Online chat
Dobrý den Lenko. Dovolte mi zeptat se na pracovní sféru svého života. Má práce mě baví, ale "bojuji" se svou přímou nadřízenou. Po 15 letech působení v soukromém sektoru ( jako zaměstnanec) pracuji cca 5 let na úřadě MČ a nemohu si zvyknout na fakt, že ve "státní" sféře není člověk posuzován (i finančně hodnocen) podle toho, co umí a jak pracuje, ale pouze podle sympatií či antipatií. Můj vztah s vedoucí odboru mě opravdu dost stresuje - ale kvůli své práci (tedy její náplni), kterou bych jinde v dnešní době těžko sehnala, nechci celou záležitost řešit radikálně - tedy odchodem. Jak se má situace bude do budoucna vyvíjet a je šance na její zlepšení? Moc děkuji za Vaší odpověď. (Pavla 10.03.1968)
Foto
Milá Pavlo, nejpozději v září 2016 stejně uděláte radikální rozřešení. V současné době stále potřebujete nasbírat jakési zkušenosti s nespravedlností, falší a marným mírovým jednáním. Z toho všeho pak budete čerpat, nebojte se, přijde spoustu odvahy a bez jakéhokoliv strachu změníte vše, čeho se zatím bojíte. Nechte plynou čas, situace, tu správnou chvíli nepromeškáte. Berte to tak, že navštěvujete školu života, potřebujete to zažít, abyste mohla předávat dále. Vaše cesta je jinde než ve státním sektoru, resp. než po jaké jste šla nyní.
Finance Dobrý večer Lenko, prošla jsem si velkými problémy s financemi a nadělala tím problémy i své rodině. Podařilo se mi to z velké části urovnat, tak mám dotaz, zda se mi konečně začne po finanční stránce dařit, abych jim mohla i pomoci. Děkuji za odpověď Marsel /28.1.1962/ (Marsel)
Foto
Dobrý večer, od dubna 2016 na dva roky byste měla začít nový život, směr, minulost nechat minulostí. Bude to stát mnoho sil a energie, ale znovu si vybudujete jméno a pozici, od července 2018 bude opět vidět odměna osobní i finanční.
Dobry den,pani Lenko.Dnesni doba je hodne o penezich a proto je skvele je mit a umet s nima hospodarit.I me by zajimalo,jestli budu ja i ma rodina na te lepsi strane,co se financi tyka?Podari se mi prodat nejaky muj napad?Dekuji Lenka[15.7.1976] (Lenka)
Foto
Milá Lenko, máte moc hezký datum narození. Můžete z něj velmi mnoho čerpat. Je v něm síla, bojovnost, kreativnita, ale i intuice, vciťování, schopnost spolupracovat, pomáhat, učit se a předávat ostatním. Ode dneška Vám začíná možnost nebát se prezentovat hravou formou, od ledna pak můžete své nápady ještě více rozmnožit a od dubna z Vás bude větší a silnější "JÁ".
Dobrý den paní Lenko. Díky svému ex manželovi jsme s dcerou ve velké finanční tísni. Chci se prosím zeptat, kdy se má finanční situace zlepší? Věřím, že se zlepší. Popřípadě, měla bych sázet? Čeká mě výhra? Srdečně děkuji. Lenka 18.2.1977 (Lenka)
Foto
Milá Lenko, sázet nemusíte. Stačí, když začnete využívat svůj talent. Týká se především slaďování lidí, barev, tvarů, vůní či tónů. Máte se naučit finančně myslet, což neznamená převracet několikrát každou korunu, ale investovat svou energii, péči, lásku a schopnosti do něčeho, co přinese úspěch i prospěch. Nabídněte lidem, z čeho máte Vy sama největší radost.
Dobrý den paní Lenko, manžel uvažuje o změně zaměstnání. Má práci změnit nebo zůstat v práci současné? Budeme na tom finančně lépe, když práci změní? Je narozen 21.5.1966 ve 12 h. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Zuzka (Zuzka)
Foto
Dobrý den, Zuzko. Ano, manžel by měl změnit práci, ale až od 21.února a dále. Protože ho to bude bavit, budete mít i lepší finance.
Pekný den prajem s manzelom sa rozhodujeme ci mame predat nasu firmu manzel je pooperacii srdiecka a je dos t vyčerpaný ma ese internetovy e sop a tomu sa chce venovat baví ho to a chceme si otvorit predajnu .Ta prva firma nam moc nefunguje tak vas prosim o pomoc pekne dakujem manzel nar. 26,06 1965 dakujem Lubica (jozef)
Foto
Dobrý den, Lubica. Od prosince 2015 by měl manžel dělat jen to, co ho nestresuje a na co mu stačí síly. Určitě se nesmí přepínat. Květen 2016 by mu pomohly lázně, klid, péče, pravidelnost. Od června 2017 by pak už mohl opět nastoupit na rychlejší tempo a dělat několik činností najednou. Vaše datum nemám, ale pokud otevřít prodejnu, pak byste ji měla mít na starosti Vy, manžel na to nemá energii.
Přeji hezký den paní Lenko, nar.14.2.1945 odpoledne, bylo sv. Valentýna a ještě Popeleční středa. Přinese mi tento datum do života také nějaké odlehčení a nějakou fin. výhru? V životě největší výhru uznávám zdraví, které přeji i Vám. Děkuji Anna (Anna)
Foto
Milá Anno, děkuji za přání. Máte pravdu, zdraví je na prvním místě, když funguje, pak se dá vše s lehkostí řešit. Vy byste měla od r.2000 žít život naplno, nebát se ničeho, stále se o něco zajímat, bavit s lidmi, získávat nové informace, předávat je dál. Nemůžete se nudit, jinak by hlava přemýšlela nad hloupostmi. Takže Vaše datum narození Vám přináší spoustu radostí, zábavy a nadšení pro něco. Pečujte o tělo, aby bylo stále pružné, chůze a protahování je ideální. Užívejte si vše naplno.
Dobrý den chci se zeptat na syna zda půjde na školu státní nebo soukromou a zda ji dodělá . Nar.31.7.2000 Renata (Renata)
Foto
Dobrý den, Renato. Bohužel nemám hodinu narození, ale je důležité, aby dělal takovou školu, která ho zajímá, baví a není zaměřena na výkony. Syn špatně snáší stres, buď by pak nic nedělal a nebo by měl sklony k nemocem.
Prémiová otázka
Foto
Milý Radime, jste velmi šikovný, Vaše ruce i nohy jsou léčitelské. Měl byste najít způsob, systém, jak této Vaší přirozené schopnosti využít. V podstatě pro Vás jiná práce neexistuje, než masírovat, hladit, protahovat, předávat energii, přírodní léčba a styl života atd. V této činnosti nepocítíte nikdy nouzi. Máte duchovní čísla, práci, učení sebe sama i ostatních v duchovnu, a dřív nebo později Vás život na tuto cestu dovede. Přeji hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Renato, od 9.10. do 9.1. budete vnímat, že je potřeba něco ukončit, co Vás už nenaplňuje. Je to velká inventura, kdy je na prvním místě slovíčko "NE", už to nechci, nepotřebuji... Od 9.1.do narozenin máte velmi dobré čísla, která se dokáží prosadit, převálcovat svou silou, schopnostmi, elánem, nadšením, drzostí, nic a nikdo Vás nezastaví. Využijte toho. Přítel od r.2018 začne mít jiná čísla než doposud, začne být usedlejší, bude preferovat neměnný rytmus. Zatímco Vy se budete stále rozvíjet a žít aktivně. Budete-li se vzájemně tolerovat, pak spolu můžete vycházet a žít.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Hanko. Od 23.10.tohoto roku se Vám otevírá lepší a jednodušší cesta, přichází i více energie a odvaha. Na jaře jsou další kroky ke zlepšení nejen finanční situace, nové radosti, lidé a štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ivo. Větší výhra by mohla být květen 2019. Během dvou let se spíše orientujte na sebe, budou se Vám opakovat některé situace a lidi z minula, je potřeba pročistit a pochopit proč Vám to do života přichází. Každý člověk Vás bude nevědomě nastavovat zrcadlo, abyste lépe poznala sebe sama.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, škoda, že jste nenapsala narození syna. U Vás se vše bude řešit od února do května. Nenechte se odbýt, bojujte. Pak se budou odehrávat další děje odvisejících od těchto měsíců. Tudíž můžete zůstat na stejné adrese, ale je potřeba, abyste byla na syna přísnější.
Prémiová otázka
Foto
Milá Adriano, pro Vás by byla výhra přestěhovat se do zahraničí, cca za 3 a více let, a to jak po pracovní tak citové stránce. V únoru byste mohla vyhrát, kdybyste se řídila intuicí a pocitem.
Prémiová otázka
Foto
Milá Evo, od léta 2016 budete muset tuto situaci radikálně řešit, nejspíše osamostatněním, odstěhováním. Do té doby se snažte jasně formulovat co chcete a co ne, co Vám dělá dobře a naopak... Buď budete v pozici oběti, kdy si s Vámi lidé i sitauce budou zahrávat a nebo obětí nebudete - v tom přípdě dokážete vyslovit Vaše konkrétní potřeby a stát si za nimi. Bratr bude mít jasno až od r.2017 a dále, kdy začne cíleně jednat, buď se odstěhuje nebo s domem jinak naloží.
Prémiová otázka
Foto
Milá Marie, po narozeninách byste se měla na něco konkrétního soustředit, na tom cíleně pracovat, abyste během jara a léta už z toho měla dobrý pocit, základ pro budoucnost a jistotu materiální nebo finanční. Měla byste se cítit jako vítěz na olympiádě. Od r.2018 a dále byste měla pracovat sama na sebe, jste schopná a originální, tímto peníze dokážete hravě vydělat.
Prémiová otázka
Foto
Milá Šárko, od ledna Vám přichází čísla, která vyžadují pečlivou práci a promyšlené akce. Není zde moc prostoru pro riskování a další zadlužování. Prodej domu by byl možný koncem r.2017. Nápad je skvělý, ještě rozvíjejte a připravujte podklady, v prosinci udělejte vše pro jeho realizaci, bude se dařit. Ale bez poctivé práce to nepůjde.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, dneškem se Vám lámou čísla k lepšímu. Do nynějška jsme se brodila v "bahně", ale teď by mělo dojít k nastartování Vašich sil i nových možností a aktivit. Můžete potkat člověka, který Vám pomůže nebo Vy sama najdete takový kolektiv, ve kterém budete společně něco vytvářet. V říjnu se nestraňte lidí, ale něčím je oslňte, v listopadu máte praktická a pracovní čísla, prosinec může být úspěšný i výdělečně, leden je plodný a pracovně vytížený. Naberete mnoho zkušeností učením se něčeho nového.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ivano, Magdaléna by neměla očekávat, že někdo jí pomůže, že jí něco samo spadne do klína. Je potřeba, aby našla zalíbení v nějaké činnosti, práci a díky tomu bude spokojená sama se sebou i finačně. Markéta je šikovná, sice jí život přinese pár nečekaných situací, ale bude se snažit je pochopit a nakonec těžit ze zkušeností. Tudíž i finanční situace se může během pár let chovat neočekávaně, chvíli nahoře, chvíli dole. Bylo by lepší, aby uměla hospodařit, nejen s penězi, ale i s energií.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, letošními narozeninami Vám začne velmi důležitý rok, kdy byste měla udělat spoustu zásadních rozhodnutí a změn k lepšímu. Nejvíce uvědomění si svých vlastních potřeb proběhne od dubna dále. Ve Vašem případě nelze spoléhat na výhru, ale spíše sama si vybudovat finanční a materiální jistoty. Po r.2017 se začnete učit novým věcem a objevovat své schopnosti,díky tomu po 54.roce si dokážete vydělat velmi slušné peníze.
Prémiová otázka
Foto
Petro, prosím, napiště své datum narození. Bez toho nemůžu odpovědět. Děkuji.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ireno, V prosinci Vám přeje štěstí v příjmu financí nebo výhře. Po narozeninách na celý rok si spíše hlídejte výdeje, zbytečně neutrácejte. Březen a začátek června jsou pro Vás dobré, jak po fyzické tak i po finanční stránce. Září nebo listopad je ideální investovat do svého zdraví, vitamíny, rehabilitace,lázně... Na hranici chudoby rozhodně neskončíte, investujte především do sebe a svých potřeb. Od r.2018 se finanční stav viditelně zlepší.
Prémiová otázka
Foto
Milá Drahomíro, dodatečně vše nejlepší ke včerejším narozeninám. Budete vnímat, že potřebujete dořešit, opustit staré a začít žít jinak, radostněji, veseleji. Změní se toho mnoho, Vy, Vaše pocity, potřeby, směr, tím i finance. Od dubna 2016 se spoustu věcí samovolně pohne kupředu, červenec je pro Vás měsícem splněných přání. Co se týká vztahu, je spíše možné, že příští rok potkáte spřízněnou duši, než abyste se vracela k manželovi. Hodně štěstí.