Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší tátové podle horoskopu: Vedou "rohatá" znamení

/
  • ...
    ... (iStock)
    6. července 2021 ● 08:00

    Přemýšleli jste někdy o tom, zda váš budoucí manžel bude dobrým otcem vašich dětí, nebo jestli budete dobrým tátou? Být rodičem není snadný úkol, a někteří muži jsou pro tuto životní roli prostě jako stvořeni. Ale i tak mějte na paměti, že ideální rodič neexistuje a vždycky záleží na snaze a trpělivosti.

  • 1.

    Kozoroh

    ...
    Budete praktickým otcem, který je nesmírně klidný a trpělivý.  Jste typem otce, který si zaslouží ocenění za to, že je nejlepší ze všech. Svým dětem ukážete houževnatost, pracovitost a poctivost jako nikdo jiný. Naučíte své děti, jak důležité je vzdělání, znalosti, tvrdá práce a slušné chování.

  • 2.

    Rak

    ...
    Jako typický Rak budete svým dětem milujícím otcem, který je nesmírně citlivý a oddaný. Budete na ně mimořádně opatrní a navíc se budete hodně snažit být dobrým rodičem. Budete pro děti oporou a idolem zároveň.

  • 3.

    Býk

    J
    ...
    ako Býk můžete působit strašidelně a přísně, ale ke svým dětem máte mimořádně starostlivé a sympatické vztahy, milujte je a poskytujete jim jistotu. Budete jim na blízku na každém kroku jejich života. Naučíte své děti trpělivosti a také lásce k rodině.

  • 4.

    Blíženec

    ...
    Otec ve znamení Blíženců bude od obojího trochu, zábavný, starostlivý i přísný. Chcete, aby vaše děti byly všestranně nadané, dobré ve sportu a atletice, fyzicky zdatné a akademicky geniální. Pro své děti budete dobrým otcem, protože vám budou ve všem důvěřovat, budou vás vnímat jako přítele a projevovat vám úctu. Otcové Blíženci jsou milující, starostliví, je s nimi legrace a jsou to jedni z nejpohodovějších tatínků.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz