Věděli jste, že na světě žijí stovky ufologů, kteří se snaží dokázat existenci mimozemských civilizací? Jeden z nich, Gary McKinnon, se před pár lety dostal do tajných složek americké NASA a získal prý informace o tom, že NASA má důkazy o mimozemském životě. Podle souborů, které hacker objevil, prý Američané moc dobře vědí, že UFO naši planetu dávno monitorují, ale nikdy to nepřiznají, protože mají strach z toho, co by následovalo.

Mimozemské civilizace pozorují lidé od nepaměti a kdysi dávno prý byly považovány za bohy. Jen si vezměte peruánskou planinu Nazca s jejími nepochopitelnými obrazci, které jsou vidět jen z výšky. Měla jsem to štěstí, že jsem je viděla na vlastní oči – z letadla vypadaly jako perfektně vytvořené body pro přistání velké lodi. Odborníci teorii o mimozemšťanech vyvracejí, jiní si nenechají naději na jejich existenci vzít.

Historie pozorování UFO začala v roce 1947, kdy uviděl americký pilot Kenneth Arnold nad Kaskádovým pohořím devět podivných létajících objektů, které popsal jako talířky. Tehdy se taky zrodilo slovní spojení „létající talíř“. Od té doby zachytily fotoaparáty stovky dalších UFO a dodnes se vedou diskuse o tom, zda to jsou podvrhy, nebo jde o reálný důkaz toho, že ve vesmíru nejsme sami. Podívejte se na fotografie v galerii a sami se rozhodněte, jestli jsou, nebo nejsou podvodem.