Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Numeroložka Lenka Suchardová: Rok 2021 měsíc po měsíci

/
  • Jaká jsou únorová čísla?
    Jaká jsou únorová čísla? (Shutterstock.com)
    9. února 2021 ● 12:44

    Chcete si rok pořádně naplánovat? Známá numeroložka Lenka Suchardová "vypočítala", jaké šance budete mít v jednotlivých měsících. 

  • 1.

    Leden

    V lednu se můžete cítit osamělí, a to proto, že stará známá rutina nebo situace končí a začíná proudit jiným směrem. Tato nová fáze má vliv na pozici, odpovědnosti i vztahy. Bez ohledu na to, jak se to vše bude zdát frustrující, buďte trpěliví. Čekejte, až se vám spojí minulost, přítomnost a budoucnost v nit bez uzlíků, která vás ochrání před extrémy. Ke konci měsíce se dokážete zaměřit na kvalitu a přesnost informací, své vlastní potřeby berete vážně a už se nenecháte zastrašit ani manipulovat okolnostmi, lidmi nebo titulem. Buďte sami k sobě upřímní a přátelští. 

  • 2.

    Únor

    V únoru vezměte svůj život do vlastních rukou. Vše, co vám nyní probleskne hlavou, je přichystáno k rozběhnutí a zrealizování, ať se to týká zaměstnání, vztahů, stěhování či rekonstrukce domova atd.

    Jste připraveni zvládnout i to, že počáteční změny mohou způsobit ztrátu půdy pod nohama, bouřku doma i v práci. Pokud jste si však jisti svým záměrem, pak víte, že vás za odvážný čin a trpělivé snášení různých kotrmelců čeká odměna.

  • 3.

    Březen

    V březnu je dobré pozastavit se nad tím, zda jste nezaspali dobu a není potřeba změnit určité zastaralé postupy, přístroje, softwary, doplnit znalosti. Probuďte to, co ve vás dřímá a jak to obchodně využít. Investujte do své budoucnosti, nemovitostí, starožitností, ale i do zdravotních pomůcek, léků, potravinových doplňků i lepší fyzické kondice. Potkáte zajímavou osobu, se kterou můžete vytvořit pevný svazek na delší čas.

  • 4.

    Duben

    Duben vám dá nějakým způsobem najevo, že neexistuje pražádná jistota ani záruka. Vše se dostává do pohybu a s rovnováhou je to jako na houpačce. Tento proces vám chce naznačit, abyste se zaměřili na sebe a udělali rozhodnutí na úrovni odpovědného dospělého jedince, který nemusí poslouchat a žít tak, jak si to přeje někdo z blízkého okolí. Tím se uvolní tlaky minulosti, kolo osudu se roztáčí a nabízí jiná políčka, možnosti a výhody, se kterými jste se doposud nemohli potkat.

  • 5.

    Květen

    Květen je veselý a optimistický se spoustou příjemných zážitků. Daří se v práci, studiu, a i finančně nebudete strádat, ba naopak. Seznámíte se s lidmi, kteří pro vás budou něčím perspektivní. Zalíbí se vám experimentovat ve všech oblastech, včetně sexuální. Myšlenkově se můžete vracet do svého mládí a zatoužíte opět prožívat nadšení, bezstarostnost a hravost. Občas však neuškodí s nohama na zemi prakticky myslet.

  • 6.

    Červen

    Červen je vzrušující, dobrodružný a hravý. S čistou dětskou duší, otevřeným a nekomplikovaným naladěním budete velmi atraktivní pro opačné pohlaví. Buďte však opatrní a ovládněte chuť k jakýmkoli excesům, které by vás lákaly. Nešetřete slovy, péčí či dary a svého partnera pochvalte, obdivujte a vyvyšujte až na vrchol piedestalu, odhalíte tak více své hlubší já. Skryté myšlenky a touhy, které jste minimálně v posledních dvou letech skrývali, přicházejí volně na povrch.

  • 7.

    Červenec

    V červenci se připravte na startovní čáru, protože vystřelíte do nebes jako raketa. Nenecháte se nikým a ničím omezovat. Měsíc plný příležitostí, průbojnosti a odvážných plánů i činů. Snadno se necháte zlákat k nevšedním až riskantním zážitkům a akcím. Rádi budete investovat do všeho, co jste ještě nezažili, nevyzkoušeli a co vám přinese pocit naprosté svobody. Zaběhlé činnosti i život vás bude nudit, domov použijete pouze na přespání, protože tam venku je to přeci zábavnější.

  • 8.

    Srpen

    V srpnu vás zvídavost povzbudí natolik, že pak dokážete rychle sjednotit původní i nové informace v praktickou událost. Vynalézavost a zvýšené sebevědomí vám dopomůže dostat se z rutiny, vymanit se z manipulativního nebo majetnického vlivu. Podnikatelský duch vám umožní rychle uzavřít smlouvy, spravedlnost zrychlí vlekoucí se spory a v případě potřeby získáte rady od kompetentních osob. Pokud jste osamělá duše, pak se pravděpodobně setkáte s osobou, o které jste vždycky snili.

  • 9.

    Září

    V září začnete vnímat extrémní sílu ve vzduchu, v sobě i v ostatních lidech. Co s tím uděláte? Jste-li spokojení, použijete ji k vývoji, posunu, k rozproudění něčeho a můžete být dvojnásob šťastní. Pokud se této síly zaleknete a ustoupíte, pak nepříjemný tlak na hrudi probudí další strachy a démony. A nejen to, jiní lidé by mohli tohoto vašeho stavu a vás zneužít.

  • 10.

    Říjen

    V říjnu stojí proti sobě síla ega a jemnost srdce. Ale není nutné, aby došlo k boji, naopak učiňte vše pro to, abyste vyvěsili bílý prapor. Vůle může jít ruku v ruce s empatií a laskavostí. Začněte sami u sebe, až to uvidí ostatní, buď se přidají anebo je na čase se s nimi rozloučit. Nenechte krutost, manipulaci, iluze a klam zničit vaše srdce, sny a potenciál.

  • 11.

    Listopad

    I když budete mít v listopadu velmi silnou nutkavost prosadit své názory, raději udělejte krok zpět a zachovejte se diplomaticky, jen tímto se vyhnete hádkám s přáteli, kolegy a zvláště ženami, které by se pak mohly stát dosti nepříjemnými. Pokud se setkáte s rodiči, ani zde nevytahujte staré problémy, křivdy. Nereagujte neuváženě ani na kritiku šéfů, buďte trpěliví s dětmi, v neznámé společnosti nerozvíjejte diskusi politickou, rasovou či náboženskou. Tyto dny podporuje ohnivá energie v boji o moc nad ostatními, ale není třeba se jí aktivně účastnit.

  • 12.

    Prosinec

    Prosinec je finančně i jakkoli jinak výnosný, ale jen pokud budete citlivě vnímat vedení svého vnitřního hlasu, který vás bude buď jemně pošťuchovat anebo kvůli „hluchotě“ bombardovat. Díky naladění se na člověka nebo společnost a obratnému slovnímu vyjadřování se dokážete zapsat do myslí i srdcí. Vůbec se dnes nezabývejte kritikou a že něco nejde, ale spíše se zaměřte na přátelství, romantiku, uklidňující až uzdravující aktivity, pozitivní myšlenky a harmonické prostředí. Tím získáte energii, naději a snazší cestu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz