Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ravenův horoskop na prosinec: Kozorozi uspějí, Štíři ukončí rok v klidu

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. prosince 2020 ● 06:00

    Posledním měsícem letošního roku vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Která znamení budou v prosinci šťastná?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý prosinec 2020 působí v Beranu Mars a 24. prosince prolétne Beranem Měsíc. To znamená, že zdraví bude Beranům sloužit, práci mít budou, hmotné zabezpečení bude fungovat a finance budou na takové úrovni, jakou si každý z Beranů zaslouží, popřípadě, jak se v tomto směru sám o sebe postará. V partnerských vztazích se projeví princip hojnosti, takže by se dalo říct, že na Vánoce a na Silvestra rozhodně nemusí být žádný Beran sám a opuštěný - a to platí jak pro muže, tak i pro ženy. Na co si dát pozor - je možné, že se vám do vztahu bude chtít vetřít nějaká zlatokopka nebo zlatokop, kterým by ale nešlo o vztah, ani o sex, ale jen a pouze o peníze nebo výhody, plynoucí ze šťastného svazku se zamilovaným Beranem.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu složitější období budou mít v prosinci Býci. Nejenom, že jim všechno půjde pomaleji od ruky, žádné zvláštní rychlostní rekordy od nich v prosinci 2020 nečekejme a raději se připravme na to, že spousta naplánovaných akcí, v nichž měli Býci hrát hlavní roli, nevyjde. Pronikavě patrné to bude zvláště 24. prosince těsně před půlnocí, kdy se ve znamení Býka spojí Uran, Černá Luna a Měsíc. Pokud však budou Býci ke všemu přistupovat se zvýšenou opatrností, je možné, že se řadě negativních vlivů vyhnou. Laxní přístup k této problematice se může projevit jako tradiční české, humoristicky podané Vánoce s hořícím stromečkem, z okna vyskakujícím kaprem a nad spálenými řízky do mobilu koledy vesele zpívajícím partnerem či partnerkou.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Poslední měsíc tohoto pohnutého a spíše pozoruhodného, než všedně průměrného roku 2020 bude vykazovat poněkud složitější strukturu i pro většinu Blíženců. Možná i pro všechny Blížence. Finanční, pracovní a dalo by se říci i celkově existenční rovina se přibližně v polovině prosince zachvěje, jako kdyby se pod ní začala probouzet a k ranní rozcvičce chystat spící sopka, s níž do té doby nikdo nepočítal. S velkou pravděpodobností budou muset Blíženci začít usilovně přemýšlet o možných pracovních změnách, stejně jako o změnách v oblasti bydlení (nový byt, rekonstrukce nebo stěhování za prací a podobně). Poměrně málo změn se projeví v partnerství, nejsou zde žádné zvláštní osudové zisky, ale ani prohry.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Skromné Raky zatím nechme stranou (to se skromným a ne jenom Rakům občas stává) a soustřeďme se na Raky mírně extravagantní, popřípadě už rovnou umělecky založené, což Raci často bývají (přece jenom je to jedno z kardinálních znamení). Právě tito aktivnější Raci mohou v prosinci prožít žně úspěchu - pokud jsou muzikálně naladění či hudebně nadaní, tak složí a na nějaké nosné médium nazpívají písničku, mají-li literární talent, tak vydají sbírku básní, pokud mají dobrý přednes a jsou verbálně zdatní, mohou vyniknout jako lidoví vypravěči na internetu. Takže, podtrženo a sečteno - aktivní Raci ponesou prapor kulturní revoluce a ti pasivnější jim k tomu budou tleskat.

     

  • 5.

    Lev


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Fyzicky zdatný i když komerčně nestálý bude v prosinci 2020 typický Lev. Úspěch se bude střídat s neúspěchem, ale jinak bude mít Lev celkem klid, zvláště, pokud se bude řídit heslem "žít a nechat žít". Kolem Lvů se objeví jak houby po dešti četné nové známosti, protože Lev se bude snadno seznamovat, což platí zvláště pro Lvy z početných rodin, kde zřejmě bude hrát svou roli i klasická genetika. Určitá nestálost se snadno projeví v pracovní rovině, která postihne hlavně Lvy, kteří už v nedávné minulosti práci měnili. Možná budou mít přitom občas i známý pocit dejavu, protože se, zvláště u Lvů, jeví zvýšená možnost, že opustí práci, do které se později opět vrátí.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Příslušníci této astrologické téměř sekty budou jako vždy lehce nenápadní, ale jejich kroky a jednání budou promyšlené do posledního detailu. Můžeme očekávat, že pracovní pozice většiny Panen se upevní, kdyby náhodou došlo ke ztrátě zaměstnání, najde se hned, během několika dnů nová práce, která bude lepší, než byla ta původní. Takže v této oblasti se Panny nemusí ničeho obávat, zdraví bude sloužit, finance na živobytí rovněž budou, jediným námětem k poněkud bouřlivější diskuzi mohou být partnerské vztahy. Ne všechno, co si Panny ohledně lásky, vztahů a partnerství budou přát a za co se budou modlit, se splní, takže v tomto smyslu zůstane nejedna Panna až do začátku nového roku 2021 oslyšena.

  • 7.

    Váhy

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste se v minulých letech, tedy poměrně nedávno, pustily do budování nového životního, partnerského vztahu, bude se pro vás rok 2020 končit v duchu míru, smíru a spolupráce. Tím neříkám, že celý rok 2020 musel být pro Váhy procházkou rozkvetlým sadem s vidlemi na peníze na ramenou. Ale rozhodně jsou Váhy znamením, na které by finančně pojaté osudové vývrtky a pády ohledně práce, zaměstnání, povolání, businessu a podnikání nemusely mít katastrofální či likvidační dopad. Pokud jste v dobré víře během roku 2020 komukoliv pomohli, budete mít nejenom v prosinci 2020, ale i v dalších měsících a letech pevné zdraví a na křídlech hmotného zabezpečení se budete tiše vznášet nad krajinou zpustošenou nevypočitatelnými transformacemi.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nechci říkat ani naznačovat, že většina Štírů bude mít nezajímavý osud, ale je pravdou, že kolikrát je lepší, když se toho moc neděje nebo když se skoro nic během delší doby nestane. Často je to lepší, než zbytečná oslava nebo akce, která nic nezavršuje, ani nic neřeší. Tím jsem už nenápadně naznačil, že pokud Štíři nebudou v prosinci 2020 nic zvláštního od svého osudu očekávat, tím většího uspokojení se ke konci tohoto roku dočkají. Na druhou stranu je celkem dobré vědět, že nebudete muset řešit žádnou osudovou nehodu, neštěstí nebo náhlé onemocnění. Samozřejmě se může odehrát i nečekaná výjimka, ale zrovna v řadách Štírů bude těch výjimek mimořádně málo. Štír se prostě jeví jako šťastné znamení, které si oddechne, až bude mít celý rok 2020 za sebou.

  • 9.

    Střelec

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V osudu nejednoho Střelce se právě ke konci tohoto roku může projevit buď nějaká komplikace nebo naopak se může objevit šťastné řešení, týkající se vztahu, lásky, partnerství, ale i výhry v loterii, protože to všechno symbolizuje jedna z nejsympatičtějších planet - Venuše. Ve spojení s Měsíčním sestupným uzlem ovšem Venuše často znamená nejistotu, vrtkavost osudu nebo nějakou dost hloupou náhodu, která dokáže obrátit všechno naruby. Složité na tom je, že i když víte, co všechno vás může očekávat, nevíte nic určitého. V takových případech je dobré, pro jistotu si promýšlet každý krok, který během prosince hodláte učinit a raději se vyhýbat krokům nejistým, stejně bude dobré, vyhnout se nepřehledným situacím a nevěřit, že risk je zisk.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý rok jsme Kozoroha pojednávali a rozebírali jako mimořádně složité znamení, zvláště, pokud se jednalo o Kozorohy s uměleckými ambicemi, což je prakticky každý Kozoroh. Mnohokráte již bylo řečeno, že období, které právě prožíváme je období transformace, čili všechno se mění v něco jiného a pokud si ještě alespoň trochu vzpomeneme na Knihu proměn, tak si, možná i s výkřikem hrůzy, uvědomíme, že všechno se mění ve svůj opak. Kozoroh je naprosto typické znamení, které souvisí s procesem transformace, je to také jediné znamení, jehož časová platnost se začíná v končícím roce a končí v roce začínajícím. Kozorohy mohou potkat jakékoliv změny, po kterých již delší dobu toužili. V podstatě se nyní jedná o znamení mimořádně dobré.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako jiným, preferovaným znamením, bude osud přát Vodnářům. Na začátku jejich znamení se přesně o zimním slunovratu, tedy 21. prosince 2020 projeví vzácná konjunkce Jupiter - Saturn (což se údajně přihodí jednou za 800 let, i když nevím, nebyl jsem pokaždé u toho), čili se jedná o vzácné setkání jinového a jangového energetického potenciálu, v životě se to projevuje štěstím na vztahy, štěstím na sex, na práci, na peníze, schopností přizpůsobit se novým, zpočátku možná až nesmyslně působícím životním podmínkám. Takže v případě Vodnářů nám nezbývá než pogratulovat jim k mimořádně dobrým konstelacím, které nad nimi budou držet ochrannou ruku při vstupu do nového roku 2021.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Ryb stále dominuje Neptun, který je ale ve dvojité kvadratuře k Měsíčnímu vzestupnému uzlu v Blížencích a k Měsíčnímu sestupnému uzlu ve Střelci, to vždycky naznačuje, že zdraví se bude zlepšovat, nemělo by docházet ke zbytečným zápasům s jakoukoliv nemocí, ale čisté to úplně není. Co se týká vztahů, i zde se vyskytne nějaký posun, který nemusí být vždy příjemný. Ryby budou v prosinci řešit všechno možné i nemožné, ale měly by být ve své snaze završit rok 2020 dokonáním všeho, co během roku nakously, docela úspěšné. Doporučit mohu jen více odpočinku, spánku a královských zábav, jako třeba sexu dobrého veganského jídla.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz