Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Úplněk ve znamení bouří: Rohatý hromový měsíc přináší peníze a změny

/
  • Kozoroží úplněk je přísný, ale očistný
    Kozoroží úplněk je přísný, ale očistný (profimedia)
    15. července 2019 ● 10:34

    PRAHA (neo) – Kozoroh není bezproblémové znamení a úplněk pod jeho vládou se s nikým nemazlí. Zemí se valí bouřky a déšť a magie, který se k úplňku váže, vyžaduje řád a pořádek. Úplněk v Kozorohu nastane v úterý 16. 7. ve 23:38 hodin.

  • 1.

    Úplněk pod vládou Kozoroha

    Kozoroh je znamením řádu a kariéry.
    Kozoroh je znamením řádu a kariéry.
    Autor: archiv

    Ve dnech které jsou pod nadvládou Kozoroha, bychom si měli dávat pozor na kostru, kolena, kosti, zuby, nehty, kůži.  Vždy když se odehrává úplněk ve znamení Kozoroha, je potřeba uvést záležitosti do pohybu.

     

    Kozoroh
    Základní energie: struktura, trpělivost, šetrnost, diplomacie, upřímnost, sebekázeň, vytrvalost, spravedlnost, řád, sebeovládání.

     

    Vyhněte se: depresivnímu rituálu.

     

    Pozor na: bezohlednost.

     

    Základní lunární živel: Země

     

    Základní solární živel: Voda

     

    Doporučené rituály při úplňku: Změny doma, zlepšení ve škole, kouzelné praktiky ve váš prospěch, získání peněz.

  • 2.

    Rituál pro získání vysněné práce

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    I když se vám nebude chtít, i když budete mít pocit, že je všechno zbytečné, každý den navažte užitečný kontakt, ozvěte se na poradě, nebo třeba napište někomu, kdo by mohl o práci vědět. Brzo uvidíte, že váš cíl není nedosažitelný, a že se otevírá brána k novým příležitostem. Nevzdávejte to předčasně a časem se stanete vlastním splněným snem.Rituál, jak získat práci svých snů je jednoduchý. Téma si můžete změnit podle toho, co řešíte. Nezapomeňte, že ve všech rituálech pracujete hlavně sami se sebou, se svým podvědomím a svými energiemi.


    Připravte si papír a tužku, zelenou svíčku. Zapalte si svíčku a pak se soustřeď na sebe. Na papír si sepište, jakou představu máte o své práci a co opravdu umíte. Nelžete si do kapsy, rozhodně se však také nepodceňujte. Rituálem začněte a potom jděte pevně za svým cílem. Naučte se svou vizualizaci pouštět jako film, aby vám vaše touhy přešly do krve.


    Napište si své cíle dvojmo, jeden papír zapečeťte do zelené obálky a schovejte, druhý si vystavte na viditelném místě, a po 21 dní každý dne udělejte aspoň krůček ke splnění svého snu.

     

  • 3.

    Očistný rituál

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Budete potřebovat: papír, tužky, kovovou mísu nebo pánev, sklenici s vodou, zapálenou svíčku.

     

    Na čistý papír napište všechno, co vás trápí, všechno, co vás traumatizuje. Pokud pocítíte smutek, nebo vztek, vezměte tužku a vymalujte, klidně i vyčmárejte ze sebe emoce na papír.  Až budete mít pocit, že už jste klidní, vezměte si čistý papír a na ten napište své touhy a přání. Na tento papír postavte sklenici vody, papíry psané a počmárané emocemi spalte v kovové míse. Poproste oheň, aby vás zbavil vašich bolestí.


    Pak poproste ty, kdo vás chrání (mohou to být andělé, duše příbuzných, bohové, atd.), aby byli nápomocní a vodu ze sklenice vypijte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz