Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ani s košem: Znamení, která musí vždycky vypadat dokonale

/
  • Vždy perfektní ...
    Vždy perfektní ... (istock.com)
    11. července 2023 ● 06:00

    Někdo si nedělá hlavu s tím, co na sebe ráno hodí, hlavně, když mu není zima. Jsou ale lidé, kteří nejdou ani vynést odpadky bez toho, aby se ujistili, že vypadají perfektně. Která znamení to jsou?

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani dospěli k přesvědčení, že to, co si obléknou do školy nebo do práce, je obvykle definuje. Proto pozorně sledují své okolí. Cíleně se snaží vypadat a oblékat jinak než většina lidí, aby vynikli. Věří také, že pokud budou jako nováčci nebo čerství zaměstnanci vypadat upraveněji než jejich nadřízení, budou nakonec postupovat rychleji než ostatní.  Jejich oblečení je pro ně „trade mark“. Jednoduše odmítají vyjít ze dveří, pokud nejsou spokojeni se svým vzhledem.

  • 2.

    Ryby

    ...
    Nažehlené, úpravné, nápadné, takové jsou Ryby. Na jejich vzhledu jim záleží, proto by neopustily dům v zanedbaném stavu. Mají tendenci tónovat svou barevnou paletu a držet se dál od zlaté, stříbrné a dalších kovových barev. Navzdory tomu, kolik vydělávají, když začínají, nosí Ryby dobře ušité oblečení, které jim správně padne a vypadá jako nové. Ryby by řekly, že nejlépe padnoucí oblečení je takové, které jim umožňuje volný pohyb. Ať už tedy jdou do posilovny, hrají golf nebo provozují jakýkoli jiný sport, při zahájení dne se vždycky převléknou do správného úboru.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Pokud Blíženci nenosí uniformu, nejsou právníci, lékaři nebo neslouží v armádě, mají rádi svobodu nosit cokoli, co si vyberou. Věří, že jejich profesní oblečení by mělo reprezentovat jejich osobnost, ale nikdy by nemělo prozrazovat, co dělají. Nevadí jim oblékat se do neutrálního oblečení a nechat vyniknout osobnost. Chtějí však vždy vypadat upraveně a prvotřídně a bylo by pro ně největší noční můrou, kdyby se na nějaké akci objevili nevhodně oblečeni. O své oblečení se starají a dbají na to, aby dlouho vydrželo jako nové. Blíženci dbají na to, aby při každé příležitosti vypadali báječně.

  • 4.

    Štír

    ...
    Štíři mají tendenci stylizovat se tak, jak chtějí, aby je ostatní vnímali. Kromě černé a bílé volí odstíny, které obsahují nádech červené, modré, hnědé, zelené nebo šedé v elegantních potiscích, které doplňují jejich typ postavy. Jsou toho názoru, že výrazné, zářivé a živé barvy jim dodávají extravagantní a dynamický vzhled, což se jim nesmírně líbí. Někteří Štíři dokonce rádi nosí odstíny, které jsou spojeny s ročním obdobím. Rádi ladí své oblečení s barvou podzimního listí, zimního sněhu a jarních květů! Často vyzkouší několik outfitů, než vyrazí do společnosti.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz