Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tarotová předpověď: Co čeká tento týden jednotlivá znamení zvěrokruhu?

/
  • Tarotové karty se skládají z takzvané malé a velké arkány, a mají celkem 78 listů
    Tarotové karty se skládají z takzvané malé a velké arkány, a mají celkem 78 listů (Shutterstock.com)
    5. května 2015 ● 06:00

    Je známo, že tarotové karty nelžou a že o nás vědí mnohdy mnohem víc než my sami. Nechali jsme si proto vyložit karty pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, abychom zjistili, co si pro nás tento týden připravil.

  • 1.

    Beran - karta Milenci

    2319331:gallery:true:trueMilenci nemusí vždycky oznamovat pouze události spojené s láskou, jak se mnozí domnívají. Jedná se sice o kartu týkající se srdečních záležitostí, ty však mohou souviset také s volbou mezi dvěma stejně zásadními skutečnostmi. Stojíte na důležité životní křižovatce a musíte si vybrat, kterou z nabízených cest se vydáte, což může být někdy provázeno obrovským citovým napětím. Není čas na špatná a zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte všechna pro a proti, než si vyberete to, co považujete za správné.
  • 2.

    Býk - karta Slunce

    2319336:gallery:true:trueKarta Slunce vám přináší vítězství a úspěch na všech životních frontách. Jste plní síly a nadšení, což vám umožní začít pracovat na nějakých nových projektech. Pamatujte však na to, že i když vám se daří, druzí se nemusí mít tak dobře jako vy. Nebuďte sobečtí a snažte se jim pomáhat, skrze pomoc druhým dosáhnete životní pohody mnohem snáz. Přestože jste pyšní na svoje úspěchy, vystupujte skromně a s pokorou, z chlubivosti ještě nikdo nezbohatl. Znáte to lidové rčení, že pýcha předchází pád?
  • 3.

    Blíženci - karta Deset holí

    2319327:gallery:true:truePřemíra událostí vás zahltí natolik, že se nedokážete pořádně zorientovat v tom, co se vlastně kolem vás děje. Nesnažte se za každou cenu pochopit význam situace a raději počkejte, až se všechno samo vyjasní, jakýkoli násilný zásah z vaší strany nadělá víc škody než užitku. V práci si dejte pozor na člověka, který se chová jako váš nejlepší přítel, ale přitom se na vás chystá zákeřně zaútočit. Konflikty ve vztazích způsobí tak zásadní rozpory mezi vámi a protějškem, že začnete uvažovat o rozchodu.
  • 4.

    Rak - karta Pět mečů

    2319334:gallery:true:trueVaše nepozornost zapříčiní, že do vašeho života vstoupí nepřátelské vlivy z okolí. Kvůli své lehkomyslnosti, s níž jste mávli rukou nad prvními známkami toho, že něco není v pořádku, teď máte zaděláno na parádní průšvih. Řešení právního či úředního sporu se ocitne kvůli vaší liknavosti opět v nedohlednu, což vás bude stát nemalé peníze. Neházejte vinu na ty, kteří za nic nemohou, raději hledejte pochybení sami v sobě. Dokud si nepřiznáte, že si za to můžete pouze vy sami, nic se nezmění.
  • 5.

    Lev - karta Tři pentakly

    2319328:gallery:true:trueEnergie se změnila v myšlenku a z ní se pomalu rodí něco nového. Zapojte svou kreativitu a pusťte se do nějaké tvůrčí činnosti, v níž zhmotníte své nejtajnější myšlenky. Výsledné dílko mile překvapí nejenom vás, ale i vaše okolí. Cokoli v tomto období vytvoříte, to vás bude provázet daleko do budoucnosti. Vsadíte-li si v loterii, výhra vás nemine. Nemusí jít zrovna o miliony, radost vám udělá i mnohem menší suma. V podstatě neškodný flirt se velice rychle změní v záležitost plnou citu a vášně.
  • 6.

    Panna - karta Mírnost

    2319332:gallery:true:trueKarta poukazuje na váš pocit nesvobody, který pramení z toho, že vás okolí značně svazuje při dosahování vašich cílů. Uvědomte si, že vaše nespokojenost pramení hlavně ze zaujatosti. Napadlo vás někdy, že chyba může být ve vás, a ne v těch ostatních? Vyvarujte se příliš extrémního chování, naučte se sebekontrole a střídmosti. Opatrnost i rozvaha patří k základním znakům moudrosti, nikoli zbabělosti. Pokud nedokážete žít v harmonii se sebou samými i se svým okolím, nikdy svých cílů nedosáhnete.
  • 7.

    Váhy - karta Viselec

    2192462:gallery:true:trueViselec říká, že pokud chcete v životě něčeho dosáhnout, musíte pro to něco obětovat. V rámci svého duchovního vývoje nejčastěji přicházíme o své ego, což mnoho lidí vnímá jako velice bolestivý a nepříjemný proces. Tuto ztrátu nám ale kompenzuje získání něčeho mnohem významnějšího. Připravte se na to, že ve vašem životě končí jedna významná etapa a nový začátek doslova klepe na dveře. Osud vás netrestá, ale záměrně vám přináší takové situace, v nichž máte prokázat, co jste se doposud naučili.
  • 8.

    Štír - karta Mág

    2319330:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí událost, která významně ovlivní vaši budoucnost. Teď není čas na to, abyste seděli v koutě, buďte aktivní a snažte se plně využívat své schopnosti, protože jen tak můžete dosáhnout úspěchu. Ať už na vás čeká nový partner, změna zaměstnání či stěhování na druhý konec světa, nenechte se tím zaskočit a poperte se s tím, jak nejlíp umíte. Osud vám sice postaví do cesty několik nepříjemných překážek, vy se ale nevzdáte. Pozor na sklony k egoismu, které vám komplikují život!
  • 9.

    Střelec - karta Rytíř holí

    2319335:gallery:true:trueOd počátku týdne vás bude provázet velká nervozita, kvůli níž téměř nedokážete vydržet na jednom místě. Každodenní rutinní povinnosti se rychle stanou vaší noční můrou, protože vaše srdce zatouží po nějakém velkém dobrodružství. Objeví se nečekaná nabídka na zásadní životní změnu, nedostanete ale téměř žádný čas na rozmyšlenou. Vyhraje-li však vaše rozdychtěná mysl a vy odpovíte ano, určitě toho nebudete litovat. To, čeho se dobrovolně vzdáte, se vám nakonec vrátí zpátky v mnohem lepší podobě.
  • 10.

    Kozoroh - karta Devět holí

    2319329:gallery:true:trueKarta Devět holí přinese do vašeho života komplikaci, která vás nemilosrdně přinutí k tomu, abyste si uvědomili, v čem vlastně spočívá váš životní cíl. Důležité je, abyste byli neustále aktivní a nenechali se zlomit drobnými nezdary. Neúspěch při řešení jisté úřední záležitosti ještě neznamená definitivní prohru, váš čas teprve přijde. Nepokoušejte se kritizovat druhé a hledat na nich nějaké chyby, mohla by jim dojít trpělivost. Pozvání na večírek využijte, čeká vás tam příjemné překvapení.
  • 11.

    Vodnář - karta Blázen

    2319326:gallery:true:trueKarta Blázen při výkladu naznačuje, že potřebujete ve svém životě realizovat nějakou důležitou změnu a získat nové zkušenosti. Zatoužíte po dobrodružství, zláká vás volání tajemných dálek, zalíbí se vám svět viděný naivníma dětskýma očima. Nezapomínejte však na to, že k základním principům Blázna patří především pošetilost a nevědomost, proto se snažte vyvarovat se lehkomyslného a nerozvážného jednání. Nepodceňujte vážnost situace, do níž jste se dostali, mohlo by vám to přinést zbytečné ztráty.
  • 12.

    Ryby - karta Pět holí

    2319333:gallery:true:trueObjeví se zajímavá nabídka postoupit v životě o notný kus dopředu, bude to ale z vaší strany vyžadovat zvýšenou námahu a pozornost. Berte to jako investici, která se časem vyplatí. Většina sporů sice skončí vaší výhrou, otázka ovšem zní, zda se v některých případech nebude jednat spíš o Pyrrhovo vítězství. Vyzve-li vás někdo k boji, pojměte to spíš jako sportovní zápas, v němž se vítězové chovají k poraženým velmi korektně. Pozor na neškodný flirt, z něhož se může rychle vyklubat velký problém.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz