Online chat
Moc vás zdravím paní Petro!Chtěla jsem se zeptat,jestli se prolomí má smůla v oblasti financí,kterou jsem si svou nezodpovědnosti způsobila.Již jsem se několikrát ptala,ale zatím mi nikdo neodpověděl a proto věřím,že vy mi odpovíte.Narodila jsem se 15.2.1957.Děkuji za odpověď a mějte se hezky. (Jana)
Foto
Bohužel, není to smůla, je to prostě vleklý problém (zřejmě neuváženě podepsaný závazek), který prostě musíte řešit úřední cestou, krok za krokem.
Dobrý den, zajímá mě můj vztah k jednomu muži. Je to má první opravdová láska, osudový muž. Ale je tu jedno ale. Neuvědomuji si, že bych dělala něco špatně, přesto se k nám do vztahu dostal někdo třetí. Odstěhovala jsem se na začátku roku.Nechtěl, abych odešla, ale také nechtěl nic řešit. Ráda bych se dozvěděla, zda-li ten muž dojde k poznání - nebo ne. Já 17.1.1963 on 25.4.1971 a ta žena je 27.5.1972. Po té, co jsem se odstěhovala, nastěhoval se částečně k ní. Ale ne zcela. Miluji ho a stále budu, ale vrátit se zatím nemohu, ani nevím, jak bych žila. Zajímá mě především ten muž, zda to je pouhá zamilovanost, která přejde a poté by mohl teprve začít vůbec přemýšlet, nebo je vše naprosto ztraceno. Nemám sama žádnou představu a vlastně ani zájem hledat někoho jiného.Mám srdce jenom pro něj a i když se nevrátí, nechci hledat, nechci poslouchat zaručené rady kamarádek, najdi si někoho jiného a zapomeň na něj. Věnuju se hlavně sama sobě a čekám, co přijde a nepřijde. Co očekavat? Bude mít snahu se změnit? Děkuji (Eva)
Foto
Nemusíte nikoho hledat, ale podívejte se na celou věc realisticky. Možná si ho příliš idealizujete. Každopádně, při pokračování vztahu vám bude nevěrný znova.
Dobrý den, Petro. chtěla bych se zeptat na vztah, v praci jsem se zamilovala do jednoho kluka on to ví ale zatím mi nic neřekl. Rada bych věděla co bude dál děkuji předem. Veronika (Veronika)
Foto
Velké naděje do toho nevkládejte, kdyby měl zájem, ozve se sám.
DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA DCERU 17.6 2002 MÁ PROBLÉMY VE ŠKOLE MÁM JÍ PŘELOŽIT NA JINOU ŠKOLU. HODNĚ SE ZHORŠILA VE ZNAMKÁCH A BOJÍM SE ŽE SE NEDOSTANE NA ŠKOLU KAM BY CHTĚLA JÍT. NEVÍM JESTLI, JE TO UČITELKOU NEBO DCEROU .DĚKUJI (Boženka)
Foto
Ano, bude pro ni lepší, když ji přeložíte, ale základ problémů je doma. Musíte jí poskytnout klidné zázemí doma, probrat s ní situaci. Problémy nejsou jen ve škole.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak to bude vypadat s mým životem dále. Jsem bez práce a hledám něco v čem bych vynikala a hlavně co bych dělala s chutí - je pro mne něco v dohledu? Dále jsem dlouhou dobu bez partnera vážný vztah jsem měla asi před 5 lety a ráda bych potkala konečně lásku a být zase štastná - je nějaký muž na obzoru pro mne ? (29.6.1991) (Kristýna)
Foto
Procházíte opravdu složitým obdobím. Jedinou cestou je se oprostit od minulosti, i od vztahů i od pracovního zaměřenění a začít s čistým stolem. Je to jediná šance se vyhnout pokračování smůly. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Ve vašem okolí o vás někdo zájem má, nejspíše člověk, kterého už delší dobu znáte, možná kamarád. Nicméně vidím tam nějaký problém, pro který se vztah nebude vyvíjet tak, jak chcete. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Za prvé, u vás vždycky budete ta kotva vy, protože u Býka a Blížence to ani jinak nejde, nicméně definitivní rozchod teď u vás není na pořadu dne. Váš Blíženec je buď frustrovaný, nebo se nudí, nebo prožívá něco podobného, blíženecky trhlého. Dejte hlavně pozor, abyste na to nedoplácela vy, nebo děti. Partner ve skutečnosti spoléhá na to, že se bude moci kdykoli bezpečně vrátit, ale pro vás může být nejistota devastační. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Moc šancí ten vztah nemá, není to plnohodnotný svazek. Vy hledáte větší stabilitu. Ale záleží hodně na vás... rozhodně nebuďte při kříšení vztahu aktivní, pokud má mít vůbec nějakou šanci, musí se angažovat on. Spíš to ale nepředpokládám. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Nepochybně :) Jste v poměrně stabilní situaci, nicméně jistý posun vás čeká, může to být změna zaměstnání, nebo cesta. Taky budete muset ukončit něco, co je pro vás důležité, ale už se to přežilo. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
K žádné zásadní změně nedojde, také vám ale nic zásadně špatného nehrozí. Pokud toužíte po tom, aby se něco změnilo, budete se muset aktivně angažovat sama, pomoci vám můžou přátelé. Nečekejte, až osud udělá první krok, začněte sama. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Ano, letos vás čeká vztah, nicméně na obzoru jsou velké problémy, zdá se, že dotyčný nebude bez závazků, nebo něco podobného. Buďte opatrná, ať zbytečně neprožijete zklamání. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Nevidím žádný fatální problém, spíš menší komplikace způsobené věkem a zátěží. Snažte se vyhýbat stresu, obava z nemoci je sama často sebenaplňujícím proroctvím. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Zřejmě je vás schopna milovat, nicméně vztah přinese nemalé problémy. Jsou tam překážky, vlivy, které působí proti vztahu. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Mezi vašimi dětmi to bude ještě dost problematické. Je otázka, jestli váš syn vůbec může svým závazkům dostát. Vaše rodina projde bolestnou zkušeností, nicméně ke konci roku se objeví naděje na řešení problémů. Vaše dcera by především měla víc chodit do společnosti, stýkat se s lidmi. Tím podstatně zvýší šanci, že potká někoho, s kým si bude rozumět. Hodně štěstí vám všem.
Prémiová otázka
Foto
Hubnutí, partner i bludný kruh spolu souvisí. Ne všechny věci lze ovlivnit vůlí, ale tyhle zrovna ano. Čeká vás boj... a změna, která bude pro vás bohužel dost bolestná, může to být ztráta něčeho důležitého. Nicméně, je to také impuls a mnohá přání se vám splní. Připravte se, aby vás osud jen nevláčel, ale aktivně jste do něj zasahovala. Jinak nebudete schopna reagovat na změny a život vás semele. Hodně štěstí a síly.
Prémiová otázka
Foto
V podnikání to vypadá dobře, během roku se můžete zažít slušný finanční profit. V partnerství si dávejte pozor hlavně na nevěru, může váš vztah ohrozit a nezapomínejte na zadní kolečka. Práci bez záchranné nedoporučuju, nezanedbávejte přátele a rodinu. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
V lásce se může vyskytnou problém, spíše zvenčí, někdo vás může pomlouvat, nebo naopak, pomlouvat partnera před vámi. Musíte se přes to přenést, uvědomit si priority, pak už zažijete nezkalené štěstí. V práci bude všechno v pořádku, ale dobře si rozmyslete, kam chcete směřovat a o jaký post vlastně usilujete. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Jistá náklonnost a zájem tam je, ale miluje je velké slovo pro takový vztah. Neuzavírejte mu dveře, nicméně procházku rájem zatím nečekejte. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
U jedné z dcer je aktuální změna rodinného stavu, tedy svatba nebo početí dítěte, u druhé hrozí spíš problémy, které se však stabilizují. Vy sama budete mít dost úspěšný rok, soustřeďte se víc na sebe, vaše dcery už jsou dospělé, užijte si svobodu. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
V současné době pro vás přátelství má velký význam a drží vás nad vodou, ale nestavte na něm svou budoucnost, mohla byste všechno uspěchat. Soustřeďte se na syna, vztah s manželem by pro vás bylo zdravější ukončit, nebo se od něj minimálně mentálně oprostit. Nepodléhejte iluzím, postupujte praktick. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Na rozchod to zatím nevypadá, spíš na překonávání překážek. Nemá váš muž nějaký problém, se kterým se vám nesvěřil? Může být i zdravotní, nebo třeba psychiatrická diagnoza. Dejte vztahu ještě šanci, ale nastavte pravidla a chraňte syna. Cholerici někdy potřebují mantinely. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Ano, v otázkách lásky se to letos pohne, obecně vás čeká celkem úspěšný rok, ale taky jedna otázka, kterou budete muset vyřešit. Zkrátka, nepřijede princ na bílém koni, ale budete pro jeho získání muset něco udělat. Mohou se také objevit nepříjemné dozvuky z minulosti, ale nic zásadního. Štěstí vám přeje, na nás je nepropást příležitost.