Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ravenův horoskop na záři: Vahám přeje štěstí, Berany čekají nepříjemné povinnosti.

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. září 2020 ● 14:04

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede nástrahami prvního podzimního měsíce.

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Silné ovlivnění Beraních životů a osudů prýští z astrologického hlediska přímo ze spojení Marsu a Černé Luny. Nebudeme si nic nalhávat, není to šťastné spojení a je tudíž možné, že Berani budou muset řešit nepříjemné úkoly jak v oblasti pracovní a finanční, tak i v oblasti partnerské. Tady už bude hodně záležet na tom, jak který Beran bude odhodlán bojovat za svá práva a za svou budoucnost. Ztraceno není nic, ale samo od sebe se to v černých číslech neudrží.

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Zdraví, sílu, odhodlání a pevné zázemí, s tím vším mohou Býci vyjít do boje a s plnou podporou v Býku přítomného Uranu mohou dosáhnout mnoha pozoruhodných vítězství speciálně v oblasti pracovní a finanční. Nemusíte se (zatím ještě) bát žádných finančních propadů nebo kolizních stavů, ani se vám nestane, že při šátrání v domácí pokladničce narazíte na dno a zlomíte si ruku, ale i tak bude pro vás lepší, když se budete starat v první řadě hlavně a především o sebe.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    O něco lépe se v září 2020 budete cítit na rovině pracovní a finanční než v rovině partnerské. To samozřejmě neznamená, že nemůžete, co se týče partnerství docházet k  takzvaným závažným rozhodnutím, ale vzhledem k tomu, že jediná masivní, pevná a neochvějná kvadratura je po celé září mezi Marsem a Saturnem, asi bych s jakýmikoliv státnickými rozhodnutími, souvisejícímí s životními změnami ohledně partnerství spíše šetřil.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Do 6. září můžete počítat s plnou podporou Venuše, která přeje lásce, sexu, partnerským vztahům, ale je to také planeta štěstí a zajímavých náhod, které přinášejí do života nečekané, leč užitečné věci. Třeba půjdete po ulici, jen tak, kam vás nohy zanesou a vyhlášky dovolí a najednou potkáte někoho, kdo vám už delší dobu dluží peníze - a on je má zrovna u sebe, protože je ponese do spořitelny. Tomu se říká klika, štěstí, šťastná náhoda a takových náhod se na vás může sesypat už jen v první polovině září celá hromada.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Poznáte, že i ve světě, který je prakticky celý složený z náhradních dílů jsou věci, které jsou nenahraditelné a s velkou pravděpodobností se to bude týkat především partnerství, práce a seberealizace. Zvláště potom v druhé polovině tohoto měsíce budete stát před rozhodnutím, jestli máte stále dokola platit za nějakou ducha otupující hloupost nebo se naučit žít bez pohádek pro dospělé.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
     Pannou kdo být se honosí, zažije 17. září v pravé poledne nějaké překvapení, s nejvyšší pravděpodobností se bude muset najednou, během několika minut rozhodnout, jak vyřešit nějakou záležitost, která ovlivní celý jeho život. Může se jednat o zaměstnání, například, jestli zůstat nebo zvolit jinou práci, ale může se také jednat o peníze (má dáti - dal nebo, má dáti - ale nedá), popřípadě i o partnerství, vyslovit či nevyslovit osudově osudné  "ano"...

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
     Společně s planetou Merkur se budou Váhy mezi námi pohybovat jak příslovečné princezny s Merkurem na čele a Merkur, jak všichni víme (dnes se už v astrologii vyzná úplně každý, těžko najdete někoho, komu to nic neříká), znamená prachy, obrat, business, štěstí v ruletě, vtipnou komunikaci, prostě samé dobré věci, i když je pravda, že občas Merkur, když nejsou volné pracovní síly, také odvádí duše zemřelých do podsvětí. Celkově ale čekáme spíše podporu osobního majetku a zajištění hmotného zabezpečení. Takže se Váhy mohou smát co nejlépe dovedou a určitě to nebude naposled.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Nejdůležitější, hned za financemi, je vždy zdraví, což u Štírů vypadá na celé září 2020 naprosto v pořádku. Partnerské záležitosti by rovněž neměly přinášet žádná rozčarování, zklamání nebo kompromitující odhalení, čili zřejmě nedojde ani k žádnému šokujícímu odhalení zapařené roušky po celodenním nošení v dusném prostředí. Je možné, že přijdou změny v pracovní sféře, ale i zde by mělo být vše v zákonných termínech a po oboustranné dohodě. Lehce je patrná i možnost odpovídající rekvalifikace, k níž by došlo zhruba tak v polovině září.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Měsíční sestupný uzel ukazuje na možnost lehkého nedostatku peněz, i když je pravda, že je to záležitost, na kterou si asi budou stěžovat i nejbohatší muži planety, vždycky spíše záleží na celkových konstelacích než na dokazatelné skutečnosti. Podmínky pro zachování zdraví a dobré pohody budou dobré, vztahy mohou být velmi uspokojivé, zvláště vztahy, které v horoskopech obvykle označuji jako "služebně starší". Září nebude příliš dobrý měsíc na navazování nových kontaktů, ani pracovních, ani partnerských. Zelenou bude mít vše, co  se dá označit jako "tradice".

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Celkové konstelace jsou pro Kozorohy výhodné ve všem, co souvisí se změnou a s cestováním. Cesty do zahraničí se samozřejmě budou řídit podle shůry daných pravidel a cesty "doma, na dvorku" by měly být celkem bez omezení, takže pokud na to Kozoroh bude mít peníze, tak mu změna prostředí na pár dní, možná i týdnů udělá jen dobře. Pracovní záležitosti většina Kozorohů nemusí řešit, ty se budou řešit takzvaně samy od sebe, což je kolikrát lepší bez zásahu takzvané "svobodné vůle".

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Bude toho poměrně hodně, co musí Vodnáři vyřešit a dořešit, aby byli na konci září spokojení. Je dost dobře možné, že se v práci s někým neshodnou na jinak běžném pracovním postupu, ale spíše by se to mělo vyřešit hlasováním většího kolektivu, obeznámeného s danou problematikou, než nějakou argumentační tahanicí. Záležitosti kolem práce, financí a koneckonců i trochu kolem partnerství zaměstnají Vodnářovu mysl natolik, že už běžný, statisticky průměrný Vodnář nebude mít silu řešit ještě něco jiného.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Je pravdou, často téměř až zdrcující, že kdyby znamení Ryb nebylo, těžko bychom se dočetli konce horoskopů a stejně tak budou Ryby hrát určitou roli ve světovém dění v září 2020, protože se vyskytnou vždy na konci nějakého procesu, události nebo nezvyklého dění. Ryby mají ve svém znamení Neptun, to ostatně opakuji již od roku 2012 a v důležitých událostech často hrají takzvanou "koncovku", což je něco jako mat nebo pat v šachové partii (bílý táhne a černý ho dá zavřít), stejně tak by tomu mělo být i v tomto měsíci, z čehož plyne, že když něčemu nerozumíte, ptejte se Ryb, ve všem si budou vědět rady.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz