Online chat
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na své zdraví. Jsem zatím bez větších potíží, ale necítím se zcela v pořádku. Jsem, jak říkám, zdravá nemocná. Moje otázka zní: mám se opravdu bát, něčeho se vyvarovat.? (Janča)
Foto
Dobrý den, zdravotně - může Vás tížit žaludek, občasné bolení hlavy, tlak na hrudi - jsou to poslíčci, kteří oznamují, že nejde úplně po své cestě, ktero ujste si sama při vstupu na svět zvolila. Jakoby máte na zádech batoh a ten Vás tíží. Jste spojená se svou minulostí tohoto života. Pořád jakoby na něco myslíte, snažíte se dát dopořádku, napodobovat, prostě nejdete dál. To je pravá příčina Vašeho stavu.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na syna, jak se mu bude dařit v práci a osobním životě 27.8.1983. Děkuji (Atěna)
Foto
Dobrý den, práce - změna a to radikální. Měl by jít sám na sebe. Osobní život - stagnace, jen občas malé odlehčení, společnost jinak nic moc.
Dobrý den, jaké bude mé zdraví v roce 2016, Jitka, 4.11.49, v 15,15 h.Děkuji Vám za odpověd. (Jitka, )
Foto
Dobrý den, změna zdr. stavu k lepšímu, pochopení své osoby, kdo jsem, kam jdu a jdu! Ke svému životu potřebujete způsobem jistotu a ta přichází nebo už můře být aktivovaná. To způsobuje ulehčení zdraví, i když, upřímně, nebylo to zas tak špatné s Vámi. Každopádně zdraví se lepší a Vy kráčíte dál.
Dobrý den Evičko,co mě čeká tento rok? 10.7.1055 Děkuji Mirka (Drahomíra)
Foto
Dobrý den, Drahuško, to je úžasné, nic zásadního tento rok nebudete řešit, jen samé lenošení, odpočinek. Rokem 2016 proplujete v pohodě, klidu a lásce.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat co mě čeká ...Moc děkuji na odpověd .Nar 25.11,1954.....Karolina  (Karolina)
Foto
Dobrý den, práce - posun, změna k lepšímu, více návrhů, variant, budete se rozhodovat, osamostatnění se. Zdraví - nejsou zde negativní změny. Příchozí změna od osoby blízké k Vám, Vaše pomoc jí vše v pozitivním, uvolněném, ale bude to pro Vás životní změna.
Měla bych se v oblasti zdraví něčeho obávat v roce 2016? Zatím jsem zdravá, ale predispozice v rodině nejsou zrovna růžové.  (Jarmila )
Foto
Nemusíte bát ničeho. Nic Vám tady nehrozí, jste v plné síle a Vaše životní cesta je prozářená sluncem.
Prosim o odpoved.Johann 16.9.1948.Je to ten pravy pre mna? Dakujem.  (Tatiana 30.4.1956)
Foto
Omlouvám se, ale není. Vy to máte postavené na zajištění, hmotě a on na podmínkách osoby k osobě. Pokud Vám bude tento vztah vyhovovat, pak je to v pořádku a je to na Vás. Partner duše to však není.
Dobry den, chtěla bych se zeptat jak se mi bude dařit v lásce v roce 2016 (03.08.1996 v 13:05) Děkuju (Sabina)
Foto
Dobrý den, jste hodně odtažitá. Zkuste se více uvolnit, protože to je jediná věc, která Vám brání k jemné, krásné, prosvětlené cestě směrem k lásce.
Milovaná Evičko,Ráda bych věděla manželský vztah syna 9.6.1976 taky v případě rozvodu jestli bude šťastný a pod...Tak snad odpovíte na moji prosbu .Jsem zoufalá píši dokola a od nikoho žádná odpověď. Děkuji moc  (Věrka B.)
Foto
Dobrý den, Váš syn má zde dvě možnosti - pokud ve vztahu zůstane, bude se dusit. Není to novinka, je to stav, který ho provází již delší dobu. Ve vztahu může zůstat, ale není to waw, štěstí, láska. Uzamkne se do sebe, ale i tak může fungovat. Pokud ze vztahu odejde, odhodí plášť přetvářky a dojde ke zklidní. Ptáte se na jeho život následně. Bude šťastný. Po rozchodu je zde odpočinek duše, rozjímání, zklidnění, poté nový vztah a to bude waw, bomba, super - však uvidíte sama, poznáte to na něm a to je jeho pravá životní partnerka. V jeho životě nastane změna a to on potřebuje. Bude šťastný a spokojený.
Dobry vecer pani Kalivodova, snad budem mat stastie a odpoviete mi na moju otazku a ta by znela:coho sa mam vystrihat a naco sa mam tesit v novom roku 2016. (Lydia)
Foto
Dobrý den, pozor si dejte na úřední jednání, podpisy smluv apod. Těšit se můžete na zklidnění svého života. Už to nebude nahoru a dolů, ale vše se více zklidní, Vy si odpočinete a budete mít více času na pozorování svého okolí, budete se seznamovat s novými lidmi, duchovně budete růst.
DOBRÝ DEN PANÍ EVO PROSÍM O ODPOVĚD MOC DĚKUJI.JSEM INVALIDNÍ NAJDU 2016 PŘÍTELE? V JAKÉM OBDOBÍ A OKOLNOSTÍ SE SEZNÁMÍME.DĚKUJI ZA ODPOVĚD 1.5.75 6 H RÁNO KLÁRKA (klárka)
Foto
Dobrý den, ano, najdete, ale bude malinko odlišný od Vašich představ. Seznámíte se v prostoru, kde budou lidé s určitým zájmem.
Dobrý den. Dočkám se letos miminka? 11.4.1981 Děkuji za odpověď :-) (Klára)
Foto
Dobrý den. Ano
Dobrý den paní Evičko,můžete se mi prosím podívat do kartiček jaké změny mě letos čekají?Dana 53let.Děkuji (zuzanka)
Foto
Dobrý den, čeká Vás změny - pozitivní od osoby blízké. Takové milé překvapení, které není jednorázové, ale bude se táhnout. Tady nenecházím slov, jak lépe to popsat. Vás osobně čeká rozhodování se v situaci, která se bude týkat pouze Vaší osoby - práce, povýšení? Odbornost? Jinak vše ok.
Dobrý den, paní Evo. Mého syna - 38 let-stále trápí bolest pat.Všechna vyšetření jsou negativní ,"ostruhy"nemá.Prosím o Váš názor a ev. návrh řešení.Děkuji a přeji hezký den. Hana (Hana)
Foto
Dobrý den, Váš syn nechce jít ve svém životě dál, nechce dělat kroky, které jsou potřeba pro získávání nových info. Cítím zklamání, poškrábané srdíčko, ublížení. On nyní couvá a nechce jít dál. Tady mu nemůžete pomoct Vy ani já, zde mi může pomoct jen on sám svým rozhodnutím.
Dobrý den Evičko, mám spánkovou apnoi (zástava dechu) a nedomikavost chlopně. Chtěla bych se zeptat jestli se z toho dostanu moc mi na tom záleží jsem 5.3.1987. Děkuji verca. (Verca)
Foto
Dobrý den, no, jak to napsat. Pokud nic nebudete dělat, není zde uzdravení možné. Dá se něco dělat a to pomocí alternativní medicínou. Napojuji se na Vás a vnímám karmické pouto, kde jste uvízla a nejde to ani tam ani zpátky. Je potřeba to uvolnit, sejmout, poté začne uzdravování a to úplně v klidu, jemně.
Dobry den, prosim o zoodpovezeni otazky: jak se dal bude vyvijet vztah - ja 16. 4. 1983 on 26. 4. 1961 (mamca)
Foto
Dobrý den, nejasnoti, kolísání, rozhodování. Není zde energetická rovnováha, tento pár není pro tento život stabilní.
Dobrý deň, chcem sa spýtat na moj zdravotný stav. Edita nar. 22.1.1967  (Edita)
Foto
Dobrý den, občasné zažívací problémy, nadýmání, játra - doporučuji pročistit - ostropostřec. Nic závažného u Vás necítím.
Krásný den paní Evo, prosím přestěhujeme se s rodinou někdy do většího a případně kdy? Moc děkuji, že mi odpovíte. Šárka 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Dobrý den, ANO...cca do dvou let. Dívám se dál...do doby přestěhování Vás čeká změna ve Vašem blízkém okolí.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda letos budu mít milujícího partnera. Děkuji mnohokrát. S pozdravem Monika, 5.8.1990. (Monika)
Foto
Dobrý den, partneři se tady objevují, ale z nikoho nebudete, jak to říct, jako nadšená....waw...super...už přišel a je to láska. To tady nevidím, muže příchozí ano.
Evičko, ještě bych se Vás chtěla zeptat, zda těhotenství zvládnu spojit s prací kosmetičky. Kačka *23.9 1985 (Kačka)
Foto
Zvládnete to určitě, ale jsou zde změny v práci. To může znamet více věcí, podněty na změnu budou přicházet z Vaší strany. Např. nebudete chtít pracovat od 9hodin, ale až od 10h protože je Vám ráno špatně a chcete si více pospat. Tady nehledejte těžkosti, ve smyslu překážek, ale spíš zjednodušení, pohodlnější a schůdnější cestu pro sebe v daném stavu.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy potkám toho pravého, nebo jestli je šance, že se ke mě vrátí bývalý - Robert 13/01/74, děkuji moooooc za odpověď Eva 15/05/77 (eva)
Foto
Dobrý den, Robert se k Vám vrátí, životní partner přijde v roce 2017 - pozor! Může to být i Robert. Společně procházíte karmickým obdobím. Jiskří to mezi Vámi, pokud to zvládnete prořešit, super :-)
Dobry den, chci se zeptat na zdravi dcery a zda brzy bude mit deti. Dekuji (Dana)
Foto
Dobrý den, zdraví - hodně pracuje, moc nesportuje, přesto je vzhledem k věku ok. Děti - 2018 - je to brzy nebo pozdě? To musíte posoudit Vy sama.
Dobrý den, Evi, trápí mě ne-uplně optimální výsledky cytologie. Začla jsem proto užívat indonal woman. Pomůže mi? Co udělat pro to, abych byla zase 100% zdravá v té gyn. oblasti? Děkuji Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, jste více citlivá a nyní procházíte obdobím, kdy se rozhodujete v osobní rovině o věcech, které Vás niterně ovlivňují. indonal Vám pomůže, ale ne trvale. Pokud nebudete zvládat své emoce (viz to, co se u Vás děje nyní, to víte jen Vy sama), může se to vracet.
Dobrý den, paní Evičko, jak to bude s mým zdravím tento rok ? Na co si dát pozor ? Děkuji za odpověď a i Vám hodně zdraví. Daniela, 2. 10. 1969  (Daniela)
Foto
Dobrý den, vše u Vás vnímám pozitivně, až na žaludek, který je hlavním energetickým centrem. Ve Vašem životě nastrane změna, Vaše osobní a ta způsobí v určité míře strachy, stresy a bolesti žaludku. Ptám-li se, zda to je způsobené potravinami, způsobem příjmu potravin, odpovědi jsou ne ne ne, důvodem budou straosti ve větší míře. Tady je rozdíl stres Váš a adekvátní k situaci. Vy jste hodně citlivá dušička, proto ten větší stres. Celá situace, které se to bude týkat nebude nijak převratná ve Vašem životě.
Dobrý den, zajímá me jak to budu mít letos s láskou zda si najdu partnera a nebo se ke me vrátí ex.A ještě bych se chtěla zeptat zda začnu komunikovat s ex ohledně našeho syna.Dekuji krásný den přeji  (katy)
Foto
Dobrý den, ex se nevrátí, muži přichází a odchází, není tady nic stálého. Důvodem jste Vy a Vaše nepřijetí mužů do svého života. Objevuje se zde strach, přísnost a odmítání sblížení na partnerské úrovni. V celé Vaši komunikaci nastane změna, která je pozitivní pro Vás všechny.
Dobry den, chtela bych se zeptat na moje zdravi v tomto roce. Jsem narozena 6.2.1946. Dekuji za odpoved. (Kveta)
Foto
Dobrý den, Váš zdravotní stav je kolísavý, protože jste na sebe teda hodně přísná a držíte sama sebe dost zkrátka. Zkuste si více dopřát - všeho. Jídlo, užívání, ale taky odpočinek. Konkrétně jsou oslabeny - malé klouby, Moč. měchýř. Nic vážného se mi zde neobjevuje.
Dobry den, chtela bych se zeptat na moje zdravi v tomto roce. Jsem narozena 6.2.1946. Dekuji za odpoved. (Kveta)
Foto
Dobrý den, Váš zdravotní stav je kolísavý, protože jste na sebe teda hodně přísná a držíte sama sebe dost zkrátka. Zkuste si více dopřát - všeho. Jídlo, užívání, ale taky odpočinek. Konkrétně jsou oslabeny - malé klouby, Moč. měchýř. Nic vážného se mi zde neobjevuje.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví mé mamky, nar. 9.9.1953. Trápí jí neustálé průjmy. Co je jejich příčinou a co by jste jí doporučila? Děkuji  (Petra)
Foto
Dobrý den, příčina průjmu u Vaší maminky jesou stery, které prožívá. Je zde velký, nepřiměřený strach o osoby blízké, jejich život a ona to nedokáže přijmout. Ptám-li se, zda má jít k lékaři, zda je tady vážnější nemoc, odpověď je ne. Doporučuji navštívit někajéholéčitele, odborníka, který mamince může pomoci. Pokud budete chtít poradit, ozvěte se.
Dobrý deň, Prosím Vás bude sa dariť môjmu synovi vo futbale? Čo ma čaká s manželom? Dakujem  (Nika)
Foto
Dobrý den, syn - bude se mu dařit a bude se rozvíjet i jinak a dál, manžel - změny ve vztahu, které nastarují společné rozhodnutí.
Dobry den, chteli bychom miminko, podari se nam to tento rok nebo je tu nejaky zdravotni problem? Dekuji  (Dana)
Foto
Dobrý den, červenec - uvolnění - dovolená? Jste oba dva upjatí, je potřeba zvolnit energie a pustit je k sobě. Uvolnění, relax, pohoda. Nejvhodnější období na otěhotnění je nejspíš dovolená - cítím slunce, vodu, odpočinek, uvolnění.
dobrý den,paní Kalivodová,chtěla bych se zeptat na syna-bude se věnovat studiu nebo fotbalu- a co dcera,má problémy s navozováním přátelství.Děkuji (Ivka)
Foto
Dobrý den, syn - studium, dcera - příčina - ublížení blízké osoby v dětství cca 6-7rok jejího života. Je potřeba to klubko nití rozmotat, ptejte se jí, promlouvejte s ní. Duše se bojí a je schovaná, protože v tomto životě už dostala pěkně za uši.
Dobrý den, chtěla bych vás pozadat , zda byste mi řekla jak na tom budu v tomto roce s láskou. Já 23.3.1994.dekuji (mara)
Foto
Dobrý den, láska je všude kolem Vás, ale Vy máte přísná pravidla lásky pro sebe i pro příchozího muže. Vaše nároky jsou ztotožněny s osobou, jenž patřila do Vašeho života (tento život). Jako byste hledala podobného muže a tím nedáváte prostor nově příchozím mužům tak, aby se mohli projevit, představit se Vám a Vy se pak rozhodla. Zkuste své přání či pravidla lásky k sobě změnit, zmírnit a budou se dít zázraky.
Dobrý večer Evičko, přála bych si vědět, zda vydrží vztah mého tchána s jeho přítelkyní? děkuji a krásný vstup do NR. (Esperanza)
Foto
Dobrý den, Ano, vydrží.
Dobrý den, Evičko, zvládnu těhotenství bez zdravotních problémů, děkuji (Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko, více odpočinku, uvolnění nohám a taky více pestřejší stravu, příjem vatmínů v přírodní podobě. Žádný úraz zde nevidím ani větší zdr.problémy.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, jestli mě čekají nějaké změny v roce 2016? Bude tento rok pro mě lepší? Bude se mi dařit v práci a vyřeší se finanční situace? Děkuji za odpověď. Zuzka (Zuzka)
Foto
Dobrý den, Zuzko, v roce 2016 máte změnu práce, kde se budete rozhodovat a velkou roli zde budou hrát finance. Procházíte karmickou zkouškou, kde je důležité Vaše rozhodnutí. Duše je moudrá, snažte se naslouchat své intuiti a jednat v souladu s ní. Tady mě karty k odpovědí nepustí, zda máte či nemáte přijmout novou práci. Rozhodnutí je na Vás.
Pani Kalivodova,prosim,dcera 4.8.1983 se zmenila k nepoznani.trva to asi pul roku a nevidim,ze by se situace zlepsila.Dcera nikdy takova nebyla.Vzdy jsme byli jedna rodina a toto nezname.Nic jsme si neudelali a presto jako by uz k nam nepatrila.Je ve Vasich silach prijit na pricinu?Dekujeme. (rodice)
Foto
Příčina změny v chování Vaši dcera je v pocitu tlaku ze strany rodičů. Potřebuje více volnosti a tak se odpojila. Cca do dvou let se vrátí a bude jiná, samostatnější, zavládne mezi všemi krásné pouto s lehkostí na všech stranách. Doporučuji vydržet, i když cítím velké napětí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na své zdraví - zlepší se? Mámm problémy s ledvinovými kameny a se zažíváním.(29.6.91 v 11:50) (Kristýna)
Foto
Dobrý den, příčina Vašeho problému je v nepřijetí sebe sama v tomto životě. Ledviny jsou ukazatelem na nejhlubší podstatu osoby a přijetí se taková, jaká jsem. Zažívání je o nepřijetí situací, které prožívám. Tělo se brání a dává najevo, že chce změnu. O čem tady píšu? O změně sama k sobě. V životě se většinou dělají věci, které se musí, ale Vy děláte i věci, které můžete změnit, ale jedete podle starých vzorců chování z rodiny, děláte věci, které se po Vás chtějí tak, jak chtějí ostatní, ne tak, jak chcete Vy. Doporučuji alternativní léčbu - na netu si najděte očista ledvin, posílení ledvin - 1 den - umixujte 2 střední mrkve a 1 okurku, rozřeďte vodou, rozdělte na 3 díly a pijte 1/2 hpřed hlavním jídlem a to týden. Uvidíte a pocítíte zázraky.
dobrý den paní Evo, mám poslední měsíce dost problémy s psychikou a bohužel neusnu bez prášku na spaní a občas sáhnu i po neurolu - mohu se zeptat, jestli se to zlepší a budu zase v pohodě děkuji Radka (45let) (Radka)
Foto
Dobrý den, ve své hlavince máte info, které již nepatří do Vašeho života, již jsou prožité a pořád běhají v předním mozku. Zkuste si sama pomoct tím - až se půjdete sprchovat, udělejte si ze sprchy mikrofon a vše do té sprchy řekněte, to, co se Vám "honí" hlavinkou. Vše se uloží do podvěsku mozkového a budete moci klidně spát. Nevíte nyní, co říct do sprchy? Nebojte se, stačí vědět racionálně jednu větu a další se budou samy vynořovat. Posouvám čas, ano, hlavinka se uvolňuje a Vy budete zase spát v klidu a pohodě.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, jestli je vhodný čas, začít podnikat a jestli budu mít dostatek financí na rozjezd. Moc vám děkuji. Jsem nar. 13.7.72 (Pavla)
Foto
Dobrý den, počkejte, pokud můžete a to do března. Březen je pro Vás nejvhodnější pro rozjezd podnikání. Finance budou stačit, podnikání bude úspěšné a pomalu se začne zvětšovat ve smyslu bobtnat, přidávat. To je super :-)
Pani Evo,dobry den.Prosim dcera 1.9.1984 najde k sobe partnera a deti budou?Popripade kdy,kdy?Dekuji (Emi)
Foto
Dobrý den, ano, Vaše dcera najde vhodného partnera do dvou let a cca do 2-3 let dalších let bude mít děti. Vidím dvě holčičky, cca rok a půl od sebe narozené.
Dobry den, mohla by jste mi prosim rict, jestli se mi podari otehotnet do jara? Moc dekuji.  (Andrea)
Foto
Dobrý den, ano, podaří, ukazuje se mi zde únor a březen a doporučuji nyní užívat vitamím E, ten Vám trošku chybí a tělo ho potřebuje. Držím pěsti!
Dobry den,chtela bych se jen zeptat,jestli se mi podari otehotnet do letosniho jara? Dat. Nar. 28.8.1984 moc Vam dekuji (Andrea)
Foto
Dobrý den, ano, podaří, ukazuje se mi zde únor a březen a doporučuji nyní užívat vitamím E, ten Vám trošku chybí a tělo ho potřebuje. Držím pěsti!
Pěkný nový rok, chtěla bych se zeptat, zda mé zdraví bude v normálu. Mám problémy s koleny a mívám i úrazy. Děkuji Jana (17.8.1965) (Jana)
Foto
Dobrý den, proberte si sama v sobě vztahy s nejbližšími - to jsou kolena a úrazy. Doporučuji zakoupit schizandru - klanopraška plod - přírodní a brát 5 kuliček denně. Posílí to imunitu, pomáhá na posílení kostí. Je zde úleva od bolesti, zdr.stav se mění, uvolňuje a v roce 2015 nevidím žádný úraz ani větší nebezpečí.
Dobrý den, moc ráda bych věděla, jaký bude můj zdravotní stav v tomto roce. Poslední půlrok jsem promarodila a minulý týden jsem nastoupila opět do práce. Narodila jsem se 22.5.1962 v 00:30 h v Třinci. Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem (Lenka)
Foto
Dobrý den, nemoc se vrací, zastavuje Vás, protože si máte sama něco uvědomit. To něco se týká Vaší osoby, je potřeba dát změnu ve svém jednání, chování, činech. Jste 22 - tzn., velký mistr, osoba, která ví, zná a umí jednat, konat, dotahovat věci do konce. Vy se nyní nacházíte na odpočivadle na dálnici na své životní cestě. Jste zdravá, jen dostáváte upozornění. Cítím klouby, páteř, přetížení, energetický úbytek. Jak si můžete nejrychleji pomoct? Zkuste jít ke stromu, dejte na něho dlaně, nemusíte ho objímat, rozkročte nohy, zavřete oči a začněte společně se stromem dýchat, požádejte ho o pozitivní energii, přichází 7.čakrou - těsně nad hlavou, polije Vás teplo a pak se dejte do mentální práce sam ase sebou. Máte tady rychlý výstup nahoru v energiích a zdraví.
Dobrý den, prosím o radu. V práci se dějí velké změny a přidělili mi novou práci, zajímá mě jestli u této práce zůstanu a půjde mi, nebo přijde změna (třeba jiné zaměstnání) ? a jak bude probíhat soud rozvod a vypořádání majetku s mým manželem? Předem velmi děkuji za odpověd 22.2.1978 (jana)
Foto
Dobrý den, práce - přijde nabídka na změnu práce a Vy sama se podle podmínek budete rozhodovat. Pokud byste se ptala, zda máte či nemáte novou práci vzít, z hlediska finančního je to podobné, z hlediska práce - podobné, ale bude záležet na Vašem rozhodnutí. Průběh vypořádání majetku viz Vaše otázka - komunikace, rozhodování, dohoda, jednání bude odročeno, nedomluvíte se. Posunuji čas a dívám se dál - věci, jak jsou nastavené nyní budou posunuty jinak, poté bude dohoda jistá. Od Vašeho nynějšího záměru je to malinko odkloněno, ale ne moc a je to tak správně.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, cítím tolik smutku a hledám proč, nacházím Váš vlastní smutek, schování se do sebe. Odpověď na Vaši otázku, zda budete mít ještě dlouhodobější vztah - ano, budete a nyní k časové ose. Tento rok bude pro Vás poznání sama sebe na základě druhých - vztahy a ne jen žena a muž, ale taky kamarádi, kolegové, lidé na ulici,v tram apod. Vy jste to vlastně krásně napsala - chcete poktat muže, kterého učiníte šťastným. Zkuste to pozměnit na prosím a žádám, milé Universum, o muže do svého života, přítele, milence, druha (co chcete), aby mě přijal takovou jaká jsem, taky já jeho přijmu s vroucí láskou, učiním ho šťastným. Nejdříve myslete na sebe a pak na druhé, protože pokud nebudete v pořádku Vy sama, nikdo se k Vám nepřiblíží, protože Vás neuvidí. Takže zhluboka nádech a výdech a pouze mentálně si toto řekněte a nechte vše pracovat. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, synovi se letos - 2016 bude dařit ve vztazích úplně báječně. Má tady životní změnu, nejspíš potká partnerku, která může být jeho potencionální žena. To samozřejmě záleží na něm, všichni máme právo svobodné volby a jsme povinní druhého respektovat. Tady vidím u Vašeho syna velkou změnu a posun taky v tom, že on si sám v sobě uvědomil, co od života,po stránce vztahové chce a nyní za tím jde. Vaše vztahy - ublížení, schování se, pomoc okolí, ale ne sobě. Pokud nevýjdete ze své skrýše (vnitřní) ven, muže nepotkáte.Zdraví - energetický úbytek na základě vlastního rozhodnutí. Zkuste přijmout myšlenku změny ve svém životě směrem k lepšímu a sama si řekněte to, co chcete a uvidíte, jak se vše dá do pohybu. Nic akutního zde nevidím.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, je příliš brzy - na Vás. Jste zamčená na tisíc západů a muži kolem vás vždy jen projdou a jdou dál, protože cítí, vnímají, že nejste nyní na vztah (vnitřní cítění) připravená. Na konci roku 2016 a začátkem roku 2017 přijde muž, který spojí své kroky s Vašimi. Do té doby zde vidím nějaké muže, ale oni pouze projdou Vašim životem.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, zdr.stav bude v roce 2016 bez větších změn ke stavu nynějšímu. Víte, že když nemůžete, tak prostě přestanete a nic nepřepínáte. Nic nečekaného a závažného se mi zde neobjevuje. Je zde léčení štítné žlázy nebo uzlin a tady je stav více či méně nezměněn. Týká se to 5.čakry krční - komunikační a té se taky říká čakra minulých inkarnací. Jste spojená nití do těchto životů a z toho pramení Vaše obtíže. Jinak se nemusíte ničeho bát, vše je ok.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jitko, rok 2016 bude pro Vás zdravotně celkem v pohodě. Jako na vodě. Nyní zde vidím nějaké léčení Vaší osoby, ale dlouhodobě, to pokračuje a je bez větších změn. Zvýšený stresový hormon - více odpočívejte, relaxujte. Celkově mi to ukazuje na Vaše zklidnění a změnu životního stylu. Jste hodně odtažitá, uzavřená a moc nechcete nikoho k sobě pustit, to je škoda. Pokud si budete více s lidmi povídat a chodit mezi lidi, bude vše mnohem lepší. A nepodceňujte se tolik, vidím Vás na konci své vlastní fronty, to není úplně ok.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, vyčerpání je značné a pramení od toho, že změna, která se k Vám blíží letos, tzn., v roce 2016 začala v roce 2015, kdy jste měla řešit svou situaci. Neřešila jste a tak pozbývala energie. Lets budete moci vše opět změnit, protože to, co se mi zde objevuje jsou značné změny. Finančně na tom bude lépe, mnohem lépe. Nabídka práce k Vám přichází na konci ledna až února. Charakter práce má být odlišný od Vaší poslední. Držím pěsti!