Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

7 andělských rad pro šťastný život? Spoléhejte na intuici!

/
  • Andělé jsou průvodci, kteří nezklamou.
    Andělé jsou průvodci, kteří nezklamou. (archiv)
    14. dubna 2016 ● 06:00

    Hledáte pomoc a divíte se, že nepřichází? Máte pocit, že se vám smůla lepí na paty, štěstí se k vám obrátilo zády a všichni pomocníci jsou hluší?
    Možná vám pomohou rady vlídných andělů.

  • 1.

    1. Co dělat, když nejste pány svého osudu?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Každý z nás má v sobě něco z krále, ale abychom získali moc, musíme přijmout i zodpovědnost. „Modli se k bohu, ale sám plav k břehu,“ říká přísloví a má pravdu. Pomoc přichází k připraveným.

     

  • 2.

    2. Co dělat, když úspěch nepřichází?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Překročte vlastní stín. Nejvíc překážek na své cestě si klademe sami, největším soupeřem je náš vlastní strach a často i to, že sami sebe nemáme rádi. Jak můžete o svých kvalitách přesvědčit ostatní, když se sami považujete za neschopné? Často zbytečně přehlížíte úspěchy a zveličujete nedostatky v naději, že vám to někdo vyvrátí. Opakovaná nepravda se však pro okolí stává pravdou a vy sami sebe proklínáte svým sebepodceňováním.

     

  • 3.

    3. Jak zvítězit?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Nepohrdejte cestami, které vám andělé nabízejí. Pokaždé, když odmítáte nabídku, protože v ni nevěříte, pokaždé, když si netroufáte využít možnosti, která se vám nabízí, odmítáte pomoc, kterou vám osud nabízí.
    Nezavírejte si dveře sami.

     

  • 4.

    4. Jak najít spřízněnou duši?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Skromnost je hezká vlastnost, ale jen ten, kdo hledá, najde. Pokud máte pocit, že vás ve vašem okolí nikdo nechápe, vydejte se jinou cestou. Lidé nezmění své myšlenky, to vy musíte změnit společnost. Nečekejte zázrak, pomoc andělů se projevuje malými skutky, náznaky a náhodami. Je to, jako by vás někdo jen zlehka postrčil, ale jít už musíte sami.

     

  • 5.

    5. Jak najít řešení?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Řešení existuje – vždycky. Ne vždy je to růžová cesta, ale řešení se zpravidla najde, jen může být překvapivé. Nezavrhujte hned to, co se ze začátku jeví nezvykle.

  • 6.

    6. Co dělat, pokud nejste v životě šťastní?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Někdy můžeme mít pocit, že si s námi osud pohazuje jako příboj dětskou hračkou, že se k nám život otočil zády a nám už nezbývá než trpně čekat. Andělé však radí nikdy se nevzdávat.
    „Vždycky je něco, co můžeš na svém životě změnit, vždycky existuje rozcestí, na kterém se můžeš dát jinudy. Pokud tvá cesta dosud vedla tam, kde nechceš skončit, změň své chování a změníš celý život.“

     

  • 7.

    7. Jak slyšet rady andělů?

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Spoléhejte se na svou intuici a instinkty, pozorujte svět kolem sebe novýma očima. To je největší dar andělů. Otevřou vám nový svět, který je kolem vás stále, ale vy ho přehlížíte. Nové možnosti, radosti i krásy. Stačí se jen dívat. 

    Víte, jakým způsobem s vámi andělé komunikují? Víc čtěte zde.

    Vyberte si svého andělského patrona. Archandělé nad vámi drží ochrannou ruku. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz