Online chat
Dobry den. Bude se mi trosku dařit v tomto roce. V roce 2015 jsem mel jenom smulu.Najdu konecne praci a po financni strance jestli uz budu konecne mit stesti. Moc prosim o odpovedDekuji Pavel 27.8.75 (Pavel)
Foto
Milý Pavle, ještě chvíli vydržte. od března přijdou možnosti, zajímavé kontakty, chuť se prezentovat a od května konečně spoustu změn, které Vám zlepší v mnoha směrech Váš život, práci, finance i vztahy.
Zdravim muj syn David 28.3 1999 se mi svěřil,že má deprese a stavy uzkosti ,nevím jestli si to jen tak nevymýšlí můžete mi poradit ,mám vyhledat lékaře?Děkuji Maminka Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Milá Lenko, ano, David trpí. Nemusí to být přímo deprese a úzkosti, nicméně různé druhy strachů určitě. Potřebuje pomoc, zkusila bych psychoterapii, homeopatika a další metody, které pomůžou, ale nebudou násilím měnit nebo utlumovat. neznám hodinu narození, nemůžu víc poradit, jen to, že David je citlivý a může vidět, slyšet, vnímat něco víc než ostatní děti.
Dodry den,jak dal bude pokracovat me manzelstvi ,ktere prochazi krizi ja narozena 2.6.1966 manzel 28.2.1962.Predem dekuji. (Karolina)
Foto
Milá Karolino, bohužel společná cesta se u vás dvou už moc nerýsuje. Od března budete přemýšlet, jakým směrem půjdete dále. Velmi se ozývá Vaše duše, poslechněte ji. Touží po naplnění. Když jí teď pomůžete, odvděčí se Vám později.
Vyjde mi na jaře práce v Německu? Nar. 16.5.1977, děkuji Petra (Petra L.)
Foto
Od března je velká šance, aby práce vyšla, když zabojujete.
krásný den,podle numerologie mám životní číslo 5-20.09.1956,ale to na mne nesedí,jsem těžký introvert a nejraději jsem doma,jak je to možné? děkuji (Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno, vlastnosti životního čísla do nás nejsou automaticky vloženy,je to oblast a cesta, ke které máme dojít životními událostmi. Na Vás začne působit teprve od března 2019.
Dobrý den vážená Leni. Přeji krásný rok 2016. Chtěla bych se zeptat, co mě letos čeká.Loňský rok byl pro mě opravdu moc těžký. Fin. problémy a také hledám od loňska novou práci. Jsem vyčerpaná, jak po fyzické stránce, tak psychicky. Mám šanci, že se letos i na mě usměje štěstí a vrátí se vše alespoň k normálu ? nebo budu mít stále ještě smolné období? Moc Vám děkuji za odpověď. Jana, nar. 15.1.68,23:45 Šternberk. (Jana)
Foto
Milá Jano, únor, duben, červen a srpen jsou pro Vás dobré měsíce tohoto roku. Můžete v nich zklidnit a zlepšit vše, co potřebujete. Věnute péči sama sobě a zdraví. Hodně spěte. Od dubna zvýšíte tempo, přijdou změny, abyste na to vše měla sílu.
Dobrý den, paní Suchardová. Prosím, mám dotaz. Očekávají mne v tomto roce nějaké zásadní změny v životě? A potká mne konečně i láska? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Milá Heleno, od dubna přijdou do Vašeho života noví lidé, je možná i láska. Od narozenin začnete uzavírat staré kapitoly života a čekají Vás příjemné změny a nové počátky.
Prémiová otázka
Foto
Milá Marcelo, za rok a půl se Vám opět otevírají dveře ke štěstí v partnerství i životě.
Prémiová otázka
Foto
Milá Vlasto, právě od května si začnete reorganizovat svůj život. Do srpna mějte dovolenou a odjeďte někam, kde můžete najít kamaráda - partnera. Od srpna najdete stálou práci. Od listopadu do února přijdou některé věci, situace a lidi z minulosti, které nemáte dořešené nebo správně pochopené. Jedná se o douzavření jakési části života, abyste mohla začít novou etapu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Klaudie. Od 1.2. má dcera velmi fungující mozek, tudíž se může dobře připravit. Všechna čísla u ní vedou k lepší změně, úspěchu, zvýšené sebehodnotě a důležitosti. Učte ji samostatnosti, je silná, šikovná a chytrá. Jen u střední školy by neměla zůstat. Určitě v ní podporujte jazyky, měla by v budoucnu pobývat déle v zahraničí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ireno. Letos po narozeninách dosáhnete dospělosti. Hezky si to oslavte, protože Vám začíná úplně jiné, zábavnější, tvořivější a veselejší období. Mezi 53-62 rokem se můžete naučit něco, s čím budete podnikat. Čeká Vás velký rozkvět osobnosti. Nyní do května zpomalte a trpělivě vše sledujte, sebe i okolí, co se s Vámi děje, jak to cítíte, prožíváte a proč. Procházíte sebeterapií, nic neuspěchejte, přijděte na důvod. Od května se začněte rozhlížet, co by vás zažehlo, čím se můžete zabavit. Stýkejte se a komunikujte s lidmi různého věku, názorů i zájmů. Od srpna do narozenin přichází na řadu vztahy, uvědomíte si jasné a konkrétní body, které by měl partner a soužití dvou splňovat a z toho neslevíte. Duální duši můžete potkat od května 2017.
Prémiová otázka
Foto
Milá Leono, do března byste měla využít všech volných chvilek k tomu, abyste čímkoli dobila své baterky. Od narozenin Vás pak čeká rok, kdy se už nemáte nechat zmítat osudem, ale sama se chytnete volantu svého vlastního života a sama si určíte co, kdy, jak a s kým. Bude to hodně práce, mnoho vynaložené energie, ale ona se v dobrém vrátí. Bude to, jako kdybyste nasedla na koně a zahájila válečné tažení. V květnu věnujte pozornost, co a kdo se Vám staví do cesty, nic nebude náhoda, vše bude mít důvod a smysl. V červenci přichází na řadu minulé vztahy, vzpomínání a přehodnocení. Od září se pak může objevit vztah nový. Práci máte od června, ale v dubnu si ji už vyhlédnete.
Prémiová otázka
Foto
Milá Danko, syn 24.3. má pro vztah a rodinu dveře otevřené od r.2018, nicméně už od letošního roku se bude jeho myšlení a potřeby měnit v rodinné. Syn 31.7. to má složitější, může potkat někoho koncem roku, ale spíše má pro nalezení partnertky a založení rodiny čísla až po čtyřicítce. Vy sama byste neměla čekat jen na příchod vnoučat, ale od října 2016 začít se o něco zajímat, studovat, zdokonalovat se, abyste hlavně sama pro sebe měla pocit, že rostete. Váš mozek chce být aktivní, něco dělat, učit se a vědomosti předávat dál, zkuste zapátrat, co by Vás bavilo a co byste mohla rozvíjet. Nesmíte se nudit, jinak mozek začne vymýšlet a zbytečně komplikovat.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Michaeli. Od října 2016 je pro Vás připravena žena, která je osudová a nemůžete ji přehlédnout. Už od července budete cítit, že se měníte a vnímají to i ostatní. Budete více lidí přitahovat a přijdou i noví přátelé. Do dubna si prozatím užívejte svobody, cestování nebo svých aktivit. Od dubna do července začínáte být citlivější, přichází zvýšená intuice, zvláští pocity, náhlé myšlenky, živé sny a to vše Vám bude napovídat, co se bude dít a co máte dělat.
Prémiová otázka
Foto
Jéjej, milá Zlatko, Vy se přeci nemusíte na nic ptát. Máte tak magická čísla, že si se svým osudem a štěstím hýbete sama. Naučte se soustředit se na jednu věc, představit si její průběh, jak by vyhovoval Vám a je hotovo. Bude to tak. Vzpomeňte si, kolik věcí se Vám už v minulosti vyplnilo, jste v tom dobrá, umíte to. Tudíž i studium zvládnete, pokud to máte v hlavě takto nastavené. Pokud si tím však jista nejste, pak se samozřejmě objeví problémy nebo neúspěchy. Navíc do narozenin prožíváte důležité období, jako kdyby se Vám smrsknul život do jednoho roku. Co uděláte teď, nemusíte už dělat a řešit v budoucnu. U vztahů to budete mít vždy zvláštní, často totiž narazíte na muže, kteří Vás vnímají jako šikovnou ženu, která vše zvládne a oni se pak rádi zbaví nějakých zodpovědností a nebo Vy je k tomu ani nepustíte. Takže sledujte, jestli je to opravdu partner nebo spíše sklouzává do dítěte.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ireno, tento rok máte téma zdraví, tudíž můžete na všem zapracovat. Je to čistící období. Hodně Vám pomůže, budete-li mezi březnem až červnem přicházet na to, čeho už se můžete zbavit, co si stále "hýčkáte" a už nemusíte, čím nebo kým se obklopujete, ale přitom Vás to okrádá o energii. Učiňte rázné kroky a rozhodnutí, už na sobě nenoste staré či cizí pytle smetí. Od června pak můžete mít pocit klidu, spokojenosti a nabírat novou radost. Na podzim bych doporučila lázně, chce to servis, lenošení a obsluhu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Pavlo. Tento čas je Váš, sebe máte mít na prvním místě. Do poloviny května se možná rozhodnete pro aktivity nebo změny, které jste doposud nechtěla nebo nemohla realizovat. Udělejte cokoli, abyste se cítila dobře a v bezpečí. Do srpna se pak mohou objevit situace, které Vás sice částečně rozhodí, ale díky tomu si upravíte poslední detaily, abyste byla spokojená. Dařit se Vám bude, když sebe neupozadíte, ale naopak vyzdvihnete sebe i své schopnosti a potřeby a sladíte s okolím.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jani. Synovi se zlomí čísla k lepšímu po 9.roce. Do té doby má opravdu čísla spíše náležející důchodci, než dítěti. Ale on to zládne. Je důležité, aby tento rok prožíval radosti z něčeho, někoho a zažíval dobrý pocit z přátelství, spolupráce, soužití atd. Potřebuje najít někoho, komu může důvěřovat, povídat si. Měl by objevovat radost v barvách, tvarech, vůních, tónech, podporujte ho v tom. Do dubna se zaměřte na fyzické tělo, pohyb, práce, strava vitamíny, kosti a svaly jsou v rozpuku. Od dubna do července potřebuje výzvy, novinky, komunikaci, společné výlety, zábavu, hry. Od července ho bude zajímat, jak a kde si může dovolit překročit hranice sil, možností... Zvýší tím svou sebedůvěru, když něco dokáže, na co dřív neměl. Po narozeninách se z něj bude pomalinku stávat rebel, dá najevo, co se mu nelíbí, s čím nesouhlasí. Stává se z něj osobnost. někdo získává zkušenosti desítky let, Jiří však může být daleko zkušenější už jako dítě.