Online chat
Dobrý den paní Lenko Jarek 14.1. 1950 prosím na co si mám dát pozor 19.9. 2003 jsem ochrnul po CMO levá ruka levá noha 5.7. 2009po pádu mám operovaný krček levé nohy v roce 2014 ozařována rakovina prostaty nyní chodím s fr berlí na kontrolu na onkologiikaždé 3 měsíce moc děkuji za odpověd paní EVĚ KALIVODOVÉ jsem poslal SMS 80kč a nic díky jarek (JAROSLAV)
Foto
Dobrý den, pane Jaroslave. Do února řešte jen to nejnutnější. Mezi únorem až červencem buďte bdělý při chůzi, nikam nespěchejte a na nic jiného než na kroky nemyslete. Od ledna do října budete řešit vztahy, soukromé i ty ostatní, raději se nepouštějte do divokých diskuzí, nebojujte a nenechávejte se vykolejit. Zkuste trpělivě sledovat situace, jejichž svědkem jste a pochopit proč se dějí. Od května se může něco viditelně a k lepšímu změnit. Budete-li něco žádat, dočkáte se kladné odezvy. I Vám může přinést uspokojení, pomůžete-li někomu s něčím. Radost objevujte v obyčejných věcech a dětech.
Dobrý den pani Lippertová, vždy mě pobaví že se jmenujeme podobně :-) Jsem Alena Lippertová narozena 15.7.1962. Chtěla bych se zeptat co mě čeká v roce 2016, nějak jsem si dost letos změnila život. Předem děkuji (Alena Lippertová)
Foto
Dobrý den, Aleno. Tak to mne těší, že jsme jmenovkyně, že by příbuzné? Do r.2017 ještě stále budete měnit, leden až duben trpělivě sledujte, co Vám přichází do cesty, do července se radujte ze všech maličkostí, abyste po narozeninách měla chuť do přestavby a inventury základních potřeb a jistot.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na svůj zdravotní stav,hrozí mě gynekologická operace.Jestli je možné tohle vyléčit alternativní cestou pomocí bylinek atd.Také mě zajímá jak se mi bude dařit v důchodu ,který mě brzy čeká.Narozená 27.2.1956.Moc děkuji. (anajnec)
Foto
Dobrý den, ano, máte šanci si pomoci alternativou, do narozenin mějte hlavu pod kontrolou, aby myslela na příznivé věci, ne katastrofické. Po narozeninách celý rok je léčivý, regenerující a uzdravující, díky stravě, dýchání, cvikům, spánku, bylinkám apod. Od května 2016 by měl být viditelný výsledek. Následující roky se máte vzdělávat a ničím se nenechávat omezovat. V podstatě máte dovoleno dělat co chcete a co Vás baví.
Dobrý den paní Suchardová, jsem nar. 27.5.1958 ve 22 hod.Rok 2015 hned prvním dnem kdy jsem se dozvěděla,že můj manžel má jinou, začal velmi bolestně,prošla jsem psych.peklem, ve druhé polovině roku jsem začala nový vztah s člověkem (nar.19.10.1961/, kterého znám asi 3 roky..Tak hektický rok na změny jsem nezažila ve svém životě.Moc Vás prosím, co mě čeká v novém roce 2016 a jestli tento nový vztah bude můj osudový.Moc Vám děkuji za odpověď a přeji Vám krásný adventní čas a krásné Vánoce.Vlasta (Vlasta)
Foto
Milá Vlasto, i když to nebylo příjemné, mělo dojít k jakémusi nakopnutí. Příští rok je pro Vás velmi důležitý, protože teď už budete režisérem Vašeho života Vy sama, ne okolní situace a lidi. Tento muž nemusí být Váš osudový, nicméně po šedesátce Vás čeká pěkné soužití s nějakým princem.
Dobry den.Mam velkou prosbu. Co me ceka pristi rok. Nic se mi nedari Najdu uz konecne praci a budu mit trochu taky stesti Dekuji. Budu se tesit na odpoívedd Pavel 27.8.75 (Pavel)
Foto
Dobrý den, Pavle. V lednu a březnu byste se neměl bát někde se prezentovat, zviditelnit. Od května by se mělo vše dařit.
