Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ravenův horoskop na duben: Lvi se zapotí, Ryby budou tvořit

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. dubna 2023 ● 06:00

    Co pro nás hvězdy přichytaly v měsíci dubnu?  Astrolog a mág Raven Argoni vás ukáže, jak proměnlivým měsícem prokličkovat.

  • 1.

    Beran

    ...
    Přestože se Berani mohou cítit výborně pod vlivem astrologických planet Slunce a Jupiter a k tomu jim bude nahrávat i 6. dubna úplněk, kdy Měsíc bude ve Vahách a Slunce v Beranu, budou muset převážnou část dubna hrát spíše druhé housle. Vše bude (zdánlivě) v pořádku, a pokud budete hledat jakékoliv nesrovnalosti v oblasti zdraví, práce, partnerství, rodiny, studia, přátelství a sexu, nenajdete zřejmě nic, co by mohlo narušit dubnovou symboliku dokonalosti a harmonické rovnováhy, přesto budou muset zrozenci tohoto znamení řešit hromadu drobných systémových nesrovnalostí a jak se lidově říká, čeho je moc, toho je příliš a stokrát nic umořilo vola, bude s velkou pravděpodobností většina Beranů či Skopců na konci tohoto měsíce ráda, že má duben za sebou.

  • 2.

    Býk

    ...
    Krásná sestava na začátku měsíce dubna, Merkur, Uran a Venuše dává tušit, že se Býci budou cítit doslova nadupaní energií a budou cítit chuť nebo alespoň nutkání přenášet hory, v krajním případě alespoň ty menší a lehčí, což se kladně odrazí především v oblasti práce a duchovního inženýrství, což v tomto případě znamená především schopnost učit se a studovat, popřípadě absolvovat intenzivní kurz, školení, školu, rekvalifikaci, popřípadě se pokusí získat jakýkoliv mezinárodní certifikát na jakékoliv téma. Duben bude pro Býky měsícem vzdělávání a školení jakéhokoliv druhu. Jinými slovy, nebude mít žádný Býk pocit klidu a vnitřního vyrovnání, pokud se nepřihlásí alespoň na večerní kurzy sebeobrany nebo do střeleckého kroužku za účelem získání zbrojního pasu.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Jako neochvějná skála uprostřed pouště bude se nejeden Blíženec jevit svému okolí a pozor, i když název Blíženci celkem snadno evokuje představu minimálně dvou bytostí, pobývajících v družné pospolitosti a blízkosti, bude mít většina Blíženců během letošního dubna spíše pocity osamění, v lepším případě pocity prožívání konstruktivní samoty, než jakékoliv jiné pocity, které by například mohly evokovat čest Blížencově jménu. Jak jsem právě naznačil, Blíženci nemusí být pouze dva, mohou být i tři nebo čtyři a kdyby Blíženci kvůli čemukoliv demonstrovali nebo proti čemukoliv protestovali, mohlo by jich být plné náměstí. Zajímavá představa. Vezměme to ale tak, že podle astrologických konstelací budou v dubnu Blíženci řešit především otázky kolem partnerství a rodiny.

  • 4.

    Rak

    ...
    Zdraví Raků bude přímo ukázkové, to sice nevylučuje možnost nedávného prožití nějaké svižné virózy, zánětu mandlí, popřípadě zánětu průdušek, ale co se týká nemocí, tak typický Rak nyní světu předvede, že dokáže vycouvat prakticky ze všeho. Od toho je to Rak. Je dokonce možné, že i co se týká sportu, tak nejvíce cvičenců a s nadšením cvičících jedinců najdeme mezi Raky. Mars je typickým znamením energie, pohybu a dynamických změn, a protože právě Mars bude v dubnu působit na znamení Raka, můžeme většinu zajímavých a často i dosti průrazných změn hledat právě u Raků.

  • 5.

    Lev

    ...
    Pokud hledáte znamení, které to v dubnu skutečně nebude mít jednoduché, tak je to jednoznačně Lev. Za normálních okolností bychom mluvili o králi zvířat, popřípadě králi našich horoskopů, ale s Černou Lunou v zádech se i mocný vládce může na pár měsíců proměnit v útlé a trochu vyjukané zvířátko. Již jsme si říkali, co všechno Černá Luna dovede, projevuje se nekonečnou řadou poťouchlostí a nepříliš šťastných náhod, za všechny stačí jmenovat třeba výpadky paměti, zapomínání nebo nesoustředění se na to, co zrovna děláme. Člověk, který zápasí s Černou Lunou snadno ztratí přátele, ale může ztratit i majetek nebo společenské postavení. Na to na všechno si musíme dávat pozor.

  • 6.

    Panna

    ...
    Jsou zde velmi dobré konstelace na pracovní záležitosti, to znamená, že Panny budou pracovat na své práci, budou se učit, mohou se i učit pracovat a mohou též zamířit k jakémukoliv systému pracovní regulace, sebereflexe a rekvalifikace. Platí to samozřejmě hlavně pro mladé Panny nebo mladší Panny, protože u těch starších, kde se dají předpokládat menší či větší výpadky paměti vlivem stáří se už takové školení moc nevyplatí. Jinak ale bude všechno ostatní vázáno hlavně na práci, takže i vztahy budou především pracovní vztahy, a když budeme bádat v oblasti zdraví, tak budeme mít na mysli hlavně práceschopnost. A ta bude dobrá.

  • 7.

    Váhy

    ...
    U Vah se podle astrologických planetárních sestav objevují myšlenky na dovolenou, na odpočinek a také na stěhování. Ale nemusí to být jen stěhování jako takové, může dojít například k prodeji nemovitosti nebo k prodeji s následným stěhováním. K tomu všemu je právě nyní, v dubnu velmi dobrá kvalita času. Mnohé Váhy budou nabízet k prodeji i věci, které se dají odnést do bazaru nebo se budou snažit něco udat přes internet a právě proto, že je k tomu vhodná chvíle, tak budou úspěšné. Pracovní záležitosti u Vah jsou a budou v rovnováze, totéž platí pro zdraví a pro partnerství. Tady se dá říct jen, milé Váhy, jen tak dál, jste a zůstáváte oporou národa, ostatní znamení zvěrokruhu jsou na vás hrdá.

  • 8.

    Štír

    ...
    V podstatě si budou Štíři po celý duben dělat, co chtějí a na co budou mít chuť. A náladu. Nebylo by dobré zasahovat Štírům do jejich osudových rozhodnutí, naopak bude lepší, nechat je v poklidu, ať si dělají, co chtějí, oni už budou vědět, co je pro ně nejlepší. Typický Štír je znamení aktivní a také bojové, není radno se s jakýmkoliv Štírem zbytečně handrkovat. Je docela dobře možné, že budou mít za sebou během dubna hodně rozchodů a rozvodů, ale jak se říká, změna je život a každý, kdo Štírem být se honosí (jak by řekl básník či člověk, sestavováním slohových prací nadaný), mi zajisté dá za pravdu. Zdraví bude sloužit, boj o hmotné zabezpečení bude probíhat důstojně a beze ztrát.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Nebývá tomu tak vždycky, protože všechno se mění, většinou přímo ve svůj opak, ale největší takzvané věštecké nadání mají v současné době právě Střelci. I jeden z našich nejlepších tradičních astrologů byl Střelec, byla pohádka poslouchat jeho horoskopy, všechno nahrával na kazety, protože neuměl psát na klávesnici počítače, ale i přes tento hendikep vstoupil do dějin moderní astrologie. Z hlediska analogie je možné, až silně pravděpodobné, že se Střelci během dubna setkají se situací, v níž se budou muset poprat s chybějícím technickým zázemím například při opravě nebo výměně píchlého kola nebo jim může krátce po vjezdu do tunelu dojít benzín, osud si někdy vymýšlí absurdní situace, to ani nemluvím o jednání s úřady. Takže pozor na to, štěstí přeje připraveným.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Pro většinu astrologů je Kozoroh oblíbené znamení, ani nevím proč, ale patří mezi hlavní či kardinální znamení, hned vedle Raka, Berana a Vah. Je zajímavé, že Kozoroh většinou nemá nebo nejeví žádné překážky v pracovní sféře a pracovní kariéře - a je tomu tak i tentokrát, ale současně nejeví ani žádné zvláštní, Štěstěnou požehnané události v oblasti partnerské, Kozorozi většinou bojují o samotě nebo sami za sebe, ale na druhou stranu zase bojují úspěšně. Je to něco jako stínový box s osudem, který většina Kozorohů s přehledem vyhrává. Samozřejmě se i tento duben jeví pro Kozorohy jako favoritní měsíc na cestě za úspěchem a slávou.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    A nebyl by to ani žádný klasický Vodnář, kdyby už nyní neměl plno pracovních, cestovních, zdravotních a partnerských plánů do vzdálené i nejbližší budoucnosti. Rozložení planet je z astrologického hlediska pro Vodnáře naprosto vynikající, zde skutečně není co řešit, takže se Vodnáři nemusí ničeho obávat, stačí, když budou dávat pozor na cestu, aby někam nespadli či nezapadli nebo aby je něco nepřejelo (auto, tramvaj, kolo, muž s dvoukolákem) a než se nadějeme, budou mít duben šťastně za sebou i s aprílem a Velikonocemi a nemilosrdnou pomlázkou. A samozřejmě i s doporučenými rituály na štěstí, peníze a zdraví.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Vynikající znamení, které má stále ve svém teritoriu inspirativní planetu Neptun, jsou Ryby. Vždycky říkám, že v současné době je znamení Ryb nejlepší pro umělce, spisovatele, malíře a fotografy a také pro všechny, kdo chtějí svou mysl pozvednout nad běžnou úroveň. Jistě jste si již dávno všimli, že ač jsou znamení v našem tradičním zvěrokruhu pestrá a různá, tak tam chybí zvířata, která poletují, například ptáci. Nejblíže létajícím bytostem jsou nakonec Ryby, známe létavé či létající ryby, i když toho neuletí tolik, co stěhovaví ptáci, tak se umí alespoň krátce prolétnout, co bychom za to dali, kdybychom uměli totéž. Je možné, že Noe na konci potopy světa, dříve než vypustil výzvědnou holubici, používal při hledání země létající ryby. Bylo by to logické. Z hlediska analogie to budou právě Ryby, které se budou v dubnu nejvíce projevovat umělecky a tvořivě. Necháme se překvapit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz