Online chat
Dobrý den. Mám dotaz, jak řešit současnou krizi v manželství? Mám pcit, že přešlapuji na místě a nevím jak dál☹ . Děkuji Katka 14.12.1979. (Katka)
Foto
Milá Katko, od poloviny září už ten pocit přešlapování přestane, už nebudete chtít zůstat i nadále v pozici oběti, naberete sílu a energicky začnete jednat. Do té doby prociťujte, co Vám vlastně dělá dobře a co Vám ubližuje, abyste pak mohla cíleně prosazovat své potřeby.
Prémiová otázka
Foto
Milá Lenko, od podzimu do jara bude dcera potkávat různé typy lidí a má zjistit, jaký druh mužů jí vlastně vyhovuje a na které je přímo alergická. Určitě jí do cesty přijde osudový muž, neznamená však, že je to na celý život. K závěru, jakého muže vlastně potřebuje a jaký jí vyhovuje, může dospět až před létem 2017.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, na začátku jste byla pro vše zapálena, ale už není ani vosk, ani knot. Jste vyhořelá. A je potřeba řešit, což na Vás tlačí od října 2015 a zjišťujete, že už není z čeho a kde brát. V prosinci t.r. přichází čas na přehodnocování, vyhazování a ukončování, tj. velká inventura. V tom zjistíte, že Vám síly opět narůstají, ale ne proto, abyste pokračovala ve původní režii, ale že si ujasníte své priority, své síly, energii, pro a proti, kolik za co atd. Znovu můžete zahořet, ale jinak, pro sebe, ne jako poddaná. Ukončujete tzv.službu, a od r.2018 Vám začíná opravdu sobecké období, kdy máte myslet v první řadě sama na sebe a pak na ostatní. Mimo jiné se Vám začnou zintenzivňovat ruce i nohy, jako kdyby vysílaly léčivou energii. A možná se tomu začnete i profesně věnovat.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, Petr je nyní ve vztahu rád, od února 2017 se mu nejen změní čísla, ale hlavně psychika a bude tušit, že něco musí změnit, rozhodnout se, opustit, dát se jiným směrem apod., protože bude v té dané oblasti nespokojený. Záleží, jak bude vnímavá partnerka (neznám její čísla), jestli i ona bude v řešení, nevím, ale může toho využít a otěhotnět s ním. Vše bude vzhůru nohama a záleží jen na synovi, pro co se rozhodne, on sám si bude v příštím roce řídit svůj osud. Měl by toho využít a jít za svými cíly, ať jsou osobní, pracovní nebo vztahové.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, pro dceru je práce vším. Má hodně mužské energie, vydrží víc než kdokoli jiný. Bude mít vysoké nároky i cíle, dosáhne uznání i postavení, stále se bude chtít učit, zdokonalovat. Rodinu může mít, i ji zvládne, ale za běhu. A o vše se dokáže dokonale postarat, je zodpovědná, až příliš. Svůj život si chce organizovat sama, poradit si zatím nenechá.
Prémiová otázka
Foto
Paní Čermáková, prosím, pošlete Váš datum narození, bez něj neumím odpovědět. Děkuji.
Prémiová otázka
Foto
Milá Wendy, od r.2018 už prožijete usazení u "domácího krbu". Vím, že tu potřebu pociťujete už nyní, ale ještě nenastala ta správná konstelace. Kolem vánoc se spoustu energií rozpohybuje, což nepřehlédnete. A setkání už bude blízko.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hano, ano od března 2017 a dále se na Vás usmívá štěstí. Do té doby věnujte energii sama sobě a své proměně. Od listopadu buďte zvídavá, neseďte doma, ale stále se někde pohybujte, navštěvujte známé, zapište se do kurzu apod. Máte vyjít z ulity té "poslušné, pravidla dodržující" a začít konečně žít. Po mnoha letech měníte způsob života, chování i myšlení. Samozřejmě to nepůjde najednou, ale nebojte se, bude se Vám líbit, že se stále něco děje.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, bohužel bez hodiny narození nelze přesně říct.Jisté je, že dccera je silná a ambiciózní a navíc umí manipulovat s kýmkoliv a čímkoliv. Tudíž bude-li chtít opravdu do ciziny, sama si to dokáže mentálně zařídit. Od února 2017 jí v tom přejí i čísla. Do té doby by odjíždět neměla. Druhá dcera, u které také hodinu neznám, bude míto od ledna do dubna náročnější období, vše bude jinak nebo na hraně, pak se to zlepší. Nicméně nabere životní zkušenosti, které jí budou sloužit do budoucna. Nechte jí tím projít si, dospěje.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, do narozenin se do ničeho riskantního nepouštějte, nejlépe odjeďte na dovolenou nebo relaxační kurz. Po narozeninách dejte průchod svým nejzákladnějším potřebám a pocitům. Žaludek si bude sám říkat, co je lahodné a co nestravitelné. Týkat se to bude nejen jídla, ale i stylu a rytmu života, práce, lidí, barev, parfémů, hudby apod. Od února dál se můžete zamilovat, Vaše srdce bude rozněžnělé. Nechejte se hýčkat.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, ano, máte potíže, je potřeba, abyste si tuto situaci ničím dalším ještě více nezatěžovala. Období, kdy je potřeba vše zjednodušovat, čistit a ne nabalovat další zátěže. Přemýšlejte, co je pro Vás osobně v tuto chvíli důležité a čeho se můžete vzdát, co už jen z nějakého důvodu táhnete. Od poloviny listopadu do léta 2017 bude období velké trpělivosti, řešení a pochopení chyb z minulosti. Důležitá bude Vaše vlastní víra a že něco se mělo přihodit, abyste se odvážila pro odvážnou životní změnu. Buďte v klidu, nastartujte anténky a sledujte, nic není náhoda, Vaše životní cesta se má ubírat jiným směrem. Jste pod velkou ochranou a myslí to s Vámi dobře.
Prémiová otázka
Foto
Milá Lenko, rozhodně do března do ničeho neinvestujte. Zjistila byste, že něco Vám buď bylo zatajeno nebo jste žila v nějaké své iluzi.Do příštích narozenin sbírejte energii z toho, co je Vám přijemné a dělá Vám radost. Od narozenin pak začínáte novou etapu, převážně hledání seba sama, důvodů, příčin apod. Takové psychologické období. Veronika je silná, schopná s dobrými praktickými, organizačními až vojenskými čísly. Syn tedy bude pod jejím vlivem.
Prémiová otázka
Foto
Milá Markéto, jste úžasná, že vnímáte sebe a to, jaká je Vaše cesta. Ano, přijdou změny, jen buďte obezřetná, trpělivá a pozorujte detaily, které Vám chodí do cesty. Nepřehlížejte je. Může se to týkat naivity nebo laskavosti, určitých vztahů a spolupráce, to vše by mohlo vést k budoucím problémům. Dejte též na svou předtuchu a pocit. Od 12.9. Vaše potřeba se vymanit a dát průchod svým schopnostem a kreativitě nabere na tempu, ale stále buďte na druhé straně vnímavá - v rovnováze mezi expanzivním nadšením a tichým klidným prociťováním. Od poloviny ledna je to vše va Vašich rukou, resp.ve Vaší dokonalé organizaci, díky zkušenostem a předvídání.
Prémiová otázka
Foto
Milá Vlasto, do června t.r. to tak mělo být. Nicméně od června se situace mění, začínáte se rozkoukávat, objevovat, přitahovat... Po novém roce budete razantnější, odvážnější s potřebou všemu starému dát sbohem a nastartovat se pro nové a neokoukané, někam pojedete, kde se potkáte s člověkem, který Vás zase někam posune. Konečně začnete být viditelná, takže se nebojte, startovní čára se blíží.
Prémiová otázka
Foto
Milý Micheli, od listopadu se Vám otevírá nový prostor pro setkání s takovou ženou. Nespokojíte se s "obyčejnou", jste náročnější a potřebujete s ní splynou na různých úrovních. Určitě cítíte, že jste zvláštnější, na něco senzitivnější, potřebujete prožívat naplno, máte našlápnutou duchovní cestu, studium...., tušíte, že jste něčím obdarován, jen ještě neumíte používat. A společně s tou pravou ženou, byste přicházel na uvědomění si oněch schopností. Nehledejte ženu logikou nebo mentálním tlakem, dokážete si ji přivolat sám, tím že budete trpělivě a v klidu sám se sebou i s okolním prostorem a časem, pak si nebudete blokovat zvláštní události a důležitá setkání, kterých na Vás čeká spoustu. Takže si držte klobouk, od listopadu a ještě víc od nového roku to bude fofr.
Prémiová otázka
Foto
Milý Otto, letošním rokem jste se přehoupl do jiné životní fáze, z poustevníka mezi lidi, do kolektivu, společnosti, rodiny. Tudíž změníte i přátelé, kamarády, protože Vaší vlastní proměnou budou přicházet noví lidé. A začíná Vám konečně i kvést štěstí v partnerském a rodinném soužití. Ale nic neuspěchejte, pozorujte, protože se měníte Vy, mění se tím pádem i Vaše potřeby a představa o partnerce. Vše se brzy rozpohybuje, kolem narozenin už to budete vnímat.