Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, déšť 19°C

Hudební horoskop: Ryby milují klasiku, Panny folk a Berani nedají dopustit na rock

/
  • Hudební vkus podle znamení zvěrokruhu
    Hudební vkus podle znamení zvěrokruhu (istock.com)
    9. května 2024 ● 06:00

    Hudba povznáší naši duši a jsou lidé, kteří by bez ní nemohli existovat. Máte svůj specifický vkus, který vaše okolí nechápe, nebo naopak velmi široký hudební záběr? Patříte mezi milovníky hudby, či dokonce hudbu sami reprodukujete, zpíváte nebo hrajete na nějaký hudební nástroj? Pojďme se podívat, která znamení zvěrokruhu nejvíce potřebují hudbu ke svému životu.

    Kdo by mohl mít nějaký hudební talent a jaký žánr jednotlivá znamení upřednostňují? Komu se nejvíce líbí tvrdý rock, komu zase naopak popová hudba, jazz či klasika?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Beran má rád živelnou hudbu, která vzbuzuje emoce a je rychlejší a rytmičtější. Zaujmout ho může techno, drumy, ale i svižnější rocková či metalová hudba. Potrpí si zkrátka na pořádný nářez, rád se odreaguje, zatančí si a vypne hlavu. To je pro něj stěžejní. Berani bývají dobří bubeníci, ctí rytmus a zaujmou je, či sami mají, výrazné syté hlasy při zpěvu.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Beran • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk je milovníkem tradiční folkové hudby, zbožňuje keltskou hudbu, indie pop nebo klasický pop. Z Býků bývají skvělí zpěváci, někteří z nich mají v hrdle zlato. Baví je zpívat s kytarou v dobré společnosti přátel, milují tanec a moc rádi se hudbou odreagují. Býky může přitáhnout i opera a operní zpěv.

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Býk • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blížence může zaujmout elektronická hudba a bavilo by je dělat DJ. Jsou velmi muzikální, zvládají hrát na vícero nástrojů dohromady, umějí také zpívat. Je pro ně velice důležitý smysluplný a chytlavý text písničky, sami také mají ambice takové texty psát a jsou v tom dobří! Z žánrů si mohou vybírat, obvykle mají opravdu široký záběr.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Blíženci

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Blíženci • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou velice hudebně založení a milují klasiku, jazz, soul a veškerou melodickou a emotivní hudbu. Jsou to velice dobří tanečníci, zpěváci, hudebníci obecně, také textaři, píší procítěné texty. Nejvíce jejich uchu lahodí piano, violoncello, housle, také španělské kytarové rytmy je nenechají chladnými. Líbí se jim i retro hudba. Čím starší, tím lépe.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Rak • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Mezi Lvy je také spousta hudebníků, kteří mají velký talent. Hudba patří k jejich životu a líbí se jim cokoli dle jejich vkusu. Hrají na kytaru, zpívají, skládají texty, mohou mít stejné cítění hudby jako Raci a podobný hudební vkus, zaujmout je může i rocková nebo taneční hudba. Jsou též skvělými tanečníky, jsou vášniví a mají rytmus v těle. Rádi se předvádějí na parketu i na pódiu. Zpěváci narození ve znamení Lva si umějí do mikrofonu pořádně zařvat.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Lev • Videoredakce ženských titulů

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny mají svůj specifický hudební vkus. Může je bavit kytara a rock či death metal, potrpí si i na indie rock, indie pop, zbožňují folk s kytarou nebo klasiku, klidně si poslechnou i lidovou hudbu. Co je velmi baví a uklidňuje, je meditační hudba a instrumentální melodie.

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Panna • Videoredakce ženských titulů

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou skvělými tanečníky i hudebníky. Baví je hudba všech žánrů, často samy mají hudební talent a hrají na různé nástroje nebo zpívají. Váhy také zbožňují muzikály a balet. Líbí se jim soulová a taneční hudba, R'n'B, rokenrol, indie pop a všechny druhy alternativní hudby, klidně také svižný rock.

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Váhy

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Váhy • Videoredakce ženských titulů

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Také Štíři bývají skvělí a velice talentovaní hudebníci. Jejich hudební vkus může být velmi specifický, případně mohou mít široký záběr. Pokud najdou oblibu v jednom žánru, už jej obvykle nemění. Někdo může být skvělým rockovým nebo deathmetalovým fanouškem či hudebníkem, jiný se zaměří na elektronickou hudbu, jazz, soul, hudbu 20. a 30. let, všechno dle svého vlastního vkusu. Štír může být také výborným textařem, zpěvákem nebo multiinstrumentalistou.

     

     

    VIDEO:  Horoskop 2024: Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Štír • Videoredakce ženských titulů

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci mají velmi rádi hudbu, třeba při cestování nebo jízdě autem. Líbit se jim bude chill out, indie pop a indie rock, současná elektronická hudba. Jsou velmi rytmicky založení a milují tanec, pohyb všeho druhu, který si bez hudby nedokážou představit. Hudbu poslouchají i na lezecké stěně.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Střelec • Videoredakce ženských titulů

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh je spíše tradičního založení, má rád klidnější hudbu, nic divokého. Líbí se mu klasická hudba, klavírní koncerty, jazz, soul, folk, ale i indie pop, rock, někomu dokonce death metal. Ostré rytmy a divoké techno ho vyvádějí z míry, na to si příliš nepotrpí.

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Kozoroh • Videoredakce ženských titulů

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnář miluje veškerou alternativní, techno a taneční hudbu. Dovede si představit divoké taneční večírky nebo technoparty až do rána. Jeho uchu lahodí hlavně elektronika, samotného by ho bavilo být DJ nebo elektronickou hudbu reprodukovat, hrát na nějaké nástroje, být zvukařem a podobně. Zaujme ho také indie pop, chill out, keltská nebo meditační hudba.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou velice hudebně založené a hudba je jejich životem. Milují procítěné texty, melodie lahodící uchu a vzbuzující emoce. Samy jsou skvělými a talentovanými zpěváky i hudebníky. Hrají na různé nástroje, zpívají nebo píší texty. Mají podobný hudební vkus jako Vodnáři, zaujme je alternativní hudba, indie folk a indie rock, folk, klasika, klavírní koncerty, instrumentální meditační hudba, rytmická hudba, ale na tvrdé techno si příliš nepotrpí.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Ryby

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Ryby • Videoredakce ženských titulů

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz