Online chat
Dobrý den, zajímalo by mě, jak to vypadá s mým zdravím, od začátku roku se začínám "rozpadat":), jestli to jarní sluníčko konečně "vytáhne" a chci měnit zaměstnání v průběhu tohoto roku, jestli dělám dobře. Pavla 10.3.1970 Děkuji mnohokrát. (pavla)
Foto
Milá Pavlo, 10.12.2018 Vám končí "divné" období, pak se vše zjednoduší a dokážete se osvobodit od všech omezení a trápení, i zdravotních. Od prosince je čas na změny, otevírají se dveře novým možnostem, novému přemýšlení, novým snům i cílům. Moc pěkné.
Dobrý den Lenko, na jaře mám dělat řidičák a mám z toho obavy.Múžete mi prosím říct,kdy je nejlepší období na absolvování autoškoly a jak mi to dopadne? jmenuji se Lenka,nar. 5.4.1969. Děkuji moc,přeji Vám pěkné jaro. (Lenka)
Foto
Milá Lenko, vše zvládnete, nebojte. Ideální je termín 1.-4.4. a nebo pak až červenec, srpen. Držím palce.
Dobrý deň. Čo mi prinesie jar v osobnom i pracovnom živote? Myslíte, že sa niečo zmení alebo ostane všetko v zabehaných koľajach. Ďakujem. (Lucia 22. 3. 1984)
Foto
Mílá Lucie, určitě nebudete pokračovat v zabehnutých a zastaralých kolejích. V den svých narozenin se stanete částečně dospělou a tím získáte potřebu něco se svým životem udělat, brát ho vážněji, zodpovědněji. Přijdou silná plodná čísla, je potřeba se něčemu věnovat a tvořit, vymýšlet, realizovat. Určitě Vás to nenechá v klidu, nejvíce událostí se bude odehrávat koncem roku.
Dobrý den paní Leničko, ráda bych se Vás zeptala zda po období smutku přijde konečně období štěstí a objeví se už i ta pravá láska? Děkuji 14/4/1987 (Ivka)
Foto
Milá Ivko, nesmutněte, v červenci Vám končí dvouleté těžkopádnější období. Od léta nabíráte síly a zářivě veselou energii, takže se začnete Vy i vše okolo Vás měnit. Jen to nechtějte vše hned, s trpělivostí ponechejte věcem volnější průběh, a budete šťastná.
Přeji krásný den, paní Lenko, v den mého narození před 73 lety na sv.Valentýna byla popeleční středa a v letošním roce opět. Přináší. nebo mi přinese na stará kolena toto spojení trochu zdraví a štěstí? Děkuji moc!!! Ani (Anni)
Foto
Milá Ani, letošní popeleční středa je dosti symbolická s Vašimi aktuálními čísly, protože během dvou let byste se mohla očistit od všech trápení, křivd, smutků, bolestí, které jste kdy s někým prožila. Jde o pochopení, že každá, byť nepříjemná, zkušenost má nějaké vysvětlení a užitečný přínos pro budoucnost. Uklidnění a pohlazení najdete v obyčejném slovíčku "AHA", už vím proč se to stala, aha už vím proč jsem ho potkala..... Je to moc hezký čas, protože duše je spokojená. Mějte se moc hezky.
Dobrý den paní Suchardová, prosím,nastane v mém životě konečně změna k lepšímu? Minulý rok byl velmi náročný,manžel byl dlouho vážně nemocný.Koncem roku jsem ovdověla a mám další starosti-hlavně se musím vystěhovat z bytu,který už sama nejsem schopna z mého důchodu hradit.Podaří se mne najít nové vhodné bydlení,které bude pro mne finančně dostupné a budu tam spokojená.Děkuji.Lia 21.6.1942 (Lia)
Foto
Paní Lio, ano, od léta dále máte ideální čísla na stěhování, ale hlavně si potřebujete odpočinout a nabrat sil, vyřiďte si lázně, moc Vám pomůžou.
Milá Lenko. Velmi by mne zajímalo, zda mi jaro přinese i nějaké pozitivní události, jelikož poslední rok jen tak nějak "přežívám". Moc Vám děkuji a přeji jen vše dobré. Tereza - 16.6.1993. (Tereza)
Foto
Milá Terezko, mám pro Vás výbornou zprávu, dneškem, tj.16.3. se Vám čísla otočila a jupííí, je to veselejší. Konec přežívání, obětního beránka, ale konečně vzrušení, zážitky, novinky. Konec roku Vám nabídne mnoho životně důležitých rozhodnutí a nových začátků. Ať se Vám daří!
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda se mi podaří nalézt novou práci, či zda mám ještě setrvávat v té staré, nevyhovující jak prostředím, tak nízkým ohodnocením. Něco uvnitř mě mě nepouští, jako bych otázku práce měla řešit až jak se rozkryjí karty se vztahem... Zatím si s jedním mužem píšeme. Kdyby to bylo někdy do budoucna ono, možná bych musela zvažovat stěhování, změnu práce... Povíte mi, zda se zaměřit na kariéru nebo setrvat a pracovat na vztahu? Děkuji, Jana 2.5.84 v 22hod narozena. (Jana)
Foto
Drahá Jano, kdybyste setrvávala v něčem, co Vám nevyhovuje, brzy byste se z toho opupínkovala. Čekají Vám příznivé změny, i když někdy se jim budete bránit a pustíte se do nich, až když budou pupínky či dokonce boule na hlavě. Vše přežijete, nebojte. jen jsem chtěla říct, že od května bude Váš život docela naruby a těžko půjde něco plánovat. Vše bude řešeno aktuální situací. Z čísel se ukazuje mnoho změn, včetně stěhování a těhotenství. Máte radost?
Prémiová otázka
Foto
Milá Šárko, nejen na jaře, ale teď už napořád, si ve vztazích i v životě ujasněte, jaká je Vaše vlastní hodnota a kolik komu a čemu dáváte a kolik toho získáváte nazpátek. Budete-li vydávat nesmyslně nebo více než můžete, pak se Vy sama poperete s nedostatkem jakékoli energie. Budete-li však investovat s předvídavou návratností, pak si lebedíte v hojnosti. Abyste neuhýbala ze svých potřeb a cíle, číslo pět Vám bude nápomocno.
Prémiová otázka
Foto
Milá Pavlo, největší změny v tomto životě jste si připravila od r.2020, kde budete "šokovat" sama sebe, ale nejvíc ostatní tím, co Vás napadne. Jedná se o volání duše. Jaro se bude týkat vztahů a rozpoznávání, kdo je opravdu přítel a kdo ne. Srdce se bude otevírat a toužit po náklonnosti a romantice a krásnu a .... Takže si to dovolte a užijte. Nabijete se tím, protože od narozenin není čas na lenošení, vše se bude odehrávat v rychlém tempu a sledu. Ze začátku budou změny Vás samotné a pak se přidají změny životní.
Dobrý den, chci se Vás zeptat, co říkají čísla.. mám se letos vdát ?? nar.19.3.1970.Děkuji.  (Romana)
Foto
Ano, je to pro Vás dobré období, teď ještě záleží s kým :-)
Dobrý den, ráda bych se zeptala na své zdraví. Jsem nar. 31.3.1969. Děkuji (Pavla)
Foto
Milá Pavlo, ano zdraví je Vaše téma. Žaludek, slinivka a všechny čistící orgány - střeva,plíce,moč.měchýř a ledviny. To ale neznamená, že musíte být nemocná, jen se potřebujete více soustředit na sebe a své potřeby. Jste citlivoučká a tělo Vás chce ochránit od všeho špatného, proto Vám už na začátku bude dávat signály - "ANO, to chci, z toho je mi výborně" nebo "NE, z toho je mi na blití (pardon)". Pokud budete toto dodržovat, žádný zdravotní problém nebude. Pokud budete tyto signály ignorovat, pak budou mít Vaše orgány mnoho práce a nespokojeně se budou ozývat. Taky se Vám změní přístup k životu a jeho hodnoty. Budete toužit po nalezení smyslu života, s tím jsou propojeny životní změny ve vztazích, přátelství, práce, koníčky, alternativa, sny atd. Držím Vám palce, hodně štěstí!
Dobrý den Lenicko.Chtela bych se zeptat, co mně čeká nového v osobním i pracovním životě.Chystám se na změny, nějak v podvědomí cítím,že to bude tento rok, že musím něco udělat.Povedou se mi? Jak to vidí karty? Pavlína nar. 28.8.1973. Zvládnu to? Moc děkuji za odpověď a přeji krásné jaro. (Pavlína)
Foto
Milá Pavlíno, zvládnete vše. Od r.2016 nemáte opomíjet intuici, vždy Vás správně nasměruje. Jste zatím na začátku své velké cesty, která bude zajímavá, zábavná a otevřená všemu možnému i nemožnému, navíc jste velmi schopná čarodějnička, a určitě to o sobě víte, protože jste to podědila po nějaké ženě v rodě. V současnosti se Vám ukazuje mnoho cest, ale ještě nic nedělejte, jen pozorujte. Od června dokážete prakticky zhodnotit plusy a mínusy, a od listopadu jste připravena rozjet svůj život po nové,ne cestě, ale dálnici.
Prémiová otázka
Foto
Milá Markéto, rozhodující změny Vás čekají na podzim. Teď máte ve všem zmatek a nedá se urychlit vymotání se z těchto zmatků. Od března Vám skončila čísla s podřizováním se někomu nebo něčemu. Máte začít přemýšlet o sobě, najít sebe sama, kdo jste, co potřebujete k žití... S přítelem se Vám cesty rozcházejí, něco jste se od sebe naučili a jdete dál každý sám za sebe. Druhý muž je sice jindy narozený, ale v podstatě podobný příteli. A je to schválně tak, abyste se soustředila sama na sebe. A budete šťastná, jakmile zformujete sebe, objeví se ideální druhá půlka.
Prémiová otázka
Foto
Milá Marcelo, máte před sebou ještě dva roky, kdy tzv. plníte svůj krb takovými polínky, abyste z nich měla radost a byla stále nadšená. Pokud se tam objeví polínko, které prská, pak se snažte ho odstranit. Neustále něco nového objevujte, informace, lidi, protože toto učení pak použijete do života pro sebe i ostatní lidi. Stáváte se citlivější a citlivější a své tělo budete používat jako senzory, krátce řečeno máte v sobě léčitelské, šamanské schopnosti, kdy ruce a nohy mají zvláštní dar. Do svých narozenin hodně dýchejte. Štastná čísla nepotřebujete, protože štěstí naleznete jen v sobě a v zájmu o něco.
Prémiová otázka
Foto
Milá Anno, ideální by bylo, kdybyste mohla žít, pracovat v zahraničí a nebo si najít za partnera cizince. Od prosince 2018 budete tímto směrem unášena. Dobu předtím berte jako přípravu ke zdokonalení sebe sama. Máte veliké pracovní a finanční možnosti, je škoda toho nevyužít. Máte též silnou hlavu, psychiku, tzn.co si přejete, můžete mít, jen pozor abyste někomu neublížila. Srovnáte-li si své myšlenky, pak díky jednoduchosti se rychle zhmotní.
Prémiová otázka
Foto
Jani, od konce roku jistě velmi intuitivně vnímáte, co Vám dělá dobře a co ne. Takže teď se zameřte na rozvíjení toho, co Vám vyhovuje a z čeho máte navíc jakýkoli užitek. Směřujete k "olympijské medaili". Ale ještě chvíli vyčkejte, není vše jasné, "dopečené". Od konce srpna už ale cíl bude znatelný a nikdo Vás nestrhne zpátky. Více mužů na výběr budete mít od vánoc a dále, sice v tom bude trochu zmatků, ale nakonec se do roka s jedním usadíte.
Prémiová otázka
Foto
Leni, od července příštího roku máte krásná těhotenská čísla. Co se práce týká, tak od začátku března Vás myšlenka změny nenechá na pokoji. od června budete mít větší přehled, co by bylo možné. Navíc Vám bude stoupat ohnivá energie, tudíž více agrese tam, kde vás to zlobí a více nadšení, kde Vás to baví. Takže vyčkejte, příležitost/i se objeví .
Prémiová otázka
Foto
Milá Ľubomíro, mezi červencem a říjnem se začne rozpohybovávat vše, co si žádá změnu. Sledujte okolní signály a nečekejte na zázrak nebo na to, že se to samo nějak vyřeší. Duben až červenec máte silná a aktivní čísla, do čehokoli se pustíte, úspěch je zaručen. v průběhu dvou-tří let bych však nespoléhala na finanční výhru. Vše od dubna je jen ve Vaší energii a Vašem rozhodnutí, kam, jakým směrem si svůj život uspořádáte. Dozráváte k samostatnosti, proto pro Vás bude nejlepší začít pracovat sama na sebe, cca za 3 roky
Prémiová otázka
Foto
Terezko, jaro Vám klidu příliš nepřidá, ale po narozeninách máte budování stability na všech životních úrovních, tedy i citové, partnerské. Nezaručím Vám, že partner, o kterého nyní usilujete, bude ten, se kterým vybudujete "hnízdo". Od října je totiž možnost, že Vás okouzlí úplně někdo jiný.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ta největší dřina končí v r.2021. Vím, je to až za dlouho, ale pak už tam máte téma svobody, radosti a hravosti, tedy i mít takovou práci, která je zábavná, tvořivá a plná barevnýc světel a tepla.
Prémiová otázka
Foto
Milá Renato, od poloviny února v sobě máte větší sílu, průbojnost a potřebu zvítězit. Tudíž je velká šance na pohoverech uspět, abyste od 12.5. a dále začala fungovat na novém místě. Partnerství se ukazuje spiše až od jara 2019. Teď jsou na programu řešení spíše Vaše jistoty finanční a materiální.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jitko, prosím o Vaše celé datum narození, jen z roku nezjistím nic. Děkuji.
Prémiová otázka
Foto
Milý Romane, škoda že jste nenapsal hodinu narození. Nicméně po padesátce budete mít velmi zajímavý život, co se týká partnerství a hlavně práce - služba lidem spojená s psychologií, duchovnem, hledáním důvodů, pravdy atd. Proto Vám nemůžu zaručit, že s tou partnerkou, kterou si vyberete nyní, budete spokojený i pak. Do narozenin máte trávit čas více o samotě, žena do života Vám přichází od konce ledna 2019. S touto můžete i založit rodinu. Ale plodný budete i v 60 se samozřejmě mladší partnerkou.
Prémiová otázka
Foto
Vám určitě, Veroniko, přináší posun v životě, začínáte žít novou etapu, která se ponese v duchu sebezkoumání, je to změna myšlení i chování, způsobu žití, přeorganizování žebříčku hodnot, jiné zájmy i přátelé,ale máte na to 9 let. Veliké změny můžete očekávat konec/začátek roku. Partnerova pozornost se má zaměřit na fungující tělo a na povýšení či změnu práce, a to od konce léta.
Prémiová otázka
Foto
Jani, vyhrát můžete, ale spíše menší částku. Větší finanční objem (možný i prodej,dědictví apod) Vás čeká listopad 2020-únor 2023.