Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ravenův horoskop na srpen: Berani se budu cítit unavení, Kozorozi na něco důležitého zapomenou

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. srpna 2020 ● 14:06

    Mág a astrolog Raven Argoi věští, co vás v srpn čeká a nemine. V srpnu zůstaňte ostražití. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Srpen začne bachratým úplňkem ve Vodnáři (Měsíc ve Vodnáři a Slunce ve Lvu), což je sice hezké, ale zrovna pro Berany to bude znamenat zvýšení námahy ve všech oborech lidské činnosti, jinými slovy se připravte na to, že v oblasti partnerství se mohou objevit nečekané potíže, možná i rozmíšky a hádky, ne-li přímo návrhy na rozchod, v práci stoupne podíl námahy a zmenší se podíl odpočinku a získaných peněz, zdraví zůstane zachováno, ale pozor na nečekanou únavu, jejíž překonávání nemusí být právě příjemné. To vše vyvrcholí 9. srpna v ranních hodinách, kdy dojde k zajímavému spojení Měsíc - Černá Luna - Mars v Beranu, což by napovídalo i tomu, že mnoho disharmonických peripetií se konečně začne řešit. Po zbytek měsíce srpna se už bude všechno zlepšovat, ale na začátku se musí Berani projevit jako mistři pevné vůle a ocelových nervů.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Býka stále dominuje Uran, který z Býků dělá mistry meditace a svým způsobem i mistry všeobecné pohody. Neměly by se vyskytnout žádné zvláštní potíže, alespoň ne takové, které by byly jen těžko překonatelné. Díky nekonečné moudrosti, která se na Býky přenáší zřejmě právě díky přítomnému Uranu, ale budou mít Býci trochu potíže domluvit se s ostatními lidmi, protože se najde mnoho takových, kteří se budou při rozhovoru s klasickým Býkem cítit poučovaní, popřípadě i lehce napomínaní, takže na tohle si dávejte trochu pozor a všechno bude v pořádku. Nicméně i tak budou mít Býci v srpnu plno zajímavých, ale i proveditelných nápadů, které se mohou projevit jako užitečné pro celou rodinu.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V první třetině srpna 2020 budou Blíženci ještě pociťovat blahosklonnou přítomnost Venuše, která bude působit jako talisman na všechny vztahy, ať již existující nebo již neexistující, uvadající a popřípadě i lehce zašmodrchané. Vyplatí se tedy všem Blížencům ještě jednou trochu investovat do vlastní vztahové roviny, zvláště v případech, kdy budou mít sami dojem či pocit, že by ještě bylo v oblasti vztahů, erotiky a příležitostného sexu co zlepšovat. Dávejte pozor na náhody, které vás mohou lehce překvapit, ale spíše příjemně než nepříjemně. Ve zbylých dvou třetinách srpna dbejte na princip "ztráty času", je možné, že vás okolnosti strhnou k tomu, abyste se věnovali něčemu, co se v budoucnosti vůbec nevyplatí nebo se to přímo ukáže jako zbytečné zdržení.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek srpna, asi tak do 10.8. se jeví trochu rozpačitě, jako kdybyste najednou ani nevěděli, co máte dělat a čemu se máte věnovat. Rada zní, trochu si odpočiňte, nemyslete na zbytečnosti nebo na věci, které vám těžko přinesou do života nefalšovanou radost a pohodu. Všechno se začne rozjíždět až po desátém a věřte, že to bude stát za to. Do vašeho znamení se opět po dlouhé době dostává planeta Venuše, která u vás bude jako doma až do začátku září, takže toho můžete docela dobře využít. Pod patronací Venuše najdete takové věci, jako partnerství, láska, erotika, sex, ale i štěstí a výhry v loterii. Znáte to přísloví, které přirovnává zbytečné věci k pátému kolu u vozu? Já vždycky říkám, ale pozor, pokud je tím kolem právě Kolo štěstí, tak proč ne?

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Silný vliv Slunce a Merkuru vás bude provázet do 21. srpna, do té doby by bylo dobré vyřídit si pokud možno vše, co souvisí s prací, s penězmi nebo s prodejem či koupí čehokoliv většího. Zvláště pokud by šlo o byt, dům, nemovitost nebo jakoukoliv formu spoluvlastnictví, tak by bylo dobré, aby bylo vše vyřízené a takzvaně pod střechou co nejrychleji. Merkur je planeta komunikace a Slunce je v horoskopu planeta přímo nejvyšší, takže by se dalo říct, že v prvních dvou třetinách srpna stojí síly dobra na vaší straně. Potom to začne trochu polevovat, proto ono nabádání, ani ne tak k rychlosti, spíše k dodržení pravidla, které by se mělo pro vás stát okřídleným heslem na srpen - co můžeš udělati dnes, neodkládej na zítra. Ani na pozítří.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přes měsíc srpen 2020 zažijí Panny velké osvěžení ve svém životě, budou mít dojem, že se pro ně otevírají nové možnosti, je to osudové, čili, takříkajíc řízené seshora. Zajímavé příležitosti se v životě Panen objeví v oblasti práce, je možné, že se jim naskytne příležitost absolvovat nějakou formu učení nebo školy, popřípadě i rekvalifikace a není též vyloučeno, že pokud mají práci, s níž jsou spokojené, tak se před nimi otevřou možnosti samostatné práce, popřípadě i podnikání, samozřejmě vše legálně a s doporučením úřadů. Zdraví bude sloužit, nehody se budou Pannám vyhýbat jako čert kříži a v partnerství se nejedna Panna projeví jako spolehlivý partner, který dokáže v pravý čas pomoci a zaslouží si odpovídající pochvaly a odměny.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu pozor si Váhy musí dát v oblasti partnerství a mezilidských vztahů, přece jenom, i když ve svém znamení nemají žádné planetární zatížení, tak v opozici se na ně významně až šalebně usmívá konjunkce, čili spojení Černá Luna - Mars. Proto Váhy - ženy si musí dávat pozor na všechno, co, jak a kdy řeknou před svým partnerem a Váhy - muži by se měli ovládat, aby nepodléhali zbytečnému rozčilení, když budou mít dojem, že se najednou nemohou domluvit se svou partnerkou - jednalo by se především o domluvu ohledně peněz nebo "zbytečných" výdajů. Obecně v rovině komunikace si dávejte pozor na pomluvy, které by se mohly nepříznivě zapsat do vašeho života, raději nikomu nic bližšího o sobě neříkejte a neventilujte před známými žádné problémy nebo záležitosti, které právě řešíte.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro většinu Štírů bude srpen probíhat celkem klidně, bez zvláštního vzrušení. Budete mít i možnost podívat se na zajímavou dovolenou a v podstatě je celkem jedno, jestli se budete snažit dostat se složitou cestou do zahraničí, zvláště pokud patříte k těm, kteří si musí alespoň jednou za rok na chvili sednout k moři nebo raději zvolíte objevování přírodních a kulturních krás v České republice - člověka občas zarazí skutečnost, jak málo zná svou vlastní zem, do které se narodil. Možnost cestování zřejmě pro nás ještě bude značně omezená, ale speciálně Štíři budou mít na uskutečnění zajímavé cesty během srpna docela štěstí. Zdraví bude v pořádku, nemusíte se ničeho bát, stejně tak se nemusíte (aspoň ve své většině) bát o práci nebo pravidelný hmotný přísun.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zřejmě se v průběhu srpna 2020 setkáte s principem půjčky, dluhu, splátek, úvěru, hypotéky, popřípadě jakéhokoliv jednání s bankou, spořitelnou nebo jiným finančním ústavem. Zachovejte chladnou hlavu, i kdyby vás to třeba zpočátku trochu polekalo až vyděsilo, nic zvláštního se nestane a vše se opět v dobré obrátí. Cestování budete mít omezené, nedá se zatím přesně říct důvod, ale je to prostě ve hvězdách, partnerství bude v pohodě, dokonce se můžete asi tak v polovině srpna s někým zajímavým seznámit a možná se i dáte dohromady na delší dobu. Zdraví se projeví jako železné, práce se jeví pro vás spíše jako jistota než něco, co by vás mohlo ohrozit, třeba i v případě, kdybyste o práci najednou přišli. Najdete si jinou a budete spokojení.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    S Jupiterem a Saturnem to budou mít Kozorozi v průběhu srpna docela složité, obě planety jsou silné a jejich vliv má široký dopad nejen na samotný osud Kozorohův, ale i na osoby a herecké obsazení, které se v blízkosti Kozoroha vyskytují. Měsíc srpen v sobě ukrývá jedno speciální poselství - zkuste se na chvíli zamyslet na téma - nezapomněl(a) jsem něco vyřídit, zaplatit, poslat, podepsat, odevzdat, odnést, přinést, koupit, vyřídit, promluvit si s někým, napsat důležitý mail, možná i poselství..? Nenosím náhodou ve vyvrtaném zubu už druhým rokem arsenovou vložku, která měla být už dávno, maximálně po pěti až šesti dnech po vložení bezpodmínečně odstraněná?

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mnoho drobných starostí se bude kontinuálně snášet na ustarané Vodnáře. Možná vám bude během srpna připadat, že jste si na sebe nabrali různých starostí a závazků až moc, vzpomeňte na přísloví o tom, jak stokrát nic umořilo vola. Do toho se vám mohou promítnout i starosti kam a s kým na dovolenou, tady to rozhodně nebudete mít jednoduché, spíše by se vyplatilo zůstat doma, možná by to šlo, například v případě Pražáků, dotáhnout až tak daleko, že pokud bych se rozhodl někam jet, tak jedině s MHD, než nám nechutně zdraží. Práce se jeví jako stabilní, o práci Vodnáři nepřijdou, peníze se už natolik stabilní nejeví, je možné, že nedostanete celou mzdu najednou, ale budete se muset trochu starat, aby bylo řádu a pořádku učiněno zadost.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na veřejnosti budou Ryby oxidovat poměrně málo, spíše se budou zabývat vším možným, co se dá dělat doma. V podstatě by se dalo říct, že i když se typická Ryba ocitne v nátlakovém řízení osudu například ohledně karantény a koronaviru, tak jí to bude jedno, vyhraje si s počítačem a možná i s televizí a nic jí chybět nebude. Práce se jeví jinak jako docela stabilní, pracovní odměna by se měla u Ryb trochu zvýšit, popřípadě se začne projevovat jako více stabilní. Ve svém znamení mají Ryby stále Neptun, na to nesmíme zapomínat, protože vše, nad čím drží Neptun ochrannou ruku, se jeví a bude jevit jako stabilní a neotřesitelné. Ryby tedy budou v pohodě, alespoň, co se týká tradičního zabezpečení, partnerství, práce, zdraví a financí. Moc toho k řešení nebude.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz