Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kteří muži jsou největší nevěrníci? Pozor si dejte na Štíry i sebevědomé Lvy!

/
  • (Shutterstock)
    24. června 2017 ● 06:00

    Někteří muži mají sklon k nevěrám více než jiní. Může to být z nejrůznějších důvodů, ovšem mohou za to i osobnostní rysy, které souvisí s tím, v jakém znamení se narodili. Následující čtyři znamení zvěrokruhu jsou ta, na která byste si měli dávat pozor. Jejich sklony k nevěrám jsou totiž velmi pravděpodobné!

  • 1.

    Štír

    Autor: Profimedia

     

    Muži narození ve znamení Štíra mají vysokou sexuální náruživost, což může vést k tomu, že velmi často hledají fyzické povyražení i jinde než doma. Zvláště tehdy, pokud jejich touhy a vášně nejsou opětovány! Jakmile Štíři vidí něco, co chtějí, ať už jde o vztah s jinou osobou nebo o nějaké materiální věci, nepřestanou o to usilovat, dokud svoje touhy nenaplní. Na druhou stranu jsou v lásce velmi loajální a oddaní, pokud budete vzájemně svoje emoce a pocity naplňovat. A samozřejmě také tehdy, když bude váš sexuální život intenzivní. Pak bude vztah i se Štírem fungovat. Pamatujte i na to, že jakmile se Štír rozhodne opustit svého partnera nebo mu bude nevěrný, nic na jeho rozhodnutí nezměníte.


    Herec Ethan Hawke se narodil ve znamení Štíra. Své manželce byl nevěrný s chůvou. Více se dozvíte ve VIDEU:

    Video
    Video se připravuje ...
    Ethan Hawke se rozešel s Umou Thurman a za manželku si vzal chůvu svých dětí.  • youtube

     

  • 2.

    Váhy

    Autor: shutterstock

     

    Váhy patří k největším „etickým“ podvodníkům, pokud to lze tak nazvat. Jakmile něco v jejich vztahu neklape, budou tvrdě pracovat na tom, aby obnovily harmonii. Váhy se nerady hádají, a pokud to jen trošku jde, raději se jim vyhnou. Vždy se budou snažit žít s vámi a raději „zahrabou“ svoje hlavy do písku, než aby udělaly krok jinam. Váhy vám pravděpodobně nebudou nevěrné na fyzické úrovni, i když ani to se nedá vyloučit. Jejich nevěra bude spíše na emocionální úrovni, kdy budou zkoušet a znova probouzet emoce s bývalými partnery nebo budou hledat nové potenciální nápadníky na sociálních sítích bez ohledu na to, že mají vážný vztah. Pokud se váš vztah s Váhami blíží ke konci, rozejdou se s vámi přátelsky a ohleduplně. Je velmi nepravděpodobné, že by udělaly skok, aniž by měly pevně stanovený plán B.

     

  • 3.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Muži narození ve znamení Lva milují, když jsou středem pozornosti, a je jen velmi těžké jim odolat. Jejich ego a sebedůvěra z nich činí atraktivní bytosti pro ostatní a velmi často se ocitnou v pozicích vůdce, což ještě zvyšuje jejich atraktivitu. Mohou být velmi často nevěrní, zvláště když se objeví někdo, kdo jejich ego bude masírovat víc než jejich oficiální partner. Jsou tak sebevědomí, že mají pocit, že jsou nejskvělejší pod sluncem a že je jejich povinnost rozdělit se o své tělo a lásku s dalšími ženami. Lvi jsou velmi vstřícní, a pokud se najde někdo, kdo je obdivuje, klidně do toho praští. Navíc milují drama, i když bývají velmi často příčinou samotného dramatu.

     

  • 4.

    Střelec

    Autor: Profimedia

     

    Střelci jsou věčně neposední tvorové, kteří stále hledají nové a vzrušující zážitky. Jsou to spontánní lidé, kteří se často rozhodnou, aniž by uvažovali o následcích. Proto když je Střelec ve vztazích nešťastný a nespokojený, velmi často svého partnera podvádí, a to klidně s více osobami najednou. Jejich bezstarostný postoj k životu a dobrodružná povaha je činí přitažlivými pro druhé pohlaví. A pokud podvádějí, na rovinu svým milencům řeknou, že jsou zadaní. Upřímní jsou i v odpovědi na otázku, proč jsou nevěrní. Problémem Střelců bývá, že jakmile pomine kouzlo nového a vzrušujícího, mají tendenci hledat jinde. Přemýšlejí o tom, jak by to mohlo být fajn s někým jiným, ale málokdy najdou odvahu ukončit vztah, v němž se nacházejí.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz