Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přátelství podle horoskopu: Kozorožky jsou upřímné, Lvice sebestředné

/
  • Každý bereme přátelství trochu jinak...
    Každý bereme přátelství trochu jinak... (Shutterstock.com)
    4. července 2017 ● 09:46

    Víte, v jakém znamení se narodila vaše kamarádka? Možná odhalítě něco, co jste o ní doteď nevěděly.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Ženy narozené ve znamení Berana bývají pro své přítelkyně oporou. Všichni mají pocit, že Beran si dokáže poradit s každou situací, proto bývají svými kamarádkami využívány jako vrby. Beran sám se se svými problémy moc nesvěřuje. Většina lidí ocení realisticky pohled na svět. Někdy ovšem mají Berani pocit, že je musíte poslechnout..

  • 2.

    Býk

    Pokud máte kamarádku narozenou ve znamení Býka, určitě ji obdivujte pro její schopnost poučit se ze zkušeností. Čím jsou tyto ženy starší, tím jsou moudřejší, klidnější a vyrovnanější. S nepříjemnou situací se vyrovnávají po svém: vědí, že nemá cenu vrazit někomu dýku do zad a raději si pořádně zanadávají. Pokud tedy slyšíte nadávat Býka, věřte, že nic dalšího už podnikat nebude.

  • 3.

    Blíženci

    Milí, okouzlující Blíženci si dokáží rychlé získávat přátele a jejich důvěru. Klepy, tajemství se na nich doslova lepí. Blíženci většinou však sami nevědí, co mohou a nemohou pustit dále. Pozor na ně, protože trousí informace, ačkoli jejich záměr není někomu ublížit.

  • 4.

    Rak

    Pro Raky je přátelství důležitou součástí jejich života a patří k nejvěrnějším přátelům. Mají tendencí starat se o sobě a pohodu ve svém okolí a chtějí pro sebe a pro kamarády jen to nejlepší. Proto, aby se ujistili, že to tak skutečně je, jsou schopni pomlouvat. A to dokonce i ty, které v koutku duše obdivují. Je to pro ně způsob, jak se vyrovnat s vlastní nedokonalostí.

  • 5.

    Lev

    Kamarádka narozená v znamení Lva je sebestředná, mívá kolem sebe mnoho lidí, kteří ji obdivují pro její energii a schopnost prosadit se. Lvice potřebuje, aby ji okolí patřičně i obdivovalo. Samozřejmě ví, že správný přítel umí  nejen pochválit, ale také kritizovat, Lvice to však dovolí jen někomu. Jinak má tendenci obklopovat se hlavně těmi, kteří ji nekriticky milují a obdivují ji.

     

  • 6.

    Panna

    Panna patří mezi spolehlivé kamarádky, které mají priority v životě srovnané. Najdete u ní vždy porozumění a možnost podívat se na svou situaci z nejrůznějších úhlů pohledů. Panna sama chce, aby ji měli všichni rádi. Občas chce proto každému vyhovět, neumí říci - ne, a tak se ostatním může zdát, že na nich nemá čas.

  • 7.

    Váhy

    Žena narozená ve znamení Vah je skvělá kamarádka, dokáže se skvěle vžít do pocitů ostatních a má pro ně porozumění. Ale jen do chvíle, než je potřebuje rodina a partner. Váha dá vždy přednost vztahu partnerství a manželství před kamarádstvím. V extrémním případě kamarádka klidně probere kamarádce i partnera. A ještě bude mít pocit, jak ji osud zkouší.

     

  • 8.

    Štír

    Kamarádky narozené v tomto znamení patří mezi ty nejvěrnější. Samy dokáží snadno proniknout do nitra druhých, samých k sobě ale pustí jen málokoho. Pokud však někomu důvěřují, zůstávají s ním ve spojení na celý život. Pokud mu však nebudou lhát nebo nevyvedou nějakou hloupost - v tom případě kamarádku v tomto znamení ztratíte navždy.

  • 9.

    Střelec

    Pokud má některá z vašich kamarádek na sociálních sítích množství přátel, pak bude nejdříve narozená ve znamení Střelce. Miluje nové lidi, nová přátelství a dokáže se seznámit se se zajímavými lidmi. Na druhé straně má tendenci ozvat se přítelem jen tehdy, když se jí to hodí, nebo když něco potřebuje.

  • 10.

    Kozoroh

    Kamarádka narozená ve znamení Kozoroha nemá problémy se upřímností. Velmi často přátelům vyzradí i to, co sama nechce a čeho potom později lituje. Ne každý potřebuje slyšet její detaily z manželského života. Tyto ženy mohou na druhé působit příliš otevřeně a tvrdě.

  • 11.

    Vodnář

    Žena narozená ve znamení Vodnáře patří k poměrně výstředním znamením. Kamarádky ji milují, protože je vtipná, zábavná a nevtíravá. Ona sama se mezi ženami cítí výborně, ale až do chvíle, dokud se na obzoru neobjeví muž. A protože na muže působí velmi smyslně, stává se poměrně často, že potom nechá kamarádky a věnuje se aktuálnímu svádění.

     

  • 12.

    Ryby

    Jsou velmi citlivé kamarádky. Dokáží v druhých pocit, že právě on je jedinečný. Určitě vás budou často ujišťovat, že jste je nejlepší kamarádka a totéž budou chtít slyšet od vás. Ryby jsou báječní partneři, pokud je samozřejmě nezačnete v něčem převyšovat. Mají tendenci vynikat a jakmile se s vámi začnou porovnávat a nevyhrávají, to znamená konec přátelství.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz