Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Arianin listopadový láskoskop

/
  • Zahřejte se láskou...
    Zahřejte se láskou... (Shutterstock.com)
    4. listopadu 2019 ● 10:25

    Počasí se ochlazuje, pořád vás ale může zahřát láska. Komu bude přát? Na své si přijdou Berani, Amor se usměje i na Raky, zato Kozorozi se budou spíš rozčilovat.

  • 1.

    Beran


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Venuše je vám velmi nakloněna. Čekají vás nová setkání, prostě na poli lásky se vám bude dařit. První záchvěvy můžete pocítit 8. listopadu, a velký pokrok může přijít 26.11. Můžete potkat stejně dobrodružné založenou osobu, jakou jste vy.

  • 2.

    Býk


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Tento měsíc vás bohužel brzdí planeta Mars. Můžete mít pocit, že se vám opačně pohlaví vysmívá.  Jako oběť se budete cítit téměř po celý měsíc. Je lepší zaměřit se v listopadu na práci, kde se vám může mimořádně dařit.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V tomto měsíci se si s vámi Venuše bude hrát. Na jedné straně budete středem zájmu, ale na druhé straně, to nebude takové, jak to chcete vy. Může vám příliš velké očekávání přinést nejedno zklamání. Ovšem pokud chcete pojmout listopad jako měsíc flirtu, bez velkých očekávání, můžete se těšit na příjemné okamžiky.

  • 4.

    Rak


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Od 19.11. Mars s vaším znamením vytvoří krásný trigon, který vám může přinést pravou lásku, nebo obnovu té staré. Čeká vás dobrodružný listopad, tak buďte flexibilní, ať zbytečné nepropásnete šanci. 25. listopadu můžete potkat někoho, na koho už dlouho čekáte 🙂 Jde vám velká šance na úspěch v lásce.

  • 5.

    Lev


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Mars a Venuše vás ochraňují. Můžete tedy zažít nečekané a milé setkání, večeři při svíčkách, dobrodružnou noc, která rozhodně neskončí odchodem každého z vás někam do ztracena. 26. 11. bude kulminovat vaše šance na lásku, ale i na večírky a příjemné okamžiky ve společnosti

  • 6.

    Panna


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Tento měsíc vás trochu potápí mezilidské vztahy. Vyvarujte se hádek. Venuše vám nebude příliš nakloněna, budete dostávat to, co nechcete a to co chcete, ne a ne přijít. Ale od 19. 11. se situace zlepší a vy můžete potkat velmi kvalitní protějšek. Mohlo by jít nakonec o velkou lásku.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Listopad vám přinese nebývalý zájem i vaší osobu, jak v lásce, tak v pracovní rovině. Dali by se říct, že hvězdy vám v listopadu budou opravdu hodně přát. Jupiter a Mars a Slunce vám nechystají spoustu krásných možností. 26.11. Může přijít i vyznání lásky a vzájemné sympatie.  Trochu vás potrápit minulost, která se ozve a je jen na vás, komu a čemu dáte přednost.

  • 8.

    Štír


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Slunce s Neptunem vytváří s vaším znamením perfektní spojení. V lásce se vám bude dařit jak na poli domácím, tak i vám nezadaným. Hvězdy pro vás mají překvapení, chtějí vás dát dohromady s velmi milým a romantickým člověkem. Můžete se mnohému naučit.  A to nejen v posteli. 25. 11. to mezi vámi zajiskří na všech úrovních. Pokud jste v manželství, konec měsíce vám přinese regeneraci vztahu.

  • 9.

    Střelec


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Venuše putuje vašim znamením, a proto vám listopad v lásce vyloženě přeje. Můžete potkat nejen novou lásku ale i v dlouhodobém vztahu se konečně můžete rozhoupat a udělat radikální krok. Na který váš protějšek už netrpělivě čeká. Kolem 14. můžete potkat někoho, kdo se vám opravdu bude hodně líbit. Ale pozor. Neidealizujte si nový objev hned. Abyste zbytečné nebyli rozčarování, přestože by mohlo jít o kvalitního jedince. Prostě zájem dávkujte, ať se navzájem neuhasíte.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Tento měsíc bude zkouškou vaší trpělivosti. Tedy spíš netrpělivosti, která je vašemu znamení vlastní. Saturn a Mars nevytváří dobré postavení. Budete urážliví a vztahy ještě než začnou, už se je budete snažit ukončovat. Jenže vztahy se musí budovat, nevznikají přes noc. Opačné pohlaví na vás bude reagovat podrážděně, protože budou váš humor a snahu chápat jako útok. Naštěstí kolem 28. 11. se konečně vše ustálí a vy můžete potkat svoje štěstí.

  • 11.

    Vodnář


    ...
    ...
    Autor: archiv
    V lásce se vám bude dařit, pokud budete čestní.  Na nedostatek zájmu si rozhodně stěžovat nebudete 3. listopadu se na vás může usmát štěstí a potkáte spřízněnou duši.  Nicméně kolem 19. listopadu můžete prozřít a uvidět, že vás protějšek se rozhodně nebude jen přizpůsobovat vašim potřebám. Může dojít i na konflikty a výčitky.  Nicméně dostanete druhou šanci. V pracovní rovině buďte velmi opatrní, mohou přijít velké tlaky na váš čas a to může nabourávat právě vaše vztahy.

  • 12.

    Ryby


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ryby procházejí jakýmsi melancholickým obdobím. Stejně tak vám listopad může nachystat i krizi v lásce. Mohly byste být odmítnutí a to vás může hodně zamrzet. Venuše vytváří nepříznivý vliv na vaše znamení. Proto se tento měsíc na lásku příliš neupínejte. Mohly byste být Rybičky velmi zklamané.  Teprve konec měsíce se vyčasí v oblasti lásky. Ale v práci se vám bude mimořádně dařit.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz