Online chat
Milá Ariano, chybí mi láska. Potkám ji ještě? Myslím na jednoho muže. Budeme spolu? Veeeeelmi děkuji za odpověď a přeji sluníčkové dny. (Aja)
Foto
Ajo, karty říkají, že je to lichá představa, ten muž vázne v nějakém vztahu, je tam Devítka Mečů, to znamená, že je vázán k nějaké povinnosti, vypadá to, že vám tam půjde někdo úplně jiný.
Milá Ariano,zkusím se zeptat,třeba budu mít štěstí a odpovíte mi. Já Romana Jičín 6.1.74 kolem 8.30 ráno a Honza 21.11.81 zda je moje osudová láska. Je mi s ním moc hezky,chová se ke mě jako k princezně,jako nikdy nikdo jiný. Potřebuji ted ukončit vztah s Radkem 5.2.78, podvedl mě a poslední dobou má pořád něco jen ne mě i kdyz tvrdí že mě miluje.Je jeden z nich pro mě osudová láska anebo na mě čeká někdo jiný. Děkuji Vám a přeji jen to krásné (Romana)
Foto
Romano, Honza je fajn, jděte do toho, vypadá na hodného, spolehlivého chlapa, to s tím Radkem vůbec nemá cenu.
DOBRÝ DEN PANÍ ARIENKO MOC VÁS PROSÍM O ODPOVĚD.NAJDU DO PŮL ROKU PŘÍTELE? BUDU MÍT ZMĚNY? FINANCE STĚHOVÁNÍ NOVÉ PŘÁTELÉ MIMIMINKO A KDY? VÝJDE MI ZVÝŠENÍ PŘÍSPĚVKU NA PÉČI JSEM INVALIDNÍ DĚKUJI MOCCC VÁŽÍM SI TOHO KALČA 1.5.75.6 H RÁNO DĚKUJI (KALČA)
Foto
Kalčo, do půl roku ho určitě nenajdete, spíš to vypadá na příští rok. Všechno záleží pouze na vás.
Drahá Ariano, co nového mě čeká ve vztazích? Mooooc myslím na jednoho muže. Je to ten pravý??? Velmi děkuji za váš čas a za vaši odpověď. Přeji jen to nejlepší. (Fija)
Foto
Fijo, obávám se, že jste příliš v oblacích, z toho muže žádná aktivita nevychází, jde vám tam úplně někdo jiný, i láska.
Dobrý den, už témeř půl roku mi kolegyně říká, ze na me čeká ten můj vysněný ;) kde a jak ho mám potkat? Co mám udělat proto, abychom se setkali? Děkuji moc (Jarka)
Foto
Jaruš, musíte pro to něco udělat, jste obklopená samými ženami a to vás blokuje. Karty říkají, že pan Božský přijde, ale všechno je to postavené na tom, jak moc budete chodit do společnosti a změníte své návyky.
Dobrý den Ariano,chtěla bych se zeptat,zda moje manželství,které prochází krizí ,vydrží a nebo se rozejdeme?.Narozena 10.12.1951.díky za Váš čas.Sofie (Sofie)
Foto
Sofie, je vidět, že ta krize je docela velká, vypadá to, že manžel asi měl nějakou bokovku, nicméně karty tvrdí, že tu krizi překonáte, jakýkoliv rozvod nebo soud by vám hodně zkomplikoval život.
Hezký den, snad se dočkám odpovědi. Potkám ještě lásku? Jestli ano tak kdy? Nar.jsem se 21.6.1964. Děkuji za případnou odpověď. (Marcelka)
Foto
Marcelko, karty říkají, že jste nějakým způsobem zahořklá na téma muže, je potřeba to nějak odblokovat, ale lásku v osudu máte, dokonce karty mluví o muži s domem a zahradou.
Mila Arian.Mam 63 rokov mozem cakat zmenu v mojom zivote .?Som 11 rokov vdova. (anna)
Foto
Aničko, musíte být více aktivnější a chodit mezi lidi, karty říkají, že jste příliš izolovaná, nicméně podle karet štěstí v lásce mít budete.
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na zdravotný stav dedka. MInulý rok sme v rodine bohužial prekonali traumu. Zomrela nám po ťažkej chorobe- rakovine babka. Dovtedy bol dedko v poriadku, ale cca po pol roku sa začali u neho prejavovať problémy, ktore sam nedokaže poriadne identifikovať. Má vysoký tlak, večer sa necíti dobre, puchnú mu nohy, citi celkovo slabosť v tele. Vo februari ide na kardiologiu.Krv mu brali pred pár mesiacmi a mal ju ukážkovú.Prosim Vás zlepší sa jeho zdravotný stav, alebo sa to bude horšiť. Dakujem. Jeho meno: Adolf:11.4.1933 Dakujem Velmi pekne. (Monika)
Foto
Moni, dědeček má docela stabilní karty, to vypadá, že tady bude ještě dlouho, ale karty mluví o jakési depresi, všechno je to způsobené psychikou, trošku haprují ledviny, ale jinak je naprosto v pořádku.
Budu jednou s tím o kom už roky sním? (Aneta)
Foto
Karty se na to netváří moc dobře, říkají, že si zbytečně šlapete po štěstí a obětujete se pro váš vysněný ideál, ale bohužel ten muž je zadaný a karty říkají, že volný nebude, je tady karta Věž. Zkuste se od něj odpoutat, jde vám tam nová láska, ale až za delší dobu.
Paní Ariano, bude mít dcera nar. 30.7.1976 dítě a partnera? Děkuji za odpověď.  (Ilona)
Foto
Ilonko, má tam kartu Slunce a Prince Disků, to znamená, že lásku potká a děti se tady také rýsují, ale bude to v horizontu tak tří let.
Mila a stale krasna pani Ariano, pokud jste tak skvela v predpovedich jako je Vas manzel Raven, rada bych se dozvedela, co me na laskovem poli jeste ceka.....27/9/62? Dekuji Vam moc predem za odpoved a preji krasny zimni cas ! (Eva)
Foto
Evi, jsem mnohem lepší než Raven, i když Raven je krásnější a mladší, málokdo ví, že jsem ho adoptovala jako dítě... no nic, jinak Evička, co se vás týká - měla byste opustit muže, se kterým vás spojuje minulosti, pořád máte někoho v hlavě a to vás neposunuje dál. Od února se bude všechno měnit, máte v kartách štěstí a spokojenost, ale nová láska se mi u vás jeví někdy na konci tohoto roku.
Buden stastna? Dosuahnem svoj ciel (Eliska)
Foto
Eliško, ano, dosáhnete, bude to sice hodně náročné, plno překážek, ale karty ukazují Úspěch, Štěstí a Harmonie.
Dobrý den, paní Arianko , budu tento rok mít novou lásku,neboť s tou nynejší to není to pravé,co bych si představovala.Já 23.3.1994.Děkuji (Marka)
Foto
Marko, to, co teď prožíváte, není perspektivní, láska vám tam jde, ale trochu slevte ze svých nároků, já vím, že my ženské jsme náročné, že bychom chtěli milého, bohatého, věrného muže, nejlépe dirigenta, ale většinou z toho vyplyne obyčejný mužský, ale takovým tím milým způsobem, karty říkají, že láska vám tam jde, ale bude to spíše v roce 2017.
Dobrý den, paní Ariano, mám před sebou spoustu problémů k řešení. Potkám ještě nějakou lásku? Děkuji Marie 10.1.1961 (Marie)
Foto
Maruško, ano, budete toho mít hodně, tenhle rok bude naplněný změnama a chce to rázné jednání, karty dokonce mluví i o stěhování, láska vám tam jde, ale je tam zmiňovaný spíše příští rok.
Dobrý den paní Ariano, prosím, jak se letos budou vyvíjet moje vztahy ?....začnu si něco s pánem, co je teď v mé blízkosti a nebo přijde někdo další ?...a nebo nikdo ?...děkuji za odpověď, snad budu mít štěstí a odpovíte mi. Dana (1964) (Dana)
Foto
Danuš, je tam silné váhání z Vaší strany, jako že moc dobře víte, že ten pán není nějak zvláštní, spíše by to byla traverza, ke které byste se připoutala. Jde vám tam úplně jiná láska, hodného, klidného muže, je zajímavé, že se s ním můžete seznámit i přes inzerát.
Dobrý den, jaký bude rok 2016 ? Vrátí mi syn vypůjčené peníze které mi dluží ? Nar,3.11.1943 a syn nar . 14.1.1977 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Jani, vrátí, po částech, ale nesmíte být urputná.
Dobrý den , prosím koukla by jste mi,který den v únoru je vhodný na změnu? Na změnu čehokoliv ,,,nejen vztahu ale celkově příznivý dny v únoru.Moc dík Ariano. narozena březen znam.ryb. (Romana)
Foto
Romi, dobré dny na změnu čehokoliv jsou v únoru 10. a 21.
Dobrý den chtěla bych vědět zda syn se dostane na státní školu v Karlíně a zda ji dokončí . N ar. 31.7.2000 Děkuji Renata (Renata)
Foto
Reni, je tady karta Úspěch, takže to vypadá, že se tam dostane a dokončí, i když to bude s odřenýma ušima.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda najdu hodného partnera již jsem dlouho sama a kdy, ? Jaký bude rok 2016 . Nar. 12.8.1971 v 16.20 Děkuji Renata (Renata)
Foto
Renčo, musíte opustit zajeté koleje, karty říkají, že nejste aktivní, možná jste prošla zklamáním, takže máte strach s kýmkoliv navázat vztah, ale to se všechno vyřeší a přijde nová láska. Vypadá to dokonce na mladšího muže.
budoucnost 2016 (ivana)
Foto
Ivy, budoucnost vypadá dobře, pracovní rovina bude trochu komplikovaná a potkáte nový vztah, je velmi blízko. Po zdravotní stránce, vše v pohodě, trochu záda.
Dobrý den,jmenuji se Lenka,nar.14.3.1970 a chtěla jsem se zeptat zda mě čeká ještě nějaký perspektivní a pevný vztah.Děkuji za odpověď. (Lenka)
Foto
Leni, ano, jde vám tam perspektivní vztah, vypadá to už na léto.
Dobrý den,je mi 64 roků a mám po dlouhých letech samoty přítele v zahraničí,je to náročné hlavně psychicky,známe se asi 4 měsíce a viděli jsme se jednou,od prvopočátku jsme si rozuměli,denně si píšeme nebo voláme,ale teď už ten pocit od přítele tolik necítím,nevím co dál,jestli bude vztah pokračovat.Děkuji Vám za radu. Přeji hezký den,Helena (Helena)
Foto
Helenko, ten pán je spíše verbální dobrodruh, než aby svá slova proměňoval v činy. Šla bych z toho vztahu, karty to doporučují, vypadá to, že potkáte domorodce, neboli Čecha, který bude fajn, dobře rostlý, finančně zajištěný, na otázku kdy? - až se odpotáte od pana Cizince.
Dobrý den čarodějko, já 2.12.1991, ona 18.5.1993. Co nás čeká nejen v lásce? Děkuji, krásný den J. (Jurča)
Foto
Jurčo, budou tam nějaké starosti kolem kariéry, láska vám jde v druhé polovině roku. Tento rok je takový přelomový, 2017 a dále budou pro vás hodně dobré.
Vážená paní Argoni, téměř tři roky chodím se ženatým mužem. Rozvede se, nebo se rozejdeme? Čeká na mě vztah s jiným mužem? Pokud ano, kdy? Děkuji za odpověď. Barbora, narozená 15. 6. 2016 (Barča)
Foto
Barčo, vypadá to, že se nerozvede, jemu to vyhovuje tak, jak to je. Čeká vás nová láska. Podle data narození, které jste uvedla, se teprve narodíte, ale možné jste si sama tím datem předpověděla životní zlom díky nové lásce.
Dobrý den paní Ariano, jen jsem se chtěla zeptat jestli půjdu v roce 2016 do důchodu a který měsíc, najdu si brigádu v důchodu? už mě práce psychická dost zmáhá v dosavadním zaměstnání. Děkuji za odpověď. Narodila jsem se 11.2.1957. (Radomíra)
Foto
Radomíro, opravdu tady je, že do důchodu půjdete, vidím to tam tak na přelom jara a léta.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vztah - ona 14.8.1971, on 18.6.1973. Děkuji ,příjemný den M. (Marie)
Foto
Marie, jak to tak vypadá, budou se muset vyřešit nějaké problémy, týkající se vztahů z minulosti, potom to bude fungovat a může to fungovat i hodně dlouho.
Dobrý den paní Ariano. Chtěla bych se zeptat na vztah s přítelem.On David 18.2.1975 a já Pavlína 28.8.1973.Náš vztah je dlouhodobý a dlouhodobě nefunguje.Do srdce se mi dostal jiný muž Marek 16.11.1970 ale nejsem si jistá zda je to oboustranné,velice po něm toužím.Byxla bych Vám velice vděčná za odpověď.Hezký den púřeji.Pavlína (Pavlína)
Foto
Pavli, s Davidem se pravděpodobně rozejdete, je tady karta Ukončení-Završení, s Markem, který si to chce spíše užívat a prožívat volnost, to vypadá spíše na sexuální dobrodružství než na cokoliv jiného.
Dobrý den, budu mít konečně štěstí v lásce. děkuji (39) (Iva)
Foto
Ivo, ano, láska bude, štěstí bude, ale je to tak trochu otázka času, stěstí se na vás usmívá až v příštím roce, potom se objevuje jak nová láska, tak i vztah.
Dobrý den.Chtěla bych vědět,jestli manžel nemá milenku a jestli nemá vážné zdravotní problémy.Děkuji.Lucie 17.1.1982 David 25.5.1982 (Lucie)
Foto
Lucie, jak to tak vypadá (karty Milenci a karta Císařovna), tak je velmi pravděpodobné, že o vašeho manžela má zájem jiná žena, ale také to může naznačit, že není spokojený ve vztahu s vámi, že je nějak "mimo". Po zdravotní stránce mu tam jde spíše chronická únava, imunitní systém nepracuje, jak by měl, ale je to spíše psychika - frustrace.
Dobrý den paní Ariano. Narodila jsem se 10.3.1983 ve večerních hodinách a ráda bych věděla, jak na tom letos budu se zaměstnáním a s financemi. Děkuji. (Romana)
Foto
Romi, jde vám docela dobrá karta na kariéru, ale karty mluví o novém zaměstnání, které přijde, může to být ve zdravotnictví nebo v sociální sféře a o jakémsi "organizování", peníze by mohly být docela dobré, budete mít na starosti ekonomickou neboli finanční otázku, ale zaměstnání před vámi rozhodně je, stejně tak peníze.
Dobry den.Chtela bych se zeptat na zdravotni stav moji sestry.Inge 5.12.1962.dekuji (Zdenka)
Foto
Zdenko, vypadá to na nějakou vážnou nemoc, která se bude muset řešit, je tady karta Ďábel, to znamená nemoc a Desítka Mečů, to je také nemoc, může jít patrně o něco, co budou muset řešit doktoři, na léčitele to nevypadá, ale přijde to, čemu se říká Stabilizace nemoci a je i velká naděje na vyléčení.
Dobrý den paní Ariano, snad se na mne tentokrát dostane a zodpovíte mi tu naléhavou otázku, zda na mě čeká ještě láska a kdy? Jsem již dlouho sama, ale myslím, že mám co dát. nar. 24.8.1966 v 5 ráno Děkuji za odpověď, třeba ji tentokrát najdu :-) (Renáta)
Foto
Renčo, láska vás čeká, karty říkají, že to záleží hlavně na vás, pořád nějak váznete jednou nohou v minulosti a ten strach, co přitom cítíte, ovlivňuje vaši budoucnost. Odstřihněte se od negativních zážitků, v kartách je, že Lásku potkáte na 100%.
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda v tomto roce potkám partnera na delší a spokojený vztah. Děkuji Kateřina 20.1.1978 v 19h. (Kateřina)
Foto
Katko, všechno nasvědčuje tomu, že takového partnera skutečně potkáte, máte tady lásku, vztah a dokonce i dítě, takže budoucnost by měla být naprosto OK.
Dobrý den Ari, i na mne čeká láska? Děkuji a přeji příjemný den pro všechny tři. M. (Marie)
Foto
Marie, v kartách se objevuje Dvojka Pohárů, to je nejlepší karta na vztah, jaká v tarotech je, takže láska bude a bude to v druhé polovině tohoto roku.
Krásný den, chtěl bych se zeptat, jaký je výhled pro můj vztah, který trvá 3roky, jsem nar.2.12.1968, partnerka 13.1.1970. Děkuji. (Jirka)
Foto
Jirko, vypadá to dobře, buďte více aktivní a vztah bude v pořádku.
Dobrý den, jsem nar.10.7.90 a miluji ženu nar.31.7.89, rozumíme si, nikdy jsem necítil takový klid uvnitř. Je to má budoucí manželka a budeme mít děti? (Hary)
Foto
Hary, ona čeká na to, abyste byl více aktivní, je z vás rozpačitá, protože nedáváte svoje emoce vůči ní tolik najevo. Karty naznačují, že by to ale mohla být ta pravá, vychází jí Princezna Holí, to jsou většinou inteligentní, klidné ženské, které potřebují spíše rozhodného partnera.
Dobrý den, Ariano, je prosím můj partner, se kterým jsem dnes strávila velice vášnivou a krásnou noc, tím pravým a mám s ním chodit a chtít něco víc? Je totiž dost problematický. Moc děkuju. Zuzu2 (Zuzu)
Foto
Zuzu, z toho nic nebude, pouze sex, jde vám tam úplně jiný mužskej, který nebude takový hřebec, ale zase vám dá jistotu, klid, porozumění a lásku. Sex samozřejmě taky bude probíhat.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá v tomto kalendářním roce se mnou a se vztahy. Ráda bych si našla stabilního partnera a vdala se. Nemám problém s navazováním vztahů, ale po čase o mě partneři ztratí zájem. Co dělám špatně? I teď můžu říci, že má o mě zájem několik mužů, ale bojím se toho, že to bude opět dočasné. Nachází se v mém okolí někdo, s kým by to mělo dlouhodobou perspektivu? Děkuji (Kamila)
Foto
Kamčo, tento rok by vám měl přát, jenom tolik netlačte na pilu, totiž hned jak potkáte nějakého zajímavého muže, hned to směřujete ke svatbě a tak dále a chlapy vyděsíte, musíte být uvolněná. Ve vašem okolí se skutečně nachází docela kvalitní muž, je spíše vyšší a štíhlejší a jde vám tam Láska. Ale zlehounka postupovat.
Milá Ariano, můžete mi, prosím, říct, jak dopadne vztah mého syna nar. 6. 8. 1967 s Martou? Její narození nevím. Jestli budou spolu žít atd. S poděkováním Zdena.  (Zdena)
Foto
Zdeni, zkuste přestřihnout pupeční šňůru, protože čím více se nervujete, tím víc přenášíte špatnou energii na svého syna. Ale vztah mu vyjde, nedělejte si starosti.
Prémiová otázka
Foto
Evičko, kartám se kroutí uši nad panem 64, vadí tam jeho nerozhodnost a to, že se prostě nesnaží, na to byste musela být hodně rázná a dominantní, jenomže to ve vaší povaze není, proto karty ukazují, že vám přijde do života úplně jiný muž.
Prémiová otázka
Foto
Klárko, na práci vám tam jdou fakt dobré karty, ten posun by měl přijít už před létem, vztah s panem Sexuálem trvat bude.
Prémiová otázka
Foto
Jaruš, když čekáte pana Osudového, tak to znamená, že se bojíte nového vztahu, neboli si říkáte, co když opět potkám nějakého debila a zkomplikuji si život? Chcete se oprostit od minulosti, tak si každý den říkejte před spaním - chci potkat úžasného, zajištěného muže, který mě bude milovat. Karty říkají, že osudovou lásku potkáte a že se nemáte kvůli tomu nervovat.
Prémiová otázka
Foto
Simi, obávám se, že bude nějaká změna, protože to nevypadá na to, že ten muž by byl odhodlaný k pokračování vztahu - jde vám tam jiný muž a dokonce i svatba. Muž ještě v tomto roce - a svatba v dalším.
Prémiová otázka
Foto
Simi, máte dobré karty na kariéru, kartu uspokojení a seberealizace, dokonce se tady rýsuje i nějaký pan Božský, zajímavé je, že se s ním máte seznámit přes práci, ať už jeho nebo vaši. Po zdravotní stránce jsou velmi dobré karty, pozor na močové cesty.
Prémiová otázka
Foto
Katko, klídek, svatba i miminko bude, ale nějak se mi tady neobjevuje ten vysněný partner, to znamená, že ho teprve potkáte, předtím jste žila s přerostlým dítětem, Princem Pohárů, střídat by ho měl Císař, což je většinou hodně charismatický muž, popis je charakterizuje jako vysoké, rozložité muže, nikoliv tlusté, pozor, jen tento rok se nám tady objevuje karta Netečnosti a Dessítka Pohárů, přesycenost, to znamená, že to vypadá spíše na rok příští.
Prémiová otázka
Foto
Petruš, vypadá to velmi dobře, trošku ho musíte vychovávat, musíte být spíše aktivnější vy, ale máte tady Lásku, Trojku Pohárů, Harmonii, takže spolu s kartou Devítka Disků - Zisk - šla bych do toho.
Prémiová otázka
Foto
Terezko, přijde někdo nový, teď jde hlavně o to, abyste zbytečně netlačila na pilu, nechte to plynout, podle karet to vypadá na úplně nového muže, který se objeví v polovině tohoto roku a bude to on. Na pana cizince ve znamení Raka nejdou moc dobré karty, je tady Pětka Holí, to je disharmonie, která se začne projevovat už během února a března tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Hani, zdá se, že se blýská na lepší časy, karty radí, abyste v citové rovině opustila někoho, kdo vám ublížil, to znamená, že ještě stále jste v nějakém nepodařeném vztahu. Teprve potom se ukazuje karta Trojka Holí a Čtyřka Mečů, což naznačuje Harmonii a Vyrování a objevuje se nová láska, klidný vyrovnaný pár, a pozor, může být už někde v okolí. Syn má výborné karty - zamiluje se a založí rodinu.
Prémiová otázka
Foto
Ja tam Sedmička Mečů, což symbolizuje marnost, ale ty karty se vztahují spíše k minulosti, na tento vztah jdou karty Mír, Štěstěna a Čtyřka Pohárů, to znamená, že ten chlap za to stojí, ale nejdou mu moc dobré karty na práci - je tady Desítka Mečů.
Prémiová otázka
Foto
Ivuš, karty říkají, že když budete očekávat někoho jiného, tak spíše dosáhnete štěstí, je tady na vztahy Devítka Mečů a Věž, to vypadá, že jednomu jde o moc a ovládnutí a druhý je takový přerostlý kluk, co spíše hledá matku. Vypadá to na lásku v příštím roce.
Prémiová otázka
Foto
Haničko, tento rok charakterizují karty Slunce a Královna Pohárů, to jsou velmi dobré karty na štěstí, Šestka Holí je kartou Vítězství, takže co chcete, to se vám uskuteční. Co se týká vztahů, je tady i karta Konflik, to znamená, že se budete muset odhodlat něco vyřešit. Velekněžka je karta rodiny a Trojka Disků je dobrá karta na práci.
Prémiová otázka
Foto
Zituš, láska rozhodně přijde, je tady karta Úspěch, Eso Holí, Čtyřka Disků - vztah a Čtyřka Holí - Uskutečnění. Takže, máte se na co těšit.
Prémiová otázka
Foto
Martinko, pan Tajemný stojí za prd, je tady karta Smutek a taky Neúspěch a Překážky. Karty to říkají jasně, že ten člověk není perspektivní, Osmička Disků znamená Opatrnost, prozíravost.
Prémiová otázka
Foto
Zlatko, karty se tváří divně, ale říkají, že překonáte nějakou krizi, je tam karta Ďábel a klarta Netečnosti, všechno bude záležet na trpělivosti. Problém není ani tak u vás, spíše u partnera, který má kartu Mága a Mágové jsou nevypočitatelní. Karty ale uzavírá Láska a Spokojenost.