Hezký den, prosím, jaký budu mít rok 2016? Letošní rok byl pro mě těžký po zdravotní stránce.21.4.1977 00:45 Rakovník děkuji a krásné Vánoce a hodně zdraví do nového roku 2016. (Šárka)
Foto
Dobrý den, Šárko. Do léta byste měla být v jakési rekonvalescenci, aby se tělo zregenerovalo. Pak budete mít opět dostatek sil a vůle na to, abyste pochopila, zklidnila se a smířila s minulostí a nastartovala se na odlišný životní styl, tempo, myšlení atd. Sama sebe dokážete svými psychickými schopnostmi vylepšit si zdraví nebo se dokonce uzdravit.
dobry den pani lenko moc vas prosim o odpoved narodila jsem se 18.8 1966 co me čeka přišti rok?dekuji (jana)
Foto
Dobrý den, paní Jano, do února přemýšlejte, co byste chtěla, potřebovala a mohla ve svém životě vylepšit. Pak vymyslete v době mezi únorem a květnem, co pro to můžete udělat. Od poloviny května je pak velmi aktivní a odvážné období, kterým můžete změnit spoutu dosavadních nefunkčních věcí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jani. Vy byste se měla přestat trápit hlavně tím, že se příští rok k synovi začnete chovat jinak, autoritativně. Syn jen využívá situace a lidí a nevidím, že by mu to skončilo. Po narozeninách budete mít velitelské až napoleonské číslo, takže Vám nezbyde nic jiného než zavelet a dát jasné pokyny a termíny. Máte se osvobodit od tohoto břemene a nepůjde to jiným způsobem. Je to příležitost pro Vás, ale pomůže to i synovi, aby si nenadělal další problémy.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Renato. Šance jsou v březnu/dubnu a pak od srpna dále. Nicméně je důležité, abyste změnila své vlastní chování a postoje, abyste k sobě nepřitáhla muže, kteří vlastně nehladají partnerku, ale hlavně náhradní maminku. Takové muže, kteří jsou buď emocionálně zastydlí, dětští nebo až příliš vychytralí a kteří by Vás jen zneužívali. Co se týče práce, dveře k té lepší se otevírají od února. Nebojte se prezentovat sebe a své schopnosti, být drzejší a akčnější. Oslňte. Od května je pak šance mít buď lepší pozici nebo úplně jinou práci.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Beko. Prosím, nenapsala jste datum narození, napište ještě jednou. Děkuji.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Darino. V příštím roce si máte užívat své ženství. Pečovat o sebe, nechat jiné o Vás pečovat, změnit image, pohrávat si s novými barvami, oblečením, začít např. tančit, poslouchat jiný druh hudby. Nespěchejte na udobřování. Radujte se, že můžete trávit čas ve společnosti jiných lidí, i mužů. Na jaře natankujete zásoby energie, kterou můžete vydávat všemi směry. Choďte po horách nebo leťte k moři, ale nezůstávejte doma. Bavte se, čímž ovlivníte své vyzařování a přitáhnete k sobě stejně naladěné lidi. Pak sama zhodnotíte, jestli se chcete i nadále udobřovat.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Broňo. Ano potká, ale je potřeba, aby si na začátku prošla zkušenostmi. Častokrát nebude slyšet dobře míněné rady, jako kdyby měla špunty v uších. Je taky možné, že špunty sundá a něco pochopí a změní až ve svých 38 letech. Málokdy se dá přeskočit čas a s tím spojené zkušenosti. Kolem června 2016 se může s někým seznámit, kdo ji na nějaký čas ovlivní.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Hanko. Od ledna byste měla trávit více času mimo domov, chodit do společnosti, na akce, přednášky.... Setkáte se s lidmi, které mají podobné záliby jako Vy. V létě byste měla jet do lázní, odpočinek na dovolené nebo se naučit na delším kurzu např. meditaci, cvičení, dýchání nebo stravování. Celý rok je nakloněn tomu, abyste vyměnila některé staré známé, kteří už Vám do života nic nepřinášejí, za nové a pro Vás nabíjející a rozzařující lidi. Tudíž se Vám i otevírá cesta k novému partnerství, které Vás naplní. Otevřete se hravosti.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Terezo. Příští rok potkáte spoustu nových lidí, napadne Vás velké množstí myšlenek a jak je použít pro druhé, velké možnosti se nabízení od konce dubna, kdy se nemáte bát zavést novinky do soukromého či profesního života. V létě možná potkáte zajímavého člověka, který Vás bude dále inspirovat a Vy na tom můžete jen vydělat. Ke konci roku pak prožívejte radost ze sebe, svého uplatnění a žití celkově. Radostí, úsměvem a vlastní spokojeností posílíte imunitu a chuť tvořit a žít, čímž se nabijete na 3 roky dopředu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Eli. Asi Vás nepotěším, ale teprve se to chystá k zvratům ve všech oblastech. Ale nebojte se, má to tak být, abyste touto revolucí získala zkušenosti, nabrala sílu a odvahu a zjistila směr. Od 22.12. Vám končí období přešlapování v bahně a začínáte se zachraňovat, vylézat na povrch a za půl roku na to zjistíte, kolik jste najednou zvládla práce, různých rozhodnutí a že vše nabírá směr a má i viditelný cíl. Úžasný rok, hodně práce, hodně změn, ale vnímejte, jakmile bude chvíli klid, jděte se vyspat nebo jinak načerpat síly.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Klaudie. Zavzpomínejte, co vše jste prožívala před 2 roky, co se Vám připletlo do cesty, z čeho jste byla zmatená. Některé situace se budou opakovat, abyste ještě více rozšířila své intuitivní schopnosti. Nejzásadnější pak bude konec r.2016. Tyto své pocity a předvídání máte použít do praktického života. Podívejte se, co stojí na nestabilních nohách, kde je potřeba něco doplnit nebo ubrat nebo úplně zrušit. Odvaha k těmto zásadním rozhodnutím přijde na jaře. Nebojte se říct "NE", cítíte-li že se Vám uleví.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jani. Naděje je, protože po narozeninách jste schopna ze sebe vytáhnout spoustu skryté energie, abyste to změnila. Ta energie je odvážná a bojovná. Nebudete chtít setrvávat ve stávajících podmínkách a proto vyrazíte do boje, abyste mohla žít jinak. Všechna minulá dramata máte nechat za zády a rozjet se novým zábavnějším směrem. Do narozenin ještě "odpočívejte", protože Vám za chvíli začne jízda na rychlodráze. Trpělivost je u konce, sama se chopíte volantu svého osudu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Maruško. Od 19.12. Vám nastartuje myšlení. Je důležité, abyste příliš nemyslela na starosti, nekomplikovala je ještě více, ale spíše se zaměřila na fyzické činnosti, práci, tak aby se unavilo tělo a nemělo sílu a chuť něco rozebírat. Pak se i dobře vyspíte. Sama sebe příliš zatěžujete a dobrovolně přebíráte i starosti druhých na sebe. Z této tíhy pak chřadne Vaše tělo. Dcera si poradí, sama potřebuje udělat zásadní krok, rozhodnutí svého života, což bude od února 2016. Potřebuje změnit zaběhlé rutiny a odvážit se jít po nové a nikým nevyšlapané cestičce. Zvládne to, nesmí se bát riskovat. Obě to zvládnete, Vy si najděte tu oblast, ve které byste se mohla bavit a smát a něco tvořit.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Heleno. Vám začalo těmito narozeninami na celý rok důležité období. Máte se zbavovat všeho, co už Vás velmi tíží. Máte se pomyslě vznést a letět v balónu, ale pokud tam s sebou vezmete i spoustu napěchovaných pytlů starých záležitostí a věcí, pak se neodrazíte. Velké boom má nastat od dubna. Do té doby třídění co chcete, potřebujete a co ne, jen Vy sama. Můžete dělat a vyzkoušet co chcete, neomezujte se, poznávejte. Změny, změny, změny, takové je teď Vaše období. A vše k lepšímu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Helo. Od ledna 2015 jste už mohla mít různé záblesky toho, že tato práce skončí. A je to v pořádku. Máte pracovat jinde, dělat něco jiného, učit se nový směr. Máte šikovné ruce, rozvíjejte schopnost, která se v nich skrývá. Dnešek Vám jen pomohl v tom se posunout ke svému osudu, spokojenému žití a nalezení práce, která Vás bude naplňovat. Sledujte, co se Vám honí hlavou, co často vídáváte, co Vám stále leze do cesty. Pro něco nového se máte zažehnout. Máte prožívat nadšení a dobrodružství jako teenager. Přichází doba hledání, zkoumání, zkoušení. V létě začnete mít o sobě jasno. Neuvazujte se na stejný druh práce a zaměstnanecký poměr. Měníte se. Mění se Váš postoj i myšlení.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Kláro. Ano, máte to malinko složitější, ale dá se na tom pracovat. Je důležité, abyste nevyzařovala a nezastávala roli vychovávajícího rodiče. Zkuste důvěřovat a nechat druhému prostor, aby mohl ukázat své kvality, potřeby a bylo mu dovoleno Vám pomáhat a dělat radosti, ale ve svém stylu. Ta šance někoho potkat je od května 2016, na cestách, v dopravním prostředku nebo při zvláštní situaci. Nebraňte se ničemu. Teď jste otevřená komunikaci, tak si najděte přátelé na zatím této úrovni a vypovídejte se ze svým pocitů. Mějte ze se radost. Od r.2019 a dále máte silná a plodná čísla, tudíž dětí můžete mít, kolik zvládnete.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ireno. Zdravotní potíže se zmírní, pokud se budete cítit svobodně a budete moci dělat, po čem Vaše duše touží. Od r.2014 už máte být sama sebou, ne v područí něčeho nebo někoho. od poloviny r.2016 najdete svou parketu a svůj styl a od r.2018 Vaše kreativita nabere obrátky a Váš život se obohatí o spoustu informací, lidí a zážitků. I muž se objeví, cca na podzim, ale měl by mít jiné charakterové vlastnosti, než jste doposud potkávala.