobré dávat si pozor na všechno, co by mohlo skončit jako čistá ztráta času. Pokud se budete na cokoliv chystat, položte si otázku, bude to stát za to? Nemohl bych místo toho udělat něco jiného, možná i užitečnějšího? Pokud se chci něco naučit a věnovat tomu svůj čas - vyplatí se to? Jaké jsou záruky, o které se mohu opřít? Co se stane, když druhá strana nesplní smlouvu?

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
     Stále je zde přítomnost Saturnu a Jupitera, která dává tušit, že v říjnu 2021 se pro mnoho lidí doslova vyplatí být Vodnářem. Pokud jste se tak již narodili, tak máte štěstí. Pokud ne, tak si občas můžete na Vodnáře alespoň zahrát. Vodnáři budou mít štěstí na druhé (nebo prostě odpovídající) pohlaví, snadno se budou seznamovat, budou mít i dobré pracovní nabídky a pracovní podmínky. Když budou chtít na svém životě cokoliv změnit, stačí se jen nadechnout a vyslovit své přání, je zde velká pravděpodobnost, že se prakticky s každým rychle a beze ztrát domluví. Je možné, že se Vodnářům nepodaří během října vyřešit všechno, co vyřešit chtějí, ale určitý, poměrně dost velký pokrok bude v životech Vodnářů velmi dobře patrný.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Jak jste si jistě již všimli, jsou Ryby dlouhodobě, což platí i pro říjen 2021, pod blahodárným vlivem Neptunu - je to planeta klidu a harmonie, planeta snů a tvůrčích schopností, i když je pravda, že Neptun sám za sebe nic netvoří, ale jednoznačně se o něm ví, že podporuje uměleckou tvorbu a je zdrojem nekonečné inspirace. Umělec, který se narodil jako astrologická Ryba může v říjnu začít psát knihu, může začít připravovat výstavu maleb nebo fotografií, může začít natáčet film, popřípadě může shánět peníze a dotace (to je často docela příjemná práce) na uměleckou tvorbu, ani nevím, jestli tady něco podobného vůbec existuje, Neptun sám o sobě nám asi žádné prachy nepůjčí, ale se vším ostatním nám při další tvorbě ochotně pomůže.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz