Pro ty, kdo by si štěstí na cestách chtěli přece jen ještě více pojistit, existují různé talismany, rituály a patroni, kterým se můžeme svěřit do rukou. Nebo můžeme požádat o jejich ochranu. Kartářka Helen Stanku nám tentokrát připravila přesně to, co potřebujeme, abychom se ve zdraví vrátili zpět z cest domů a vše se nám vydařilo podle plánů.

Kouzlo s magickým váčkem, runou a červenými svíčkami

„Když někam jedete, můžete si připravit třeba magický váček s bylinkami do auta a ty bylinky si naprogramovat tak, aby tam, kde voní, bylo bezpečno. Vylepšit si to můžete třeba runou Raido, která má za úkol nás chránit na cestě. Můžeme si udělat rituál, při kterém zapálíme dvě červené svíčky, runu si přitom nakreslíme a představujeme si, jak někam jedeme, v pořádku dojedeme a v pořádku se zase vracíme. Potom svíčky sfoukneme,“ vysvětlila Helen.

Kouzlo s modrou svíčkou a voskovou kuličkou

Existuje ještě další svíčková magie. Ta je pro změnu  spojena s modrou svíčkou. „Než ji zapálíte, tak si na ni napíšete své iniciály a iniciály těch lidí, kteří s vámi pojedou. Potom si při svíčce říkejte zaříkávadlo a ještě z teplého vosku si udělejte kuličku, kterou si doma nalepíte někde u dveří. A kdykoliv vyjíždíte nebo se vracíte, tak se kuličky dotkněte.“

Jaký strážný anděl vás ochrání na cestách?

Koho povolat na cesty, jaký strážný anděl vám pomůže, pokud ho požádáte, na to se podívejte v našem videu v úvodu článku.

NÁŠ TIP: Jaké dny a období jsou ještě vhodné pro čarování? Zjistíte to z této infografiky: