Někdy si nestačí jen přát, na cestě se vrší překážky a věci nejdou tak, jak bychom chtěli. Rituál se žlutou svíčkou se hodí právě pro tyto chvíle.

Budete potřebovat:

- žlutou svíci

- špendlíky nebo tenké hřebíky

- svícen

Rituál provádějte ve chvíli, kdy svítí slunce, za úsvitu nebo před polednem. Vhodným dnem je neděle.

Tento rituál je nejlepší provádět za úsvitu nebo před polednem, rozhodně v době, kdy svítí slunce. Vzývá totiž sluneční energii, reprezentovanou zde v rituálu žlutou svící.

Postup:

Představujte si svůj cíl tak konkrétně a živě, jak jen dokážete. Můžete se soustředit do oblasti solar plexu, kde sídlí vaše "malé vnitřní slunce".

Na svíci pak vyryjte své přání a své jméno nebo třeba datum narození či značku. Pak svíci podržte v dlaních, můžete ji políbit, dýchat na ni, zkrátka na ni přeneste své přání i fyzicky.

Potom vezměte špendlíky a postupně je zapichujte do svíčky, přitom vyslovujte všechny překážky, které vás dělí od cíle. Závist, váš vlastní strach, nedostatky i nepříznivé okolnosti. Tohle je důležitá, i když nepříjemná část kouzla, protože pokud si neuvědomíte svá vlastní omezení a budete neúspěch svádět jen na okolí, nebude kouzlo fungovat.

Postavte ji před sebe a zapalte ji. Vnímejte zdroj tepla a světla a očistnou sílu ohně, který vysílá vaše přání. Uvědomte si, že jak bude oheň stravovat svíci, budou z ní postupně špendlíky vypadávat. Proneste: "Tak jako ubývá tato svíce, odstraňují sluneční síly překážky z mé cesty za štěstím."

Špendlíky se vám nesmí nikde ztratit! Je to negativní předmět, který do sebe koncentruje bloky, zábrany a kletby, a kromě toho, že byste si jej mohli zapíchnout do nohy (což by bylo obzvlášť špatné znamení), nechcete mít zásadně takové předměty ve svém obydlí.

Jakmile svíce dohoří, vosk i špendlíky odneste z domu a zakopejte nebo hoďte do řeky.