Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zítra začíná rok Ohnivého Kohouta: Co nás čeká podle astroložky Martiny Boháčové

/
  • (iStock.com)
    27. ledna 2017 ● 06:00

    Rok 2016 se nesl ve znamení Ohnivé Opice a už od zítra nás čeká rok Ohnivého Kohouta. Jaký bude? Čekají nás úspěchy, prohry, láska nebo peníze? Zeptali jsme se astroložky Martiny Blaženy Boháčové.

  • 1.

    Nový rok ve znamení jedničky a Ohnivého Kohouta

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2017 podle astroložky Martiny Blaženy Boháčové • Adam Balažovič/BPŽ

     

    Rok 2017 bude rokem jedničkovým, zatímco rok 2016 byl rokem devítkovým. Na povrch se letos vytahovala nedořešená životní témata, kdežto příští rok bude rokem nových začátků. Neustále budou pokračovat tendence, na které jsme si zvykli, i nadále budou probíhat přesuny lidí. Saturn se bude pohybovat ve znamení Střelce a v tomto znamení bude i Černá luna, karmický bod, který bude hodně působit na psychiku. Ve druhé polovině roku 2017 se budou dít velké změny v oblasti lásky a spousta lidí si bude muset udělat ve vztazích pořádek. Transformací projdou ale i vztahy na pracovištích.

     

    Kniha Horoskopy na rok 2017
    Kniha Horoskopy na rok 2017
    Autor: archiv autorky

     

     

    Zajímá vás, jaký pro vás bude rok 2017? Kompletní předpověď měsíc po měsíci pro každé znamení zvěrokruhu se dočtete v nové knize astroložky Martiny Blaženy Boháčové – Horoskopy na rok 2017 pro jednotlivá znamení + osobní deník na rok 2017, kterou vydalo nakladatelství Ezoter Face. 

     

     

  • 2.

    Beran (20. 3. – 20. 4.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Pro Berany bude rok 2017 velmi zajímavý. Dokončí se jejich vnitřní transformace, většina Beranů dostane prostor na to, aby zvládli téma, které se po nich chtělo. Zejména se zaměří na téma týkající se zahraničí. Ať už to je cestování, setkání se zajímavými lidmi v cizině nebo práce pro zahraniční firmu. Berani se musí naučit pochopit, že hranice neexistují, měli by se učit cizí jazyky a snažit se zvládnout diplomacii.

     

    Teprve na konci roku 2017 mohou očekávat růst i v oblasti kariéry a ti Berani, kteří zvládnou své vzorce duše, můžou očekávat růst. Ti, kteří to nezvládli, naopak prožijí existenční krizi. Celý rok by se tedy měli Berani snažit vzdělávat a pozorně sledovat svůj život. Druhá polovina roku bude vhodná pro investice, erotiku a sexuální zážitky. Z klidných Beranů se tak mohou stát dravci.

  • 3.

    Býk (20. 4. – 21. 5.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    I Býci si v novém roce užijí. Do konce roku by měli Býci uzavřít všechny záležitosti týkající se majetku. Mnoho jedinců si bude majetek dělit, ti šťastnější ho získají. Rok 2017 naučí Býky ještě víc ovládat téma banky, finanční úřady a investice. Ti, kteří umí se svým životem a životními vzorci pracovat, budou do konce roku bohatší, ostatní by mohli o majetek přijít. Do života Býků vstoupí také noví sexuální partneři a užívat si mohou po celý rok.

     

    Býky čekají také pracovní změny, a aby vše proběhlo v pořádku, je potřeba si udělat jasný plán, co chtějí a kam chtějí směřovat. Býci pracující ve službách budou velmi úspěšní. V novém roce byste měli ukončit činnosti, ve kterých fungujete jako „sluha“. Dělejte něco pro ostatní, ale okolí by vám to mělo vrátit. V oblasti zdraví by měli Býci upravit životní styl, více cvičit, zdravě jíst a přestat kouřit.

  • 4.

    Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci by se měli v novém roce zaměřit na svoje hlavní téma, a tím jsou vztahy. Měli by se naučit vycházet s lidmi kolem sebe. V oblasti pracovní je nutné vztyčit hlavu a odejít, pokud se necítí dobře, případně si domluvit takové podmínky, které jim budou vyhovovat. Pokud budou pracovat na svém osobním rozvoji, podaří se jim zvýšit sebevědomí, dočkají se vyššího ocenění – nejen prestižního, ale i finančního.

     

    Mnozí Blíženci v novém roce změní práci, povýší nebo začnou podnikat. Pozor dejte na to, co podepisujete: Co je psáno, to je dáno. Dařit se bude jedincům, kteří něco tvoří. Jakákoli kreativita dojde ocenění. A hlavním úkolem bude naučit se vše zpeněžit. Po pravdě, Blíženci, umíte si říct, jak máte být odměněni za svou práci? Hlídejte si ale i svůj zdravotní stav.

     

  • 5.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci by měli zapracovat i v tomto roce na svém zdraví, zejména v oblasti trávení. Měli by také zvládnout schopnost cítit, přijímat odraz vnějšího světa a tento obraz zpracovávat. Raci by si měli uvědomit, jak moc je důležitá psychika a zdravé tělo. V novém roce budete také řešit otázky kolem vytváření nového kolektivu lidí. Jedinci pracující ve službách nebo pracující pro zákazníky budou i nadále procházet očistou. Měli by se se naučit také dobře počítat, jedině tak můžou zbohatnout.

     

    Rok 2017 bude přát těm, kteří mají v plánu pořídit si nový byt nebo ho rekonstruovat. Důležité téma, na které se budou Raci muset zaměřit, je rodina a především zkvalitnění rodinných vztahů.

  • 6.

    Lev (22. 7. – 23. 8.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rok 2017 přinese Lvům nové vztahy nebo vyčištění těch původních. Pozor ale, do vašich životů přicházejí takoví lidé, kteří zrcadlí vnitřní téma každého člověka. Jaké jsou vaše vzorce duše? Jaké jsou vaše programy? Naučte se pracovat i se svým vnitřním dítětem. Nový rok udělá u lidí narozených ve Lvu pořádek v tom, co dělají a jak to dělají. Dokážete využít příležitosti a ukázat, co umíte. Jakákoli tvorba, činnost, nové nápady se v novém roce zhodnotí. Budete si ale muset pohlídat trošku svoje ego, které Lvi mají poměrně veliké.

     

    V roce 2017 je vhodné pořídit si nové auto nebo dát do pořádku to staré. Budete řešit papíry, vyměňovat dokumenty. Bude to rok náročný na vyřizování úředních záležitostí. Mentální energie Lvů tak dostane zabrat. S klidem přežijí jen silní jedinci, kteří překonají pohodlnost a budou si umět rozdělit práci.

  • 7.

    Panna (23. 8. – 23. 9.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Panny dostaly v roce 2016 prostor k tomu, aby vytvořily bezpečný a harmonický domov. V novém roce bude toto téma pokračovat a tento rok po nich chce, aby dokončily svou práci na zvelebování svého domova. Ty Panny, které jsou spokojeny s tím, jak bydlí, a ty, které se cítí doma v bezpečí, těm se bude dařit i v jiných oblastech. V roce 2017 budou Panny pokračovat v tom, aby napravily vztahy v rodině. Taky by se měly zaměřit na své tělo a začít se zajímat o bylinky a zdravý životní styl.

     

    V roce 2017 si budou muset jedinci narození v tomto znamení taky uvědomit, které hodnoty jsou pro ně nejdůležitější. Rodina? Hojnost? Přátelství? Vlastní dům či štěstí? Některé Panny změní práci nebo si přiberou další. Ve druhé polovině roku se v životě Panen odehraje nějaká důležitá událost v rodině a rok 2017 prověří tyto jedince, jak jsou schopni vycházet se svými sourozenci či sousedy. Rok 2017 bude také rokem cest, buďte opatrní!

     

  • 8.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rok 2017 bude pro zrozence v tomto znamení rokem pohybů, přesunů a cest. Ti, kteří si myslí, že budou odpočívat, se mýlí. Budete hodně vyřizovat papíry, chodit po úřadech. Váhy jsou společenské, ale čeho je moc, toho je příliš. Budete muset projevit svůj diplomatický talent a zvládnout úředníky i další lidi ve svém okolí. Můžete se dostat do konfliktu s rodinnými příslušníky a sousedy. Mohou se u vás projevit hysterické reakce, které by vše zhoršily.

     

    Některé Váhy budou řešit auto, vzdělávání. Ti, kteří na sobě budou v tomto směru pracovat, získají odměnu. Být na správném místě ve správnou dobu, to je umění. A Váhy mají být v roce 2017 ve škole nebo se samy vzdělávat. Vesmír vám bude přát. Vhodné je také rozšířit rodinu, firmu, prostě své okolí. Otevře se vám i cesta k penězům, ale jen pro ty Váhy, které na sobě zapracují. Přesvědčíte se o tom, že peníze jsou důležité, ale že je potřeba všímat si i jiných hodnot. Právě na kultuře prostředí byste měly hodně zapracovat.

  • 9.

    Štír (23. 10. – 22. 11.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři v roce 2016 měli za úkol zapracovat zejména na vztahu k financím. Měli si uvědomit, v čem jsou šikovní a jak získat víc peněz. V roce 2017 v tom budou pokračovat stejně jako na tom, aby našli cestu ke šťastnému prožívání. Na začátku roku (v lednu a únoru) budou mít ve znamení Černou lunu, karmický bod, která bude mít vliv na jejich život. Mohou se dít události, které budou hrát roli v řešení situací. Štíři by v novém roce měli pracovat na tom, aby posílili životní hodnoty. Budou se také muset zaměřit na psychiku, protože ta je základem dobrého zdraví. Práce a nový způsob vydělávání peněz je téma, v kterém by si měli Štíři udělat jasno.

     

    Hodně Štírů bude hodnotit partnery podle toho, co vlastní, a uvědomí si, že když jsou peníze, láska se drží a obráceně. Kvůli tomu spousta Štírů může přijít o své partnery. Měli by si uvědomit, že partner není majetek. Cílem je vybudovat si finanční jistotu a obklopit se lidmi, kteří tuhle finanční jistotu mohou dát. A to v pracovní i osobní oblasti. Rok 2017 taky vytáhne na povrch nevyřešené problémy z minula, kdo má dluhy, bude je muset uhradit. Od října 2017 se jim začnou plnit sny.

     

  • 10.

    Střelec (22. 11. – 22. 12.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci měli v tomto roce dost prostoru pro to, aby zvládli osobní proměnu. V roce 2017 tyhle změny dotáhnete do konce. Pozor, za vodou ale nebudete, o tom se přesvědčíte velmi brzy v novém roce. Střelci se budou stěhovat, měnit místa či práci. Ale to vše bude k jejich prospěchu. Střelci v sobě nesou informace svých předků a chce se po nich, aby cestovali, hýbali se a přesunovali se.

     

    V roce 2017 by měli Střelci pochopit, že jejich cíl je cesta, po které kráčejí. Měli by zapomenout na všechny nezdary z minulých let. Zbaví se závislostí a všeho nezdravého. V novém roce by se Střelci měli zaměřit především na sebelásku – tím dosáhnou toho, že je bude milovat i jejich okolí. Osobní život se Střelcům zharmonizuje, dokončí mentální úklid svého osobního i pracovního života.

  • 11.

    Kozoroh (21. 12. – 19. 1.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Období, kterým Kozorozi procházeli, nebylo jednoduché. Museli ustoupit hodně ze svých pozic, projít zklamáním a uvědomit si pravé životní hodnoty. Tento trend bude pokračovat i v roce 2017. Budou si muset ujasnit, s kým chtějí být a v jakých životních situacích se chtějí nacházet. Jinak řečeno, Kozorozi si budou muset během nového roku vyčistit svůj život. Vyklidit staré a nevyhovující. V novém roce se snažte odstranit ze svého okolí lidi, kteří mají dluhy, problémy nebo nedodržují pravidla.

     

    V osobním životě neslevujte. Na někoho se můžete dozvědět tajemství, které před vámi dlouho skrýval. A jestli jste skrývali něco vy, praskne to. Dávejte si pozor na místnosti, ve kterých se budete cítit omezeni, uzavřeni a svázáni. V roce 2017 se budete také muset naučit jednat diplomaticky – pamatujte, že šéf má pravdu, i když ji nemá. Život vám nic nedá zadarmo, ale to by z vás nemělo dělat zatrpklého mrzouta.

     

  • 12.

    Vodnář (19. 1. – 19. 2.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Většina Vodnářů již změnila zcela zásadně svůj životní směr. Opustili životní situace, na které byli dlouho zvyklí. Po celý rok 2017 budou tyhle změny dále pokračovat a Vodnáři je budou dokončovat. Většina z nich se uplatní ve zcela jiných profesích a nové oblasti jejich životního nasměrování způsobí, že přátelé a lidé, kteří je obklopovali v minulosti, úplně zmizí nebo se s nimi budou setkávat méně často. Bude pokračovat trend výměny okolí a přibydou noví přátelé, noví klienti i noví zákazníci.

     

    Vodnářům se doslova bude točit hlava, jakou radikální proměnou procházejí. Vodnáři, kteří chtějí dělat něco pro veřejnost, měli už v roce 2016 zelenou. A v roce 2017 budou dostávat další příležitosti. Jen se musí rozhodnout, co chtějí dělat a kam chtějí patřit. Pozor na úřady a někteří Vodnáři se dostanou do problémů, protože podcenili události. V říjnu pak začnou žně – povýší, postoupí, najdou svůj směr a dostanou se výš. Pomůžou jim v tom lidé z okolí.

  • 13.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 by se měly Ryby soustředit na svou kariéru, postup, své investice a osobní rozvoj. I nadále by měly pracovat na tom, aby si uvědomily sílu své osobnosti. Měly by si zpracovat komplex nízkého sebevědomí. Ty Ryby, které na vědomé nebo nevědomé úrovni pracují s tím, že je nikdo nemá rád, si k sobě přitáhnou partnery, kteří jim jejich pochybnosti potvrdí. Jen ty Ryby, které se vzpamatují a vytvoří ze sebe jedince, kterých si ostatní váží, si přivolají vztahy, ve kterých budou nejen dávat, ale i dostávat.

     

    Rok 2017 otevře Rybám nové možnosti, jak se pracovně posunout, udělat ze sebe autoritu. Budou ale muset přijmout více zodpovědnosti za svůj život. Po celý nový rok budou muset Ryby taky pracovat s tématem: Učím se vlastnit, zacházet s majetkem a investovat. Udělat si pořádek v tom, co vlastní s někým jiným, jednat s bankami a zbytečně se nezadlužovat. Také budou možná řešit dědictví. Od října se pak Ryby rozvinou duchovně, morálně i umělecky.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz