Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Horoskop na březen podle astroložky Daniely Hannah

/
  • Astroložka Daniela Hannah
    Astroložka Daniela Hannah (archiv)
    2. března 2017 ● 08:00

    S březnem se k nám zase vrací jaro, které mnohé zaběhané stereotypy změní. Berany čeká láska, Blížencům se otevírají nové pracovní možnosti, Váhy si vyřeší rodinné vztahy. Co hvězdy slibují právě vám?

  • 1.

    BERAN

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní aktivuje možné nepřátelé, přináší období, kdy Berani budou přemýšlet, co ukončit a kam směřovat. Přichází rekapitulace minulého roku. Pomalu se budou připravovat na novoluní v Beranu, které nastane v březnu, a nasměruje je na novou životní cestu.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Slunce se v tu dobu také spojí s Merkurem. Úplněk  ukončí téma zdraví, péče a starost o druhé. Může uzavřít spolupráci. Dokončit vše, co je rozdělané. Uzavřít a ukončit  vše, co je nefunkční a  životaschopné.

    Mars aktivuje v březnu a dubnu peníze a majetek. Jupiter se vrací zpět tématem vztahů. Mohou očekávat, že se jim vrátí do života osoba z minulosti.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Toto je nejdůležitější období roku 2017 pro zrozence ve znamení Berana. Berani zažijí obrat v jejich životě a nastolí novou cestu. Začnou realizovat své projekty, mohou začít něco nového. Láska a peníze je budou provázet celé jaro. Venuše 4/3/2017 začne couvat zpět z Berana do Ryb, kde se 15/4/2017 otočí a opět se nasměruje z Ryb do Berana.

    Venuše bude nad Berany nezvykle dlouho. Berani mohou využít její přízně a být neodolatelní, zářit a zazářit koncem března a ještě v květnu 2017.

     

     

  • 2.

    BÝK

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní přináší nové přátelé, otevřené dveře do společnosti, mezi osoby, kam chtějí Býci patřit. Novoluní je posune ke splnění jejich snů.

    Mars aktivuje veškeré konání Býků, jelikož se pohybuje vlastním znamení. Býci se nezastaví.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Býci budou uzavírat téma partnerů. Úplněk vnese jasno do oblasti partnerství, spolupracovníků a také dětí a výtvorů. Kdo tvoří, je nutné do úplňku dokončit dílo. Pokud řeší děti, zde úplněk přinese do určitých situací více jasno.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017. U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem. Býky čeká měsíc plný rekapitulace jak dál v životě. Nečekané změny, kdy budou přehodnocovat své lásky a hodnoty. Doporučuji dát se do klidu, pohroužit se sami do sebe a přemýšlet. Životní energie pomalu dochází. Býci mohou řešit psychiku a s tím spojené zdraví. Měli by si dát pozor na svou osobu. Nevyvolávat problémy.  Dozvědí se tajemství nebo se stanou středem pomluv.

     

  • 3.

    BLÍŽENCI

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevírá nové možnosti v pracovní rovině. Blíženci mají dilema kariéra vs. domov. Pokud jsou velmi zaměstnáni prací, nestíhají se věnovat rodině. Zde je potřeba si nastavit priority. Budou podepisovat nové pracovní smlouvy, jednat v oblasti související s prací a kariérou.

    Mars aktivuje  ukončení  jedné životní kapitoly. Uzavření pracovní aktivity. Tajnosti a tajemství. Pozor na zkreslování a podvodné jednání v pracovní oblasti. Nepřátele a pomluvy jsou v akci.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Slunce se spojí s Merkurem. Blíženci ukončí situace spojení s domovem nebo pracovním zázemím. Planety vnesou jasno do rodinných záležitostí.

    Čeká je podepisování, telefonování a komunikace na téma práce. Blíženci mají Černou Lunu v oblasti smluv, dohod a partnerství, takže by si měli na veškeré dohody dát pozor.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje u Venuše a u Luny je Uran s Merkurem. Novoluní přináší cestu do společnosti, nové společenství. Otevírají se nová přátelství. Blíženci se mohou dostat tam, kam chtějí patřit. Uran  vnese rychlý zvrat a průvan do přátel a blízkých osob. Dlouhodobě si budou  čistit své vztahové záležitosti. Také se jim vrací do života životní nebo pracovní   partner. Někdo z minulosti. Březen je pro Blížence silný měsíc.

     

     

  • 4.

    RAK

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevírá nové učení, vzdělávání a rozšiřování vědomostí. Novoluní přináší řešení cesty a cestování do cizích zemí. Zlepšení při řešení úředních záležitostí. Rakům se aktivuje intuice a práce s duší a duchovnem. Slunce se spojí s Merkurem. Čeká je komunikace s úřady, podpisy a smlouvy.

    Mars aktivuje touhu chodit do společnosti, mezi přátele. Ukáže nové sny a přání. Raci mohou  potkat důležitou osobu.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Zde úplněk uzavře oblast úředních záležitostí. Řešení dopravního prostředku nebo cesty. Kdo touží po vzdělávání a rozšiřování vědomostí, úplněk přinese do této oblasti jasno.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017. U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem. Novoluní otevírá nové pracovní aktivity.  Uran s Merkurem přinese informace vedoucí k rychlé změně v oblasti práce a kariéry. Raci budou přemýšlet o změně bydlení nebo pracovního zázemí, které již řešili.

     

     

  • 5.

    LEV

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní přinese nové možnosti spojené s financemi jako jsou hypotéka, půjčky, peníze a majetek ve společném jmění s jinou osobou nebo bankou. Slunce se spojí s Merkurem a Lvi budou řešit a podepisovat vše související s penězi.

    Mars spolu s Ceres  aktivuje pracovní oblast. Lvi se nezastaví. Musí vynaložit veškerou aktivitu do práce a budování skvělé kariéry.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Vnese jasno do oblasti peněz, majetku a hodnot.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem. Novoluní otevírá dveře do tématu úředních a soudních záležitostí. Přináší nové rozšiřování vědomostí. Lvům se otevírají dveře do světa, cesty a cestování. Uran s Merkurem přinesou důležité informace, díky kterým přijde rychlý sled situací související s cestou do zahraničí, vyřizování a zařizování úředních záležitostí.

     

     

  • 6.

    PANNA

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevírá nové smlouvy a dohody, nastavení nových pravidel. Novoluní přináší nové nasměrování ve vztahu pracovním a partnerském. Slunce se spojí s Merkurem a Panny budou podepisovat smlouvy a řešit nové dohody.

    Mars aktivuje oblast úředních záležitostí, vše související se vzděláním a také je aktivní téma ciziny a zahraničí.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve vlastním znamení. Toto je nejdůležitější úplněk roku 2017. Vnese jasno do oblasti vztahů. Ukončí nebo upevní veškeré vztahy, smlouvy a dohody. Panny budou nastavovat nová pravidla do vztahové oblasti. Čekají je nové smlouvy. Před úplňkem mají Panny velmi kritické dny, kdy by na svou osobu měly dávat velký pozor, zejména 11/3/2017, kdy mají kritický den.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Novoluní přináší otevřené dveře k penězům, které budou ve společném majetku s další osobou, nebo institucí. Dostanou překvapivé zprávy, které povedou k zlepšení finanční situace. Pokud Panny požádají o půjčku či hypotéku, mají zde otevřené dveře dokořán. Jdou jim do života peníze a také si zvýší svou hodnotu, prestižní postavení. Březen je pro Panny velmi silný měsíc.

     

     

     

  • 7.

    VÁHA

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní odstartuje touhu po zlepšení vzhledu, Váhy začnou dělat něco pro své zdraví. Novoluní jim pomůže nalézt cestu pro zlepšení kondice. Také budou muset splnit to, co pracovně slíbily. Budou řešit zdraví své, nebo osoby blízké a pracovně budou velmi vytíženy, neboť Slunce posvítí na situace, které je nutné vyřešit.

    Mars aktivuje finanční oblast, řešení majetku a peněz.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Zde je dobré zajít si na preventivní prohlídku. Ukončit a uzavřít záležitosti se zdravím. Váhy by měly dokončit vše, co započaly a slíbily dokončit. Také mohou uzavřít téma spolupráce.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem. Novoluní přináší nové smlouvy a smluvní vztahy. Nové partnerství a smluvní ujednání. Dostanou překvapující informace z oblasti vztahů. Váhy se pomalu budou připravovat na svůj úplněk v dubnu, díky kterému ukončí vztahové záležitosti.

     

     

  • 8.

    ŠTÍR

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevírá cestu k partnerství. Štíři najdou svou cestu k pracovnímu nebo životnímu partnerovi. Dále budou řešit děti, myšlenky a komunikace spojenou s dětmi. Novoluní přináší plody a výtvory. Pokud chtějí zplodit dítě, je tento čas ideální. Mohou plodit,  tvořit a vytvářet.

    Mars aktivuje spolu s planetkou Ceres  veškeré vztahy, smluvní dohody a nastavení pravidel.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Ukončí působení v nějakém spolku, nebo společenství. Vnese jasno do oblasti přátel a osob blízkých.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Novoluní otevře novou spolupráci, přináší touhu po zlepšení kondice a zdravého životního stylu. Štíři  musí udělat vše, co slíbili. Práce pro někoho, pomoc druhým. Dostanou informaci, která povede ke změně spolupracovníků, společníků, ale také informace, které povedou ke změně v oblasti zdraví.  Dlouhodobě si musí udělat pořádek v penězích a také je čeká ukončení životní kapitoly, aby mohli nabrat nový životní směr.

     

     

  • 9.

    STŘELEC

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevře novou cestu ke stabilitě. K novému bydlení, práci nebo pracovnímu zázemí. Kariéra, práce a rodina a domov, to jsou témata, ve kterých je nutné si určit priority. Jupiter, vládnoucí planeta, couvá a tak se i Střelci zastaví a budou se vracet do minulosti. Mohou mít pocit, že je opustilo štěstí, pocit, že nikam nepostupují. Bude se jim také vracet osoba, kterou znají z dob minulých.

    Mars aktivuje spolupráci, práci pro druhé ale také téma zdraví.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Vnese jasno do oblasti rodiny, domova a bydlení. Ukončí  situaci souvisejí s prací nebo pracovním zázemí.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Novoluní  otevírá oblast partnerství, dětí, plodů a výtvorů. Střelci dostanou informaci, která přinese nová pracovní partnerství. Střelci toužící po dětech mají dveře otevřeny. Také veškerá tvorba přinese výsledky. Střelci mají ve svém znamení Černou Luna a karmický Saturn. Proto si musí dát do pořádku svůj život. Březen je pro Střelce velmi silný měsíc.

     

     

  • 10.

    KOZOROH

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní přináší otevřené dveře na úřady a úřední vyjednávání. Řešení se sourozenci. Pokud Kozorozi mají touhu koupit nové auto, je toto ideální čas. Novoluní přináší možnost vzdělávat se. Slunce se spojí s Merkurem Přichází zlepšení do oblasti komunikace.

    Mars aktivuje spolu s planetkou Ceres téma dětí, životní a pracovní partnery. V tomto tématu dostanou skutečně zabrat.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Ukončí úřední záležitosti. Uzavře oblast vzdělávání a rozšiřování vědomostí a vnese jasno do oblasti ciziny, cesty do zahraničí.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Kozorozi dostanou překvapující informace týkající se rodiny, domova a nebo pracovního  zázemí. Tyto informace spolu s novoluním otevírají cestu k novému bydlení. Mohou se stěhovat, zlepšovat a zkvalitnit svůj domov. Upevnit své pozice.

     

     

  • 11.

    VODNÁŘ

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu. Novoluní otevírá oblast financí. Vodnáři si zvýší svou hodnotu a prestiž. Uvědomí si, jak jsou důležití. Slunce se spojí s Merkurem  Toto novoluní přináší peníze a majetek.

    Mars aktivuje spolu s planetkou Ceres téma žen v rodině, domov, bydlení a zázemí. Zde budou muset Vodnáři vynaložit mnoho úsilí, dostanou zabrat.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Pomůže dokončit situace související s financemi. Vnese jasno do oblasti majetku, který sdílí s další osobou nebo bankou.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Novoluní přináší otevřené dveře na úřady a úřední jednání. Vodnáři mohou koupit nové auto, nebo jiný dopravní prostředek. Novoluní otevře možnost vzdělávání a  nov ého učení. Čekají je cesty  a cestování.  Dostanou překvapivé zprávy. 

     

     

  • 12.

    RYBY

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Novoluní v Rybách nastalo 26/2/2017 a bude mít vliv ještě dva týdny v březnu.  Toto je nejdůležitější novoluní v roce 2017 pro osoby narozené ve znamení Ryb. Novoluní přináší novou životní cestu, zrealizování projektů. Otevírá se nová životní kapitola.

    Mars aktivuje spolu s planetkou Ceres vzdělávání, rozšiřování vědomostí. Cesty a cestování. Aktivitu související s dopravním prostředkem a také téma úřední záležitosti.

    Úplněk proběhne 12/3/2017 ve znamení Panny. Úplněk ukončí vztahové situace a vnese do vztahů jasno. Ukončí nebo upevní veškeré vztahy, smlouvy a smluvní ujednání.

    Novoluní v Beranu nastane 28/3/2017.  U Slunce se pohybuje Venuše a u Luny Uran s Merkurem.  Novoluní otevře možnost zvýšení prestiže a hodnoty u Rybiček. Uvědomí si svou hodnotu, mohou získat vyšší plat, nebo zdraží své služby. Novoluní otevírá zlepšení výdělků a finanční situace. Ryby dostanou zprávy, které přinesou obrat v oblasti peněz a majetku. ého učení. Čekají je cesty  a cestování.  Dostanou překvapivé zprávy. 

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz