Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Arianin milostný horoskop na únor: Štíři v žáru vášně, Lvy čekají komplikace

/
  • láska
    láska (iStock.com)
    4. února 2019 ● 08:00

    Čarodějka Ariana Argoni věstí ne suchý, ale vášnivý únor. Užijí si Štíři, neochvějné vztahy mají Raci, Kozorohové ovšem budou utíkat do práce jako vždy. 

  • 1.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vztahy i láska budou celkem dobře fungovat, je ale možné, že vás něco během února rozdělí a budete muset k sobě opět hledat cestu zpátky. Máte-li vztah na dálku, každý bydlíte někde jinde, objeví se v druhé polovině února komplikace, spojené s věrností, vše se ale vyřeší ještě před koncem února.

  • 2.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Na začátku února je pravděpodobné, že v oblasti vztahů, sexu a lásky budete muset zápasit s nedostatkem sebevědomí. Budete chtít někomu sdělit, že je vám s ním nebo s ní docela fajn, ale budete se stydět. To přejde v druhé polovině února.

  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Do vztahového života vám bude chtít vstoupit osoba, ať už muž nebo žena, která tam vůbec nebude patřit. Může se jednat i o známou, kamaráda nebo kamarádku, kteří se prostě rozhodnou, že váš vztah trochu rozhodí. Podobného překvapení se můžete dočkat i na facebooku.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vztahy v únoru budou pevné, téměř neotřesitelné. Je možné, že v polovině února projdete takzvanou vztahovou zkouškou, někdo se vás pokusí svést, i když bude vědět, že jste zadaní, ale ve zkoušce obstojíte na výbornou. Odměna bude sladká.

  • 5.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V první polovině února se objeví nějaké menší vztahové komplikace, je i možné, že vám partner nebo partnerka oznámí, že přemýšlí o ukončení vztahu, protože jsou nespokojení s tím, že se ve vztahu nic neděje. Chtělo by to vyjet si někam na víkend a společně si odpočinout.

  • 6.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pokud máte vztah, který se vám již delší dobu hroutí pod rukama, je možné, že se ukončí právě nyní, v únoru, ale v tom případě by se hned objevil jiný vztah, který by se vám líbil daleko víc.

  • 7.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Stejně tak jako v sexu, mohou se i ve vztazích objevit zmatky, které se budou muset vysvětlit a "opravit". Ukazuje se zde možná kolize mezi vztahem a prací, s tím, že čas je jenom jeden a vy se budete muset rozhodnout, jestli věnujete  svou pozornost financím nebo vztahu.

  • 8.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Únor  prožijete ve víru vášně a nic vás nezastaví. Jestli jste ještě nezačali cvičit či praktikovat tantru, tak únor je k tomuto účelu pro vás jak dělaný. Dlouhodobé vztahy, ve kterých jsou Štíři se ukáží jako trvalé, začínající vztahy se budou jevit lákavě a slibně.

  • 9.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Budete trochu svádění k tomu, abyste měli dva vztahy najednou nebo abyste si našli k dlouhotrvajícímu, oficiálnímu vztahu ještě jeden vztah, k celkovému osvěžení, který můžete mít i několik měsíců jako vztah paralelní.

  • 10.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Budete muset svou pozornost a čas rozdělit na dvě části - jednu část budete věnovat svému miláčkovi, ale druhou část použijete pro svoji kariéru, která se právě nyní jeví jako velmi slibná a byla by škoda ji zanedbat. Takže v mnoha případech se stane, že vztah bude muset počkat.

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ne vždycky se všechno povede a trocha smůly bohužel může vstoupit i do života jinak schopných a zdatných Vodnářů. Musíte se více soustředit na to, abyste se například neprořekli před manželkou nebo milenkou nebo abyste se jako zvídavé ženy nenechaly nachytat zrovna ve chvíli, kdy budete partnerovi kontrolovat mobil.

  • 12.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V tomto znamení panuje klid a stabilita. Ryby budou věrné a pozorné a jejich vztahy jim budou kvést pod ploutvemi. Moc řečí nenadělají, a pokud se je bude snažit někdo svádět, třeba jen proto, aby dosáhl jistých kompromitujících výsledků, je pravděpodobné, že si toho zasněné Ryby ani nevšimnou.

     

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz