Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Arianin láskoskop: Váhy čekají vztahové komplikace, Berany nový vztah

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    8. července 2021 ● 08:00

    Červenec jistě přeje prázdninovým povyražením, na stálé vztahy ale bude mnohem chudší. I tentokrát vám v lásce radí čarodějka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Ve vztazích se objeví nové možnosti, může se stát i to, že se objeví úplně nový vztah, na Beranech potom bude záležet, jestli starý vztah zruší nebo si jej nechají.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Jedna nebo dvě domluvené schůzky v první polovině července nevyjdou, buď najednou nebude čas nebo se stane, že druhá strana prostě nepřijde, aniž by cokoliv vysvětlovala.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Ve vztahové rovině budou Blíženci řešit a vyjednávat, ale pořád nebudou spokojeni. Vztahy nebudou tak zcela podle jejich představ, Stane se i to, že se najednou s někým rozejdou a hned se opět dají dohromady.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Samostatní Raci najdou kamaráda, popřípadě i milence, milenku a budou chtít vztah, ale ten druhý bude váhat. Raci, kteří už někoho mají se budou snažit udržet si původní vztah, což se nakonec podaří.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lvi budou trochu vybíraví, budou mít více možností a také o ně bude nehasnoucí zájem. Pokud se Lev s někým v minulosti rozešel, tak se jen těžko dá s bývalým partnerem opět dohromady.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Na Panny bude čekat několik zajímavých překvapení, buď jim někdo, od koho by to nečekaly, vyzná lásku nebo se konečně ozve někdo, na koho už dlouho čekaly a zatím to vypadalo dost beznadějně.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    V životě Vah bude v partnerské oblasti vládnout změna. Ať už se bude projevovat jakkoliv, bude to prostě změna. Jsou-li Váhy samy, někdo se u nich objeví, pokud nejsou samy, tak se snadno dostanou s kýmkoliv do sporu.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štíři budou spokojení s tím, co mají, takže se ani o nic dalšího nebudou snažit. Když uvidíte nějakého Štíra, který si bude stěžovat, že nikoho nemá, tak si můžete být jisti, že je se svou situací spokojený a nikoho ani nechce.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    I u Střelců, kteří se zatím zdáli být věrní a ve vztahu spokojení se objeví menší či větší pokus zažít ještě nějaké další vztahové dobrodružství. Většinou ale půjde jen

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    V tomto znamení bude vládnout celková spokojenost a názorová jednota. Ve vztazích by neměly být ani hádky, ani žádné zvláštní rozepře, oba partneři budou jasně vědět, co chtějí a také budou vědět, proč to nedostanou.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Shakespeare by možná řekl - Příliš mnoho vztahů pro nic. Celá řada Vodnářů se bude snažit tento měsíc učinit ve svých vztazích jasno a hlavně zrušit vztahy, které k ničemu nevedou a nemají budoucnost, což mohou být i vztahy, z nich Vodnáři zatím váhali odjeít.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    U vztahů s Rybami bude hlavní problém v tom, že Ryby nebudou vědět, jestli je více baví nějaký koníček nebo zájem, popřípadě umělecká činnost nebo vztah, kterému by se druhá strana chtěla naplno věnovat. Časem to přejde

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz