Online chat
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mám přestěhovat. Jsem narozena 19. 4. 1988(Dew)
Foto
To nedokážu odpovědět.
Dobrý den Zbynku,chci se zeptat kdy potkám svou životní lásku?(25.1.1975)(Marie)
Foto
To nevím, ale přeji Vám aby to bylo v pravý čas. Vidím, že ji potkáte!
Znamena nieco, ked mi mama zomrela v den mojich narodenin? Nar. 20.5.1973? A mam zostat v rodnom dome alebo odist? (Monika)
Foto
Rodinný dům je svatyně, pokud to jde zůstaňte!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda potkám toho pravého? Děkuji. 16.8. 1987 (Leona)(Leona)
Foto
Pokud si to dovolíte a budete si to přát tak jistě, jen je třeba jej poznat.
Dobrý den. Začátkem léta se stěhuji.Bude se mi v novém působišti dařit.Narodila jsem se 6.3.1978.Děkuji za odpověd.S pozdravem Paseková.(Paseková Kateřina)
Foto
Dařit se Vám bude. Zde přikládám několik rad jak si při tom počínat. Stěhování a domácí magie. Řekli jsme si, že Domácí magie se obrací o pomoc k duchům domu, místa a přírody. Co vsi však počít, když nás čeká stěhování. Ta tam jsou doby, kdy celé generace rodin prodlévaly na jednom místě a tak nějak i s místem srostli. Netvrdím, že to není možné, ale je to dnes již ojedinělé a vzácné. Pokud se ze své staré adresy musím s celou rodinou odstěhovat na adresu jinou a v novém působišti založit DOMOV je třeba se na to připravit. Pokud jste již dříve ve svém domě ctili DomoWoje – domácího ducha je třeba jej s takovou změnou obeznámit a požádat je o schválení a o požehnání v celé této věci. Jak přestěhovat DomoWoje ? Tradice říká, že noc před skutečným stěhováním by se měla v domě zapálit svíčka, jenž by měla hořet vedle LEVÉ boty a to uprostřed klidné místnosti. V této místnosti je třeba rozsypat cukr a potom jej co nejdůkladněji smést na jednu hromádku, kterou potom do připravené boty nasypeme. K tomu přidáme v ubrousku zabalený krajíček chleba – pochopitelně, že ideál je, pokud chléb je domácí, pokud ne a je kupovaný i to je přípustné. Druhý den při stěhování je ona LEVÁ bota tím posledním co z domu odnesete. Při transportu dbáte, aby se obsah boty NEVYSYPAL po cestě!!! Ještě než odjedete ze staré adresy, nechte v domě ležet minci a to na místě, kde celou noc stála bota vedle hořící svíce. Je to oběť duchům místa, je to vaše rozloučení s nimi, neboť oni Vás na cestě za novým domovem následovat nemohou. Když dorazíte do svého nadcházejícího bydliště a chystáte se k první noci a spánku tak říkajíc v novém vezměte onu levou botu a vyjměte z ní krajíc chleba a v domě jej natrvalo uschováte, smetí spolu s cukrem vysypete na hromádku a opět vedle hromádky zapálíte svíci a necháte ji vyhořet. Druhý den ráno můžete smetí s cukrem vysypat před dům – NE DO KOŠE A UŽ VŮBEC NESPLACHOVAT DO ODPADU!!! Takto přestěhujete velikou část onoho nehmotného, co Vás na minulé adrese činilo šťastným a co Vám na adrese nové pomůže vybudovat nový DOMOV.
Dobrý podvečer, psala jsem Vám o očistě domu "Dobrý den, pokud neznám nikoho na očistění domu od negativní energie mohu tuto očistu provést nějak sama? Děkuji (Jana)"- nicméně drobnými obětinami se myslí např.? Moc Vám děkuji za odpověď !!! (Jana)
Foto
Jiste, možné to je. Jen je třeba vědět od čeho chcete dům čistit. Můžete požít sůl, ocet, vykuřovat šalvějí. Můžete v domě zametat kopřivovým koštětem, ale mám pocit, že se ,,čištění" nadužívá. Mnohdy to vede k většímu zlu než k užitku. Obávám se, že u Vás netřeba čistit dům, ale srdce!
Dobrý den Zbyňku, stále jsem nepotkala svou životní lásku spřízněnou duši,chtěla bych se zeptat, zda ji brzy potkám nebo jak pomoci? Také se zajímám o nadpozemskou tématiku konkrétně o anděly, zda jdu tou správnou cestou a co by mi pomohlo v komunikaci s nimi? Moc děkuji ...nar. 27.4.1987(Markéta)
Foto
Dobrý den paní Markéto. Děkuji Vám za tento dotaz. Já abych byl upřímný se na anděly v tom slovy smyslu jak jsou většinově chápány tyto bytosti neobracím, avšak netvrdím, že by na tom bylo něco špatného – ba naopak! Ve své praxi pracuji a bytostmi tak říkajíc přízemními, jako jsou duchové domů, míst, pozemků atd… Pokud chcete oslovit svého vytouženého – myslete na něho v době úplňků. V tento čas zapalujte svíci a šeptejte ji své touhy a přání, nebojte se být při své fantazii velice uvolněná a to i pokud by vaše představy měli erotický charakter. V podstatě čím více budete popouštět uzdu své živočišné touze ženy – tím věší silou svého partnera přivoláte, nebojte se své síly a sexuality, je to zdroj života, radosti a obnovy. Je to brána do ráje lásky a vy jako žena jste bohyní – stejně tak jako každá z žen v čase úplňku!
Mam odpustit manzelovi neveru a delat,ze se nic nedeje?(vera)
Foto
Pokud najdete sílu odpustit je to veliká milost a jste obdivuhodnou ženou, jednoznačně však nedělejte jako že se nic neděje! Děje – a vy máte právo na omluvu. On by Vás o ni měl požádat – lépe řečeno snažně poprosit!
Dobrý den,chci se zeptat, zda se mám přestěhovat. Narodila jsem se 24.12.1956. Děkuji(Eva)
Foto
Ne
Rada bych se zeptala jak dlouho nas bude smůla provázet a jaký je rituál pro štěstí a zdraví . Děkuji. (dana)
Foto
Po šňůře smůly si vyrobte šňůru úspěchu: Šňůra úspěchu. Pokud chcete pro sebe vyrobit ,,šňůru úspěchu" napište na vavřínový list heslovitě to, o co žádáte a to navlékejte na nit - takto si počínejte po celý rok. O zimním slunovratu vše vhoďte do hořícího ohně - krb, kamna, kotel na tuhá paliva, nebo a to je ideální stav otevřený oheň venku zapálený na počest slunovratového večera. Když vhodíte vavřín na niti do ohně - přilijte do něj vysoko procentní pálenku s kapkou vaší krve jako obětinu duchům. Vězte, že máte moc měnit svůj osud. Jste to vy kdo navléká nit tím co od života očekáváte, tak tedy hleďte aby jste mohli na konci své nitě povědět - dobře jsem navlékal.
Dobrý den, moc ráda bych si pořídila miminko a už dost let se to ne a ne podařit... Podaří se mi to někdy?(snílek)
Foto
To je složité a dát Vám odpověď by nebylo seriózní. Já Vám to z celého srdce přeju!
Dobrý den, prosím dceři se nedaří při zkouškách na VŠ, jakoby bylo vše "zakletý". Jak jí pomoc? 5.12.1988 děkuji(Iva)
Foto
Zakleté to není, to je jisté! Dcera musí přidat a nebo si přiznat, že je to nad její síly. Jednoznačně není zakletá!!!
Dobrý den,jsem narozena 1946.9.9.Prosím změní se u mne v rod.životě alespoň trochu k lepšímu?(Věra)
Foto
Pokud si to dovolíte Vy - Váš problém je SRTACH.
Dobry den, posledni pulrok mam pocit , ze se mi nic nedari - financni problemy , citova tisen, mam pocit , ze jsem jen plna negativismu od ktereho se nelze oprostit poradite mi 4.5.1975 dekuji(Jana)
Foto
Pokud se cítíte nanicovatě, máte deprese, nic Vás nebaví, tak nasypte do misky pšenici. Do ní položte jedno SYROVÉ vajíčko, kterým před tím opatrně, aby se nerozbilo, přejíždějte po svém těle (nasáváte do něho svou sílu) To položte na pšenici do misky a NECHTE DO RÁNA V KUCHYNI NA STOLE. Druhý den všechno vezměte, rozdělejte venku oheň. Do něj vhoďte sůl, bílou nezapálenou svíčku, pšenici, ve které vajíčko stálo a samotné vajíčko. Když oheň dostatečně hoří, přilévejte pálenku do ohně – ten pokaždé vzplane. Při každém vzplanutí ohně proneste jasně své křestní jméno. Můžete i křičet! Tak se zabavíte negace ,,špatné náhody“ a smůly.
Dobrý den. PANA ZDENKU PROSÍM O RADU. MŮJ BÝVALÝ MUŽ JE V LÉČEBNĚ.JE GEMBLER, TRPÍ BIPOLÁRNÍ PORUCHOU A MÁ PROBLÉMY S ALKOHOLEM. ROZVEDLI JSME SE ,NIKDY MI NEPLATIL NA DĚTI , ŽIL S MAMINKOU A TA MI ODPUSTILA AŽ PŘI REGRESI ŽE JSEM SE S NÍM ROZVEDLA. SLÍBILA JSEM JÍ ŽE SE O NEJ POSTARÁM A POTÉ CO PRODAL BYT JSEM MU PRONAJALA BYT, KTERÝ PŮVODNĚ VYBUOVÁN MNOU PRO NAŠEHO SYNA. NEVÍM CO MÁM DĚLAT..STÁLE TRPÍM VYČITKAMI SVĚDOMÍ, ŽE JEJ NEMOHU VYHODIT A AT SI HLEDÁ JINÉ BYDLENÍ. NEPLATÍ MI NÁJEM A V SOUČASNÉ DOBĚ NEJSEM NA TOM TAK DOBŘE, ABYCH JEJ NECHÁVALA BYDLET ZADARMO. POMÁHÁM DCEŘI S DĚCKEM. VE FIRMĚ BOJUJEME JAKO LVI, ALE ZATÍM JE TO TAK ZRUKY DO PUSY..VĚŘÍM ,ŽE SE TO ZMĚNÍ..JAK SE ZBAVIT TĚCH VÝČITEK A NEUBLÍŽIT..DĚKUJI JANA(JANA)
Foto
Paní Jano – vy máte povinnost k dětem, ne k dospělým! Jděte svou cestou, nemůžete si vyčítat svou neschopnost nést těžkosti celého světa. I Ježíš když kráčel na Golgotu nenesl svůj kříž sám – nebyl toho schopen. Jak by toto mohl někdo žádat od Vás. Odpoutejte se od břemen a jděte volná dál, do života a do zasloužené radosti! Máte na to plné a jasné právo! Vy jste žena a neočekává se od Vás, že budete něčím jiným, najděte si partnera a buďte šťastná!
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se mi podaří do konce letošního roku otěhotnět? Děkuji,Hanka (25.6.1979,12:30,Praha).(Hanka)
Foto
Milá Hanko – to je otázka pro více lidí. Pro vašeho gynekologa, pro Vás i pro Vašeho partnera. Poradím vám vyhledejte LÍPU Tento strom, stejně jako Bez rezonuje mocnou silou Bohyně. Slované v ní spatřují bohyni Ladu, Germánské kmeny bohyni Freyu, křesťané spojují Lípu s Marií pannou. Jedna legenda dokonce tvrdí, že pod ní našla Maria útočiště se synem – Ježíšem. Buď jak buď Lípa byla a je stromem ve kterém se k nám sklání MATKA. Lipové dřevo je právě tím, které musí být použito na výrobu ručně dlabané mísy, ve které se zadělává na posvátný chléb, do kterého se zapékají květy Černého bezu. Jenom takový chléb je hoden oběti při letním SlunoWratu. Lípa je vysazována k obydlí z mnoha důvodů, jeden z těch nejdůležitějších je, že bůh Perun je krásou a vůní Lípy tak omámen, že do takových stavení neuhodí bleskem. Lípa je zdrojem pylu a na vlhkých místech i nektaru pro včely. Pravý lipový med je učiněná vzácnost. Takovým medem se potírají oč a ústa svatým modlám, aby laskavě shlédli na naše počínání a požehnaly mu. Lipové listy mají tvar srdce. Symbolizují věrnost a lásku. Proto by neměly chybět v ruce nevěsty a ženicha o svatebním dni, byť by to bylo jen na malou chvíli. Lípa má moc uzdravovat a setrvání mezi dvěma vzrostlými Lipami v době jejich květu po západu slunce je mocným prostředkem pro posílení duše, ducha a těla. Největší sílu mají lípy stojící v blízkosti keřů Černého bezu. Taková místa jsou místa svatá, šeptají o tajemství a jsou schopna naslouchat našim prosbám. K lipám se nosívávaly prázdné kolébky a vkládala se do nich lipová ratolest s prosbou o potomka. Jako obětina se ke kořenům kladou průhledné kamínky, mnohdy i krystalky křemenů umyté v mléce - jako dar Bohyni Matce. Při sběru lipového květu je třeba strom a hlavně jeho ducha požádat o požehnání. Než utrhnete z Lípy byť jen jediný lístek, hluboce se pokloníme a políbíme její kmen. Lípa je pro Vás místem požehnání - pokuste se o miminko v její blízkosti :-)
Dobrý den,pane Zbyňku,narodila jsem se 18.11.1951.1.6. mi zemřela sestřenice na rakovinu žliučníku 75 let, 6.6. soused na rakovinu jícnu 68 let.Nyní mám manžela v nemocnici je mu 81.Jsem z toho na nervy, kdo je prosím na řadě teď? Děkuji Jarka(Jarka Procházková)
Foto
Zrod, život a smrt je jako nádech, zadržení dechu a výdech. Je to přirozený, ale a to je pravda neúprosný, někdy i krutý řád věcí. Je to příležitost něco pochopit, být u těch, kteří odcházejí a podat jim svou ruku. Je to vaše cesta a vy jste byla moc statečná za což Vám patří odměna. Jednoznačně Vás nemine doba radosti a veselí. Ještě jednou Vám děkuji za Vaší obětavost. Bůh Vám žehnej.
Dobrý den, ráda bych se dozvěděla jestli mne v životě čeká ještě něco pěkného než doposud, a to jak v práci, v rodině tak i po zdravotní i finanční stránce. Ráda bych pomohla svým dětem. Děkuji. Jana (28.5.1965)(Jana)
Foto
Jano čeká!
Ahoj už dlhší čas mám v manželstve problémy, manželka ma viac krát podviedla, som s ňou len kvoli deťom. V nešťastnom manželstve sa mi spustili rôzne choroby ako diabetes, vysoký krvný tlak, vysoký cholesterol. Pred časom som sa zaľúbil do jednej ženy, ktorá je vydatá, ale nie šťastne. Moje deti sú už dospelé, ale aj tak sa bojím, že mi to neodpustia keby som sa rozviedol, neviem ako sa mám rozhodnúť, som v ťažkej situácii. Juraj 24.05.1969(Juro)
Foto
Juro, vy po mne chcete abych za Vás rozhodl to co nemůžete a nebo nemáte odvahu rozhodnout Vy sám! I vy jeden. Selským rozumem vzato – pokud Vám vztah nevyhovuje a má negativní dopad na Vaše zdraví je moudré jej ukončit, avšak já si nejsem jist, že za Vaše zdraví může pouze Vaše stávající partnerka! Zamyslete se nad krokem, který zvažujete, je to závažné rozhodnutí a věci se dají řešit jinak. Co si domluvit s Vší partnerkou volný vztah? Je to poněkud avantgardní – to uznávám, ale vaše žena je část něčeho cennějšího, je to část Vašeho domova. Vy spolu vytváříte to, čemu říkáte domov a to se Vám v novém vztahu nemusí podařit. Myslete na to!
prepacte ale chcem sa vam podakovat dakujem(iveta m)
Foto
To je milé, já Vám také děkuji za Váš zájem :-)
Ráda bych očistila svůj byt od negativní energie od sousedů nade mnou.(Aline)
Foto
Vaše sousedy neznám, ale nečekejte návod jak se jich zbavit. Pokud to jen trochu jde snažte se domluvit, v opačném případě se raději odstěhujte. Začít magickou válku nenese nic dobrého a mnohdy to nese i stopy na dalších generacích. Co se očisty domu týče – vykuřujte: Budete potřebovat vhodnou nádobu, která má jistou odolnost vůči horku – mluvíme o vysokých teplotách, proto třeba hořlavé dřevo, sklo, či jiné materiály praskající pod vlivem žáru jsou ABSOLUTNĚ NEVHODNÉ A NEBEZPEČNÉ. Doporučuji nádobu hliněnou, ta odolává vysokým teplotám vcelku znamenitě. Do nádoby nasypeme sůl – ideální je sůl nejodizovaná. Z rituálních důvodů je vhodná neboť má čistící schopnosti, stejně tak, jako dým, který se bude později z nádoby – kaditelnice linout. Je zde ještě jeden důvod a to praktický. Sůl – pokud se pro ni rozhodnete, tepelně izoluje žhavý uhlík od dna nádoby a proto ji můžeme lehce přenášet a manipulovat s kaditelnicí dle vzniklých potřeb rituální práce. Lze také používat drcených drahých kamenů jako je křišťál, ametyst, či obyčejný říční písek, to vše bude dobře izolovat horko od dna naší kaditelnice. V předpisech tak zvané ,,stezky levé ruky“ se používají materiály jako drcená zrcadla. Podobné předpisy vedou k činům hovadným a zavržení hodným – těchto se VYSTŘÍHEJTE! Zapálíme rychle zápalné dřevěné uhlí – to lze dostat v trafice jako potřebu pro kouření vodních dýmek, pokud jste někde, kde je otevřený oheň. Lže pochopitelně po starém způsobu užít řežavé uhlíky z ohně. Pokud oheň není rozdělán, výtečně poslouží výše zmiňovaná potřeba pro kuřáka vodní dýmky. Tu uchopíme do kleštiček, ti odvážnější mezi dva prsty a nad zapalovačem, či zapálenou svíčkou (to druhé bych z mnoha důvodů doporučil více) přiblížíme uhlík k plameni. Z uhlíku začnou vyletovat jiskry, tento proces dále rychle pokračuje a máte pár chvil na to, aby jste uhlík pokud jej držíte mezi prsty svižně přesunuli na sůl, či jiný tepelný izolant, který se nachází v misce – vaší nové kaditelnici. Za pár chvil 2 až 3 min. se uhlík rozpálí do červena. Toto je pozorovatelné při slabém osvětlení, když se tak stane je to znamení, že můžeme započít s vykuřováním. Potom je to už celkem snadné. Na rozžhavený uhlík klademe materiál, jenž zveme slovem kuřidlo, někdy i kadidlo, avšak pozor – kadidlo je látkou, jenž je také pryskyřicí stromu Boswelia serrata, nebo také boswelia sankta, či sakra. Jedná se o mnohým dobře známé kostelní kadidlo s jeho specifickou vůní a vysoce antibakteriálním účinkem. Jen na okraj extrakt se používá jako vysoce ceněný protizánětlivý prostředek. Na uhlík lze pochopitelně klást i koření a byliny, jako třeba hřebíček, badyán, skořici, pepř či všem známou šalvěj, kopřivu, květ divizny – prostě dle potřeby a znalosti čaroděje – čarodějnice. Potom vztáhněte k dýmající kaditelnici dva prsty levé, či pravé ruky a to ukazovák a prostředník. Ruku volte tak že pokud zažehnáváte - zaháníte, čiňte to levou a v pravé držte nádobu – kaditelnici. Pokud vzýváte, či žehnáte, držte kaditelnici v ruce levé a vztáhněte k dýmu ruku pravou. Při tom žehnejte takto ,,Dýmej v moci a síle“ Potom je tvá kaditelnice připravena a tobě nebrání nic provádět předepsaný rituál, ovšem dej pozor na to, že uhlík ještě dlouho po tom co skočíš a celý obsah kaditelnice nese velkou setrvačnou sílu tepla. Proto pozor na děti a zvířata – je třeba nechat uhlík dohořet a následně lehce vybrat – třeba lžící. Zbytek se promísí se solí, která v kaditelnici zůstává na další použití. Čím častěji budete kaditelnici používat, tím větší silou a mocí bude nadána. Na závěr chci zdůraznit, že kaditelnice koresponduje se silou větru – či vzduchu chcete-li. Proto pokud ji budete používat samostatně, bez dalších magických prostředků, bude užitečnou při kouzlech a rituálech s velice rychlým, ale krátkodobým účinkem jako je třeba magická modlitba k bohům a duchům.
Dobrý den pane Zbyňku, Jak mužu pomoct tátovi? Děkuji.(Adriana)
Foto
Pomoc můžete a dokonce i MUSÍTE. Buďte mu na blízku a prokazujte mu úctu, která mu náleží.
Dobry den, uz nekolik let se mi skoro nic nedari, myslite , ze uz bude konecne konec ?(DAa)
Foto
Pokud Vaše smůla trvá dlouho bylo by dobré prověřit zda-li si někdo něpřeje váš nezdar, doporučuji se obrátit na vědmu, či kartářku, je to podezřelé.
Dobrý den Zbyňku, ráda bych měla zajímavější práci a aby se mi dařilo i v soukromém životě...nebo se mi daří a vidím to špatně.....potká mě něco veselejšího ?(Vlasta)
Foto
Vytrvejte, jsem si jist, že se smůla už vyřádila a Vás čeká konečně sluneční svit.
rozbieham firmu, volam, snažím sa a stale to ide len velmi sporadicky a pomaly, pán Milner poradte mi čo mam urobiť aby sa dostavil uspech a firma sa rozbehla(jana)
Foto
Doporučuji Vám část z toho co vyděláte rozdat potřebným - je to starý a zaručený recept na úspěch!
Dobrý den Zbyňku, naše rodina má dlouhodobé finanční problémy. Já Hana 29.12.1962 a dcera Veronika 20.1.1988 i pracovní problémy. Ani jedné se nedaří sehnat práci. Někde musíme dělat chyby, protože vzdělání i praxi máme. Máme letos naději na změnu pracovního a finančního života. Děkuji za odpověď.(Hanka)
Foto
Letos je čas kdy bude lépe!!!
Dobrý den, pokud neznám nikoho na očistění domu od negativní energie mohu tuto očistu provést nějak sama? Děkuji (Jana)
Foto
100% můžete, ale je potřeba vědět, že je očisty třeba! Někdy čištění vede k hrozným věcem. Pokuste se raději přinášet duchům domu drobné obětiny a ne je dráždit solí a koštětem 
Dobrý den, ráda bych si našla stálou práci, která by mě naplňovala a ve které bych byla i úspěšná. Tohoto cíle se mi nedaří dosáhnout, proto prosím o radu. děkuji.(Věra)
Foto
Až uvidíte žebráka, sáhněte do peněženky a vytáhněte první bankovku, na kterou sáhnete. Té potom pošeptejte svá přání a obdarujte s ní žebráka. Váš osud se promění, ale musíte se změnit i Vy!
dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak ještě dlouho budu bydlet v baráku který nemám ráda a jjestli se někdy odstěhuju nar.19.9.1948 děkuji(marcela)
Foto
Dokud se neodvážíte se odstěhovat! Otázka je jinak - čeho se bojíte - svobody? Utrhněte se od řetězů ,,jistoty" nedělají Vám dobře!!!
Dobry den,rada by som očistila svoju karmu aby sa moj život uberal tym spravnym smerom lebo doteraz som mala pocit,že je to tak nieje.Dakujem za vaš čas.22.3.1963(Iveta)
Foto
Abych Vám řekl pravdu nevím zda-li je nějaká věc jako karma. Co vím je to, že pokud je – čistit se magií NEDÁ. Jedinou cestou jak docílit ,,očistu karmy“ je nesobecká práce pro druhé – altruizmus bez hranic. Pokud se nepletu, východní mudrci mluví o tom, že je to cesta na několik životů, která však stojí za to.
Dobrý den Zbyňku, co máme udělat,abychom s manželem už mohli být spolu. Oba se snažíme,ale stále nám v tom někdo brání. Děkuji(Zeni)
Foto
Ustřihněte si o svatojánské noci – to je 24. června kadeř vlasu – Vy i Váš manžel. Jeho zabalte do bílé tkaniny a svou do červené. Vy noste u sebe tu jeho a on zase tu Vaší. Tak napomůžete tomu, že se Vaše osudy a cesty spojí v jednu.
Dobrý den co mame dělat poslední dobou se na nás lepí jenom lidé kteří nás okradaji o peníze děkuji jajaor(jajaor)
Foto
Obřad spravedlnosti v domácí magii Máte někdy ten pocit, že se dějí věcí, které si nezasluhujete? Nemám na mysli prkotiny, ale opravdu nějaké jednání veliké společnosti, se kterou máte co dočinění, nebo nějakého člověka, kterému jste vydáni na milost či nemilost. Určitě tento pocit znáte – já za sebe musím přiznat, že ano. V takových případech je možné, za jistých okolností využít Obřad SPRAVEDLNOSTI. Vyhledáme lesní mýtinu s pařezem, či jiné k oběti vhodné místo. Nejprve prosíme duchy předků hledíce na sever, potom na západ, na jih a nakonec na východ o to aby zjednaly spravedlnost, přičemž do každého směru po pronesení prosby ,,Hledejte vinu“ vylijte trochu pálenky. Potom na toto místo položíme vajíčko, které jsme před tím drželi ve svých dlaních. Je třeba ještě před tím ze všech sil myslet na to, co Vám jednání těch jenž do Vašich životů ve zlém vstoupili, přineslo za nesoulad. S takovýmto již předem připraveným a vaší zloby plným vajíčkem je třeba se na obětní místo dostavit. Vajíčko pokapeme pár kapkami vlastní krve a pak do ruky uchopte kámen a vajíčko rozdrtíme – kámen zůstane ležet v rozdrceném vajíčku. To vše zalij mlékem a octem, potom prones: ,,Vy mocní krev a tělo za svou prosbu nesu a kamenem do života křesu“ Hluboce se pokloníme a bez toho aniž bychom se otočili, či ohlédli - odejdeme domů, kde si umyjte vodou ruce a obličej. Doma zapalte svíčku, kterou před zapálením počerněte sazemi. Obřad lze provádět pouze v sobotu! Jedná se o obřad, který má zjednat spravedlnost. Má docílit toho, že jednání, kterému jste byli vystaveni vašim protivníkem, uvrhnete zpět na jeho hlavu. Pokud někdo tento přístup shledává pro sebe neakceptovatelný a neodvažuje se toto kouzlo použít, plně jeho přístup respektuji a vážím si jej. Na druhou stranu ti, co cítí SPRAVEDLIVÝ hněv a mají v srdci hořkost, naleznou v tomto rituálu cestu k satisfakci, jenž zcela náleží všem, kteří o ni tímto způsobem duchy požádají. Přiznávám, že toto není cesta odpuštění, toto je cesta toho, kdo touží po vyrovnání a takto jej také nastolí. Proto bych chtěl na závěr vyzvat k tomu, aby každý zpytoval své srdce a nalezl v něm konečné rozhodnutí, kterou cestou se chcete vydat. Jestli cestou odpuštění, či trestu. Někdy je třeba sáhnout do špíny, aby bylo jasné, kde je hranice mezi hnilobou a čistotou.
Dobrý den, mám neuvěřitelnou smůlu na chlapy a vztahy, jak to mohu změnit?(Gabriela)
Foto
Nehledejte chlapa, hledejte kamarády a partner příjde sám!
Posledních 5 roků vztahové problémy, nejsem schopna mít dobrý a kvalitní partnerský vztah. Co s tím?:-)Děkuji(Martina)
Foto
Je třeba vzájemného odpuštění.
Dobrý den,ráda bych se zbavila své smůly co se týče vztahů a oblasti práce.Jsem dlouhodobě sama a s prací to taky není zrovna růžové.Je možné prolomit smůlu?Děkuji(29.6.1991)(Kristýna)
Foto
100% ano – je to více než jasné, čeká Vás úspěch !!!
Dobrý deň, pred rokom som zistila, ze ma manzel podvádza, nedokážem mu túto zradu odpustiť, zvažujem nad rozvodom a odchodom od neho. Pred časom som sa zoznámila s jedným mužom, ktorý je tiež zadaný ako aj ja, nešťastne ako aj ja. Najskôr sme len písali, po mesiaci sme sa stretli a zamilovali sa do seba. Z mojej strany zamilovanosť stále trvá, on má problémy v manželstve a zvažuje nad rozvodom, manželka sa rozvodu bráni a prosí o odpustenie, nie raz manželovi zahla. Neviem si rady, skúste mi poradiť. Som žena, ktorá sa zaľúbi raz za 20 rokov, nie som prelietavá. Denisa ( 03.09.1973) Juraj ( 25.04.1969). Ďakujem za odpoveď, dátumy narodenia prosím nezverejňujte. Pekný deň. Denisa (Denisa)
Foto
Nerozvádějte se!
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, zda ještě potkám partnera, lásku. 17.3.1970 cca 22 hod. Děkuji(Dana)
Foto
100% ano :-)
Dobrý den, chtěla by vědět co dělám špatně, že se mi v ničem nedaří? zdraví špatné, peníze nikde, láska mimo mne. Děkuji za odpověď.(Olča)
Foto
Vy nic špatně neděláte, ale máte smůlu na lidi kolem. Začněte znovu a znovu. Vím, že se Vám to nakonec povede!
Dobrý den pane Milnere,prosím o radujak se zbavit všeho zlého,co mě provází snad už od narození-špatné dětství,nemociapřes snahu se še semnou táhne celý život.DěkujiLia(Lia)
Foto
O slunovratu to bude letos 21. června po západu Slunce rozdělejte oheň, nebo aspoň zapalte svíčku – bílou svíčku. Pokud budete rozdělávat oheň nalijte do něho vysoko procentní pálenku, pokud to bude svíčka, pálenkou ji potřete. Potom si na papír napište vše co vás v životě trápí, či trápilo a vhoďte seznam do plamenů. Pokud budete pracovat se svíčkou – spalte seznam nad plamenem. Pozor, je třeba počítat s tím, že bude nutné nachystat nádobu, ve které seznam bezpečně dohoří. Pak zapalte jeden lístek vavřínu – bobkového listu, na který napište slovo V O V Z Vaše trable se obrátí v popel.
Dobrý den, chtěla by se zeptat zda mám ještě setrvat ve vztahu s mým mužem s kterým jsem 38 let.Jsem narozena 3.7.1956 a on 5.11.1954. Děkuji za odpověď(Vera)
Foto
Omlouvám se, ale nedovedu a ani nechci na tuto otázku odpovídat, to je 100% otázka na kterou musíte najít odpověď VY SAMA!
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak očistit byt od negativní energie. Koupila jsem byt ve starém cihlovém domě (Lískovec u Frýdku) a nechala jsem jej celý zrekonsturovat. Před samotnou rekonstrukcí jsem po obvodu nasypala sůl a zapálila svíčky. Ted bydlím měsíc a pořád se něco kazí hlavně nové věci spotřebiče, sedačka, odpady. Pocitově zapaluji svíčky, na uklidnění a přijetí v bytě a na posílení vlastní energie. Pořád se to nemění, co víc přidat, udělat? Předem děkuji za odpověd jana 22.2 1978 (jana)
Foto
Prosím už NEČISTIT!!! Tyto postupy jenom duchy domu přivádějí k zuřivosti a vedou ke škodám. Postupujte podle přiloženého návodu a na sul ZAPOMEŇTE!!! Smetí v domácí magii. Ti, kteří pravidelně čtou naše příspěvky jistě četli článek Koště v domácí magii. Dnes jsem se s Vámi chtěl podělit o jedno na první pohled jednoduché kouzlo, které vlastně žádným kouzlem ani není. Jedná se spíš o druh oběti spojený s úklidem a se zametáním zvlášť. Každé ráno provozuji mnoho malých rituálů, uctím DomoWoje a jiná domácí Božstva a také zametám. Po zametení se na hromádce pochopitelně shromáždí smetí složené z drobků jídel, kočičích chlupů, drobných prachových částic, které mají svůj původ z naši pokožky, nečistot zvenčí a kdo ví z čeho ještě. Přirozeně, že na prach na podlaze hledíme jako na něco NEGATIVNÍHO, jako na něco, čeho bychom se měli rychle zbavit. Do jisté míry máte pravdu, ale pojďme se na prach na podlaze podívat i z jiného úhlu pohledu. Takový prach za 24 hodin je, i když se nám to nebude líbit jistým otiskem života v domě, je to něco jako astrální odpad z našich činností a snažení za uplynulý čas. Je třeba si uvědomit, že jde o prach nashromážděný na podlaze a ta je v Domácí magií jako jeden z HLAVNÍCH OLTÁŘŮ. Proto vše co spadne na zem je v dotyku s tímto oltářem a lze na to pohlížet jako na zasvěcené. Tradice praví, že prach ze země je materií, ze které božím přičiněním vznikl i člověk. Mnozí se dodnes mylně domnívají, že jsme stvořeni z hlíny, ve skutečnosti biblická zvěst, která sama staví na tradicích mnohem, ale mnohem starších praví, že materiál pro vznik člověka pochází právě z prachu Země. Prach v našich příbytcích je do jisté míry obrazem onoho prvotního prachu, který zbyl po 5ti předešlých dnech, při kterých Bůh tvořil světy. Proto a ještě z mnoha dalších důvodů nachází Domácí magie a tradice lidových magií v prachu na podlaze matérii, kterou nelze jen tak hodit do koše. Jak už jsme si řekli jedná se v podstatě o astrální otisk všeho, co jsme za uplynulý čas v domě tvořili. Dalo by se tedy očekávat, že i prach na podlaze bude nadán jistou potencí života. A také ano. Pokud se podíváme pod mikroskopem, shledáme, že se tento prach doslova hemží životem a tak je tomu i na astrální úrovni. Můžeme mluvit o něčem, co lze směle nazvat ASTRÁLNÍM PLANKTONEM. Je to matérie, která pokud bude ponechána svému životu, způsobí chaos v podobě nemocí a infekcí. Jedná se o chaotickou sílu, která, když se vymkne kontrole, může i škodit. Domácí magie kráčí cestou smíru a ne jinak je tomu i v tomto případě. Po té so koštětem zameteš špínu a prach na hromádku a tu potom nameteš na lopatku, kráčej k cukřence. Tam naber špetku cukru a vytvoří z něj na smetí rovnoramenný kříž. S tím vším potom vyjdi před dům a se slovy následujícího zaklínání vše vysyp a vrať Matce Zemi ,, Vy mocní jezte a nám pokoj neste“. Tak se stane, že síly, které v domě nechceme, jsou mimo dům a protože jsme se s nimi rozloučili s obětinou, kterou jsme si je naklonili na svou stranu, podařilo se nám tak z nouze učinit cnost. Proto neházejte smetí do koše, pošlete jej po větru na jeho cestu aby bylo transformováno a na cestu mu zabalte pomyslný uzlík buchet. Zbyněk Milner Na Větře.
DOBRÝ DEN PANE ZBYNˇKU. VŠE NEJ PŘEJI, DNES MÁTE SVÁTEK. VEŘÍM NA VĚCI MEZI NEBEM A ZEMÍ A PROTO BYCH CHTĚLA VĚDĚT, ZDA SE JĚŠTĚ DOČKÁM SPOKOJENÉHO STÁŘÍ? MOJE DCERA MĚ VELICE TRÁPÍ A JÁ NEVÍM, CO DÁL. DĚKUJI ZA VAŠI ODPOVĚD.(MILENA)
Foto
Nevím jaké je to trápení, kterým Vám vaše dcera dělá vrásky, ale je třeba hledět kupředu. Je třeba vědět, že ona je dospělá a že vy nemůžete zas a znovu pod hladinu aby jste ji zachraňovala. Buďte na blízku, pokud by se vážně topila podejte ji záchranný kruh, ale plavat musí začít sama! Jednoznačně se za ni modlete! JÁ SE BUDU MODLIT ZA Vás.
Dobrý den! Narodila jsem se 9.7.1951 v 17,50 hodin v Liberci. Zajímá mě, zda v brzké době proběhnou v mém životě změny, zda najdu práci a podaří se mi přestěhovat. Děkuji za odpověď.(Marie)
Foto
Paní Marie, vy jste se narodila ve stejný den jako já, ale o pár roků dříve  Chci Vám poradit, brzy budete slavit narozeniny. Mám za to, že patříte mezi ty, co narozeniny neslaví – co? Tak s tím je konec, vy je letos koukejte oslavit! Přikládám článek, který jsem na téma narozeniny napsal, jsem si jist, že je jako dělaný právě pro Vás. Rodinné svátky v domácí magii To co vám dnes píši, jasem si znovu potvrdil u jedné mé přítelkyně - také čarodějnice. Mluvili jsme o spousta věcech a jedna z nich byly i rodinné svátky. To co mám dnes na mysli, jsou narozeniny. Jistě všichni známe, v jakém jsme znamení (je jich dvanáct). To v jakém jste znamení, není nic míň než moment, který odpovídá postavení slunce v čas našeho zrodu. Můžeme si představit horoskop něco jako pomyslný ciferník, který známe z hodin, slunce je malou, hodinovou ručičkou, která ukazuje čas. Za jeden Slunce rok projde celý ciferník a vše se zase opakuje, a to až po zbytek našeho života. Proto datum našeho zrodu je pro nás 0:00 hod. Od toho to momentu se odvíjí celý roční cyklus – pro mne je časem 0:00 datum 9. července. Je to moment kdy můj roční cyklus vchází do další etapy, ale je to také moment, kdy lze mnohé věci v životě měnit. Je to čas předsevzetí, čas a bod v cyklu, kdy lze pohnout ležícími balvany na cestě, je to chvíle osobní obnovy a REGENERACE. Přátelé a teď si sami odpovězte - jak trávíte své narozeniny? Je to pro vás den, kdy se sejdete s přáteli a radujete se, že jste završili jeden rok a vcházíte do roku dalšího, a nebo jste součástí většiny, která tímto svátkem pohrdá, která má strach z faktu, že je o rok starší a svátek ve vašem životě NEJDŮLEŽITĚJŠÍ neslavíte a tím doslova ZAHAZUJETE své šance na obnovu?! V tento den se ne nadarmo pečou dorty, které na sobě mají svíce. Asi znáte rituál sfoukávání svíček na dortu – povím vám, že to je velice MOCNÉ, ale v českých zemích opomíjené kouzlo! Proto až se bude blížit den vašich narozenin – udělejte to letos JINAK! Objednejte si, a nebo upečte v rodině dort, ozdobte jej svíčkami a sezvěte přátele. Ještě před tím, než oslava začne, obejděte stůl, v místě kde se váš kruh obcházení uzavře - právě v tom místě polibte desku stolu - tam budete při oslavě sedět vy! Až potom do středu stolu položte ozdobený dort. Při sfoukávání svíček je třeba dopředu vědět, co si budu přát. Myslete na to, přemítejte o tom. Třeba již týden před svým velikým svátkem a potom až to přijde – ono sfoukávání svíček zamyslete se a představte si své přání, dejte mu nějaký obraz ve své mysli a potom jej ústy vyfoukněte na hořící svíčky. Až se to stane, zůstaňte chvilku v tichu, kolem vás to bude možná burácet potleskem, gratulacemi, ale vy na vteřinu, či dvě vnímejte, že jste učinily mocné kouzlo vedoucí ke změně ve vašem žití. SLAVTE NAROZENINY!!!
Syn hodně sází a dělá dluhy, je možné ho zbavit závislosti? Je to psychická porucha nebo je možné, že by doplácel na kletbu svého dědečka, který opustil milenku a vrátil se k rodině. Děkuji. (Jana)
Foto
100% to možné je, ale je to málo pravděpodobné, neboť síla rodu je mocnější než kletba milenek! Syn je na cestě do totálního průšvihu a vy mu pomůžete tak, že mu nebudete pomáhat!
Dobrý deň, mohli by ste mi poradiť ohľadom vzťahov. 25.5.1971 BB. Ďakujem(mon)
Foto
Je třeba citlivosti a moudrosti, odvahy a někdy i více mlčení 
Dobry den.Zdenka 13.5.1960,chtela bych se zeptat co me ceka do konce roku.dekuji.Jesli muzu poprosit zbavte me od negativni energie.dekuji(zdenka)
Foto
Pokud Vás to uklidní - nemáte negativní energii. Každopádně je před Vámi mnoho práce, ale i MNOHO POŽEHNÁNÍ. proto s chutí do toho, půl je hotovo!
Dobrý den,chtěla bych vědět jak se zbavit smůly,nebo co to je v naší rodině. Mladší sestra měla rakovinu prsu-březen,snad je z toho venku,starší sestra byla na operaci plic-ted chemo.a 19.5 mě zemřela maminka,Doufám že už máme vybráno, a na dlouho. Co mám udělat aby se to nějak obrátilo k lešímu?Nějaké prokletí nebo negativní energie nebo co se to kolem nás motá?Nebo tohle místo má nějakou negativní energii?Šumava-předhůří ,vidím na Boubín.Předem děkuji za odpověd.(Ludmila)
Foto
Co Vás nemá! Místo kde žijete není prokleté a ani Vy ne. Je to světa a času běh. Jednoznačně se jedná o přirozený i když o tvrdý úsek vaší rodinné historie. Pokud by jste přeci jen chtěla svůj dům očistit použijte k tomu kopřivu. Kopřivě vládne planeta Mars. Je proto povahy útočné, bojovné a obranné. Kopřivový odvar spolu se solí a octem rozpouští kletby na domech a věcech. Kopřivu na tento účel požneme SRPEM v době UBÝVAJÍCÍHO měsíce. Srp při tom držíme v LEVÉ ruce, aby srp vypadal jako písmeno C – je to velmi důležité !!! V dešťové vodě svaříme takto požnutou kopřivu. Přidáme sůl (nejodovanou), co nabereme do špetky LEVÉ RUKY a 2 lžíce JABLEČNÉHO octu. V tom si umyj ruce a nohy, neoplachuj, jen osuš a tím potom vytři dům. Vše potom vylej do WC, spláchni a nasyp do WC špetku soli z PRAVÉ RUKY. Hadr vyper ve vodě pro tento účel osolené a potom jej vyper ve vodě čisté – nebo jej vyhoď. Kopřiva nasečená výše citovaným způsobem je dobrým prostředkem na výrobu kopřivového koštěte. Vzrostlou kopřivu poseč srpem výše citovaným způsobem v čase ubývajícího měsíce. Kopřivu potom provazem upevni na dřevěnou násadu tak aby vzniklo koště. Nejde o klasické zametání, ale o TOTÁLNÍ energetickou očistu prostoru od všeho nepatřičného. Proto je zametání kopřivovým koštětem jen náznakové. Jen lehce se koštětem dotýkej podlah, stěn, KOUTÚ a ROHŮ, kolem oken a dveří, ve stájích stodolách prostě všude. Při tomto zametání zaklínej: Žihadla s hady žerte zlo tady. Kopřiva rezonuje se silou hada a žihadel a proto je toto zaklínání s použitím kopřivového koštěte TOLIK ÚČINNÉ. Magické zametání je možné provádět i po obvodu vašeho pozemku. Kopřiva je dobrým vykuřovadlem, hlavně při očistách domu smíchaná se šalvějí. Ideální pro totální magické gruntování je spojit zametání, vytírání kopřivovým odvarem a vykuřování. Když toto dokončíte a v domě zavládne klid, zapalte bílou svíčku, nasypte do misky mouku, na ní několik lžic medu a oleje – jako smírčí oběť dobrým duchům. Tento zásah je mocný, je třeba síly domu uklidnit a dát jim obětinu pro jejich regeneraci.
Dobrý den Zbyňku, celý život mám smůlu v lásce,najdu už konečně toho pravého? Přítel,je to štír r.nar. 1955 nebo 56 (nevím přesně),známe se krátce, má velké problémy doma s rozvodem a získáním dítěte do vlastní péče....čekám,přestal ted´ i komunikovat,moc si přeji,abychom byli později pár.A také mám problémy se synem v pubertě,je hyperaktivní, tvrdá hlava.Jak ho lépe zvládnout...? Můžeš mi pomoci....? Já 1.5.1964. Moc děkuji a přeji krásné dny.(Lenka)
Foto
Paní Lenko. To je mnoho otázek! Váš přítel je jak jsem vyrozuměl v rozvodovém řízení. Bylo by dobré si položit otázku – když to udělal jednou, proč by to neudělal podruhé? Mám na mysli rozvod, či rozchod. To jen na okraj. Nejsem si jist vaším synem. Jednoznačně bych se o pomoc obrátil na sílu Vašeho rodu. Zapalte o samotě svíčku, kterou potřete alkoholem. Volejte v duchu své předky a proste je o pomoc. Váš syn je pro ně velice cenný, neboť je pokračovatelem Vaší rodové linie, jsem si jist, že pomoc na sebe nenechá dlouho čekat. Jinak syna vyžeňte od PC a kupte mu mičudu, utahejte ho jako kotě. 100% vyžadujte disciplínu a respekt, vy si jej zasloužíte a vašemu dítěti autorita jedině prospěje.
Ako prinavrátiť manžela a otca nášho syna späť domov. Ako dosiahnuť, aby sa vzdal milenky a stiahol návrh na rozvod? Akým spôsobom prinavrátiť vzájomnú lásku , porozumenie a šťastie k našej rodine?Ďakujem.(Gabi)
Foto
Nijak - pošlete ho k vodě! Jednoznačně se o to nepokoušejte magií, zaplatíte za to šílenou cenou!!!
Dobrý den,chci se zbavit smůly, očistit svůj dům od negativních energii, bránit se prokletí. Co pro to mám udělat. Děkuji za Vaší odpověd. Judita, nar.4.11.1949 v 15.15 h.(Judita)
Foto
Popsal jsem již metodu jak dům očistit a jak jej požehnat v jiných odpovědích. Je ještě jeden způsob jak požehnat dům, PEČTE V NĚM CHLÉB. Domácnost kde se peče chléb je plná dobrých duchů.
Dobrý den, jak se zbavit té smuly na partnery či prokletí? Gabi 29,8,1968 Děkuji.(Gabi)
Foto
Pokud máte pocit, že jste se stala obětí kletby je dobré vyhledat odbornou pomoc u dobré čarodějnice, opakuji u DOBRÉ čarodějnice. Jinak si ale nemyslím, že by jste byla prokletá, mám za to, že nemáte vyjasněný vztah s Vašim otcem. Pokud žije promluvte si s vím, pokud ne – zajděte na místo kde je pohřbena tam s ním v duchu promluvte. Mám za to, že zde tkví onen kořen všeho.
Dobrý den, v loňském roce k 14.5. (nebo 15.5) dostala výpověď ze zaměstnání. Už pár měsíců před tím to bylo dost napjaté a nestandartní období. Myslíte, že za to může kartářka? Mohla tomu "něčím" napomoci, že to tak skončilo? Nějakými svými prostředky? Myslím, že kdybych se na ni neobracela, že to tak nemuselo dopadnout. I když třeba karty naznačovaly křižovatku mezi mnou a šéfem. byla jsem ukončena z důvodu, že moje místo měl slíbené někdo jiný. Mohla kartářka napomoci tomu, že tam ta kolegyně nastoupila- právě ona? Řešila jsem s ní věci přes sms, stále vyžadovala telefonní hovor, ale myslím, že mne chtěla oddělit právě od toho nadřízeného. Děkuji za váš názor, odpověď. Eva (kozoroh 70r).(Eva)
Foto
To je velice zajímavá otázka. Je pravdou, že jsem se často zamýšlel nad tím zda-li je možné kartami měnit osud. Mám dojem, opakuji dojem, že to možné je. Existuje tarotová magie, která používá karet jako hlavní magický prostředek, proto se domnívám, že za jistých okolností je možné osud z karet poskládat, stejně tak jako jej z karet vyložit! Znovu opakuji – domnívám se, netvrdím to – nejsem kartomantem!
Dobry den pan Milner, chcem Vas velmi pekne poprosit o odpoved. volam sa Marie, narod. 23.3.1963. Preco sa mi stale nedari po financnej stranke..? Kedy sa moja financna situacia zlepsi a zacnem byt fin.nezavisla? Dakujem velmi pekne za odpoved a prajem vsetko dobre!(Marie)
Foto
Neumím odpovědět na otázku - kdy budete finančně zajištěná a nezávislá, ale poradím vám jednoduché kouzlo, či malý rituál. Jděte a kupte si los. Ten los pečlivě doma uschovejte a nekontrolujte zda-li jste vyhrála, či ne! Je to důležité, neboť Váš nákup losu je Vší investicí do jinosvěta, která se Vám zúročí. Pokud by jste se podívala zda-li jste vyhrála, či nikoliv kouzlo by pominulo. Mohu Vám sdělit, že jsem toto kouzlo provedl a zajistil tak celé své rodině spokojený život. Je odzkoušené tak říkajíc vlastní kůží. Přeji Vám mnoho štěstí a PENĚZ :-)
Dobrý den,již 10let miluji jednoho pána,ale ten stále střídá ženy.Poradíte mi,jak si ho mám udržet,aby se mnou zůstal?Děkuji Dana52let(zuzanka)
Foto
Nedržte ho a už vůbec ne magií, je to cesta do pekel!
Dobrý den,asi před rokem jsem se dozvěděla,že mám kolem sebe negativní energii,také se to posléze ukázalo,můžete mi prosím pomoci se jí zbavit?Děkuji,přeji pěkný den(Petra)
Foto
Neumím pracovat s energií, já pracuji s duchy! Rozumím ale dobře Vaší otázce. Je třeba se odpoutat od negativních vlivů ve vašem životě. Je dobré jít cestou světla a poznání. Jednoznačně Vám nedoporučuji se v tom lidově řečeno vrtat. Ono je více něž časté, že lidé mluvící o negaci ji k sobě přitáhnou více než ji kolem sebe měli. Odpovědně Vám zda na tomto místě sděluji, že NEMÁTE KOLEM SEBE NEGATIVNÍ ENERGII! Jste stvoření bez kterého by tento vesmír nebyl kompletní, važte si toho, jste cenná, bez Vás by to nebylo kompletní na tomto světě, nedejte si nikým namluvit, že Vás vesmír nemá rád a kupí kolem vás zlo! To není pravda! Přeji Vám všechno štěstí světa.
Dobrý den, mám velkou smůlu na partnery. Co můžu udělat proto abych to zvrátila? Děkuji za odpověď. Zuzana nar. 2211.1978(ZUzana)
Foto
Lovte ve vodách méně kalných. Každopádně si dejte pauzu a pokuste se najít si přátele, pevně věřím, že najdete při tom i životní lásku.
Kdy se mi podaří dodělat školu. Díky(Sophy)
Foto
No - to je otázka! Chcete ji dodělat? Kde je vůle, tam je cesta. Položte si otázku: Je škola to hlavní co potřebuji?
Zbyňku, mohu nějakým rituálem do svého domu přilákat svou lásku, zdraví a hojnost? Děkuji za pomoc, Marie(Marie)
Foto
Požehnání domu Přichází čas, slunowratu kdy je síla světla nejmocnější a proto je dobré tento čas využít pro přilákání našich příbytků Zapalte v kuchyni uhlík – k dostání u prodejců tabáku jako potřebu pro kouření vodních dýmek. Ten vložte do vhodné nádoby, ve které je nasypáno dostatečné množství soli – slouží jako tepelný izolant. Na uhlíku spalujte bobkové listy – známé též jako Vavřín – strom úspěšných a vítězů. Tak projděte celý dům a nevynechejte žádnou z místností, žádné okno, dveře, půdu ani sklep. Dbejte na to, aby se linula vůně z vašeho vykuřování. Je třeba stále přikládat vavřínové lístky na uhlík. S tím se nakonec vraťte do kuchyně a vše položte na podlahu směrem k východu. Zapalte v kuchyni svíci, kterou vložte do lucerny, nebo můžete zapálit i malou petrolejku, jde o to, aby se dal plamen pohodlně a BEZPEČNĚ přenášet. Potom projdete se zapáleným světlem celý dům, nevynechte jediné místo v domě, vstupte do každé místnosti, sklepa i půdy – znovu opakuji – je třeba dbát na bezpečí a předejít tak zahoření! Dbejte na to, abyste při obcházení po domě obešli se světlem každý roh, každé dveře – jim věnujte obzvlášť pozornost, stejně jako oknům. Nakonec se vraťte do kuchyně, odkud jste vyšli a světlo položte na podlahu vedle již stojící misky se zapáleným uhlíkem. Světlo položte směrem k jihu. Pak obejděte celý dům s miskou octa – asi 2 deci. Ideální je ocet z jablek. Dbejte na to, aby se ocet nikde nevylil! Opět obejděte všechny okna, místnosti a dveře a na závěr zamíříte zpět do kuchyně. Misku položíte na podlahu vedle uhlíku a světla, avšak směrem k západu. Nakonec vezmete jinou misku, do které nasypete jedlou sodu, stačí jeden balíček. S tímto projdeme celý dům, ale sodu nesypeme!!! Naopak necháme pracovat duchy domů a oni sami vydají to, co má odejít a co má být do onoho bílého prášku pohlceno. Je třeba s miskou jedlé sody pracovat opatrně, neboť do sebe bude pohlcovat veškerou negaci, choroby, stres, prostě vše co po zimě v domě zbylo. Vše negativní je doslova nasáváno do misky s jedlou sodou, a proto je třeba procházet s touto miskou po domě velice pomalu. Je důležité nevynechat ložnice, dětské pokuje, prostě vše. Nezapomeňte na WC i tam je třeba zajistit očistně regenerační proces. S miskou s jedlou sodou se vraťte opět do kuchyně a položte ji na podlahu a to směrem k severu. Vstupte do středu oněch věcí a to vykuřovadla s vavřínem na východě, světla na jihu, misky s octem na západě a sodou na severu. Stojíte ve středu čtyř propriet a hledíte na východ, k vykuřovadlu a žehnáte šeptem: „Síly větru“ Potom se otočíte na jih a mírným hlasem promlouváte: „Síly plamene“ Pak se otočíte na západ a pevným hlasem voláte: „Sílo deště“ Poté se otočíte na sever a velice silně a energicky zvoláte „Sílo Země“ Na závěr se otočíte na východ, směrem, kde stojí miska s vykuřovadlem a tam pronesete „Přijďte ke mně, naplňujte tento úl, vezměte pryč vzniklou sůl“ Celé žehnání spojené se zaklínáním zní: „Síly plamene, síly deště, sílo Země přijďte ke mně! Naplňujte tento úl, vezměte pryč vzniklou sůl. Potom vezměte opatrně sodu a vysypte ji do dřezu, to zalijte octem. Dojde k reakci mezi sodou a octem – netřeba se obávat, jde o reakci neškodnou a ryze bezpečnou. Pak vše spláchněte tekoucí vodou. Při reakci mezi jedlou sodou, která je zásaditá a octem, jenž je kyselý vznikají soli o kterých bylo v zaklínání řečeno aby odešly z domu a s nimi i vše spatné. Reakce uvolní ,,línou“ silu a pomůže nastartovat regenerační procesy, dlužno povědět že i nejen ve stavení, ale i v těch co jej obývají. Přeji vám mnoho zdraví.
Dobrý deň, po smrti mamy r. 2013 sa mi otočil život na ruby, stratila som zamestnanie, dve operácie, vnutorne sa citim bez elánu do života. V rodine s manželom ma ubíja jeho pitie, aj ked to nie je denoddenne, dedičské konanie - synovec poštval proti mne celú rodinu, aj brata, ktorý sa mi ospravedlnil po čase, v byte v ktorom bývam a ktorý mi kedysi darovala mala, lebo komunisti nám zbúrali naš rodinný dom ako aj celú ulicu citim ako keby v nom začalo byť nejaké dusno. Radosť mám z mojich 3 synov, jeden je ženatý a ma synčeka 9 mes. , druhí dvaja su športovci. Chcem byť zas opäť vesela žena, silná ako moja mama,ktorá musela v živote pochovať dve deti - tragedie, po mozgovej prihode som sa o nu starala 5 rokov a dokázala mi aj vtedy pomáhať, aj ked nemohla rozprávať iba velmi málo a ja som jej rozumela najviac. V najhorších dňoch mi nik s ňou nepomáhal, okrem manžela a mojich detí a žila ešte 5 rokov. Veľmi mi chýba. Začínam sa uzatvárať do seba, nie je to dobré, neviem čo sa deje. Poradili by ste mi prosím.(Ludmila)
Foto
To co píšete je velice smutné a já mám pro Vás jednu radu! Pokud jste s manželem jeho počínající alkoholizmus rozebírala a on na to nijak nereaguje a pije stále dál – rozejděte se! Víte alkohol je bažina a vy nejste typ, který by byl schopen z ní kohokoliv lovit. Stane se to, že se utopíte také. Jednoznačně Vám radím – dejte muži ultimátum. Buď já, a nebo alkohol! Pomoc hledejte u rodiny a u Vašich předku! Zapalujte pravidelně bílou svíci a proste vaší minku o moudrost. Ve vztahu k manželovi buďte neústupná, alkohol je démon nad kterým se těžko vyhrává!
dobrý den, pořád nemůžu najít toho pravého, lepí se mi na paty jen samí ženatí , mohl byste prosím poradit, co s tím? děkuji (Vlaďka)
Foto
Jak povolat lásku. Zapálíte bílou svíčku, kterou před tím potřete třezalkovým olejem. Rty si potřete medem a pomalu promlouvejte k hořící svíci tak jakoby to byla vytoužená bytost na kterou čekáte. Je na Vás co všechno ji pošeptáte, ale čím vroucněji to učiníte, tím rychlejší bude výsledek. Tak budete činit, pokud bude Luna dorůstat každý večer, dokud Luna nedosáhne úplňku - potom již NE! Je třeba potom počkat na den po novoluní a vše opakovat zase do dalšího úplňku. Svíci ne sfoukávejte, ale nasliňte si prsty a těmi ji uhaste, či použijte zhášecí čepičku. Při každém novoluní používejte svíčku novou – tu starou v den úplňku zakopejte do země a zalijte mlékem s kapkou Vaší krve. Kouzlo neslouží k přivolání konkrétní osoby - nelze takto lákat osobu XY, ale je to volání, které vyslyší ta PRAVÁ osoba. Může to být i někdo koho vůbec neznáte. To aby mezi Vámi povstala láska, je již na Vás, zde totiž magie KONČÍ a začíná svět zázraků. Na závěr malé upozornění pro hravé osůbky testující ,,funkčnost“ různých receptur – jen tak z legrace, to aby ukrátili nudu. Toto kouzlo má v sobě osten! Ten kdo by jej zneužil a volal by z neupřímnosti srdce – povolá neštěstí a bol do svých dní!!!
Dobrý den, co se to kolem mě děje. Nic se nedaří : manželství, nemám práci, dcera se taky ta nějak nemůže uchytit..ani práce a ve vztahu, taky nic moc. Děkuji(Evita)
Foto
Budete potřebovat pevnou sklenici s uzávěrem, střepy, a tělní tekutiny – hlavně moč. Sklenici naplníte střepy, ty zalijete svou močí, pevně uzavřete a to celé zakopete do Země. Doporučuji ještě zabalit do igelitu, tím zvýšíte fyzikální odolnost proti vodě a jiným destruktivním faktorům v zemi běžně probíhajících. Je třeba zakopat lahev hluboko, do nezámrzné hloubky. Dokud bude sklenice uzavřena a její integrita neporušena, bude vaše energetické tělo zapečetěno proti útokům. Zdá se to prosté a také to prosté je, ale je to velice účinné a dlouhou praxí ověřené proti kouzlo, které působí jako prevence!!! Působí na ty kletby, které ještě NEBYLY vyslány, neřeší kouzla, která byla eventuálním útočníkem v minulosti již vyslána!!! Proč se kouzlo jmenuje sklenice bolesti? Protože toto preventivní kouzlo způsobí obrovské problémy těm, kteří by na vás po jeho realizaci chtěli kletbu vyslat. Mechanizmus tohoto protiopatření je takový - vytvoříte silový otisk v podobě zmiňované sklenice, který je stále spojen s vaším energetickým tělem, což je zajištěno identifikátorem – močí, popřípadě i krví. Protože kletba je něco jako když se dva lidé obejmou a políbí, ale se špatným záměrem - se záměrem vás poškodit. Střepy uvnitř láhve, zalité vaší močí, zajišťující stálé energetické napojení s vaší osobou, potrhají a vážně poškodí silové pole agresora. Po velice krátké době je takový agresor stižen zánětlivými procesy po celém těle, které jsou následkem střepů ve sklenici, jenž mu způsobí bolest. Předem je mi líto těch, kteří jsou obětí tohoto proti kouzla, stanou se infikováni vlastním prokletím a likvidace následků PREVENTIVNÍHO kouzla Sklenice bolesti jsou skoro nemožná. Proto mnoho černých mágů má nejen podlomený charakter, ale i zdraví. Stane se to, že se jejich energetické tělo, snažící se přisát na to vaše, za účelem vás energeticky obejmout a při tom do vašeho silového obalu injektovat kletbu potrhá - pořeže o sklo. Protože kletba žije svým životem, je jistým druhem parazita hledající hostitele, přimkne v tomto případě k tomu, kdo ji vyslal. Neboť vaše osoba je pod účinnou ochranou proti kouzla.
Dobrý den, chtěla bych se zbavit negativní energie. Prošla jsem si dost psychicky těžkým obdobím. Co mám dělat, abych byla v klidu a nenechala se využívat.Děkuji. 11.1.1977(Lenka)
Foto
Milá paní Lenko. Mám pro Vás radu! Noste zrcátko. Je to ten nejjednodušší amulet a také jeden z nejúčinnějších. Jedna má známá si na mou radu nechala u šperkaře vyrobit zrcátko, které jako přívěšek nosí na řetízku. Takovýto amulet doráží od Vašich kroků negativitu zpět tam odkud přišla a lásku tím směrem, k těm srdcím od kterých k Vám přichází. Pořiďte si amulet – udělejte si radost a nechte si u šperkaře vytvořit tento originální šperk. Prozradím Vám, že jeho síla roste o každém úplňku, když na něj necháte přes noc dopadat měsíční svit. Jednoznačně s ním nespěte, na noc je třeba tento šperk odkládat. Jako materiál je ideální stříbro a jako tvar zvolte oválně vejčitý. Přeji Vám mnoho zdaru a věřím, že tento malý šperk přinese do Vašich dní jistotu, sílu a pocit bezpečí!
Mam dost problemu zvládnu to dat.nar.8.12.1990 kolem13:20(lukas)
Foto
Lukáši – je čas letního slunowratu, to je čas kdy sestupuje Slunce do hlubiny. Je to čas ve kterém je prostor pro osobní sebereflexi. Doporučím Vám se zamyslet nad kořenem toho všeho – neboť tuším, že je něco ve vaší minulosti třeba urovnat.
Jak bych měla očistit nás dům kde žijí se svoji rodinou a kde by prodila jen pozitivní energie. Dekuji(Hanka R.)
Foto
Je mnoho takových rituálů. V této době kvete černý bez. Je to velice mocná rostlina pod vládou ducha o kterém hovoříme jako o bílé panně. Vydejte se na květenství této rostliny, ale před tím než budete květenství trhat je třeba duchu této rostliny obětovat vše bílé z vaší kuchyně. Myslí se tím Mouka, máslo a cukr. Nikoliv sůl!!! Toto nasypte pod bez a hluboce se ukloňte směrem ke keři. Potom utrhněte 17 ks květu – okvětí a odneste je domů. Z toho připravte odvar, jenž přecedíte. S tímto vytřete celý dům, či byt. Síla bezového stromu – keře je velice mocná, uvidíte, že dobří duchové si k Vám domů naleznou cestu. Je však třeba dbát na dobrou vůli, neboť kde je vůle – tam je cesta. Pokud se sami nebudete snažit bodovat atmosféru pohody a smíru, radosti a bezpečí není na světě prostředek a to ani ten magický, který by vám přičaroval DOMOV. Domov to není kouzlo, to je zázrak a ten Vám žádná magie není schopná přikouzlit. Když budete mít dům vytřený vylejte to co zbyde na pole. Na místo kam zbylou bezovou vodu vylejete rozbijte vajíčko s těmito slovy: ,,Vy mocní nesu vám zlato – dopřejte domu mému pokoj za to“ Každopádně – očista domu je široké téma a dala by se o něm napsat celá kniha. Proto také jednu o tomto píši. Přeji Vám mnoho zdaru a žehnám vašemu počínání.
pěkný den,Zbyňku má dcera má už asi 8 let vážnou nemoc,která ji nesmírně omezuje v životě.Ani lékaři si s tím nevědí úplně rady.Je jí 17 let a musela skončit s tancem a sportem vůbec.Zkrátka nemůže žít ani zdaleka život vrstevníků.Dost ji to psychicky poznamenalo a nás všechny též.Je to neustálý stres a vše se dokola pořád opakuje.Vždy,když je možnost zlepšení,něco tomu zabrání.Už jsme z toho všichni dost vyčerpaní.Mohu ji pomoci,třeba i jen částečně nějakým očistným rituálem doma? moc děkuji(Iveta)
Foto
Jednoznačně ano! Doporučuji se v modlitbě obracet na stvořitele. Není nutné přesně specifikovat k jakému božstvu se budete Vy a nebo Vaše dcera modlit, ale je třeba se obracet k onomu vyššímu řádu s vřelým srdcem a s důvěrou. Jednoznačně Vás chci povzbudit ke spolupráci s lékaři, nenechte si nikým namluvit, že je nepotřebujete. Tělo Vaší dcery potřebuje lékaře a její duše vaši lásku! Vytrvejte.