Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Numerologie na rok 2021: Práce, peníze, láska ...

/
  • Co nám přinesou čísla letošního roku?
    Co nám přinesou čísla letošního roku? (Shutterstock)
    12. ledna 2021 ● 13:08

    Rok 2020 na nás zanechal hluboké šrámy. Jak to bude v roce 2021  a co můžeme čekat v různých oblastech života?  Známá numeroložka Lenka Suchardová vás provede celým rokem. 

  • 1.

    Práce

    V povolání nejspíše pocítíte zmatek, nejasnosti i tlak a buď se smíříte s neustálým přizpůsobováním se změnám typu a množství práce, času i peněz anebo zjistíte, že vaše mentální kapacita je po všech událostech mimořádně vylepšená, kapacitně rozšířená, jste nápaditější a především odhodlanější.

     

    Pak se buď pokusíte o vyšší pozici, protože jste výkonnější, zkušenější a schopni vypořádat se s důležitými úkoly. Anebo začnete podnikat a budete soběstační, nezávislí, se svými vlastními nápady, talenty, inovační strategií, produktivitou práce a ekonomickou návratností. Tento rok nás staví do role dospělého a zodpovědného jedince.

  • 2.

    Peníze

     Finanční otázka bude letos pro každého z nás velkou neznámou. Aby byly uspokojeny vaše potřeby i touhy, musíte pečlivě své peníze počítat, shánět, plánovat, střádat a souměrně rozdělit na výdaje nutné, neočekávané a část rozumně investovat. Vyhýbejte se nadměrným půjčkám, dluhům, utrácení a spíše se pokuste žít jednodušeji, skromněji.

     

    Pokud si půjčíte účelně a promyšleně, pak nebude dluh problém a ve skutečnosti zvýší vaše výdělky. I když vás nečekané vzestupy a pády vnějšího systému můžou obtěžovat, prognostické myšlení a moudrá rozhodnutí vás ochrání před krizí či bankrotem. V tomto roce se učíme rozvíjet disciplínu spoření a nový finanční návyk, který se netýká jen peněz, ale veškeré naší energie. 

  • 3.

    Vzdělávání

     Mladí nebo starší, na věku nezáleží, protože každý pojede na pětkové vlně, a ta je nová, odvážná, svižná, upovídaná, zvídavá. Vše staré, nezajímavé, okoukané, nepotřebné a nefungující odhazujeme a začínáme si představovat nový cílový bod a okamžitě si k němu razíme cestu. Proto i vás ovládne touha něco se naučit nebo zdokonalit.

     

    Roztáhněte se do prostoru, odvažte se někam jít, zapsat se, něco říct, ukázat vědomosti, schopnosti i nadšení, začněte se vzdělávat nebo konečně dokončete kurz, studium, výcvik, autoškolu… Staňte se pánem svého života a užívejte si dynamických změn tohoto roku.

  • 4.

    Láska

    Čeká vás rozkvět milostného života, který již pár let prochází hlubokými a transformačními změnami. Pokud jde o lásku, prozkoumejte své postoje, obavy i touhy. Ponořte se hluboko pod povrch věcí, projděte historii svého milostného života a uvidíte, že jste to byli vždy vy, kdo vytvořil milostnou situaci, ať už byla šťastná či bolestivá. A jen tak můžete vytvořit novou situaci, která více odpovídá tomu, co skutečně potřebujete. Zacházejte se sebou s respektem a vyhnete se tak citovému zranění, zklamání, hádkám a rozchodům. Pro rok 2021 platí, že kdo má srdce otevřené lásce, najde ji. Neplánovaně se objevíte uprostřed energetizujících okolnosti, kdy z prvotní fyzické fascinace nakonec vznikne krásný vztah. Velké překvapení čeká na lidi středního i vyššího věku, protože řadu z nich zasáhne Amorův šíp a budou chystat svatební hostinu.

     

    Soudržnost a štěstí může být narušováno rozdíly v názorech generačních, mezi ženami a muži, v odlišné úrovni spokojenosti, něčím ovládáním nebo negativními postoji. Vynoří se problém mezi sousedy nebo spolupracovníky. Nevěřte však každému drbu, nejprve si zjistěte detaily, pak vyřkněte i svůj názor.

     

    Často problém rozdmýchá někdo, kdo závidí, o něco usiluje anebo je možná psychicky narušený. Pak nezbývá než to vyřešit vzájemnými diskusemi. Také chování dětí může vztahu hodně ublížit, proto bude potřeba je více disciplinovat tím, že s nimi strávíte více času povídáním, hrou, výlety a učením. Dospělí, děti i zvířátka budou toužit po něčí společnosti a něze.

     

    Manželství věnujte více času, pozornosti, důvěry, obdarovávání, romantickými pobyty mimo domov. Nevystavujte svůj vztah jakýmkoli lžím a neignorujte city svého partnera.

  • 5.

    Zdraví

    Je nutné sledovat celkovou energii - fyzický, duševní, emoční i duchovní stav. V tomto roce je tělo přirovnáváno ke chrámu. Vy sami jste architekti a staviteli. Jak se cítíte? Jak vidíte váš chrám? Jak o něj pečujete? Kdy naposledy jste ho renovovali?

     

    Chcete-li využít svou energii k co největšími efektu, pak s ní nezacházejte lehkomyslně na maličkosti či hlouposti. Je hezké mít mnoho zájmů či povinností, dělá to život vzrušující. Ale měli byste si vybrat jen ty nejdůležitější a soustředit se na ně. Centrum vašeho chrámu je srdce, a to si zaslouží po celý rok nejvíce pozornosti. Bude neustále pod náporem, ať stresu či euforie radosti a štěstí, graf se bude neustále pohybovat nahoru a dolů. Vyhněte se nutkavému přetěžování nebo nadměrnému experimentování za volantem nebo ve sportu, hrozí nehody.

     

    Buďte otevření novým terapiím. Mnozí z vás se budou více zabývat duchovním uzdravování, modlitbou, vkládáním rukou, meditací a léčení přírodou (nejsilnější účinky naleznete v horách), úkazy i vesmírnými zákonitostmi, např. západ slunce, hvězdy, vlahý vítr, vůně po deští apod. Bude-li srce klidné a spokojené, pak všechny ostatní neduhy, včetně špatného spánku, bolestí v zádech, oteklých nohou, křečích v břiše poleví nebo zcela ustoupí.

  • 6.

    Domov

     Ve svém pracovním životě budete mít sice hektický rozvrh, díky kterému nebudete moci trávit tolik času se svou rodinou a přáteli, kolik byste chtěli. Nebojte se zdravé diskuse, s porozuměním a tolerancí se tento problém vyřeší. Navíc spousta z vás se přestěhuje do větších domů. Rodinný kruh se rozšíří prostřednictvím narození dítěte, sňatku anebo s lidmi, kteří jsou pro vás jako rodina. Nebojte se častějších rodinných setkávání, protože jen tak můžete napravit vztahy s některým  z členů rodiny.

     

    Rodič, partner nebo dospělé dítě může radikálně změnit svůj život, obraz a sebepojetí, uvolňuje se z pout a stává se svobodným. Můžou přijít i jiné změny, ve víře či v původním nastavení a v tradicích rodiny, možná někdo někoho nařkne, obviní a dovede až k soudnímu sporu. Rodina si tak navzájem bude pomáhat vyrovnat se se všemi přechody nebo překážkami.

  • 7.

    Cestování

    Pětkový rok nelze trávit v uzavřeném prostoru a na jednom dobře známém místě. Pětka znamená pohyb. Podle možností tedy cestujte. Moře či rybníky, hory nebo lesy, letadlem či na kole, po světě nebo jen do sousední vesnice. Řiďte se aktuální chutí, co vás láká?

     

    Vše je v tomto roce jinak, a tudíž i vy místo tradiční dovolené s velkou skupinou přátel upřednostníte samotu, abyste mohli přemýšlet a navázat kontakt sami se sebou a svými pocity. Nebo budete chtít utéct z reality a pustíte se s neznámými lidmi na cestu kolem světa. Někdo bude mít náladu naučit se lyžovat nebo lézt po skalách, jiný se toulat starobylým městem a klikatými uličkami nabitými prodejci. Možná si koupíte dřevěnou chalupu a oddáte se zahradničení. Vše je v tomto roce dovoleno.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz