Online chat
Dobry den Lenko, najdu v tomto roce konecne pritele?pokud ano kde a jak ho poznam?dekuji (Dana)
Foto
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Misho. Zahraniční dovolené by měla proběhnout mezi červencem až zářím. Práce by Vás měla naplňovat, abyste měla pocit duševní aktivity, jinak budete hledat maličkosti, abyste se zlobila. Ve vztahu potřebujete nabít a zažívat nová dobrodružství a vzrušení, nuda není Váš přítel. Zkrátka máte velmi aktivní období, tudíž žádné schovávání se za pecí, ale rozhlížet se, co by Vás bavilo.
Prémiová otázka
Foto
Milá Pavlíno, vše se začne zlepšovat ke konci roku a dále. Do té doby je vše vzhůru nohama. Má to důvod, a to ten, abyste se celá "přeprogramovala". Začala mít v hlavě jiný software a tím odstartovala nový způsob žití, myšlení, potřeb.... U přítele jste si jistě všimla, že Vás to už vyčerpává, jako kdybyste mu neustále darovala polínko, když dohořívá jeho ohniště. Navíc to muselo i v komunikaci drhnout. Změny tedy nastanou, jen jste momentálně v "servisu", rozebraná na díly a čekáte, až budete složena a zase schopna vzít volant svého vozu osudu do rukou.
Čeká mě v brzké době nějaká životní změna (26.3.1986) (Tereza)
Foto
Milá Terezo, od června 2016 započnou změny, a dost možná že všech oblastech života. Některé události se budou dít i bez Vašeho přispění. Prostě přijdou a Vy je máte nějak zahrnout do své životní cesty. Nebojujte s nimi a používejte především intuici a pocity a reakce těla.
Dobrý den Leničko Lenka 18.2.1977 a Petr 1.6.1968. Prožijí tyto dva lidé společnou budoucnost? Prožijí svůj život společně jako partneři (manželé)? Pokud ano, kdy by pro ně byl ten nejvhodnější datum svatby, aby byly jejich životy šťastné. Srdečně děkuji.Lenka (Lenka)
Foto
Dobrý den, nějakou část spolu můžete prožít, nicméně Vy sama jste stále v dosti naivních, dětinských číslech a toužíte prožít pohádku a žádné krize, smutky , řešení. Za 7 let to budete mít jinak postavené, naivita zmizí a nastoupí realita. Partner cca za stejnou dobu začne mít potřebu se prezentovat, zviditelnit, změnit něco. Navíc by tento vztah byl založen více sourozenecky než manželsky, tzn. že byste oba cítili, že se sice shodnete, ale něco tam přeci jen schází. Správný den svatby by mohl jen zharmonizovat komunikaci mezi vámi.
Krásný den paní Lenko, za poslední měsíc a půl se mi všechno hroutí pod rukama, rozbité auto, brýle, sprchovy kout, do toho jsem přišla o práci, nevím co se děje, jako bych najednou měla kolem sebe negativní energii a přitahovala jednu katastrofu za druhou. Do toho všeho hledám s přítelem nemovitost ke koupi a bojím se, aby to nedopadlo špatně. Přijde konečně klidné období, ať se mám z čeho radovat? děkuji za odpověď Petra (30.5.1980) (Petula)
Foto
Milá Petro, ano od února máte chaos nejen ve vnějším světě, ale především v hlavě. Je to proto, že jste měla 9 měsíců na to, abyste sama přišla na smysl nebo význam některých věcí, proč tomu tak je. Stačilo se zamyslet a říct kouzelné slůvko "AHA". Protože tomu zřejmě tak nebylo, trpělivost někde tam nahoře vypršela a přišly události, které Vás mají rozpohybovat, abyste cítila co po Vás Vaše vlastní duše chce, a nechce. Kam Vás to nasměrovává? Do narozenin to máte rozluštit, tím se vše zklidní. Nákup nemovitosti bych nechala až po narozeninách, kdy se vše začne stabilizovat.
Dobrý den paní Lenko, jsem narozena 5.8.1973 ve 12:00 hodin, chystám se k několika životním změnám, prozradíte, kdy budete nejvhodnější čas a povede se mi je úspěšně realizovat? Moc děkuji a přeji hezký den. (Jana)
Foto
Milá Jano, ano, potřebujete změny, zatím u některých sledujte, jestli to není jen Vaše vůle něco násilím změnit a nebo je opravdu čas. Přichází k Vám signály z vnějšku, tak je pozorujte, mějte uši nastražené a pozorujte tělo, jak na myšlenky či události reaguje. Měla byste umět předvídat, jak co bude mít do budoucna pro Vás význam a prospěch. Nedávejte energii tam, kde to necítíte, jste nejistá, nebo jsou různé průtahy. Tudíž krok po kroku sledovat, plánovat a připravovat a ideálně po narozeninách realizovat.
Krásný den paní Lenko,zkusím své štěstí,doposud jsem ho u Vás neměla,vím,že otázek musí chodit spousta.Chtěla bych vědět zda mi současný zaměstnavatel od června prodlouží smlouvu a zda na plný uvazek,zatím mám pouze poloviční anebo se mám poohlédnout někde jinde.Děkuji za Vaší případnou odpověd a přeji krásné sny provoněné sluncem a štěstím. Romana 6.1.74 kolem 8.30n ráno (Romana)
Foto
Dobrý den, vše bude odvíjet dle událostí v červenci a srpnu. Momentálně se máte nějak projevit, ukázat schopnosti, být aktivnější. Od října dále do narozenin se toto období týká jen Vás a práce, ale je možné, že do toho vstoupí i jiná varianta, která vyplyne v létě.
Dobrý den Lenko, chystám se na operaci očí - výměna čočky. Jsem 26.4.1966, kdy bude nejvhodnější termín pro operaci. Děkuji (Soňa)
Foto
Dobrý den, Dobrý termín by byl 8. nebo 9.6.
Dobrý den Leni, moc prosím, podívejte se mi do čísílek na to, jestli jsem neudělala fatální chybu, když jsem změnila svou práci. Nejsem si totiž jistá, jestli to nebyla špatná volba a neohrozila jsem tím tak finanční situaci rodiny. Jde mi hlavně o to, jestli to skutečně byla dobrá volba nebo mám rychle vycouvat a ještě zachránit, co se dá. Moc děkuji za Váš čas a odpověď a přeji hezký den 18.3.1973 v 22.15 (Zuzana)
Foto
Milá Zuzano, od svých narozenin potřebuje nové vjemy, které by Vás zažehly. Ve všem původním a stereotypním byste ztrácela elán. Je totiž možné, že tato práce bude jen odrazovým můstkem pro jinou práci. mezi červnem až září můžete skrze někoho dostat nabídku.
Dobrý den, paní Lenko, ráda bych věděla mám-li naději setkat se se svým šťastným dnem - aby kolem mne jen tak neproběhl nepovšimnut , ráda bych jej hezky prožila a umocnila jeho účinky.Děkuji a přeji šťastný den i vám. Hana 16.11.53 v 7 hod. V Duchcově.A ještě prosím o pŕedpověď pro syna 8.3.77 v 15,10 v Praze. Ještě jednou velký dík. (Hana)
Foto
Milá Hano, vždy když bude 3,14,16 a 26 kterýkoli měsíc, můžete zažít něco vzrušujícího, potkat zajímavé lidi, slyšet významnou informaci, a to vše Vám poslouží k pochopení něčeho a k postupu v materiální, duševní i duchovní oblasti. Pro syna je důležitá relaxace, buď fyzická práce, sport či sex. Díky tomu pak bude plný energie, schopný zvládnout cokoli, odstraní se strachy či různé úzkosti a bude kreativní ve všech sférách života. Od září do prosince by měl být opatrný, obezřetný a trpělivý, aby neudělal zbytečný krok a následně dlouhodobou objížďku.
Moc Vas zdravim V zivote se mi moc nedari nemam praci ,zdravi take nic moc. Ted dodelavam VS dalkove..Potrebuji najit praci, abych nebyl porad na nekom zavisli.A take jestli se mi podari vylepsit moji financni situaci. Moc prosim o odpoved .Mockrat dekuji Narozen 27.8.75 (Pavel)
Foto
Milý Pavle, toto zmatené období Vám za chvíli končí. Od 27.5. jste opět schopný se stabilizovat, v práci, zdraví, vztazích... Do té doby dělejte jen to nejdůležitější, co opravdu nesnese odkladu. Na víc nemáte energii, ani fyzickou ani duševní. Je to zamotaný guláš.
Dobrý paní Lenko, ráda bych věděla, který den je pro mne ten šťastný. Chtěla bych se ještě zeptat na měsíc červen, čekají mě státnice a přijímací zkoušky na další VŠ, budu úspěšná? Děkuji (nar. 10.1. 1972) (Kateřina)
Foto
Milá Kateřino, od 10.4. Vám pracuje mozek daleko lépe a rychleji, tudíž byste měla vše zvládnout. Navíc přišla potřeba vše vyhrát a zvládnout. Takže je to jen ve Vaší hlavě a uspořádané myšlence v ní. Nebudete-li váhat a sama sebou si budete jistá, pak neexistují překážky. Vhodné dny jsou 1,10,19, 28, dále 2,11,22, pak 9,18.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat v uterý jdu na operaci,dopadne dobře,a jaký bude pro mne tento rok,moje nar. 22.8.1964,moc děkuji ,Alča (Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno. Číselně žádný problém není, jen od 22.5. do konce července je větší potřeba věnovat se zotavení a nabrání sil. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Heleno. až do narozenin máte zvláštní období, jako kdybyste neustále byla obklopena velikými kamiony, ať se hnete kamkoli, stále Vás brzdí, nepouštějí k Vám ani zpět nic. Nicméně 23.4. se Vám částečně změnily vibrace čísel a je možné, abyste se nastartovala a začala dělat opatření ke zlepšení. Začněte u práce a financí. Vztahy - budování stávajících nebo nových si ponechejte na příští rok, pokud se jedná o zrušení vztahu, můžete do léta směle učinit. Od července do října můžete zakončit, dořešit spoustu věcí, pak je odložit, abyste se jimi už nadále v životě nezaobírala. Toto současné náročné období má důvod, abyste v sobě našla odvahu měnit, oprostit se od pro Vás již nedůležitého, nepoužitelného... Jsou to změny k lepšímu, ne k horšímu. Nebojte se nechat dole vše, co Vám připadá jako balvan, ať můžete vzlétnout.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, ano, min. od března 2015 se to na Vás valí ze všech stran, ale měla jste to tak v plánu svého života. Jedná se o určité přeprogramování priorit, myšlení, způsobu žití, lidí kolem Vás.... Vše má být vzhůru nohama, vše neustále na houpačce, aby se to jednoho dne ustálilo, ale na jiném místě než to bylo předtím. Je to duchovní proces. Od června 2017 se stáváte dospělou a plně připravenou začít žít jinak, veseleji a tvořivěji, protože budete jiná, nový člověk. Přichází Vám úžasná podnikatelská čísla, tzn, že nejenže můžete podnikat, ale hlavně si uvědomíte své kvality, svou energii, kterou už nebudete jet tak z bůhdarma plýtvat, ale cíleně využívat, abyste třikrát více získala zpět.
Prémiová otázka
Foto
Milá Šárko, u Vás se většina věcí zbaví určité stagnace či výkyvů od července 2016. Najednou půjdou věci lehčeji, objeví se nové možnosti, lidé či náhody, to vše může pomoci. Totéž Ivo, od července jako kdyby natankoval nádrž kvalitního paliva a bude se "rvát", resp. pojeden jasně a cíleně a navíc odvážně. Jakoukoli překážku zvládne. Do července zkrátka nemáte ani jeden úplně na růžích ustláno. Po červenci je svět váš.
Prémiová otázka
Foto
Milá Evo, naštěstí se Vám blíží narozeniny, protože to bylo opravdu namáhavé období. Od narozenin dokážete sebrat veškeré své sily a dokonce budete mít jasno, jak ze všeho ven. Nenecháte se od ničeho odradit, ničím zastrašit a budete hledat řešení a konat tak, abyste po novém roce už měla dobrý pocit z toho, že jste vše zvládla a máte hotovo a klid. Zkrátka zanedlouho k Vám přiletí dávka silných a bojovných čísel, která se nevzdávají, ale potřebují vyhrát.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, dařit se Vám může velmi dobře, když si připustíte, že život je hra. Opravdu, ovlivňuje Vás dětské číslo a toto číslo uspokojíte radostí z čehokoli, smíchem, milými lidmi, hezkými věcmi, prožitky, uměním. Toto vše má vliv na první čakru, která se tímto vším bude nabíjet a Vy tak budete mít dostatek energie a elánu a tím výborné zdraví. Nelitujte sebe ani nikoho jiné, tato emoce by Vám mnohonásobně odebírala sílu. Od července do října odjeďte z domova kamkoli, kde se zregenerujete a budete prožívat jiný režim, tempo, lidi, např. do lázní, na chalupu ke kamarádce apod.