Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Minulé životy: Objevte svou minulost a změňte přítomnost

/
  • (Shutterstock)
    24. srpna 2016 ● 06:00

    Minulé životy nás ovlivňují víc, než si myslíme. Obvykle působí pozitivně, ale jejich vliv může být i negativní. Díky regresivní terapii je možné vyřešit širokou škálu potíží, se kterými se potýkáte, ať už jde o problémy se zdravím, láskou nebo s penězi.

  • 1.

    Jak se minulé životy odrážejí ve vnějším světě

    Meditace
    Meditace
    Autor: Shutterstock

    Minulé životy se odrážejí ve vztazích, v překvapivých nebo nepochopitelných schopnostech a dovednostech, v mateřských znaménkách, typických postojích a vzorcích chování, slabostech i silných stránkách, zdravotních problémech, které si vaše tělo přináší z minulých životů, v oblibě určitého stylu oblečení, ve vzpomínkách, které se často objeví nečekaně či v návštěvách zvláštních míst, která mohou vyvolat vzpomínky na události, které se odehrály za hranicemi současného života.

  • 2.

    Regresivní terapie jako klíč k poznání

    Relaxace
    Relaxace
    Autor: Shutterstock

    Jak říká Atasha Fyfeová, odbornice na minulé životy, podvědomí si můžete představit jako věžák s mnoha poschodími a své běžné vědomí jako jedno podlaží téhle výškové budovy. Pokud jste v úrovni běžného vědomí, vidíte jen to, co se odehrává v tomto patře. Abyste zjistili, co se děje v jiných patrech, musíte přejít na jinou úroveň vědomí. „Regresivní terapie funguje jako schodiště, které umožňuje přecházet z jednoho poschodí do druhého, z jedné úrovně vědomí na druhou,“ říká Atasha Fyfeová.

     

    Regresivní terapie začíná relaxací, při níž dojde ke zpomalení frekvence mozkových vln. Terapeut používá techniky, které vás mají fyzicky uklidnit. Se zpomalením mozkových vln dojde ke změnám vědomí a k přechodu na jinou úroveň. V této fázi pak můžete najít odpovědi na řadu vašich otázek.

  • 3.

    Může regresi podstoupit každý?

    Zamyšlená žena
    Zamyšlená žena
    Autor: Shutterstock

    Regresi „zvládne“ podle Atashy asi 98% lidí. U těch ostatních může jít o blok, který vznikl z různých důvodů, například u nich ještě nenastal správný čas, mají podvědomou obavu z toho, co by se mohli dozvědět nebo mají nedůvěru v regresivní terapii. U každého pak může regrese probíhat jinak a vzpomínky na minulé životy se vybavují tak, jak to je pro konkrétního člověka nejvhodnější.

     

    A co všechno může při regresivní terapii nastat? Můžete nahlédnout do několika minulých životů, podrobně se vám odhalí jeden minulý život, prožijete několik minulých životů, ve kterých bude stěžejní totéž téma, výjevy z minulých životů uvidíte jako obrazy v knize nebo na stěně nebo se setkáte s někým, kdo vám bude o vašem minulém životě vyprávět.

  • 4.

    Je regresivní terapie bezpečná?

    Masáž
    Masáž
    Autor: Shutterstock

    Spousta lidí se této metodě k odhalení minulých životů vyhýbá, a to z prostého důvodu. Mají strach, že by mohli v minulém životě uvíznout. Nebojte se, podle terapeutky Atashy Fyfeové to nehrozí. „Při regresivní terapii se dostanete do stavu přirozeného uvolnění, který pomine, kdykoli si to budete přát.“ Je přirozené a normální procházet různými stupni uvolnění, vstupovat do nich a zase z nich vystupovat. Děláme to ostatně každý den a každou noc. Takže, pokud máte nějaký nevyřešený problém, zkuste regresi, není se čeho bát.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz