Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Arianin láskoskop: Lvům to bude skřípat, Panny mají šanci

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. dubna 2023 ● 12:13

    I když to tak nevypadá, venku už je jaro a jaro, jak známo, lásce přeje. Čarodějka Ariana Argoni vyčetla v hvězdách, co pro vás duben chystá. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Milí Berani, tento měsíc to bude trochu náročné. Ve vašich vztazích panuje už delší dobu jakési dusno. Možná jste víc naštvaní než obvykle a mohli byste kvůli tomu ztratit blízkou osobu. Ale protože vám přijde Venuše napomoc už 11 dubna, vše se upraví. Pro nezadané, máte velkou šanci se s někým opravdu milým seznámit kolem 20. dubna. A štěstí ve vztazích vás zas požene v lásce kupředu.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Venuše vám přeje a můžete tedy být, co se týče lásky v klidu. Nezadaní mohou zažít romantické vzplanutí a zadaní-pozor na zálety, nemuselo by se vám to vyplatit. Mohlo by se to prostě vše provalit!

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Venuše vás v dubnu může ošálit, takže se pohrnete do vztahu bez perspektivy. Je dobré v tomhle ohledu poslouchat přátelé a poslechnout si názor z jejich úhlu. Zadaní by měli být v dubnu relativně v klidu a možná zažijete se svou láskou příjemné překvapení.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Ve vašem znamení je nyní příznivá Venuše v sextilu s Marsem do 10. dubna. Můžete zažít v lásce vše, co si přejete. Prostě zkraje měsíce vám láska bude hrát do karet. Pak ale začněte mít nadměrná očekávání, pozor na sobeckost, ať si vztah nepokazíte. Toto napětí bude kulminovat kolem 25. dubna. Neměli byste na partnera a partnerku tlačit. Ke konci měsíce se energie zklidní a vy si budete moc oddychnout.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Venuše vám trochu rozhází vztahy. Proste, jste typický Lev a ty mají sklon k přehánění a vychvalováni sebe sama.  Což ale může partnerovi vadit. Naštěstí se vám vše podaří zrovna a kolem 22. dubna se vám bude dařit. Zadaným i nezadaným.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Vzhledem k tomu, že vám přeje Venuše hlavně do 10. dubna, v oblasti lásky se vám může velmi dařit. Je možné, že to se snažením na poli lásky přeženete, tím se vysílíte a budete mít pocit, že se potřebujete stáhnout. Nechte věci prostě plynout a ke konci měsíce se vám štěstí v lásce vrátí.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Nevěřte slibům v lásce, mohli byste se zklamat. Naštěstí ale přijde dobrá energie do vašeho znamení… od 11. dubna se vám bude opět dařit. Venuše je v supr postavení a od 22. dubna se bude už dařit skvěle. Pro zadané I nezadané.
  • 8.

    Štír

    Štír
    Ve svém protějšku nenalézáte moc velkou oporu. Vaše důvěra bude na bodu mrazu. Venuše je do 10. dubna v opozici s vaším znamením. Projděte si těžším obdobím, partner vám nebude rozumět a vaše nápady bude bojkotovat. Zato nezadaní Štíři jsou v pohodě. Lepí se na ně zajímavé protějšky. Po 25. dubnu se pro zadané začne vše lepšit, zvláště pokud si uvědomíte, že jste byli možná až
  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Nezadaným se bude velmi dařit a můžou konečně potkat osudový protějšek. Pro zadané to tak příjemné nebude. Od 11. dubna se na Vás bude mračit Venuše. Máte pocit, že jste ve vztahu prohlížení, proto můžete být podráždění. Kolem 22. dubna můžete bouchnout jak papiňák...a právě to pročistí vás vztah a zas se vrátí harmonie.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Nezadaní patrně budou randit se zajímavým protějškem.  Zamlouvá se vám jeho povaha a jste spokojení. Do 10. dubna vám přeje Venuše. Stejně tak Merkur na vás krásně dohlíží. Zadání mohou mít těžší období. Váš partner je neskutečně tvrdohlavý a nechce ustoupit ze svých názorů. Máte pocit, že nejedete dialog, ale monolog. Naštěstí poberete síly a začněte si nastavovat hranice a do konce dubna máte vyhráno.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Začátek pro Vodnáře nic moc. Máte pocit, že se vám moc nedaří, ale všeho do času. Od 11. dubna se na Vás bude smát Venuše a vše jak pro zadané i nezadané začne dávat smysl. Zas se vám začne dařit, navíc budete velmi výřeční a vtipní.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Zažíváte patrně lepší období ve vztahu a romantika se na vás hrne ze všech stran. Jenže to byste to nesměli být vy, aby vám v hlavě nebujely černé scénáře a začněte být podezřívaví. To by mohl být problém a žárlivostí byste mohli všechno pokazit. Když zkrotíte žárlivost, bude opět vše v pořádku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz