Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo dává prázdné sliby a neumí držet slovo? Patříte k těmto pěti znamením?

/
  • (iStock)
    23. února 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří drží slovo za všech okolností. Jsou ale na druhé straně lidé, kteří jsou velmi často nedůvěryhodní, pokud jde o plnění slibů. Sice vám něco slíbí, ale nedodrží to, co slíbili. A sliby by se měly plnit. Nebo ne?  

    Slíbit něco je často velmi snadné, a co si budeme nalhávat – řada z nás něco slíbí a v ten okamžik tomu i upřímně věří, že slib dodrží. Ovšem dodržet slib je ve finále mnohem těžší než jeho vyslovení. Ve zvěrokruhu existuje pět znamení, která mají ve zvyku dávat prázdné sliby. Někdy jen kvůli tomu, aby utekli z dané situace, která jim není příjemná. Kdo patří do skupiny méně důvěryhodných znamení, pokud jde o sliby?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Lidé narození ve znamení Berana rádi slibují, aniž by přemýšleli o důsledcích svých slibů a o tom, že slib by měli dodržet. Řeknou na cokoli „ano, jasně“, aniž by o tom přemýšleli. Možná to ani nemyslí špatně, ale často se rozhodují unáhleně a až moc aktivně, aniž by přemýšleli, zda jsou schopní svoje sliby vůbec splnit.  

     

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Váhy jsou znamení, které miluje harmonii a klid. Chtějí ostatní potěšit, chtějí, aby se o nich mluvilo s úctou. Často tak tito lidé dávají sliby, jen aby udělali druhým radost a zlepšili jim třeba náladu v ten daný okamžik. Neumí moc lidem říkat „ne“, proto dávají sliby, které ne pokaždé mohou dodržet.

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou ze své podstaty velcí dobráci, kteří slibují cokoli s úmyslem, že to skutečně dodrží. Často se však dostanou do konfliktu se sebou samými a doženou je vlastní problémy, že zapomenou na sliby, které dali, a neúmyslně je poruší. Nezlobte se na ně moc, vážně to chtěli dodržet!

     

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři dávají často sliby, protože se domnívají, že něco na oplátku dostanou. Pokud od vás něco chtějí, slíbí vám cokoli jen pro své sobecké úmysly. Ale jakmile dostanou to, co chtějí, s největší pravděpodobností slib, který vám dali, rádi poruší. A ani je to nebude mrzet. Pozor na ně.

  • 5.

    Ryby

    Ryby

    Ryby jsou empatické a křehké bytosti, které chtějí všem pomoct. Jenže právě kvůli tomu toho mají na talíři příliš mnoho. Nedokážou lidi odmítnout a mají tendenci velmi přehánět. Tváří se často jako nejobětavější lidé, kteří vám slíbí modré z nebe, ale ve finále jsou líné na to, aby to dodržely. A jak by to také mohly stihnout, když toho tolik naslibovaly mnoha lidem. Raději počítejte s tím, že to, co vám Ryba slíbí, nemusí splnit.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz