Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Horoskop zdraví na rok 2018: V jaké budete kondici?

/
  • (iStock.cz)
    26. prosince 2017 ● 06:00

    Nejvíce ze všeho se obáváme o svoje zdraví, i když zároveň podceňujeme prevenci. Jistě si dáte i nějaké novoroční předsevzetí, které se týká vaší kondice. Jak to tedy s vaším tělem bude v roce 2018?

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Rok 2018 vás nezastihne v ideální formě. Nezapomeňte ani na preventivní prohlídky u zubaře. Imunitní systém Beranů dostane obzvláště zabrat v dubnu a na přelomu srpna a září. Uleví se vám v únoru a říjnu.

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Téměř po celý rok bude nad Býky bdít ochranná ruka Saturna a nemoci by se vám měly vyhýbat. Na pozoru se mějte v lednu a říjnu, naopak v dubnu a také prosinci se budete cítit úplně nejlépe.

  • 3.

    Blíženec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Hned od jara se budou Blíženci těšit dobrému zdraví a velké fyzické aktivitě. Vynikající kondici se budete těšit zejména v červnu. V únoru a listopadu se chraňte před infekcemi, určitě se vám to vyplatí.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V roce 2018 vás možná potrápí potíže v srdeční oblasti, proto hlavně od března do poloviny května dbejte na životosprávu. Jaro bude náročné i pro žaludek. Příznivým měsícem Raků pro zdraví je leden.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V roce 2018 se mohou Lvi vrhnout do sportovních aktivit a detoxikačních kúr, zkuste třeba také jógu. V lednu a od druhé poloviny května až do poloviny listopadu si dejte pozor na zánětlivá onemocnění a infekce.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Panny se budou těšit dobré vitalitě a budou  ji chtít posilovat, tudíž se nevyhýbejte různým preventivním krokům a dodržování zdravotních režimů, především na přelomu srpna a září. Horší to bude v listopadu a prosinci.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Ani v oblasti zdraví Váhy nečeká lehký rok, proto se věnujte prevenci a utužování kondice. Na přelomu března a dubna projde zkouškou vaše pokožka. Příznivé měsíce jsou červen a první polovina listopadu.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Rok 2018 bude příznivý i pro vaše zdraví. Přesto nepodceňujte prevenci a věnujte se také utužování kondice. Zkuste třeba fitko. Štíři by měli být opatrní v červenci a srpnu, příznivé měsíce jsou leden a prosinec.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Díky ústupu Saturnu z vašeho znamení pocítíte v roce 2018 fyzickou úlevu, vrátí se vám vitalita. V únoru a prosinci mohou na Střelce přijít lehčí potíže, v těchto měsících je třeba dát si pozor na případný úraz.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Po stránce zdraví hlásí rok 2018 poklidný stav, takže jste ušetřeni vážnějších problémů či extrémů spojených s vaším organismem. Během března a dubna by si měli Kozorozi ohlídat psychické zdraví a potenciální úrazy.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Až do října budete pod určitou zátěží Jupitera, některé orgány mohou zažít stagnaci či oslabení. Hned leden může Vodnáře překvapit zánětem nebo nepříjemným úrazem v oblasti lýtek, proto buďte ve střehu.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Stejně jako v ostatních oblastech, také v otázce zdraví se Ryby budou v roce 2018 těšit velké přízni planet. Pouze v únoru a prosinci můžete zažít citový zmatek se zhoubným vlivem na vaši vitalitu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz