Online chat
Dobrý den Ravene, čekají mě změny? 15.3.1974. Děkuji (Šárka)
Foto
Ano, čekají, změny jsou v životě důležité, ale je zajímavé, že jich zase nepřichází tolik, kolik bychom jich potřebovali. Někdy se dají zajímavé změny vyvolat pomocí rituálů nebo pomocí magie, ale chce to mít trochu povahu, neodmítající drobné psychologické experimenty. Dotazů dnes bylo hodně, není možné stihnout odpovědět snad ani na desetinu, zkusím trochu popřemýšlet, jak to vylepšit, třeba na něco zajímavého přijdu, našli byste to na argoni.com - díky za pozornost, Raven
Dobrý den, přišel můj čas změn? Veronika 9.4.1973. Díky předem. (Veronika)
Foto
Je to tady - důležité pro vás teď je, abyste pokud možno co nejpřesněji věděla, jaké změny chcete a jaké ne.
Krásný den pane Ravene,zkouším štěstí, zda mi odpovíte. Poslední dobou se vnitřně trápím, tak nějak cítím,že vztah který mám, spíše řečeno poslední dobou nemám, samé výmluvy, že nemůže, nestíhá,dříve to tak nebylo, byli jsme spolu,trávili čas,pořád chtěl být se mnou...ale už dávno to tak není, myslím si, že je mi nevěrný, tak nějak podvědomě to cítím, nebylo by to bohužel poprvé, mám ho pořád ráda, ale vnitřně to bolí a trápím se. Ráda bych věděla, zda se to srovná nebo ne, a čeká na mě někde moje osudová láska a kdy jí konečně potkám a budu zase po dlouhé době štastná. Přeji Vám krásný den a dělejte dál radost lidem, kterým dáváte svoje rady a snad i naději a pochopení. Romana 6.1.74 ráno 8.30 (Romana)
Foto
To, co prožíváte je hodně složité. Neříkám neřešitelné, ale hodně složité, podle všeho, jak je to naznačené v osudových liniích směřuje váš vztah k transformaci na vztah přátelský a to asi bude jediné řešení pro nejbližší dobu, které budete budete muset akceptovat. Je možné, že do konce tohoto roku se domluvíte i na tom, že se rozejdete, ale potom stejně ještě najdete partnera, se kterým budete spokojená. Neviděl bych to zase jako tragédii, je to prostě součást přirozených životních změn.
Mily ravene. Dost jste mě dostal. Polozila jsem vám 2 x otázku a pokaždé stě mi odpověděl stejně a ještě mě na to upozornil.prekvapeni a respekt.k tomu ještě můžu se zeptat jaké léto čeká mě?jaká oblast bude pro mě prospěšná jaká nikoliv.hezke léto..dik. (romana)
Foto
Čeká vás pohodové léto, prospěšné hlavně v oblasti práce a zaměstnání. Dovča bude krátká, ale budete s ní spokojená. Budete mít kolem sebe fajn lidi.
Dobrý den, pane Ravene, najdu do konce roku svou spřízněnou duši?  (Denisa)
Foto
Určitě - do listopadu.
Milý pane Ravene,moc Vás prosím ,dostala jsem se do velkých finančních potíži a teď bych chtěla vědět zda se z nich brzy dostanu protože mám docela velké deprese.Prosím Vás můžete mi na tento dotaz odpovědět?Moc Vás prosím Marie(10.5.1955) (Marie)
Foto
Z finančních potíží se dostanete, ale bude to běh na dlouhou trať, možná i do konce roku 2018.
Dobrý den Ravene, moc ráda čtu Vaše články a proto bych se ráda zeptala na budoucnost nyní hezkého přátelského vztahu já rak 1975, on kozoroh 1982. Předem moc děkuji a přeji hezký den.  (Gabriela)
Foto
Vypadá to zajímavě, tak proč ne, mohl by z toho být i docela dlouhý vztah.
Dobrý den, pane Argoni! Za ani ne měsíc s přítelem otevíráme restauraci v zahraničí, oba jsme Češi, dat.nar. 12.04.81 a 01.06.80. Ráda bych tedy samozřejmě věděla, jak to s úspěchem či neúspěchem vypadá jak v podnikání, tak i v našem vztahu (jsme spolu 5 měsíců).. Mockrát děkuji za čas!  (Tereza Nová )
Foto
Mělo by to fungovat, žádné osudové katastrofy před vámi nejsou.
Dobrý den, mám dotaz ohledně mého zdraví, jsem aktivní sportovec,v listopadu loňského roku jsem krátce při běhu upadl do bezvědomí.Běhal jsem cca 20km závody.Rodina se od té doby bojí.Stále mě ale běhat láká.Jak to prosím vypadá?Jsem nar.10.5.1963 ve 13.20hod.Děkuji moc. (Zdeněk)
Foto
Vypadá to tak, že když běhat nebudete, dožijete se delšího života, rodina má pravdu.
Dobrý den, měla bych změnit své zaměstnání a kdy? Jsem nar. 30.1.1969. Jaká nás čeká letos dovolená, bude to moře a v jaké destinaci a kdy? Obnovím svůj vztah se synem nar. 8.5.1994? Děkuji za odpověď a přeji krásný den (Ivka)
Foto
Změna by bylo dobrá v srpnu nebo září, zajímavá dovča by byla ve Španělsku.
Dobrý den Ravene, přestěhuji se do října na Slovensko? (Radek)
Foto
Nemělo by tomu nic zabránit.
hezký den pane Argoni chtěla bych se tentokrát zeptat na dceru,protože jste mi vždycky dobře poradil,tak doufám že i tentokrát.Mám o dceru obavy,má přítele který ji dost psychycky ničí,ale ona si nedá říct,chtěla bych vědět jak to s nimi bude dál.Dcera je ve znamení Střelec a on je Lev,díky moc (marcela)
Foto
Střelec má a ještě i na rok 2017 bude mít horší konstelace, Lev je na tom celkem dobře, zatím prostě pomáhejte, pokud to půjde, nic jiného stejně dělat nemůžete.
Dobrý den Ravene, mám v plánu během léta založit s.r.o. realitní činnost. Realitami se zabývám již delší čas a chci vlastní společnost. Podaří se mi to a budu prosperovat? Zají má mě, jak na tom budu finančně a pokud se mi bude dařit, od kdy zhruba? nebo mě čekají nějaké jiné změny? Moc děkuji Naďa 5.4.1974 v 12:25h-šas narození (Naďa)
Foto
Dobrý nápad, společnost můžete založit v srpnu 2016.
Dobrý den pane Ravene, podaří se mi letos konečně najít novou lásku? Nebo nemám hledat a všechno přijde samo. Moc děkuji za Vaší odpověď. nar.31.1.1974 (Irena)
Foto
Přijde to samo a bude to letos.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se mám aktivně věnovat politické činnosti a prosazovat změny ve společnosti. Zda je to moje "parketa" a jak dalece bych byla v této činnosti prospěšná? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Jana (Jana)
Foto
Jak to tak vypadá, tak to pro vás není vhodná parketa.
Dobry den p.Ravene,jsem rada,ze jste zde,skoro denne si ctu vase horoskopy a mohu potvrdit,ze vetsina meho znameni je pravdiva,mohu se tedy zeptat,zdali nam s pritelem vydrzi vztah pres leto? Odjizdim na nejakou dobu pryc a jake bude leto pro mne? Nar.24.11.69 moc dekuji (Irena)
Foto
Vypadá to tak, že vztah vydrží přes léto, i když je pravda, že se asi občas pohádáte, ale vždy to budou spíše prkotiny.
Dobrý den, jak to se mnou dopadne ve vztahu ? Žiju rok se starší paní a pořád se jen hádáme - hrozně žárlí...už jsem se chtěl odstěhovat, ale na pronájem nemám zatím peníze....jak to vidíte se mnou dál ? Vlado (1960) (Vlado)
Foto
Dál to bude tak, že si najdte lepší práci a odejdete.
Dobrý den, nejprve musím moc poděkovat - napsal jste, že náročnou operaci zvládnu - a jsem měsíc po ní a cítím se dobře...opravdu děkuji. Ale chtěla bych se zeptat, zda se na mě usměje štěstí i ve vztahu - mám kolem sebe dva kamarády a dokonce se před operací objevil i bývalý....dočkám se konečně nějakého hodného přítele ? děkuji Hanka (1964) (Hanka)
Foto
Hodného přítele se dočkáte už poměrně brzy, nechte to běžet samospádem, jak to tak vypadá, máte správný směr.
Pěkný den, minulá věštba mi slibovala brzkou práci, ale pořád se nic neděje. Jak to vidíte dnes? 18.9.1965.Děkuji. Betty (Betty)
Foto
Takhle - pořád to nevypadá špatně, ale je chybička možná v taktice, jak získat práci, možná by to chtělo vzít pro začátek třeba i práci, která není zrovna exkluzivní a čas potom přinese kýženou změnu.
Už rok máme s partnerem velkou krizi ve vztahu.Rozejdeme se nebo se to ještě spraví ?Já 26.2.1978 ,on 6.9.1974. (Margareta)
Foto
Hm, to vypadá spíše na rozchod.
Dobrý den, pracuji v zahraničí, ale mám smůlu na podvodníky, práci neuděláme, ale čekáme dlouho na zaplacení, zlepší se to? Mám dluhy a potřebuji je splatit. Požádal jsem o oddlužení, schválí mi jej soud? Petr 16.4.1981. Moc děkuji za odpověď. (Petr)
Foto
Oddlužení by mělo podle všeho vyjít, ale bude to chtít změnit práci.
Dobrý den Ravene. Otázka: rozhoduji se o změně dlouholetého partnerského vztahu z důvodu možná počátku vztahu nového. Měl by nový vztahu budoucnost? Děkuji (Šárka)
Foto
Dejte zatím přednost tradici.
Dobrý den,narodila jsem se 21.8:1975.Chtěla bych se vás zeptat,zda najdu lásku a zda mám změnit zaměstnání.Moc děkuji za odpověď a přeji krásný andělský den (Gabča)
Foto
Ano, lásku rozhodně najdete a zaměstnání zatím neměňte, zkuste to v září.
Dobry den,seznamila jsem se s muzem,ale bydlime od sebe daleko,presto jsme stale v kontaktu.Chtela bych vedet,zda ma cenu v tom pokracovat a nebo to ukoncit? (Lenka 14/3/1992)
Foto
Tady to, bohužel pro vztah, nevypadá moc dobře, to vypadá, že se stěhovat nebudete, ani jeden, a vztah začne takříkajíc vadnout.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych věděla, co mě čeká celkově. jsem nar. 19.6.1952. Bude mít dcera miminko? Děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Tady to hodně záleží na ní - bude-li skutečně chtít, tak ho mít bude.
Chci se zeptat, jestli přišel čas nové lásky? Děkuji (Hanna)
Foto
Ano, už je to tady.
Dobrý den, potkám letos pana Božského pro život? Budu mít děti v budoucnu? (Dorota 15.9.1981)
Foto
Letos to vypadá nadějně, ale až tak ke konci roku.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, tady se jeví nějaké překážky, které se budou v blízké i vzdálené budoucnosti jen těžko překonávat, dá se tedy očekávat, že budete spíše kamarádi, než že by se z Vás stali milenci a nerozlučitelný pár. Pokud se budete chtít prosadit si na osudu vznik vztahu, tak to vypadá spíše na krátký vztah, opět tam chybí jakákoliv perspektiva. Navíc by se vám ve vztahu stále objevovala ještě jiná žena, které byste se asi nedokázala zbavit. A Kamil by se o to ani moc nesnažil.
Prémiová otázka
Foto
I když to, jak to tak vypadá, dá pořádně zabrat asi celé rodině, tak to nakonec dokáže. Bude mít o čem vyprávět ve společnosti. Když se na to ptáme z hlediska školy, tak to nevypadá, že by se jednalo o nějakou zvlášť dobrou školu s vynikajícími pedagogy, ale na druhou stranu to nevypadá dobře ani na to, že by se škola měla měnit. Prostě to zkoušejte tak dlouho, až se to podaří. Osud někdy dokáže ocenit vytvalost a opakování. Budu vám držet palce.
Prémiová otázka
Foto
V horoskopu máte jedno horší spojení - tranz. a nat. Černá Luna ve Štíru, které v současnosti tak trochu varuje před unáhlednými rozhodnutími a změnami. V listopadu a v prosinci budou daleko lepší konstelace na změnu práce a kdybyste to nechala na začátek příštího roku 2017, bylo by to asi to nejlepší, co byste mohla v tomto směru udělat. Všechno ostatní si musíte sama pro sebe promyslet a rozmyslet hlavně v tom smyslu, co si představujete pod pojmem "celková životní změna", abyste na sebe nepřitáhla nějakou změnu, která by sice byla celková i životní, ale současně by byla i nepříjemná. Rozhodně by ale bylo dobré začít se změnami v pracovní oblasti, tady se dá jedině doporučit postupovat opatrně - teprve až budete vědět, kam nastoupíte a za jakých podmínek, tak je možné odejít ze současné práce. Podle astro-konstelací i podle tarotových karet se vám zajímavá změna podaří a budete spokojená, ale jak říkám, doba změn by měla být konec tohoto roku a první polovina roku 2017.
Prémiová otázka
Foto
Zrovna na současnou dobu nemáte žádné zvláštní či veselé konstelace. V nativním horoskopu máte Slunce, Neptun, Merkur ve Střelci, to je všechno ovlivněné tranzitním Saturnem, stejně tak je dost zvláštní spojení Měsíc-Jupiter-Černá Luna na začátku Lva a Venuše-Uran ve Štíru, kde je v současnosti tranz. Černá Luna. Takže určitá forma neklidu vás bude s hodně velkou pravděpodobností pronásledovat cca tak do října tohoto roku, potom se to začne všechno rapidně rychle zlepšovat, měl by se po vašem boku objevit někdo, kdo vám pomůže. Na otázku, co máte dělat, abyste se rozeběhla svému štěstí naproti se dá nyní říct, jedině čekat, prostě ještě tak tři měsíce počkejte, nechte to všechno plynout, jak to plyne a ono se to pak rozeběhne jakoby samo od sebe tím správným směrem. Teď jsou ještě konstelace takové spíše k zamyšlení a k hlubokým meditacím, než že by se daly nějak konstruktivně využít.
Prémiová otázka
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce, Asc., Saturn, Merkur v Raku a Mars ve Lvu, Venuši v Blížencích - hned na začátku července bude krásná konstelace přímo jak stvořená pro Raky, kteří potřebují lehce finančně podpořit a dále budou lepší konstelace než byly dosud platit až do konce roku 2016 a potom ještě dál, takže si myslím, že se zlepšení dočkáte, to byste už musela být sama proti sobě nebo byste si musela záměrně škodit, což samozřejmě nepředpokládám. Takže vše se začne měnit k lepšímu nebo minimálně zde budou šance k tomu, aby požadovaný změna proběhla již od začátku července 2016.
Prémiová otázka
Foto
Ano, tato šance zde je a jak to tak vypadá, tak i nastane a uskuteční se - vypadá to na září tohoto roku. V kartách se objevuje karta Síly, to je současně i karta vztahu, takže je tady i někdo, koho znáte a kdo by mohl s vámi strávit léto. Jestli i podzim, s tím bych si zatím nebyl tak jist, ale léto určitě. Před koncem tohoto roku 2016 potom nadlouho vyřešíte otázku, s kým budete tzv. natrvalo, už by se měl objevit a budete mít vztah, který se vám bude líbit a budete s ním spokojená.
Prémiová otázka
Foto
V práci se vám bude dařit dobře, do konce tohoto roku nejsou ve vašem horoskopu žádné negativní tendence, týkající se práce, takže určitě budete i spokojená a v nové práci najdete i nové kamarády a kamarádky, zvláště když budete postupovat opatrně a budete si dávat záležet - v současné době se vám v horoskopu setkává tranz. Černá Luna a nat. Saturn na začátku Štíra, současně je ve Štíru také tranz. Mars, to jsou trochu citlivé body ve vašem osudu, takže v práci buďte pečlivá a pozorná a v partnerské oblasti zatím nechte všechno plynout tak, jak to je. V srpnu a v září potom budete mít příležitost seznámit se s někým novým, kdo se vám bude líbit a budete spokojená, to se už negativní konstelace rozplynou. S prací i s partnerstvím je to v životě vždy tak, že dokud nemáte uzavřenou jednu kapitolu, tak se těžko otevírá nebo začíná psát další kapitola, v oblasti partnerství to často znamená, že se prostě pokusíte kontaktovat partnera - a jako ve vašem případě - se dovíte, že definitivně skončil, že má jinou nebo že se žení, odešel nenávratně, jedna kapitola je uzavřená a často je to i výhodné pro vás, protože by vás s tímto mužem čekalo jen další trápení, ale je důležité dodržet ten "přechodový rituál", jedné věci se definitivně odzvoní, další věci mohou přijít. Když si nejste jisté, tak se tím všechno zdržuje.
Prémiová otázka
Foto
Slunce v Blížencích, Merkur v Raku, hlavu v oblacích a k tomu Mars ve Vahách, to jsou trochu napjaté konstelace, které platily ještě v nedaleké minulosti, snadno se mohla stát chyba a vztah skončil v kotrmelcích. Pokud se vyskytly krize ve vztahu, celkem by to odpovídalo astrologickým konstelacím, ale v součené době je už všechno "vyžehlené", alespoň z takových těch "osudových" důvodů a hledisek, je tedy docela dobře možné, že současný vztah prostě bude pokračovat. V horoskopu máte T-kvadratury s vrcholem v Merkuru, Měsíci, Venuši, Jupiteru v Raku a na začátku Lva, to často znamená, že se celkem zbytečně snažíte předělat partnera k obrazu svému a to je chyba, když v určitých věcech, které by vám objektivně viděno mohly být i celkem lhostejné, nebudete jak se lidově říká "tlačit na pilu", může být všechno v pořádku a vztah bude funkční. Je možné, že budete diskutovat i o tom, co je lepší, jetli bydlet dohromady nebo odděleně, zatím se jeví, že oddělené bydlení by bylo lepší.
Prémiová otázka
Foto
Druhý den ve znamení Berana, Berani to mají teď ve vztazích trochu složité, ale dobré nebo lepší konstelace pro vás nastávají v průběhu července a srpna tohoto roku - tady už není žádný osudový důvod nebo konstelace, co by vám mělo nebo mohlo zabránit v uskutečnění zajímavého nového vztahu. Je i možné, že potkáte někoho, s kým jste se již jednou pokoušela vybudovat nějaký partnerský vztah, může být i zajímavá situace, ale přesto to nevypadá na pokračování jakéhokoliv vztahu z minulosti, spíše vás čeká vztah nový. V podstatě se dá říct, že celá druhá polovina tohoto roku je vám ve vztahové rovině nakloněná.
Prémiová otázka
Foto
Ve vaší situaci to vypadá bohužel na řešení na dlouhé lokty, protože vám budou chybět peníze na nové bydlení. Podle karet i podle konstelací se vám podaří únikový plán splnit příští rok 2017, do té doby, když se to budete pokoušet urychlit, tak je možné, že potom budete muset hodně dlouho splácet buď osobní úvěr nebo hypoteční úvěr. Nejlepší by bylo poradit se s právníkem, jak postupovat, důležité je, jaký máte majetnický či majetkový poměr k místo svého současného bydliště, od toho by se měl odvíjet další plán úniku. Co se týká pokladu v domě, tak něco tam bylo skryto v době druhé světové války, ve sklepě pod nosnou zdí, ale to je už pryč, pravděpodobně to byl muž, který tam skryl peníze, později je opět "osvobodil", ale nikomu o tom neřekl. Možná, kdyby se sklep prošel s dektorem kovů, tak najdete zapomenutý nebo zakutálený prstýnek.
Prémiová otázka
Foto
Tak to vypadá na delší krizi, v nativním horoskopu máte Slunce-Saturn ve Lvu, to je už samo o sobě nabité silnou energií a ne vždy ji můžete zvládnout, potom se stane, že se objeví partnerská krize, ani nevíte odkud přišla. Váš manžel měl ve svém znamení (Váhy - Slunce -Merkur) dlouho tzv. Černou Lunu, která odešla teprve nedávno, takže podle všeho to vypadá tak, že se bude v druhé polovině tohoto roku přece jenom partnersky trochu více snažit, ale celkově do budoucnosti byste se museli dohodnout například na odděleném bydlení nebo se prostě trochu rozdělit, aby se vaše partnerská situace uklidnila. Muž 31.12.73 má ve svém horoskopu Slunce-Merkur-Černou Lunu v Kozorohu, vše napovídá, že se jedná spíše o epizodní roli ve vašem životě, spíše jsou planety a hvězdy nakloněné pokračování vašeho oficiálního manželského svazku - vztah si ale upravit můžete, to už bude skutečně záležet hlavně na dohodě, bude-li možná.
Prémiová otázka
Foto
Zrovna Berani to mají v současné době a v nejbližší budoucnosti poněkud složité, protože až do letního slunovratu 21.6.16 byly poměry kolem jejich znamení celkem v pohodě, teď v současné době se to lehce mění tím směrem, že je trochu nebezpečí nákazy, infekce, virózy, mohou se vyskytnou speciálně úrazy nohou, kotník, koleno, to vše bude překonáno během července, potom to už zdravotně vypadá celkem dobře, nicméně problémy přijdou trochu i v práci, i když to nevypadá na ztrátu zaměstnání, tak daleko to zase nejde, ale může jít o malinko nepříjemné pracovní přeřazení na jinou funkci nebo zrušení zajímavé pracovní cesty nebo zrušení určitých pracovních a finančních výhod. Tak a konečně se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu sex a láska nebo láska a sex, podle toho, ze které strany začne nová známost, která by se měla objevit během letních měsíců. Tady to vypadá tak, že pokud už máte nějaký vztah, mohou se velmi snadno objevit problémy, disharmonie a nedorozumění, prostě dlouhodobé krize, ale současně se má objevit někdo nový, kdo by takříkajíc stál za hřích. Všechny tyto menší turbulence by se měly odehrát a ukončit během července a srpna, potom by už měl být do konce roku 2016 relativní klid.