Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Horoskop z tajemné Indie: Méš, Mithuha nebo Makara?

/
  • Poznejte svou osobnost podle dávného horoskopu.
    Poznejte svou osobnost podle dávného horoskopu. (profimedia)
    23. května 2019 ● 10:00

    Indie vždycky okouzlovala krásou svých žen, ale také filozofií a mystikou a indický astrologický systém je starý už pět tisíc let. Chcete vědět, kým jste podle indického horoskopu?

  • 1.

    Mesha / Méš - 21. března – 20. dubna

    Indický symbol: beran / kozel

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Charakteristickým znakem tohoto znamení je pevná vůle, síla, touha po dobrodružství, vládnutí.  Méš si pěvně stojí za svým rozhodnutím, s druhým jedná přímočaře bez oklik, ale zároveň láskyplně, čímž v druhém budí důvěru. Hlídá si své území a jen tak někoho do něj nepustí.

     

  • 2.

    Vrishabva / Vršabha - 21. dubna – 21. května

    Indický symbol: býk

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vršabha se snaží celý život naslouchat svému vnitřnímu já, porozumět životu, učit sebe i ostatní. Vše se snaží řešit v klidu, nemá však rád jakékoli změny. Ve svém životě potká někoho, kdo mu hodně zasáhne do jeho ega a způsobí tím naprostý rozpad představy o něm samém.

     

  • 3.

    Mithuna - 22. května – 21. června

    Indický symbol: dvojice / intimní spojení

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Lidé narozeni ve znamení Mithuna jsou předurčení k lásce. K životu potřebují vztahy, důvěru, blízkost partnera, rodiny. Jsou laskaví a otevření, velmi těžce snáší samotu. Občas jsou ve své lásce k druhému až zaslepeni a snadno se pak stanou obětí citového vydírání.

     

  • 4.

    Karkata - 22. června – 22. července

    Indický symbol: krab

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Karkata celý život hledá svou vnitřní sílu, své vnitřní já. Malé sebevědomí, strach z budoucnosti, ze změn jsou příznačnými charakteristickými rysy tohoto znamení. Často dává na slova druhých a nevěří, že se sám dokáže správně rozhodnout.  Ve svém životě potřebuje někoho, kdo mu pomůže nalézt jeho vnitřní já.

     

  • 5.

    Sinha - 23. července – 22. srpna

    Indický symbol: lev

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Svoboda, radost, dobrodružství – to je to, co Sinha ke svému životu potřebuje. Sinha se nerad přizpůsobuje a odmítá jakékoli autority, což mu občas pěkně zkomplikuje život. Na druhou stranu umí naplno využít své nadání a osobní kvality, proto jsou mu také jeho výstřelky zejména v zaměstnání tolerovány.

     

  • 6.

    Kanya / Kanjá - 23. srpna – 22. září

    Indický symbol: mladá dívka / panna

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Lidé narozeni ve znamení Kanya touží celý život po jistotě, po pocitu zajištění a zabezpečení, to vidí zejména v trvalém a pevném soužití s rodinou či partnerem. A tomu podřizují vše. Měli by však občas svou energii směřovat i jinam, dát tomu druhému svobodu a najít si čas sami pro sebe.

     

  • 7.

    Tulá - 23. září – 23. říjen

    Indický symbol: rovnováha / váhy 

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Hlavními charakteristickými znaky tohoto podzimního znamení jsou vytrvalost, rovnováha, soustředěnost. Tulá má ve všem řád a na okolí působí velmi klidným dojmem, což dokáže přenést i na okolí. Když však nastane v něčem zmatek, vše není, tak jak má být, znamená to pro toto znamení úplné vyvedení z rovnováhy a velké rozrušení může přejít až v paniku.

     

  • 8.

    Vrischika / Vrščika - 24. říjen – 22. listopad

    Indický symbol: štír 

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vrščika a změna jsou dvě věci, které jdou k sobě. Nuda a stereotyp ho ubíjí, a proto se jim snaží za každou cenu vyhnout. Stále se snaží vymýšlet něco nového, což může být pro jeho nejbližší okolí někdy dost náročné.

     

  • 9.

    Dhanus - 23. listopad – 21. prosinec

    Indický symbol: luk

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Znamení Dhanus je zobrazováno jako luk – nástroj, kterým se vrhají věci do vzduchu. A přesně takový Dhanus je. U něj nikdy nevíte, co se mu honí v hlavě a jakou věc zase vystřelí, rozhodně se s ním nenudíte. I když to tak možná nevypadá, je spíše uzavřené povahy a své pocity si nechává hlavně pro sebe.

     

  • 10.

    Makara - 22. prosinec – 20. leden

    Indický symbol: krokodýl / žralok   

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Strach ze ztráty svobody, moudrost, ale i pýcha. Tak lze charakterizovat zimní znamení Makara. Makara v sobě ukrývá velký tvořivý potenciál, a pokud se mu ho podaří probudit, rád si vychutná svůj úspěch. Jeho velká houževnatost a trpělivost jsou pověstné. Na to, co opravdu chce, si umí počkat hodně dlouho.

     

  • 11.

    Kumbha - 21. leden – 20. únor

    Indický symbol: hrnec / džbán

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V dalším zimním znamení,  Kumbha, se mísí inteligence, sebedůvěra, ale také schopnost sebepoznání. Kumbha dokáže uskutečňovat své vize, ví, co od sebe může očekávat a nenechá se ničím ani nikým ovlivňovat. Na druhou stranu se rád nechává inspirovat.

     

  • 12.

    Mína - 21. únor – 20. březen

    Indický symbol: ryby

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Mína je mimořádně citlivé, intuitivní znamení, jehož život ovládají hlavně emoce.Emoce, kladné i záporné, v jeho životě ovlivňují vše a jen těžko se jim brání. I když se s nimi snaží bojovat a moc dobře si uvědomuje, jakou moc mají nad jeho rozhodováním a činy, nedokáže je ovládat. Pokud to však dokáže, nic nebrání tomu, aby dosáhl v životě toho, po čem nejvíce touží.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz