Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Ravenův horoskop na červenec: Kozorozi si máknou, Lvi si užijí kouzel lásky

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. července 2021 ● 10:00

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede červencem. Brzo se také můžete těšit na jeho letní věštírnu. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    První tři dny a poslední tři dny v červenci 2021 budou mít Berani ovlivněné Měsícem, který občas přináší lehce depresivní nebo mírně poraženecké nálady. V tomto případě by se mohlo jednat i o takzvané zklamané očekávání, je to situace, která nastává, když vám někdo slíbí něco, na co se těšíte a co podle svého názoru potřebujete ke štěstí - a ono to nevyjde nebo se to na něčem "zasekne" a budete muset všechno řešit znovu.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Kolem 6. července se pro vás tento měsíc okoření trochou smůly, může se stát pojistná událost, na kterou nebudete připraveni a nebudete mít ani pojistku nebo ztratíte klíče od bezpečnostních dveří, které se bez klíčů nedají otevřít jinak než dynamitem. Nevěšte hlavu, chvíli počkejte, proveďte základní dechová cvičení na uklidnění rozbouřené nervové soustavy a v následujících dnech se všechno vyřeší, jako kdyby se nic nestalo. Zřejmě se seznámíte s tím, co se v astrologickém průmyslu označuje jako kvalita času.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Navzdory všem věštbám, vší opatrnosti a veškerému optimistickému očekávání se něco důležitého nepovede. V druhé polovině července vstupuje do Blíženců Černá Luna, kterou někdy přirovnávám k hysterické domovnici, začínající mýt schody ve chvíli, kdy se venku schyluje k průtrži mračen. Nezbývá, než být opatrný, věřit jen spolehlivým lidem a raději nikomu nic neslibovat. Naštěstí se jedná o přechodný jev, který se během dubna 2022 rozplyne do ztracena.

  • 4.

    Rak

    Rak
    K 10. červenci se váže Nov v Raku, čili setkání Slunce a Měsíce, které významnou měrou posílí mezilidské vztahy. Raci budou hrát významnou roli styčných důstojníků mezi různými zájmovými skupinami obyvatelstva, aby se rychleji dohodly na pravidlech spolupráce, obchodu nebo soužití. V červenci 2021 se budou Raci projevovat jako typicky rodinné znamení, přesně tak, jak se tomu učí dychtiví posluchači základních stupňů astrologických škol. Bez starosti o rodinu a o příbuzné bude typického Raka jenom půl.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Superznamení pro lásku, navazování bližších kontaktů a pro vztahy. Kdo by nechtěl mít ve svém znamení Venuši a Mars? Jsou to výborné základní stavební kameny pro jakékoliv vyšší zájmy a seznámení, z nichž mnohé mohou skončit i před oltářem, lépe řečeno, před chlapem s oddávací oplatkou na hrudi - a jak jinak než sňatkem? Kolem 21. července se Venuše přesune ze znamení Lva do sousední Panny a z druhé strany vstoupí do Lva z Raka Slunce - je to znamení, že mnoho vztahů, které Lvi během července naváží, mohou mít osudový charakter.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Vše, co je pro život důležité, bude Pannám sloužit do roztrhání těla, ale nemusí tomu tak být s věcmi a záležitostmi, které jsou důležité pro "spokojený" život, což stále ještě platí pro oblast partnerství, sexu a konzumní erotiky. Přijde zlepšení nebo lépe řečeno, přijde změna, která bude Pannami chápána jako změna k lepšímu, během posledního týdne se v Panně uplatní příznivý vliv Venuše, měla by se rozvinout i jakýmkoliv způsobem zamrzlá partnerská komunikace.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Pokud se o nějakém znamení dá říct, že to nebude mít jednoduché, tak jsou to jednoznačně Váhy. Jejich dramatická přítomnost v opozici proti Beranu (jde o dvě ze čtyř základních, kardinálních znamení), tvoří pomyslnou demarkačnní čáru mezi planetami, rozhozenými na rugbyovém hřišti červencového horoskopu. Osudy jednotlivých Vah se mohou značně lišit, přičemž se budou řídit hlavně "kvalitou myšlení". Takže pozor na "systémové chyby". Zcela určitě by stačilo oddat se během července známému pozitivnímu myšlení - a hned bude líp.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Celý červenec 2021 se bude Štír projevovat jako svobodné, volné znamení, které si může dělat co chce, ale přesto se bude oddávat hlavně pomoci ostatním a charitativní činnosti. V základech astrologie Štír vždy vystupuje jako král sexu, i když v podstatě jde o nepochopení základní symboliky - Štír umí spojovat dva póly, to ano, ale hlavně umí zaútočit i zezadu a jak se v bibli praví, ti, kteří jsou poslední, budou mezi prvními, takže pozor, Štíři mohou během července zaznamenat prudký kariérový a finanční vzestup.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Pozor si dejte na jakékoliv smlouvy, půjčky a dluhopisy, červenec 2021 není z tohoto hlediska pro Střelce moc dobrý, je zde Měsíční sestupný uzel, v podstatě by se mohlo snadno stát, že uděláte ve finančních záležitostech nějakou chybu, která by vás mohla stát třeba i mnoho let splácení nějaké hlouposti, ke které nemuselo vůbec dojít. Partnerství bude v pohodě, zdraví taky, pouze v oblasti práce mohou nastat možná i nečekané změny.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Jakýkoliv horoskop, týkající se Kozorohů je v posledních měsících víceméně pracovní. Jako kdyby cesta ke štěstí nebo k zajímavému partnerství vedla u Kozorohů jedině přes práci nebo přes pracovní oblast. U Kozorohů je možné očekávat nové nabídky, popřípadě i takové věci, jako je zvýšení platu nebo vyloženě nové pracovní možnosti. Dá se říct, že pokud se chcete mít opravdu dobře, tak toho dosáhnete jedině po boku pracovitého Kozoroha. Stejně tak v oblasti podnikání mají Kozorohové na červenec vynikající konstelace.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Mít ve svém znamení Saturn, s tím, že se rozverný Jupiter občas laškovně přiblíží a potom zase ucukne, může být pro mnohé Vodnáře značně frustrující, ale bude tomu tak po celý červenec 2021. Co to znamená - může se snadno stát, že něco, co bylo docela důležité nestihnete uskutečnit, může vám před nosem zmizet zajímavá pracovní příležitost, stejně jako vám může na poslední chvíli ujet důležitý spoj, autobus nebo vlak. Prostě taková ta příležitost, co se potom už jen těžko chytá. Popřípadě se může přihodit i to, že si domluvíte stěhování, které z jakéhokoliv důvodu nevyjde.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Konečně znamení, které si může připadat, jako kdyby byly pořád Vánoce. V Rybách je nyní Neptun a Jupiter, samozřejmě tomu tak nebude donekonečna, ale v červenci se tato konstelace promění v řetěz zajímavých pracovních i volnočasových příležitostí, díky nimž se Ryby mohou seznámit se spoustou zajímavých a užitečných lidí, Ryby, hledající vztah, se mohou poměrně snadno seznámit a Ryby, které se chtěly stěhovat nebo si jen tak vyjet na dovču se též dočkají zajímavých možností uskutečnit své plány a sny.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz