Online chat
..... (111 111 111)
Foto
Vážení přátelé, to je pro dnešek vše, bohužel jsem nestačil odpovědět ani na polovinu dotazů, to mě říkali už ve škole, že jsem na život moc pomalej, ale pokud budete chtít zkusit své štěstí příště, tak se budu těšit nashledanou. Raven
Zdravím dostane se syn do 2 semestru?Dnes má poslední zkoušku.Děkuji Jaroslav 21.4 1995  (Lenka)
Foto
Dostane, určitě.
Poprosila by som , chcem vediet, či mám pokracovat v obchode, alebo ho už zatvorit, lebo už to upada a ja som uz dochodkyna, al e mám umysel vyskúšat opatrovanie, dalej porosím v mojom vzutahu je uz dávnejsie velký chlad, moj muž ma už niekolkokrát sklamal, ale on je dost zákerny a pomstivý , neviem čo mám od neho čakat, párkrát ma už podviedol, ale sme už starsí a ja nemám chut riešit majetkové veci, pretože s ním sa dohodnut neda, je prosto zákerný. Este chcem porosit, dcera má nový vztah, či jej vydrží a chcela by mat stabilnu a lepšie platenú prácu má vysoku školu, ale nemá adekváítnú prácu a príjem minimálny, neviem, ako to všetko dopadne s nou . Dakujem velmi pekne za informáciu. (Anna)
Foto
Karty na obchod nejsou zrovna jásavé, pokud ten obchod nechcete udržovat jek kvůli tomu, že vás to baví, tak bude lepší jej uzavřít a s jakýmkoliv vztahem buďte raději opatrná, to spíše vypadá i na skončení vztahu. Jinými slovy, nové začátky v několika oblastech života.
Dobrý den, s manželem máme sen koupit si baráček výplní se nám to nebo budeme žít spokojeně i nadále v našem bytě. A potká můj syn letos lásku? Děkuji moc Majda  (Majda)
Foto
To se vám splní již tento rok.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se můj ženatý přítel rozvede a bude se mnou.. Děkuji za odpověd. (Evička)
Foto
Jediná možnost by byla, kdybyste mu mohla něco nabídnout, co nemá jeho žena, jako třeba přepychový dům s bazénem a novou práci ve funkci generálního ředitele... ale jestli nemáte prosperující firmu, žádná zahraniční auta a žádnou vilu, tak to asi půjde dost těžko.
DOBRY DEN,PANE RAVENE.CHTELA BYCH SE ZEPTAT CO ME CEKA TENTO ROK,11.02.78.DEKUJI A DOUFAM ZE SE NA ME DOSTANE. (MONIKA)
Foto
Dostanete novou pracovní nabídku, čeká na vás hezká dovolená a na ní se seznámíte s mužem, kvůli kterému potom budete špatně spát.
Dobrý den , chtěla bych vědět co mě čeká , a zda zůstanu stále sama...Jsem držitelka průkazu ZTP, v Březnu mě kočí platnost a mám požádaný a nový dostanu ho nebo né.nar 25.11.1954...Děkuji moc za odpověd Kaja (Kaja)
Foto
Dostanete nový.
Dobrý den, prosím splatím letos své dluhy? Jsem narozen 22.3.1976. Děkuji. Jiřina (Jiřina)
Foto
Ještě ne, ale příští rok ano.
Dobrý den. Chci se vás zeptat, jestli se v roce 2016 vyskytnou tranzity, díky kterým by se mi život zlepšil. Jestli přijde nová lepší pracovní nabídka, teď jsem v práci která mě vnitřně nenaplňuje. Jestli se mi zlepší zdraví a jestli konečně přijde do mého života osudový partner. Denisa 22.5.1990 20:50 Prešov (Slovensko). Děkuji za odpověď. (Denisa)
Foto
Na změnu práce zkuste využít prvního týdne v dubnu, posledního týdne v květnu a prvního týdne v červnu. Vyjde to.
Dobrý den, ráda bych věděla co se změní v tomto roce? Budu stále se svým přítelem a budeme mít miminko? děkuji za odpověď (Magdaléna)
Foto
Vypadá to tak, že s přítelem budete a miminko přijde příští rok.
Dobrý den Ravene, slyšela jsem, že jste dobrý proto se odvažují zeptat na toto. Žijí částečně v zemi, za jejíž hranicemi zuří válka. Je možné že se konflikt rozšíří i do této země?? Plánujeme v budoucnu stěhování do ČR, ale zatím tam manžela drží práce a nemocná maminka. Kdy si myslíte, že bude vhodné stěhování?? Moc děkuji ať se vám daří.  (Yolana)
Foto
S hodně velkou pravděpodobností to klidnější nebude, lepší pro vás bude přestěhovat se do ČR a tady si trochu oddychnout.
Otěhotním letos? (Jarm)
Foto
Ano.
Dobrý den,potkám ještě přítele ke společným chvilkám a mám šanci na výhru sportka,los 19.5.1951 děkuji (iva)
Foto
Přítele potkáte, ale nesázejte ani sama, ani spolu, šance na to, že nevyhrajete je tak vysoká, že je to téměř jistota.
Dobrý den, Ravene, ráda bych věděla, zda vyřeším s bratrem spor o dědictví. Děkuji a zdravím, Lucie 27.12.1972 ve 22.05 hod. (Lucie)
Foto
Nevypadá to pro vás jako "velká výhra", spor o dědictví vyřešíte, ale nebude to k vaší spokojenosti, vypadá to, že máte docela dravého bratra.
Dobrý den Ravene, měla bych na vás dotaz ohledně práce. Jsem v ni spokojená, dělám v HR oblasti. Je něco v čem bych se měla dál vzdělávat. Cítím tu potřebu, jen nevím z kterého konce to vzít a kde začít abych se posunula dál....děkuji moc za radu. Sabina  (Sabina)
Foto
Takže - karty jsou dobré, všechno je dobré, zdraví bude sloužit, to ostatní si ale musíte rozhodnout sama, to je i výběr oblasti, ve které se chcete vzdělávat nebo se zlepšovat, pokud se nemůžete rozhodnout, tak to prostě zkuste. Buď to půjde nebo ne.
Dobry den, začala jsem podnikat s bývalým manželem a rada bych věděla jak se nám bude pracovně a finančně dařit. Děkuji Soňa. (Soňa)
Foto
Vypadá to dobře, tak se bude dařit.
Zdravím vás, mám na vás prosbu týka se mého vnuka. Moc mi na něm záleží a nevím co bude dál, až tu nebudu. Školu nedodělal, práci těžko shání atd. Zatím pomáhám jak se dá. Bude to sním tento rok lepší dostane už rozum? Doděla školu? Moc děkuji za odpověď. (babička)
Foto
Je to složité, jak to tak vypadá, tak ho škola nebaví, je otázka, jestli je nějaký obor, který by ho zajímal, jako třeba automechanik nebo ajťák na computery nebo překladatel ze svahilštiny, v situaci, ve které jste, je dobré se zamyslet, na co má kluk talent, co by mohl dělat, v čem je už teď docela dobrý a v čem je nejlepší a to dále ještě trochu rozvinout a už hledat práci zaměstnání "v oboru", mělo by se to povést tak do roka, aby byl jak se říká hmotně zajištěný.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych se již po několikáté zeptat, zda můj vztah s přítelem je konečně ten pravý a vydrží už napořád. Ráda bych to tak chtěla a myslím že i přítel. Jsme spolu v začátku, sžívání je někdy složitější, ale byla bych ráda, kdybychom oba vydrželi. Máme šanci? Já Eva,6.7.1964, v 6hod ráno, partner Josef, 10.10.1972.Předem děkuji za případnou odpověď. Eva  (Eva)
Foto
Ale ano, vypadá to, že právě mluvíme o vztahu, který může vydržet hodně dlouho, nejsou zde žádné osudové kolapsy a jiné negativní věci, které by váš vztah již v zárodku zadusily.
Dobrý deň pán Raven, Emily, nar. 26.6.1954,vdova, zoznámila som sa so Stanislavom, 22.9.1958, tiež vdovec, má náš vzťah budúcnosť? Ďakujem za odpoveď. (Emily)
Foto
Ano, má to budoucnost, ale postupujte pomalu, je to vztah, který se musí budovat po částech a takříkajíc téměř nenápadně.
Dobrý den, zajímalo by mě jestli se na mě konečně usměje štěstí a skončí smůla, která mě provází několik posledních let. Zajímá mě jak to budu mít s prací,jestli se mi zlepší finanční situace a jestli konečně najdu tu pravou lásku. Děkuji moc za odpověď.  (Jirka)
Foto
Jak se tak na to dívám, mohlo by to být i tento rok, celkové zlepšení a vstup nových možností do života.
Potkám tento rok svou lásku? (Petra)
Foto
Ano, může to být tento rok a to v říjnu nebo v listopadu a bude to náhoda jak... jak se to slušně řekne? I když prase není sprosté slovo, že jo...
Moc zdravím.Prosím odpověď.Čeká mě v tomto roce stěhování?Eva 27.5.1964 Díky. (Eva)
Foto
Vypadá to, že ano a mělo by to být i celkem bez problémů.
Dobrý den Ravene,najdu si ještě přítele? Děkuji za odpověď. Drahomíra (Drahomíra)
Foto
Nevidím důvod proč ne, v kartách se objevuj Rytíř Disků - to je něco jako pracovní kolega nebo někdo, s kým vás pojí společný zájem či vášeň.
Dobrý den Ravene, najde manžel Pavel nar. 8.9.1959 dobrou práci v letošním roce? Podaří se nám koupit nový pozemek? Děkuji za.odpověď, (Jana)
Foto
Manžel práci, tedy dobrou práci, najde a pozemek koupíte, karty jsou na to dobré, tak se dílo podaří.
Dobrý den, Ravene,chtěla bych se zeptat, zda by se mi mohlo podařit docílit toho,aby mi v práci konečně zvýšili plat? Třese se okolo dost problémů, které si nemyslím, byly způsobeny mnou, ale neinformovaností a špatným přístupem.Nicméně žádala jsem, odvádím dost své práce a k tomu mi ještě nakládají další a ráda bych za to viděla ohodnocení. Mám šanci? Děkuji Jana,2.5.84,nar. po 22.hodině (Jana)
Foto
Dobrý den, zkuste si o zvýšení platu říct ještě příští týden ve čtvrtek, to jsou dobré konstelace.
Dobry den mily Ravene!Ja 23.9.1967 a pritel 4.11.1962.Ceka nas letos ve vztahu neco zlomoveho?Dekuji... (Ivana)
Foto
Když se ptám na něco zlomového ve vztahu a v tarotech se objeví Princezna Pohárů, tak to obyčejně znamená svatbu - a Princ Pohárů k tomu je - "ideální partner", já tomu říkám chlap, co po čase tolik nevadí, takže to vypadá, že se vztah nerozpadne, což je asi nedůležitější.
Mily pane Ravene, uz dvakrat jste mi svou predpovedi udelal velikou radost, tak jsem si dovolila zeptat se i Vasi stale krasne zeny Ariany na lasku s tim, ze vy opravdu predpovidat umite - vtipne me odpovedela, ze ona je jeste lepsi nez vy - jste stale prima dvojka, moc jsem se nasmala, kdyz psala, ze Vas vlastne adoptovala......ale zpet k dotazku - zase se obracim na Vas a pevne doufam, ze do tretice.......neco noveho, zlomoveho me ceka ? 27/9/62 - dekuji moc predem za Vasi odpoved a zdravim Vas i Vasi pani......krasny unor pro Vas! (Eva)
Foto
Pokud čekáte něco přímo zlomového takříkajíc z osudového hlediska, podle karet to vypadá na zlomové období, které u vás nastane až koncem tohoto roku a začátkem roku dalšího, toho 2017 - obecně to vypadá, že budete mít docela dobrý vztah, tady bych problémy ve vašem osudu nehledal, může být v druhé polovině tohoto roku změna v pracovní oblasti, ta by mohla být docela zajímavá a přijde asi i myšlenka něco změnit na bytě nebo na způsobu bydlení, zdraví bude sloužit, ale když vám řeknu, že na vás čeká v budoucnosti stěhování, tak tomu možná věřit nebudete, ale já to tam docela vidím. Však uvidíte také.
Dobrý den, prosím Vás o nahlédnutí do mého současného vztahového vývoje....nar. 17.12.1972 kolem 16h....co mě čeká a nemineeeee...moooc děkuji... (Alleina)
Foto
Hmmm, to vypadá, že budete muset překonat jakous menší krizi, která se objeví koncem dubna, ale z osudového hlediska má jít o součást vztahového vývoje. Jinak vás nečeká nic jiného, než co si naplánujete.
Dobrý den, prožívám právě obrovské zklamaní z manželství (odhalená nevěra, podle manžela jen nedokonaná, neboť mu došlo o co by přišel). Manžel si myslí, že to půjde ještě dát do pořádku, ale já mu nevěřím. Mám to s ním ještě zkusit, odpustit a zapomenout? Nebo raději nechat a hledat lásku a štěstí jinde (až se oklepu). Díky. Jsem nar. 8. 10. 1972 ve 23:45. (Helena)
Foto
Půjde to dát do pořádku, byla to jen hloupá sitauce, to se může stát každému, tady né že bych se přimlouval za vašeho manžela jako za chlapa, ale na váš vztah se objevují karty jako Láska, Spolehlivost, tak nemusíte zapomínat, ale zkusit a odpustit, občas se může zaseknout i motor od Rollse.
Dobrý den pane Argoni, rád bych se zeptal, jestli je mi můj přítel věrný a můžu mu věřit, že to se mnou myslí vážně.  (Tomáš (26.9.1997))
Foto
Jak to říkali naši otcové, důvěřuj, ale prověřuj, podle karet je možné čekat nějakou menší krizi v průběhu května a června.
Dobrý den, narodila jsem se 9.6.1974. Chtěla bych se zeptat, zda se vyřeší moje gynekologické problémy. Zda budu muset podstoupit operaci, nebo se vše urovná bez ní. Děkuji a přeji hezký den (Dagmar)
Foto
Bohužel to vypadá tak, že operace by byla lepší než čekat na zázrak.
Dobrý en, prajem.Od marca tohto roku menim zamestnanie, bude sa mi v nom darit k uplnej mojej spokojnosti? (eviko)
Foto
Všechno vypadá dobře, takže dařit se bude.
Dobrý den pane Ravene, chtěla jsem se zeptat, zda v tomto roce otěhotním a jak se bude vyvíjet náš vztah. Já 27.4.1976, partner 19.10.1980. Velice děkuji za odpověď. Žaneta  (Žaneta)
Foto
Vypadá to, že ano, asi tak v polovině tohoto roku, vztah bude fungovat jak má.
rok 2016  (petr )
Foto
Spolupráce, nová práce, podnikání, láska, to vše se objevuje v kartách - pozor na onemocnění v dubnu 2016.
Začala jsem chodit s bratrem mého bývalého přítele. Jaký bude vývin našeho vztahu? Děkuji. (Ela)
Foto
Inu, je možné, že se zase budete chtít vrátit, ale naštěstí je to v rodině.
Dobrý den, Pane Argoni,rád bych se Vás zeptal jestli rok 2016 bude pro mě ze zdravotní a po finanční stránce přiznívý.10.01.1962.Děkuji Richard (Richard)
Foto
Odpovím jednoduše - bude.
Prosím o věštbu pro dceru, nar. 30.01.1993. Děkuji. (skloma)
Foto
Ono v rámci chatu udělat celou věštbu je dost těžké a asi by to nebylo tak dobré, jako když se to dělá zvlášť, protože na celou věštbu nebo horoskop potřebuji tak hodinu minimálně, tady se dá říct, je tolik, že zdraví vypadá dobře a do budoucnosti lze pohlížet s odvahou a nadějí, protože jí nic špatného nehrozí.
Tak co mně čeká ?  (Jana)
Foto
To je otázka, kterou si sám kladu skoro každý den a potom z toho blbě spím, ale jedno jsem poznal, když se ptáte na budoucnost tímto způsobem, tak ještě máte možnost ji změnit. Samozřejmě k lepšímu. Pokud to jde.
Ravene, zkouším opět štěstí. Už jednou jsem Vám psala a vaše předpověď se vyplnila...moc Vám věřím vážím si Vás. Chtěla bych se zeptat zda mohu tento rok potkat pravého muže pro život. Mám dvě děti ale jejich otce jsem si nevzala a spolu se uz pouze podílíme na výchově dětí pod jednou střechou. Ráda bych po letech zažila lásku a souznění s někým kdo me bude mít rád a kvalitní vztah se vším všudy :). Děkuji předem moc za odpověď Marta (Marta)
Foto
Tento rok říkáte? Tak to bude trochu těžší a bylo by to až ke konci tohoto roku 2016, ale možné to je. Když by to přece jenom nevyšlo ke konci tohoto roku, tak v první polovině toho příštího roku 2017 ho máte.
Budu se letos stěhovat z domu ve kterém žiji nebo se přítel nastěhuje za mnou. (Kateřina)
Foto
Lepší by bylo, kdyby se přítel nastěhoval za vámi.
prosím splní se mi má přání každý den se za to moc modlím děkuji jarmila nar.1976 (jarmila)
Foto
Ano, to je docela dobrý postup, v podstatě to dělám naprosto stejně.
Dobrý veče pane Raveně. Jsem celoživotní bojovnice s nadváhou. Podaří se mne v lletošnim roce pPAL kilogramů zhubnout aniž bych je zase nabrala? (porad verim)
Foto
Zdravím spolubojovnici, a jak říkáme, toho bohdá nebude, aby český bojovník před nadváhou utíkal - no, já si myslím, že to letos dokážete.
dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda se letos rozvedu a konečně už najdu nějakou lepší práci.Děkuji moc šarka (sarka)
Foto
Rozvod bude a za pár měsíců i nová práce, u vás se to moc nerýmuje dohromady, tak to řešte postupně.
Dobry den pane Ravene, chtěla bych se Vas zeptat zda budu mit miminko a kdy a jestli se to podari "normalni cestou". Dekuji, 30.7.1976 (Lily)
Foto
Dobrá období je teď březen a duben, potom červen a ke konci roku listopad, ale podaří se to a příští rok budete mít miminko.
Dobrý večer,ráda bych se zeptala zda konečně najdu lásku-muže se kterým bych konečně cítila to co cítí všichni zamilovaní - lásku,chtíč,potřebu toho druhého.Jsem už dlouhou dobu sama už tomu bude 5 let co jsem měla vážnou známost a chybí mi to je tu naděje ? děkuji (29.6.91 v 11:50) (Kristýna)
Foto
Už se to pro vás ve vyšších sférách reality chystá, takže se dočkáte a budete spokojená.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda letošní rok mám šanci potkat opravdovou lásku a začít znovu žít ? Narozena 30.12. 1966 Tereza V. Děkuji ! (Tereza V.)
Foto
Jednoznačně - máte, tu pravou chvíli poznáte docela snadno, potom můžete znovu začít.
Dobrý deň prajem pán raven. Mám za sebou velmi náročný rok po všetkých stránkach. Prešla som si chorobou babky, smrťou babky, zmenou partnera v začiatkoch ohladom práce, chorobou dedka, nie priliš priaznivej finančnej situácie a aj nejakých zdravotných komplikácií( nič vážne) Chcela by som sa spýtať, že či tento nový rok bude pre mna pozitívnejší a či sa sa možem dočkať zmeny v oblasti práce. či by bol pre mna vhodný rekvalifikačný kurz na klasicku a športovú masáž chrbta., že či by som v tom bola úspená. Bola by som vám velmi povdačná za akúkolvek reakciu, radu. S pozdravom Monika Monika: 30.12.1983 čas: 23:45 (Monika)
Foto
S tou rekvalifikací to vypadá docela dobře a proveditelně, jsou na to dobré karty i do budoucnosti, takže by z toho mohla být i práce a obživa.
Prosím, kdy najdu k sobě celoživotní partnerku 27.12.1970 moc děkuji za odpověď. (Martin)
Foto
Už tento rok - v září nebo říjnu.
Dobrý den, moc prosím, Dominik 15.2.1995 dodělám letos školu v pohodě? Děkuji. (Dominik)
Foto
Školu doděláte a myslím, že to bude i v pohodě.
Dobrý den, řadu let pracuji jako OSVČ a ráda bych věděla, zda se mi letos bude dařit, mám z toho obavy. Děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den (Jana 6.9.1963) (Jana)
Foto
Obavy jsou docela na místě, tento rok projdete jak se říká s odřenýma zádama, příští rok bych už tak optimisticky neviděl.
Pěkný den,potká už brzy můj syn životní partnerku. Moc bych mu to přála . Děkuji moc mamina. (Mamina)
Foto
Ano, potká, nebude to do roka a do dne, ale tak do dvou let.
Dobrý den Ravene,je mi 53 let a od života dostávám jen samé rány.Ráda bych věděla jestli to někdy skončí?Nedaří se mi ani v životě ani v lásce.Poradíte mi prosím?Děkuji Dana (danuše)
Foto
Osud vás chce přimět k tomu, abyste se naučila sama rány dávat, tedy asi spíše v obrazném slova smyslu, ale zamyslete se nad tím. Umění se prosadit.
Zdravím chtěla bych jít na operaci křečových žil,kdy by byla pro mě vhodná doba a mám jít na klasickou operaci nebo laser.Jsem v Nové práci tak nevím kdy, jak to vidíte.Děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Klidně běžte, laser bych viděl jako lepší, po klasice se vám to asi bude vracet.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli letos najdu lásku s zároveň tatínka pro mého rok a půl starého syna.Nebo syna k nám vrátí ex přítel?děkuji moc za odpověď K. (Katy )
Foto
Nevím, jestli to bude tento rok, asi až ten příští, ale všechno bude, jak chcete.
Dobry den,nar.1970 ryba, prosím o otázku co mě čeká v únoru a březnu,je tam nějaká změna? Přeji hezký den .  (Veronika)
Foto
Pro Ryby je tento rok, rokem inspirace - nové nápady a tak...
Dobrý den pane Ravene. Letošní rok je teprve v začátku a mně se zdá, že se na mně hrne strašně moc problémů a překážek, které se ve mně hromadí a mám pocit, že se chystá exploze. Prosím Vás co se na mně v letošním roce chystá? Jsem nar. 1. 9. 1966.  (Příznivkyně)
Foto
Exploze se konat nebude, všechno dáte dohromady takříkajíc per partes, po částech, na řešení toho sice máte dost, ale zvládnete nakonec všechno, žádné rány osudu se na vás nechystají.
Dobrý den. chtěla bych vědět jestli muž nar.27.6.68 se rozvede tento rok a bude žít se mnou nar.17.11.73.Děkuji (Kateřina)
Foto
Nerozvede a natrvalo s vámi nebude.
Dobrý den Ravene, má můj vztah s mužem Zdeňkem 27.1. 1958 v Hodoníně budoucnost? Já 19,2,1962, moc děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Něco tam vadí, řekl bych podle karet (Desítka Mečů), že tady budoucnost tedy spokojená budoucnost není.
Zdravim carodeje.Dcera 1.9.1984 jak si tento rok povede,najde se nejaky partner? (Mina)
Foto
Povede si zdatně, bude se ještě něco učit, všechno zvládne, partner už buší na pomyslné osudové dveře, takže si myslím, že všechno bude OK.
Pane Ravene,prosim,zustane dcera 4.8.1983 bydlet v rodnnem dome?A deti bude mit,kdy?Dekuji (mamca)
Foto
Ano, vypadá to, že zůstane. Děti přijdou v roce 2018.
Přeji Vám pěkný den.Jmenuji se Lenka,nar.14.3.1970.Prosím čeká mě ještě Láska a partner nejen pro mě,ale i parťák pro mé syny?Děkuji za případnou odpověď. (Lenka)
Foto
Máte ho v osudu, takže čeká, ani nemusíte nijak křečovitě hledat, přijde a objeví se sám - druhá polovina tohoto roku nejpozději.
Dobré odpoledne pane Ravene, chtěla bych si otevřít soukromou lékařskou praxi,zvládnu rodinu i práci a bude se mi dařit?Jsem nar.31.7.89 ve 13.10hodin.Děkuji za odpověď. (Eliška)
Foto
Jo, to je dobrý nápad, můžete v tom udělat docela dost, dejte pak vědět, kolikátého chcete praxi otevřít.
Dobré poledne, jsem nar.24.5.83 ve 13.45hodin.Vypadá to teď s přítelkyní na rozchod,od léta 2015 jsem podnikatel a i tam se nedaří,mám problémy s financemi.Je lepší se nechat zaměstnatnat,mám na to obstarat si příjmy sám?Jaký mám prosím výhled pro partnerství?Děkuji srdečně. (Petr)
Foto
Výhled na partnerství - bude rozchod, potom za půl roku přijde nová partnerka.
Dobry den, potkam do prazdnin partnera?kam mu mam jit naproti?znam ho?dekuji katerina (katerina)
Foto
Do prázdnin to máte docela naknap, ale povede se to.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svou dceru, narozenou 2.4.1987, jestli už konečně najde lásku, a jestli se ji zlepší zdraví. Moc děkuji za odpověď! (Marie)
Foto
Samozřejmě najde lásku, jak se říká, jak trám - a bude spokojená. Ono to zdraví asi trochu souvisí s těmi vztahy, ale je celkem jedno, co se bude snažit řešit jako první.
Dobrý den Ravene, žiji s přítelem 7let, nějak jsem na něho poslední dobou alergická. Má vztah šanci na zklidnění? Jsem nar.25.11.44 a přítel 13.12.40.Děkuji moc za odpověď. (Božena)
Foto
Ano, šance tady je, prožíváte normální ponorkovou nemoc, to se objeví, když začne být napnutý finanční rozpočet.
dobrý den,čeká mě něco zajímavého v tomto roce.děkuji (Iva)
Foto
Ano, řekl bych podle karet, že to budou přinejmenším tři nebo čtyři zajímavé věci - něco zajímavého a hezkého si koupíte, seznámíte se se zajímavým člověkem nebo mužem, to je už jedno a přijde změna v bydlení.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě čeká v roce 2016.Najdu novou lásku? Helena 17.7.1973 (Helena)
Foto
Karty jsou dobré, takže vše záleží na vás - budete hledat, najdete, jak říkal kdosi z bible, tlucte a bude vám otevřeno. Pokud tedy nebude už po zavírací době...
Dobrý den tento týden by se mi měla ozvat paní ohledně práce, vijde mi to? Dekuji Věra (Vera)
Foto
Nevyjde, ale vyjde něco, co budete mít příští týden. Nějaký pohovor nebo něco takového, to už tak přesně nevidím.
Dobrý den, zlepší se nějak moje současná situace v oblasti vztahů a čeká mě něco nového, pořád se nějak nemůžu najít po loňském rozchodu. Nar. 11.4.1957. A ještě bych se optala na syna, má nový vztah-vyjde mu to, narozen 28.8.1984. Děkuji (Hanča)
Foto
Přijdou noví lidé do vašeho života, zlepší se společenský život a budete mít hodně kamarádů, na nový vztah to zatím nevypadá, ale netlačte na pilu, všechno chce svůj čas - syn bude mít ještě jiný vztah.
Dobrý den Ravene, ráda bych se zeptala co mi čeká v letošním roce a zda-li na mě čeká i nějaká láska.Děkuji za odpovědˇZuzka (Zuzka)
Foto
Ano, je tady před vámi pár změn - dvě seznámení se s muži, které ještě neznáte a potom přijde i zajímavá pracovní nabídka v polovině roku.
Dobrý den, moje dcera (1985) by si moc přála miminko, ale zatím se jim nedaří....můžu se zeptat, zda to tedy letos vyjde? Moc bych jim to přála...děkuji za odpověď. mamka (mamka)
Foto
Letos to vyjde, pravděpodobně v červnu až červenci.
Dobrý den pane Argone ,prosím ,čekají mne v roce 2016 změny jak v osobním životě, tak zdravotně ? Nar.21.6.1942.Děkuji Lia (Lia)
Foto
Spíše to vypadá na menší změny, které si do života naordinujete sama, žádné "osudovky".
Milý Ravene, moc ráda bych se zeptala, zda-li se setkám s mým oblíbeným hercem a také, co mne do budoucna čeká? Děkuji. 26.3.97 (Neznámá)
Foto
Karty jsou na to Soud a Devítka Mečů, to vypadá, že oblíbený herec bude před vámi utíkat nebo se zapírat, nevím proč, ale je to v kartách. Herci a zpěváci a rapeři se neradi s někým scházejí, to mají všichni - zvláštní postavení Merkuru vůči Vahám.
Dobrý deň, chcem sa spýtať, čo ma tento rok čaká v oblasti citov a medziľudských vzťahov. 08.02.1985 čas 20:16 Ďakujem! (Lenka)
Foto
Do vašeho života vstoupí dva muži, ale ne najednou, bude to postupně, s jedním se budete snažit o vztah asi tak do října, potom přijde druhý a s tím to bude lepší.
Dobrý den, prosím, zda mi můžete sdělit ,co mne čeká v roce 2016, děkuji Vám Judita, nar.4.11.49 v 15.15 h. (Judita)
Foto
Budete hledat nějaké pracovní vyžití, něco, co byste mohla dělat a přitom byste si tím mohla přivydělat, budete mít asi něco jako internetový obchod nebo něco podobného, potom budete shánět menší a levnější byt, to se vám podaří v druhé polovině tohoto roku.
Dobryden obracim se na vas proteze si nedovede vysvetlit veci ktere se me udaly behem ctrnacti dnu a stale to trva napr mozkova prihoda matky za tri dny umrti otce pak se ocitla v nemocnici dcera mezitim jeste vazne onemocnel pes rozbila jsem hlavou velkou lampu a nakonec jsem onemocnela je to jako z hororu muzete me rict proc se to deje a kdy to skonci? A jaky bude pro me rok 2016? Dekuji Zdeňka  (Zdeňka)
Foto
To jsou občas špatné konstelace, které platí všeobecně. Na přelomu roku 2015 a 2016 bylo hodně nečekaných úrazů, onemocnění a úmrtí a to se týkalo skoro osudu skoro všech. Co to přežili.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda ještě někdy budu žít šťastný a spokojený život s rovnocenným partnerem. Už delší dobu je můj osobní život na nule a ještě bych chtěla od života víc, než být jenom matkou a babičkou. Ivana 9.8.1964 (Ivana)
Foto
Ano, přijde do vašeho života muž, nejdříve to bude kamarád, potom zjistíte, že máte plno společných zájmů, například četbu knížek a dáte se dohromady, ani nebudete vnímat, jak čas plyne.
Dobrý den, pane Ravene,čekají mě v tomto roce změny v oblasti lásky.Naleznu brzy nového přítele nebo zůstanu s tím současným, s kterým to moc neklape. Já 23.3.1994.Děkuji  (Mat)
Foto
Zatím zůstanete s tím současným, přijde sice někdo nový, ale pozor - ten vás zklame, tak zatím nikam neutíkejte.
Dobrý den ,prosím o odpověď zda tento rok bude zlomový pro mého syna / Pavel 8.3.77 v Praze / a v jakém směru - láska,zdraví ,práce...Děkuji a přeji i Vám hodně zdraví a pohody. Hana (Hana)
Foto
Nejdříve bude hledat práci, bude mít štěstí, práci najde dobrou, v práci se seznámí s ženou, se kterou potom bude hodně dlouho i po odchodu za lepší prací, ale hlavně, bude spokojený a bude ho to bavit.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na zdraví a co mě čeká v roce 2016 ? Nar.3.11.1943 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Zdraví - průdušky, doufám, že nekouříte, vyhýbejte se zakouřenému prostředí - a trochu vidím ledviny a je tady i svižný náběh na osteoporózu, ale není to nic krkolomného, vychází vám karta dlouhého života. A také karta stěhování.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak budu spokojená v nové práci i jak si budu rozumět s kolegy. Jaký bude rok 2016 ? Nar.12.8,1971 Děkuji Renata (Renata)
Foto
S kolektivem se sblížíte, práce vás bude bavit, problémy se budou řešit, všechno bude OK.
Dobrý den, do 3-4let plánujeme s manželkou přestěhování na karibský ostrov Guadeloupe či jiný ostrov. Splní se to? 4.6.1964 (Vladimír)
Foto
Na tohle jsem se už díval, a vypadalo to dobře a proveditelně.
Dobrý den, Ravene, dotaz : zda letos otěhotním a pokud ano, zda zvládnu propojit děťátko s prací (podnikání z domova). přeji Vám krásný den a děkuji mnohokrát ! (Kateřina)
Foto
Všechno bude, jak chcete, těhotenství bude v pohodě a později budete normálně pracovat i s dítkem.
Zdravím a prosím o odpověď na otázku,zda tento rok bude POZITIVNĚ zlomový v oblasti mého zdraví.Děkuji a přeji hezký den, Hana 16.11.53v 7 hod. (Hana)
Foto
Ano, vypadá to tak, že bude, jak říkáte POZITIVNĚ zlomový, karty na zdraví máte dobré už od poloviny tohoto roku.
Dobrý den. Prosím ohledně vztahu syna Jana 16.6.1988 a ohledně zdraví a vztahu syna Marka 21.5.1991.Děkuji  (Janina)
Foto
Jan - tady karty ukazují nějakou změnu ve vztazích, zdraví bude OK, Marek má zdraví v pořádku a vztahů na něho čeká víc, ale je to přirozený vývoj.
Dobry den.Chtela bych se zeptat na vztah meho syna.Drahos 16.2.1994 a jeho pritelkyni je 18.dekuji za odpoved (Zdenka)
Foto
Tento vztah bude fungovat ještě tak rok, potom pozor, mohou přijít potíže, tak raději ať si neberou žádné společné půjčky nebo se nestěhují do společného bytu.
dobrý den ráda bych se zeptala jestli tento rok se už konečně exmanžel odstěhuje s našeho domu děkuji moc (diana)
Foto
Ano, tento rok se odstěhuje do bytu.
hezký den,chtěla bych se zeptat jestli moje výsledky na mamografii budou v pořádku díky (marcela)
Foto
Budou naprosto v pohodě, žádný strach.
Dobrý den. Jsem na tom moc špatně a rád bych věděl, zda získám stálou práci = Kč k prolomení živoření. Děkuji moc, Jaroslav, 19. 5. 1993, Mělník, 21. hodin.  (Jaroslav 19.5. 1993)
Foto
Samozřejmě, že získáte dobrou práci, zatím to řešte jakkoli, třeba brigádou nebo prací, která není moc placená, hlavně ať nějaká je, změna přijde v letních měsících.
Dobry den chtěla bych poprosit trápi mě vztah mojí sestry 22,9 1953 ke mně 17,8 1958 v mynulosti i ted dalo by se nakouknout zda ji t můžu vůbec věřit ? děkuji  (Majka)
Foto
A jejda, tak to nevypadá zatím moc dobře, to vypadá, že se ještě letos dohromady nedáte a nedomluvíte se.
Dobrý den, p.Argoni chtěla bych se zeptat na manželství jestli spolu budeme.Děkuji 23.07 1968 a manžel11.03 1960 (Vendy)
Foto
Ano, zatím to nevypadá na rozchod nebo odchod jednoho z vás.
Hezký den, Ravene. Prosím, čeká na mne tento rok nějaký vztah či alespoň příjemný flirt nebo nějaké jiné změny? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Flirtů a možností si lehce zaflirtovat přijde celá řada, dobrý měsíc na vztahy je pro vás červenec.
Bude se mi dařit v oblasti zaměstnání a mého nového vztahu? Děkuji (Věra Spanila)
Foto
Bude, bude, nebojte se...
Dobry den, chtela bych se zeptat zda nas vztah ma jeste budoucnost. Nebo jak postupovat dal. Dekuji Iva 14.4.1987 Filip 15.11.1986 (Aviii)
Foto
Postupujte tak, jako zatím, už máte vybudovaný určitý stereotyp, ten bude dobrý dodržovat a v budoucnosti - pořád se objevují karty na bydlení a stěhování. Ale to si už rozhodnete sami.
24.řína o 23,45 hod 1983 narozeny hodně zklamany najdu si lásku Richard děkuji (Riško)
Foto
Všechno se bude měnit už tento rok, máte za sebou období smůly, ale už se vám to v životě nebude opakovat. Vztah bude - a dobrý a zajímavý.
Bude se mi letos dařit jak finančně tak i v oblasti vztahu? Děkuji (Věra Spanila)
Foto
Ano, vypadá to velmi dobře, finance budou lepší už od června a vztahy taky budou lepší od června. Prostě červen je váš měsíc.
Zdravím vás Ravene, doufám že se i na moji otázku dostane. Chtěl by jsem vědět, kdy se s rodinou přestěhujeme do většího, jestli teda vůbec...Petr 18.3.1973 Díky moc (Petr)
Foto
Bude to během druhé poloviny tohoto roku, spíše ke konci roku, jakoby k Vánocům.
Pán Raven prosím Vás, čo ma tento rok čaká? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď!!!!!!!! Gabriela 17.1.1970 (Gabi)
Foto
Jako výrazné se ve vašem životě ukazuje nějaká menší změna v práci nebo v pracovní oblasti a potom se ukazuje stěhování nebo něco budete dělat s bytem. Kamarádství, přátelství, partnerství, tady jdou karty Stability a Spokojenosti.
Dobrý den, vážený Ravene. Opravdu bude pro mě rok 2016 zlomový? Dočkám se svého těhotenství? Půjde vše v pohodě? Datum narození 30.08.1976. Děkuji za Vaši odpověď a zdravím. Veronika  (Veronika)
Foto
Ano, opravdu bude tento rok pro vás zlomový - ve více oblastech života - a těhotenství a potomek přijde. Nebo přijdou, půjde to po sobě.
Dobrý deň, čo ma čaká v roku 2016 v oblasti zdravia a práce, Edita nar.22.1.1967 00.30 hod Skalica. Ďakujem (Edita)
Foto
Zdraví - bude bolet koleno a bude bolet v zádech, jinak by mělo všechno fungovat bez vážných onemocnění, práce je tady vidět, pořád dokola padá Trojka Disků, to je v tarotech možnost pracovat, všechno ostatní záleží na vás.
Ahoj Ravene,chci se prosím zeptat co mě letos čeká v lásce potkám svobodného muže pro společný život a kdy a kde asi?znám ho už? Co mě čeká v zaměstnání přidání na platu? Moc děkuju lola 28.4 1973 (Lola)
Foto
Začneme prací - v kartách je, že vám přidají, to dopadne dobře a svobodného muže též potkáte, ale pozor na svody na pracovišti, nebylo by to dobré, spíše to bude jeho kamarád.
Dobrý den, prosim, co mohu čekat tento rok ohledně práce děkuji Radka  (Radka)
Foto
Horší měsíc pro vás bude duben, karty to tvrdí, já v tom nejedu, ale jinak je to v pohodě, možná rada - kdybyste cokoliv pracovního řešila, zkuste na chvíli trochu slevit ze svých požadavků. Později se to vyrovná a budete spokojená.
Dobrý den, potkala jsem muže (2.4.1981) a zajímalo by mě, jak to s námi bude vypadat dál? Já - 18.12.1983. Děkuji. Luci (Luci)
Foto
Bude to hodně záležet na vás, ale možnost budování stálého vztahu tady je a to docela dobrá.
Dobry den prosim o radu co me dal ceka, mam narocne obdobi, v praci velke zmeny a tlak na mou praci , ceka me rozvod a rozdeleni majetku kde to pro me nevypada ruzove, financne s 2detma vychazim jen tak tak a jsem z toho vseho silene vycerpana. Zmeni nebo uklidni se aspon neco v mem zivote?predem dekuji za odpoved  (jana)
Foto
Jak to tak vypadá, tak rozvodu se nevyhnete, ale hned jak budete mít rozdělený majetek, upravíte si všechno kolem bydlení a práce a doslova si oddechnete.
Pane Ravene dobrý den, nalezne náš syn Martin, nar. 21.7.1977 v letošním roce doma v Česku životní partnerku?Dočkáme se od něj vnoučátka nebo někam dlouhodobě za prací z Česka opět vycestuje? Teď je již 3 roky tady. Děkuji. Matka (Zdenka)
Foto
Tady to vypadá tak, že bude mít pauzu v cestování a životní partnerku najde, bude to přes nějakého jeho známého.
Mám nového přítele a velmi ho miluji a chceme začít žít spolu tvrdí ze mě miluje a chce totéž mám mu opravdu tak důvěřovat ? (Ivona Webb)
Foto
Jsou na to dobré karty, takže to vypadá, že vás skutečně miluje, samozřejmě na delší vztah se musíte poznat, ale to by mělo být všechno v pořádku.
Prémiová otázka
Foto
Podle horoskopů i podle partnerského horoskopu a podle karet, může váš vztah pokračovat, tak jak běžel dosud, je tady vidět, že přítel se z nějakého důvodu nebude hrnout do svatby, ale pokud se přímo pídíme po vaší svatbě v budoucnosti, tak tady je - když nebudete tlačit na pilu, jak se lidově říká, může být veselka ke konci tohoto roku, takže svatby se dočkáte.
Prémiová otázka
Foto
Slunce a Saturn ve Vodnáři, zajímavé spojení života a síly a k tomu Venuše ve Střelci a Černá Luna ve Vahách, jsou tady dvě znamení smůly na současné partnerství, což ale znamená, že když vydržíte, tak se vztah zlepší, a to by bylo lepší, než se pouštět do nového dobrodružství s nevypočitatelnými muži. Finančí situaci řešíme podle Merkuru, který je na konci Kozoroha, takže i finanční situace se bude zlepšovat, nepůjde to skokem, možná to půjde po několika kvantových skocích, ale lepší to bude - už v polovině tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Kamarádka má naprosto vzorný horoskop, Slunce v Blížencích a samé trigony - prostě, když to půjde podle toho, co se jí jeví v horoskopu a v kartách, tak tento vztah může trvat ještě dva roky. Potom se rozejdou a přijde jiný partner, ale jak někdy se záhadným úsměvem moudře říkám, co se týká budoucnosti, zvláště v partnerství, většinou je lepší do budoucnosti nic nevědět.
Prémiová otázka
Foto
Zajímavý horoskop - Slunce na samém, ale opravdu samém začátku Štíra, Měsíc v předcházejících Vahách, narodila jste se den před Novem, Ascendent na samém konci Býka, spojení Mars-Venuše uprostřed Střelce - dejte si pozor tento rok v únoru a v červnu na intriky, závist a pomluvy, týkající se vašeho vztahu, může se jednat o vztah partnerský, rodinný, pracovní, kamarádský, jinými slovy v únoru a v červnu jsou konstelace, kdy vás může zradit i nejlepší dlouholetá přítelkyně. Červen je na druhou stranu nejlepší měsíc na finance a na práci i na takové ty věci, jako když budete chtít něco koupit nebo prodat, tak nejlepší je to koncem června a začátkem července. Smutnější období na finance, práci a cokoliv, co souvisí s ekonomikou je začátek října, to je horší období i pro porozumění ve vlastní rodině. Začátek listopadu je pro vás příslovečné období vrtkavosti, může se přihodit něco, co vám přinese štěstí, ale na druhou stranu se to může zvrtnout v neštěstí a smůlu, zvláště 4.11.2016 je pro vás den-ruleta, na jednu stranu je dobré být opatrný, na druhou stranu člověk může i něco zajímavého vyhrát. Kdo neriskuje, nevyhraje, i když také neztratí. Někdy i ten risk patří do života. Pracovně vypadá celý tento rok pro vás celkem vyváženě.
Prémiová otázka
Foto
Dík. Jsem-li nejlepší, nevím, s nikým se nesrovnávám, s nikým nesoutěžím, nechci nikoho zesměšňovat. Vaše kamarádka, dítě Halloweenu, Samainu a Dušiček může mít trochu náběh na endogenní deprese, Slunce ve Štíru, Merkur-Neptun na přelomu Váhy/Štír, tady bude ještě smutný květen a červen 2016 - jedna věc se mi zde ukazuje - to, co vaše kamarádka nyní prožívá, se dá z esoterního hlediska považovat za "osudové", jinými slovy se tomu nedá vyhnout tím způsobem, že by opustila problémový vztah a vydala se po diskotékách hledat jiného chlapa. Tohle bude muset odžít a bude to trvat až do druhé poloviny tohoto roku, potom kolem října a listopadu, možná přímo na Halloween, přijde zlepšení a oba by se mohli s hodně velkou pravděpodobností domluvit na dalším konstruktivním řešení a postupu. Do té doby, ale z tohoto vztahu jen tak jednoduše neuteče. Zřejmě se má podle karmických a já nevím jakých ještě zákonů, něco naučit, co je důležité v partnerské komunikaci. Pozdravuji a držím palce.
Prémiová otázka
Foto
Jste v situaci, kdy člověk často složí hlavu do dlaní a hlavou mu projede kategorický imperativ - a teď, babo, raď! Váš život teď bude složitější, podle karet to vypadá, že natolik vysoký úvěr, jaký by vám pomohl, nedostanete, dále to vypadá tak, že jeho rodiče zřejmě o dům skutečně přijdou (nucená dražba) a z toho se zaplatí část dluhů. Karta na dluhy vychází Pětka Holí, to je obvykle dost velký průšvih, asi byste si museli vzít nebankovní úvěr, ale to byste se dostali za deštivého počasí z bláta do louže pod okapem. Kdyby to šlo nějak ukecat na splátky, které by se protáhly do konce tohoto roku, potom ještě máte naději, že dům uhájíte, je to na pár procent, ale je zde jistá naděje, že se v celkové situaci změní dost věcí na to, abyste se z dluhů dostali takříkajíc za přispění Štěstěny, ale bylo by to až během letošního podzimu. Jinak bych se na vašem místě asi svižně rozvedl, manžel to určitě pochopí. Můžete mu pomáhat, ale neberte si žádný úvěr na sebe, nic, co by vás ekonomicky svazovalo do příštích let.
Prémiová otázka
Foto
Děkuji. Takže, když si projedeme z hlediska astrologie v souvislosti s vaším osudem tento rok, tak únor, jehož větší část (i když je nejkratší) máme ještě před sebou, vám přinese nějakou starost, kterou budete mít v rodině, něco tam prostě budete řešit s člověkem, který je vám hodně blízký, z hlediska financí a hmotného zabezpečení to vypadá dobře, žádné ekonmické excesy nejsou vidět, v druhé polovině února se zřejmě urovná cokoliv, co nebylo v pořádku v rodině, vše se vysvětlí, v březnu vás někdo požádá o pomoc, může to být i finanční půjčka, jak se rozhodnete, záleží na vás, byla by to spíše jednosměrná jednorázovka, ale je to na vás - v dubnu a v květnu to vypadá na relativní klid, nemáte před sebou žádné osudové nehody ani nešťastné náhody, jak si ustelete, tak si lehnete, červen je opět zajímavý tím, že všechno negativní se vám vyhýbá, to platí i pro zdraví, respektive pro práceschopnost, vztahy jsou celkem v pohodě, červenec a srpen jsou pro vás měsíce dobré na komunikaci, je možné i dost pravděpodobné, že se seznámíte s několika zajímavými lidmi, kteří zase v něčem pomohou vám, září je plné síly a porozumění, je možné, že vás budou bavit i mezilidské vztahy, i když je to většinou kámen úrazu, ale tady jsou konstelace velmi dobré až výborné, v říjnu a listopadu to opět vypadá, že budete muset řešit nějaké problémy, které se vám nebudou přímo týkat, ale mohou být v rodině, to samé vás čeká ještě v prosinci, takže závěr roku bude z komunikačního hlediska trochu rušnější, jinak je zde ale z osudového hlediska klid a spokojenost. Dobré je si stále uvědomovat, že nemůžete vyřešit všechno a většina problémů se řeší sama.
Prémiová otázka
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce na začátku Raka, Merkur v poslední třetině Raka, podle této konstelace můžete čekat ve vztahu s přítelem celkovou spolehlivost a stabilitu, ve znamení Lva máte zajímavou konjunkci, téměř stellium, jak říkáme my, astrologové, Venuše-Mars-Uran - to platí pro celý život a je to symbol spokojenosti a harmonie. To by se mělo týkat i vašeho zdraví, pozor na klouby, kolena a záda. Vyhýbejte se citronové šťávě, nedělá dobře na klouby.
Prémiová otázka
Foto
V kartách je princip Dominance, zvládnutí pracovních úkolů, trochu smutněji to vypadá s nástupním platem, ten se časem zvedne, už nebude nástupní, takže budete spokojená a naději na povýšení a celkovou spokojenost můžeme ve vašem osudu vidět již koncem tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Takže, čistě z hlediska astrologie - Slunce máte v Kozohoru (dobrý), Merkur v Blížencích (dobrý), Saturn a Mars v Raku (výborný), Uran ve Vahách (potíže, které se mohou týkat i partnerství, ale skončí to začátkem června 2016), Neptun ve Střelci (možné náběhy na depresivní stavy, to je špatné hlavně pro vašeho partnera) - u vašeho muže vypadají konstelace následovně - Slunce v Kozorohu (aktivita, síla), Venuše ve Vodnáři (schopnost zaujmout ženy, někdy i ve větším měřítku), Mars na začátku Berana (štěstí v lásce a ve vztazích, bohužel se to nemusí vázat pouze na jednu partnerku a jak je známo, kde je příležitost, může být cokoliv), ale potom je tady nativní Černá Luna a Uran ve Vahách, to znamená, že v současné době má váš manžel dojem, že mu život protéká mezi prsty, někdy se to dá řešit jiným vztahem nebo milenkou a tohle potrvá až do konce května tohoto roku a nejhorší to bude koncem března a začátkem dubna 2016, to se s ním nedomluvíte, ani když se ho zeptáte kolik je hodin. Takže naděje na návrat tady je a to v druhé polovině tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Otázka je to poměrně složitá, ale čistě z hlediska všech možných osudových konstelací a při porovnání všech dosažitelných PRO a PROTI vychází nejlépe veterinární škola v Benešově - i s pracovní budoucností a schopností se samostatně uživit.
Prémiová otázka
Foto
Jste narozená do dnes již legendárního politického jara, které skončilo všeobecným zklamáním, je možné, že by si na vás smlsnul i psycholog, specializující se na traumata z dětství, letos se vám v tranzitním horoskopu nemile setkává navitní Venuše s tranzitním Saturnem, takže horší to vypadá v oblasti vztahů, lepší to bude v oblasti financí (jak asi vypadá oblast financí? Ale říká se to, možná je to nějaké moderní nebe), přichází ve vašem horoskopu povzbudivé setkání nativního Merkuru a tranzitního Merkuru-Venuše-Měsíce, takže řešit budete a mělo by to mít i kladný výsledek. Podle karet by bylo zajímavé místo k bydlení pro vás buď Praha nebo nějaké větší město. Je pravda, že v životě může být i hůře, ale většinou je to pouze statistika, většinou je celkem jedno, jestli bolí jeden zub nebo hned dva. Potřebujete práci a práci najdete, bude to tak do tří měsíců.
Prémiová otázka
Foto
Zajímavý horoskop - Slunce-Mars-Merkur v Panně, budete mít vysoké nároky, tím ale neříkám, že je máte slevit, ale základ je vysoký, kdyby šel život podle horoskopů, tak vás čeká ještě jedno zklamání (dvě už asi máte za sebou) a tohle přijde v první polovině prosince tohoto roku 2016 setkávají se tranzitní a nativní Černá Luna, takže raději nechte nákup dárků na poslední chvíli, možná za ně ušetříte. Pokud se ptáme rovnou na vztahy, tak konstelace i karty jsou dobré, nejsou tady žádné karmické tresty za hříchy z doby, kdy jste ještě nebyla na světě, prostě nic zvláštního, co by se projevovalo jako vztahová brzda. Co se týká zdraví, tady to vypadá na náběh na únavový syndrom, který se bude projevovat v březnu a v dubnu tohoto roku. Vyhýbejte se C vitaminu a potravinovým doplňkům, je to zbytečná zátěž. Jinak žádná zdravotní neštěstí tento rok na vás nečíhají.
Prémiová otázka
Foto
V tarotech se objevuje zamyšlená Císařovna a karta Slunce, obě karty jsou dobré, obě mají souvislost s rodinou a vztahem, takže to vypadá z jeho strany spíše na flirt, je hodně pravděpodobné, že někoho má a pohrává si s myšlenkou realizace vyhození si z kopýtka, v tomto směru bych byl docela opatrný, podle všeho to vypadá tak, že kdybyste se sešli, mohlo by to vyústit v sexuální zážitek, ale není zde vidět pokračování formou partnerského vztahu. A s těmi konkurzy - karta Kočár je kladná, dobrá, vynikající, něco z toho se podaří a zrealizuje, ve hře je čas jako forma určité oběti, takže ty konkurzy můžete chápat jako formu rituálu, díky nimž se přibližujete k cíli.
Prémiová otázka
Foto
Díky za slova uznání, v životě vždy rozhoduje rychlost a teprve potom síla, proto je dobré rychlost cvičit - ve vztazích často rozhoduje náhoda a Osud, váš přítel má v nativním horoskopu Slunce-Merkur a Venuši v Beranu, to je vynikající konstelace, ze které se dá vycházet, protože částečně platí i pro vás, z osudového hlediska vás nic špatného nečeká, jinými slovy by se dalo říct, že máte otěže v rukou a téměř všechno bude záležet na vás. Vy máte Slunce na konci Kozoroha, Merkur ve Vodnáři a Venuši v Rybách, měla byste mít přímo talent na vztahy, nicméně jedna horší konstelace na vás v budoucnosti číhá - 28.8.2016 - setkání tranzitní Černé Luny s nativním Saturnem ve Štíru, tady pozor, mohla by přijít menší svižná vztahová krize, ale dá se to uhrát a zvítězit - podle toho, co v tu chvíli sama budete chtít.
Prémiová otázka
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce, Venuši a Mars v Panně, to je přímo zářný příklad toho, že budete pečlivá a v práci spolehlivá, takže nebude důvod, proč byste měla měnit práci kvůli nějakému průšvihu, pokud se dívám na konstelace, které by naznačovaly něco negativního, tak tady jsou až koncem roku 2017 - setkání tranzitního a nativního Saturnu s tranzitní Černou Lunou na přelomu Střelec/Kozoroh, ale to ještě daleko. V průběhu tohoto roku 2016 máte v srpnu dobré konstelace na nalezení jiné práce, kde by byl lepší poměr výkon/odměna, tak uvidíte sama. Zdraví vypadá neochvějně, z osudového hlediska nemáte před sebou žádné "nešťastné náhody".