Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop podle astroložky Boháčové: Na co si dát v květnu pozor?

/
  • Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na květen
    Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na květen (Shutterstock.com, archiv)
    3. května 2016 ● 10:00

    Květen je měsícem lásky a láska bude taky hlavním tématem u mnoha znamení zvěrokruhu. Co si pro vás nachystaly hvězdy na pátý měsíc vám prozradí astroložka Martina Blažena Boháčová.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku května budou Berani stále ještě řešit finance. Kdo si naplánuje finanční aktivity na první polovinu května, udělá velice dobře.- Berani budou mít touhu si něco koupit a měli by to udělat. Žijeme jen jednou a tak si zbytečně ukrajovat ze svých potřeb není ta nejlepší cesta. Je ale potřeba mít na paměti, že člověk má utrácet tolik, na kolik má.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku května se Býci mohou těšit na velmi důležité období. Proč? Protože dne 6.5.2016 proběhne novoluní v Býku. Mluvte o sobě! Mluvte o svých potřebách. Řekněte světu co chcete a proč. Mluvte a poslouchejte. Může kolem vás procházet láska, nebo nějaká zajímavá informace. Jen hluchý neslyší a jen slepý nevidí.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku května se budete muset vyrovnat s tím, že věci se nebudou odvíjet podle vašich představ. Jestliže něco tajíte, můžete počítat s tím, že se to provalí. Nevěrní jedinci by měli být velice opatrní. Pozor na mobily a zapomenuté e-maily. Blíženci, čekají vás důležité kroky v oblasti vztahů, jak pracovních, tak osobních. Měli byste si sednout a domluvit se, co udělat pro to, aby se všichni cítili lépe.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Je čas vhodný na lásku a energie, které na raky působí, jsou kouzelné. Raci budou pozváni na důležité akce a neměli by nic odmítat. Dejte si práci s tím, abyste zjistili, co se kde děje. Můžete totiž potkat významného člověka, a nebo si vás všimne někdo, kdo vám v budoucnu pomůže. Pokud toužíte patřit do nějaké nové skupiny lidí, je správná doba pokusit se tam dostat.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi, pro vás v květnu platí, že buď teď, nebo nikdy. Dostanete šanci, o které se vám ani nezdálo. Jestli něco tvoříte, je čas s tím vyjít před veřejnost. Kdo je zaměstnán, měl by požádat o povýšení a zvednutí platu. Kdo chce začít podnikat, měl by to udělat právě nyní, Je na čase se posunout. A neříkejte, že něco nejde. Všechno jde, když se chce!

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny, v květnu se vám zamotá hlava. Jestliže máte někoho v cizině, tak mu zavolejte. Nebo že by někdo zavolal vám? Jestliže toužíte vycestovat, udělejte to. A když nemůžete ihned, alespoň si kupte letenku. I když se říká "Všude dobře, doma nejlíp," poznat svět není špatné. Minimálně si oprášíte znalost cizího jazyka.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    V květnu se dočkáte překvapení, které se bude týkat vašich financí. Vše, co si v tomto ohledu načasujete na toto období, se vám podaří zdárně vyřídit. a Váhy, budete mít možnost prožít zajímavý erotický zážitek. Nebo že byste potkali někoho, kdo vás bude silně eroticky přitahovat? Jestliže máte spokojené partnerství, zkuste vymyslet, jak byste okořenili vaše ložnicové prožitky.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V květnu nastává vhodné období na to, abyste si s partnerem sedli a promluvili si, zdali vám oběma vyhovuje stav, ve kterém se nacházíte, milí Štíři. Víte, co je váš hlavní problém? Všechno chcete utajit. Přemýšlíte ve skrytu a myslíte si, že vaše okolí uhádne vaše myšlenky. ale tak to není. Když něco po někom chcete, tak mu to musíte říci.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Dne 21.5. proběhne úplněk ve znamení Střelce. Nejdůležitější úplněk v roce. Je potřeba ukončit vše staré a rozloučit se s nevyhovující situací, s lidmi, kteří jsou už mim o hru a vymyslet, jak v životě dále. Svět je místo, kde existuje mnoho možností, jak nově začít. A pro vás, Střelci, je to výzva!

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Pro většinu Kozorohů je květen naplněn láskou. Je ale potřeba pro to něco udělat. Zadaní Kozorozi by měli popřemýšlet, co lze zlepšit na partnerském vztahu. Dva partneři spolu lépe fungují, když mají společná životní témata. Takže komunikovat, sdílet společné události, vše si sdělovat a trávit společně dostatek času. Nezadaní Kozorozi by mohli být pozváni na rande.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři, jak jste spokojení se svým bydlením? Nepotřebujete něco vylepšit, A jaké máte vztahy v rodině? Nepotřebujete něco vyřešit? A co ženy vašeho rodu, nemáte s někým starosti? Dobré vztahy jsou pro vás důležité. Tak pro ně něco udělejte! Vodnáři, kolikrát jste už slibovali, že zhubnete? Že uděláte něco pro své tělo. a dodrželi jste to? Jestli ne, tak začněte nyní.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby se musí v květnu naučit vážit svá slova, slibovat jen to, co mohou splnit a umět svému okolí říci, o co jim jde. Některé Ryby mají problém s tím, svému okolí sdělit, co se v nich odehrává a potom mají pocit, že jsou nepochopení a tváří se jako mučedníci. To Ryby, které si umějí dupnout a umějí komunikovat, těm se bude dařit a květen jim bude přát. Ryby, je čas jít vyřizovat! Psát dotazníky, maily, sms a telefonovat.

     

    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Autor: archiv firem
    Více horoskopů na každý měsíc pro všechny znamení zvěrokruhu najdete v knize Martiny Blaženy Boháčové - Horoskopy na rok 2016 pro jednotlivé znamení.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz