Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

6 osudových spojení, která vydrží všechno

/
  • Osudové setkání?!
    Osudové setkání?! (iStock)
    20. ledna 2020 ● 13:46

    Lidé se scházejí a rozcházejí, vztahy rozpadají, ale někdy se setkají dvě bytosti, které se doplňují natolik, že je jejich spojení prakticky nezničitelné... víte, se kterým znamením se vám to nejlépe podaří?

  • 1.

    Beran a Střelec

    sex
    sex
    Autor: iStock

     

    Aby byli Beran i Střelec šťastní v dlouhodobém vztahu, potřebují partnera, který přirozeně podporuje jejich vnitřní ohnivé znamení - znamení, které má hlubokou zvědavost a vášeň pro dobrodružství, ale také velkou potřebu volnosti. Aby bylo možné dělat oboje, vyžaduje spoustu sebevědomí na obou stranách. Proto je setkání těchto znamení často osudové.

  • 2.

    Býk a Panna

    Líbání
    Líbání
    Autor: iStock

     

    Býk a Panna jsou tak kompatibilní, jak jen mohou dvě znamení být. Obě tyto znamení sdílejí základní hodnoty v tom, jaký by měl být vztah a touhu udělat domov co nejpříjemnější.  Býkovo teplo pomáhá Panně relaxovat a povolit sebekontrolu. Býkova tvrdohlavost a sebevědomí mu dává možnost ustoupit, když je Panna příliš panovačná. Především však sdílejí svazek důvěry, díky kterému je jejich spojení prakticky nezničitelné.

  • 3.

    Blíženci a Váhy

    líbání
    líbání
    Autor: iStock

     

    Stejně jako Býk a Panna sdílí Blíženci a Váhy element. V tomto případě je to vzduch.  Jsou ovšem i velmi rozdílní, ovšem tak, že se navzájem doplňují. Váhy jsou empatické, BLíženci složití. Váhy naslouchají, Blíženec mluví o sobě. Vlasstně se celý život poznávají, stýkají se s novými lidmi a přijímají nové výzvy, takže se zřídka nudí.

  • 4.

    Rak a Ryby

    flirt
    flirt
    Autor: iStock

     

    Pokud jde o znamení, které je citově hluboké a citlivé jako Rak, je pravděpodobné, že v milostném životě utržilo nějaké rány. Výsledkem je, že toto vodní znamení má tendenci vytvářet kolem svého srdce bariéru. Je to srdce, které, upřímně řečeno, málokdo si opravdu zaslouží, poskytuje neomezené množství lásky a to Ryby potřebují. Na oplátku je toto romantické a intuitivní znamení ochotné udělat cokoli, aby ukázalo svou lásku, která je léčivým balzámem na srdce Raka.

  • 5.

    Lev a Vodnář

    Líbání
    Líbání
    Autor: iStock

     

    Pro Vodnáře je někdy těžké navázat vztah, i když jsou to velcí humanisté. To někdy způsobí, že se schválně tváří odtažitě, ale zamilovaný Lev je dokáže přesvědčit. Lvovi zas vyhovuje, že má někoho tak výjimečného a zvláštního, jako je Vodnář. Opravdu, jediný problém, který tihle dva mohou mít, je, že se příliš uzavřou do svého světa.

  • 6.

    Štír a Kozoroh

    flirt
    flirt
    Autor: iStock

     

    Štír ve vztahu potřebuje důvěru. Je to znamení, které navenek nedává najevo veškeré vášně a tajemství, ale jehos pojení s vodním prvkem znamená, že uvnitř to emocemi vře. Potřebuje tedy stabilního a důvěryhodného partnera. Kozoroh se pyšní svou neochvějnou loajalitou. Je ochoten chránit ty, které miluje.  Je však také velmi ambiciózní a může žít jen s někým, kdo podporuje jeho sny. Naštěstí jakmile získáte důvěru a srdce Štíra, už se nezatoulá.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz