Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Arianin láskoskop na září: Raci mají šanci na lásku, Váhy zažijí milostné zmatky

/
  • Láska září i v září
    Láska září i v září (Shutterstock.com)
    3. září 2019 ● 09:54

    Čarodějka Ariana Argoni vás provede zákrutami citů, flirtů i lásek i v září 2019.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Velmi dobré konstelace jsou pro Berany od sedmého až osmého září. Začátek září 2019 je poněkud váhavý, je možné, že bude váznout milostná komunikace nebo se dožijete i nějakého odmítnutí, ale nemusí vás to mrzet, vše si nahradíte v druhé polovině září, kdy se vám většina partnerských přání a snů začne plnit.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor na vážnější změny, které mohou nastat v partnerské rovině kdykoliv během září 2019. Vše bude ovlivňovat planeta Uran, která znamená, že můžete dělat vážná rozhodnutí a v rovině vztahů to může být i rozhodnutí vstoupit do manželství nebo založit rodinu a počít dítě. Pokud máte vztah, kde to delší dobu tak trochu "vázlo", máte docela dobré vyhlídky na to, že se vztah vyčistí a upevní.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Září bude pro Blížence ve znamení velkých změn, je tedy možné, že si budete muset s partnerem "vážně promluvit" nebo budete muset něco řešit. S hodně velkou pravděpodobností se někdo bude snažit nabourat se vám do vztahu, popřípadě se dožijete mírného zklamání, pokud máte partnera, který je už zadaný.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se bude někomu v partnerství prakticky všechno dařit, tak to budou Raci. Déletrvající partnerství se během září ještě více upevní, takže budete spokojení, pokud zrovna nikoho nemáte, ale už jste si někoho vyhlédli, tak si prostě zkuste domluvit schůzku, je zde velká šance, že to dopadne dobře. Pozor ale na vztahy na pracovišti, tady by to dobře dopadnout nemuselo.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nové vztahy, které vznikly díky době dovolených, budete muset s hodně velkou pravděpodobností opět uzavřít, ale otevřou se vám nové možnosti, do kterých prostě jděte. Znamení Lva je nyní připraveno k boji pod vlajkou změny. Září bude přát spíše vztahům dlouhodobým a vyzkoušeným. Krátkodobé vztahy zůstanou spíše ve stadiu pokusů, ale i to může být často zajímavé. S vážnějším vztahem, který by mohl právě nyní vzniknout, ale raději nepočítejte.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Panny je vyzbrojeno tím nejlepším arzenálem, potřebným pro navázání, upevnění a pěstování partnerského vztahu, přesto ale musí počítat s nečekanými překážkami. Planety jsou dobré, ale horší jsou celkové konstelace, takže se vám může stát i to, že se zamilujete do člověka, který je už zadaný a věrný nebo kterému prostě nebudete vyhovovat, ať už z jakýchkoliv důvodů.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V září mohou Váhy zažít ve vztahové rovině nejedno překvapení, například se stane, že se objeví někdo, s kým jste už nepočítaly nebo naopak zmizí ten, o kom jste byly přesvědčeny, že je na něho spolehnutí. Zvláště v druhé polovině září se připravte na to, že si budete připadat jako Alenka v říši zmatků, všechno se bude urovnávat a vysvětlovat až ke konci září a spíše se to přesune do října. Raději se snažte nyní brát všechno s přehledem a pokud to půjde, tak i s humorem.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno, co se týká lásky, erotiky, vztahů a různých partnerských dobrodružství přinese Štírům v září 2019 životní zkušenosti a poučení, tragedie se nebudou dít žádné, ale i tak si raději dávejte pozor zvláště na věci, které se těžko dají brát zpátky, jako je třeba domluva s partnerem na společném bydlení nebo usilovná práce na děťátku, popřípadě neuvážená svatba. Dobrodružství je hezké, když se prožívá opatrně a s rozvahou.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je to asi nejšťastnější ze všech znamení v součanosti, takže si může užívat a nemusí se ničeho bát, sama Štěstěna bude nad vším držet svou ochrannou ruku. To by ale nemělo Střelce svádět třeba k podvádění svých partnerů, i když k tomu bude celá řada příležitostí, v podstatě se ukáže a odhalí ryzost charakteru nejednoho Střelce, zvláště během komunikačního dovádění na sociálních sítích. Neměly by se slibovat věci, které se nedají splnit.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu obav z budoucnosti, špetka sladké odměny, hromada práce na udržení vztahu a nakonec i trocha zklamání, to všechno čeká v září na ustarané Kozorohy. Podle konstelací se ukazuje, že hromada vztahů u Kozorohů bude spojená s prací nebo se společným zaměstnáním, popřípadě se jako partnerské pojivo bude ukazovat společný koníček či zájem. Asi to občas bude hodně zajímavé.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Vodnářů se bude projevovat touha po dobrodružství. Vztahy budou hodně vznikat buď na cestách, při turistice nebo také v hotelích, takže jakmile se někde ubytujete, tak se raději hned rozhlédněte, jestli je mezi návštěvníky nějaký Vodnář - bude s ním legrace, nezkazí žádnou zábavu, ale v konečném efektu se může Vodnář projevit trochu povrchně, zase ho to bude táhnout někam jinam. Pokud se ve společnosti sejdou dva Vodnáři nebo i více Vodnářů, tak z toho kouká zábava až do rána.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení, které je asi nejvážnější a pravděpodobně se bude v září jevit i jako pomalé, nerozhodné, i když přizpůsobivé svému okolí a kolektivu. Pokud jste si vyhlédli jako partnera Rybu, tak raději nečekejte, že bude co chvilku přibíhat s nějakými podnětnými návrhy na uskutečnění jakéhokoliv dobrodružství. Pokud jste narození ve znamení Ryb, tak se připravte v září na to, že se během tohoto měsíce nic zvláštního v oblasti partnerství nestane. Možná by se to dalo spravit pomocí meditací, ale i to je tak trochu námaha.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz