Online chat
Přeji krásný den snad se dostane i na mě, proč se mě pořád nedaří na co sáhnu to pokazím, peníze se mě ztrácení před očima pořád někde chybí když už se mě podaří vydělat více, tak se zase objeví nějaký dluh, který jsem nezavinila, ale musím platit (narozena 11.5.1973 55 minut po půlnoci). Můj syn Richard (21.12.2003 ve 14,45) je nemocný, už se i pokusil o sebevraždu, je nešťastný už jak se ráno probudí a já bych mu tak chtěla pomoct, ale nevím jak a nemám ani peníze na lepší doktory. Manžel je 24.1.1973. Potřebovali bychom přijít k nějakým penězům co by jsme nemuseli vracet, zaplatila bych dluhy, opravila bych něco na domě a hlavně bych mohla se více věnovat synovi. Moc děkuji za odpověď´ Klára (Klára)
Foto
Obávám se, že budete muset sáhnout k radikálním řešením, jako napřílad prodat dům, pokud se dá prodat, přestěhovat se a snažit se najít si práci, která, i když bude špatně placená, tak to bude pravidelný příjem, nepíšete, co dělá pan manžel, jestli pracuje, je to OK, pokud ne, tak si musí jakoukoliv adekvátní pracovní a výdělečnou činnost najít. Prostě byste si měli naordinovat do života "období velkých změn", kam bude patřit i změna bydlení. Tímto se s vámi loučím a ještě jednou, pokud se na vás nedostalo, ozvěte se mi dnes nebo zítra, odpovím i mailem v rámci tohoto chatu. Nejpozději ale zítra, potom se už budu zase věnovat něčemu jinému, ale odpovím všem, kdo se mi ozvou. Raven.Argoni-seznam.cz - příště zase tady.
Dobrý večer pane Argoni, mám na Vás prosím dotaz. Mám přítele /6.4.1958/, který je sice ženatý, ale moc mu to v manželství neklape. Známe se dlouho a nyní jsme se dost sblížili a uvažujeme o tom být spolu. Prosím poraďte, zda tento vztah má nějakou budoucnoust, má již i čtyři vnučky, které má moc rád. Děkuji za radu Janina /23.9.1976/ (Janina)
Foto
Můžete s ním mít volný vztah, ale nevidím to na to, že by se rozvedl a že byste se vzali, to vypadá spíše na to, že bude stále vázaný na svou minulost. Takže když budete svoji budoucnost řešit s tím, že mu budete tolerovat, že je napůl jinde, "za zrcadlem", čili napůl v realitě a napůl u vás, v říši divů, tak by to určitě šlo. Pokud ho budete chtít pouze a jedině pro sebe, tak to asi nepůjde.
Dobrý den, pracovala jsem rok v USA, teď se rozhodují, zda mám pracovat u nás nebo v zahraničí. Děkuji za odpověd, Markéta 9,2,1987 (Markéta)
Foto
V zahraničí.
Dobrý den,miluju sveho manzela se kterym vychovavame tri deti. Zijeme spolu 9 let, za tu dobu mel nekolik milenek,casto lze i v obycejnych situacich. Ma smysl s nim dal zit? Děkuji.  (Radka)
Foto
Pokud se neptáte na svoji spokojenost, ale na smysl, tak smysl žít s takovým člověkem má, soužití se neřídí tím, jestli je dotyčný vegetarián, impotent nebo jestli chodí do fitka, ale jaké má charakterové vlastnosti, jak dokáže spolupracovat a jestli vás dokáže podržet, když to potřebujete. Jak se jeho spolupráce projevuje ve skutečnosti, nerozhoduje, co povídá nebo kam chodí na oběd.
Dobrý den, můžete mi prosím říct, jestli najdu normálního přítele, který mě bude mít rád? Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den. 24.10.1992 čas: 12:00 (dopoledne) (Lucie)
Foto
Určitě, nic špatného vás v životě nečeká.
Dobrý den pane Raven už to jen zkouším, myslím si, že se na mě nedostane jsem narozená 11.2.1957 mám zůstat v práci , vůbec se mě díky kolektivu nelíbí, nebo odejít příští rok červnu do důchodu a najít si brigádu, když se mě podaří. (Radka)
Foto
Zatím tady zůstaňte, je zbytečné cokoliv komplikovat a odejděte v červnu do důchodu. Sám bych to neřešil jinak.
Jdete do prdele podvodníků svoloče král!  (Jane )
Foto
Hani, Jani nebo jak chceš oslovovat, kdy se už naučíš česky? Co takhle nějaké kurzy? Mám známé, doporučím, naučíš se diakritiku, zbavíš se přízvuku, co ty na to?
Dobrý den, mám pocit, že jsem v přelomovém období a dost přemýšlím kudy dál máte nějakou radu? Eliška narození 27.5.1968 (eliška)
Foto
Zničte a vyhoďte všechno staré, lépe se potom začíná.
Dobrý den, chtěla bych Vás moc a moc poprosit, zda byste se nepodíval, jak dopadnu u státnic.. Jmenuji se Tereza, jsem z Kolína a ve čtvrtek 17. 9. mezi 9 - 11. hodinou budu dělat inženýrské státnice z mikro a makroekonomie. Zvládnu to? Budu konečně ta inženýrka? :) Datum narození: 12. 08. 1989. Děkuji a přeji krásný den. (Tereza B.)
Foto
Už jsem chtěl začít s oslovením paní inženýrko - jasně, že to zvládnete. Jen tak pro zajímavost - dovedu si představit, co je to makroekonomie, to je asi nějaké obchodování ve velkém, mezi státy a tak, ale co je to ta mikroekonomie? Jsou to pochody, které se odehrávají v mé peněžence na drobné?
Dobry den pane Ravene,před 6lety začalo moje dost špatně období,napřed ta nejhnusnejsi nemoc kterou jsem zatím zvládla a ted obrovské problémy v rodinné firmě a tím i v rodině...je videt někde konec nebo lépe řečeno lepší začátek ? Jsem narozena 11.11.66 kolem půl sedmé vecer Dekuji (Kamila)
Foto
Konec tohoto roku a začátek příštího roku 2016 - to je vaše naděje, že bude všem potížím z větší části konec.
Jsou mé současné kožní problémy vážné nebo je to banalita a bude to ok? Děkuji.  (I. )
Foto
Kožní problémy nejsou nikdy banalita, ale vyhlídky na to, že se toho úplně zbavíte, i kdyby se jednalo o lupénku nebo akné jsou velké.
Dobrý den, byla jsem na pohovoru na práci a chtěla jsem se zeptat, zda mi výjde. Narozena jsem 8.7.1960, děkuji  (Janča)
Foto
Karty jsou dobré, takže pokud tento nevyjde, vyjde ten další, nesmíte to vzdávat.
Dobrý den, ráda bych věděla, kdy mi skončí trápení s financemi. Děkuji Ivana  (Ivana )
Foto
V kartách vám vychází, že nikdy, že se s tím budete muset naučit žít.
Prosím Vás, podaří se mi letos otěhotnět. Nar. 23.12.1984 v 5.20 hod., Čeladná. Děkuji za odpověď.  (Lenka)
Foto
Letos v říjnu - tady je první dobré časové období.
Uskutečním můj sen o cestování ? (Zdenča)
Foto
Uskuteční nebo k tomu máte a budete mít velkou šanci. Jenom ta cesta na Mars asi nevyjde, tam budou nějaké technické potíže.
Dobrý den, mám 17 roků přítele, teď se v mém životě objevil jiný muž, prosím o radu u kterého mám zůstat. Děkuji (Věra Hola em.h.o.l.a.s)
Foto
Zůstaňte u toho přítele, kde jste, o tom novém raději doma nemluvte.
3.3.1992 kdy přijde změna v práci a osobním životě.Děkuji (fanda)
Foto
Na začátku roku 2016.
Co mě čeká v nejbližší době? Narozena 22.5.1957 (Jana)
Foto
Půjdete do důchodu, pokud v něm již nejste a pokud ano, tak vám jej zvednou. Podle karet můžete očekávat ve své rodině nějakou zajímavou radostnou událost. Do konce roku se budete snažit ještě o nějakou konstruktivní změnu v pracovní rovině, mohlo by se to podařit.
Dobrý den, nikdy se na mě nedostalo ,tak doufám,že to vyjde. Chtěla bych požádat jak vidíte do budoucna vztah dcery 23.3.1994 ve 2.15 ráno a jejího přítele 2.8.1996.Děkuji  (Zdenka)
Foto
Myslím, že se na vás opět nedostane, protože už končím, ale tak se ještě na to podívám - ten vztah, na který se ptáte, má před sebou jednu nebo dvě krize, které se objeví jedna na začátku roku 2016 a druhá na konci roku 2016. Když se na to připraví, tak to překonají a mohou spolu být mnoho let a budou šťastní. Měli by začít cvičit tantru, to sbližuje národy a pomáhá při řešení potíží v partnerství.
Dobrýd den, bude mít moje dcera nar. 23.8.1988 dětí a kdy? Děkuji (Marie)
Foto
Bude mít dvě děti, za dva roky.
Podari se mi prosim najit v blizke dobe najit zamestnani? Datum narozeni 27.10.1967 (Jarmila Podzimkova)
Foto
Do tří měsíců.
Dobrý den mám v sebe potencial byt dobrou kartárkou ? Dakujem Vám za odpoved  (Santana)
Foto
Je otázka, co myslíte pod pojmem "dobrá kartářka", rozhodně se vám ve výkladu objevuje karta Mága a Osmička Disků, takže když se ještě něco málo doučíte, tak za půl roku až za rok z vás může být dobrá kartářka, tak jak to chápu já.
Milý Ravene, krasne rano. ..mily Ravene,prosím radu nebo dotaz ,čeká me operace zad, za 14 dni jdu na mag.rez. kde se mam rozhodnout .. dekuji , a prosím jeste o jednu radu, dnes jsem udelala mensi obchod, porad si nejsem jista,zda jsem udelala dobre, že sem ten obchod uskutecnila.Jen tak tuknout jestli by jsi mohl , dekuji ti a preji fajn den.rok 1970 dik (yasminka)
Foto
Takže, operace zad se jeví jako naprosto OK, rekonvalescence proběhne v pořádku, zdraví se vrátí - no s tím obchodem, v kartách se sice jeví jako zbytečný, ale proč ne. Nejlepší asi bude už to tak nechat. Přijdou další možnosti.
penízky došly, tak potřebujete zase nahrabat další, podvodníci !!!!!!!!!!!!! (Hana)
Foto
Zkus si už vymyslet něco jiného, psychopatko, tahle fráze, kterou používáš už skoro deset let začíná být i u tebe nudná.
Krásný den,pane Ravene,moc vám i s vaší partnerkou fandím! Prosím, mco, bych si přála vaši hvězdnou odpověď, i když máte mnoho dotazů, a nelze na všechny odpovědět. Snad budu mít ale na vaši odpověď štěstí. Co můžu čekat do budoucna, zlepší se situace, která je teď poslední rok spíš velmi, velmi špatná? Vše se spíš točí kolem dcery,jejího manželství a jejich dětí, a také kolem synovy manželky. Ono se to negativně podepisuje i na mojí psychice, že si někdy říkám, že už bych tu raději nebyla. Člověk by se neměl "rouhat" a smířit se s osudem, bohužel v poslední době je to spíše takové negativní. Moc se těším, co říkají vaše hvězdy a ještě jednou děkuji. (dcera 23.6.1978,její muž 5.10.1974, já 19.5.1955,syn 10.7.1976 a jeho žena 29.12.1976).  (Danka)
Foto
U vaší dcery je znamení smůly, které se týká práce, peněz, výdělku a také vztahů, to se bude moct řešit až na začátku roku 2016, už od ledna, její muž ji bude s největší pravděpodobností spíše zdržovat než jí pomáhat, Slunce-Venuše-Mars-Uran ve Vahách, tady budou problémy až do poloviny příštího roku 2016, vy máte Černou Lunu ve Střelci, kde dojde k setkání s tranz. Saturnem, opět smůla, syn - ten to, chudák, celé potáhne, protože na to bude mít energii a schopnosti a jeho žena bude také všechno zdržovat, protože bude chtít řešit své partnerství v následujícím roce. Takže všechno se bude zlepšovat až v roce 2016 a bude to trvat dlouho, tak se obrňte trpělivostí a spíše se soustřeďte na to, že je před vámi potom dlouhé období, kdy nebudete muset nic řešit a všichni budete spokojení.
Dobrý den, pane Ravene, prosím, rozjede se mi a za jak dlouho podnikání v Lavylites, mám vydržet nebo zkusit něco jiného? Jsem narozena 24.9.1958. Děkuji mnohokráte za odpověď. (Šárka)
Foto
V současné době na to nejsou moc dobré konstelace, bylo by lepší zkusit něco jiného.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli mé city budou opětovány. Já Ivana, 5.4.1986, on Jiří, 13.10.1987. Moc děkuju (Ivana)
Foto
Ano, je to dost pravděpodobné.
Dobrý den, osud si se mnou zahrává,zasadit trpaslíka tak vyroste?Jsem narozena 6.9.1962,ráda by jsem věděla jestli si osud bude zahrávat dál.  (Olina)
Foto
Bohužel nezbývá než souhlasit, spíše si řekněme, kdy si období smůly skončí - vypadá to na listopad tohoto roku 2015, potom se už bude celková životní situace zlepšovat. Zatím se setkávají tranzitní a nativní Černá Luna a k tomu ovlivňují také Venuši, Merkur, Mars, je těch negativních konstelací na jednoho člověka docela dost. Vydržet, bude líp.
Dobrý den pane Ravene, bude mít moje dcera partnera a miminko? nar. 30.7. 1976 v 7.hod. Děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Bude, vypadá to docela dobře, takže do jiného stavu přijde na začátku příštího roku 2016, mimčo bude zdravé.
Dobrý den Ravene, jsem dva roky po rozvodu, čeká mě ještě něco ...,Marcela, 20.1.1963 (Marcela)
Foto
Přijde ještě nový vztah - se vším všudy i s takovým tím bláznivým zamilováním. Máte se na co těšit.
Bude v Cechach a Evrope.bezpecno,v souvlosti.s vlnou.migrantu? (Lenka)
Foto
V Čechách bude bezpečno, spolehněte se, mluví se sice o "vlnách", ale jsou to spíše vlnky. Tábory s migranty, o kterých se ale ještě vůbec nepsalo jsem poprvé viděl v Německu v roce 1982, situace je pořád stejná, jenom se o tom více píše, to je můj názor, to je asi jako když se napíše, že se v Rusku ve velkém ničí potraviny ze západu - zeptejte se, kdo u toho byl a kdo se pod to svým jménem podepíše. Spíše mám dojem, že se z nějakého důvodu z celé řady novinářů stávají romanopisci. Věřte ověřeným zprávám - a dopadnete jako já - žádné zprávy v podstatě nesleduju. Pořád se vyplatí plánovat si tady budoucnost, hledat partnery, zakládat rodiny a řešit hlavně partnerské vztahy.
Dobre rano, pokusala som sa uz niekolkokrat na moju otazku dostat odpoved ,ale snad bolo vela zaujemcov a tak sa na mna nedostalo. Zaujimalo by ma ma, ako to vyzera po pracovnej stranke,mam nejake ponuky ale s financnym ohodnotenim nie som spokojna.V poslednom case je to ako zacarovane a moje sukromne finacne rezervy sa tiez uz minaju.Alebo ma aspon v laske caka stastie? Datum nar. 3.1.1956 Kosice 7:30 Za odpoved dakujem. (Lydia)
Foto
Inu, zájemců je hodně, to je pravda, není v silách podvyživeného důchodce vše zpracovat, proto opakuji, na koho se nedostane nebo nedostalo, může se mi ozvat i na můj mail, odpovím do dvou dnů, takže na to máte dva dny, potom se už budu věnovat zase něčemu jinému, ale ať nemáte pocit, že jste o něco přišli - co se týká vaší otázky - budete muset pro začátek vzít práci, která sice nebude ohodnocená podle vašich představ, ale tím se otevře cesta k práci, která už patřičně ohodnocená bude. Takže tady to teď nemáte jednoduché, ale mělo by se to zvládnout tak do 4 měsíců, během první poloviny příštího roku už musíte mít práci, která vás bude bavit a současně bude i patřičně ohodnocená. Štěstí v lásce - s někým novým se seznámíte teď ke konci roku 2015 a potom na vás čeká ještě záhadný muž, který vás zaujme koncem ledna, začátkem února 2016.
Dobry den, pres rok se snazime s pritelem o miminko a porad nic, muzete mi prosim rict, jestli se dockame ? 9.4.1989. Dekuji (Ivca)
Foto
Určitě se dočkáte - příští rok přijdete do jiného stavu a mimčo bude absolutně v pohodě a v pořádku.
Zdravím Vás,a právě ležím v nemocnici s nepříliš optimistickou vyhlídkou.Zajímalo by mě,jak to vidíte!! Hana 16.11.53 v 7hod. V Duchcově.Děkuji a těším se na odpověď. (hanina)
Foto
Dostanete se z toho. I když to asi bude nepříjemné.
Dobry den, rozvede se kvuli me pritel? Dekuji za odpoved,  (LInda)
Foto
Nerozvede.
Dobrý den. Nedaří se mi prodat maminčin byt. Jakou mám, prosím, ještě v tomto případě naději? Děkuji Zuzana.  (Zuzana )
Foto
Najděte si jinou realitku a jděte s cenou trochu dolů, jinak se vypadá na dost dlouhý "zásek".
No ty jsi debil už od pohledu !! Vyvěšti si svou povahu !!! (Čestmír Trnka)
Foto
Konečně mě někdo pobavil, Čestmíre Trnko, řekl bych, že jsi ženská, určitě nevíš podle čeho se to dá poznat. No, setkat se osobně asi nebudeš mít odvahu, ale řekl bych, že jsi ženská, hubená, 44 let, černé vlasy s takovým tím hnusným bílým přelivem, vsadím boty, že se nepletu. S těma botama to myslím vážně.
Zdravím Ravene,chtěla bych Vás poprosit,jeden kocourek nám umřel na selhání ledvin,moc to bolí,je mi z toho zle,navíc teď máme dalšího kocourka-jeho syna Mišánka,který má také selhání ledvin,nepomáhají mu ani kapačky,hodnoty neklesají,pouze klesnou o trochu,už si nevím rady jak mu pomoci,chci se Vás prosím zeptat proč trpí na selhání ledvin Mišánek a jeho tatínek Nelinek(umřel nám na selhání ledvin) když dost pijí,dáváme jim los.olej,kvalitní granule Hills,dostatek lásky,proč mají tedy selhání ledvin prosím??A jaký lék by Mišánkovi dokázal pomoci-Renavast,Semintra nebo Ketosteril???Který z těchto 3 léků by mu dokázal pomoci??Celým srdcem Vás prosím poradte mi,už s nevím rady a jsem z toho Ravene na dně,prosím poradte proč mají selhání ledvin a který přípravek by mu pomohl např.snížit hodnoty když mu ani kapačky nezabírají??Moc děkuji za všechn celým srdcem (Petty)
Foto
Je to vrozená vada, kapačky nevypadají v kartách nijak dobře, zkuste se řídit pokyny veterináře, pokud možno ale bez kapaček.
Dobrý den, Ravene, ráda bych se zeptala, jestli a kdy se dočkám potomka. Děkuji za odpověď, fandím Vám. Datum narozenì 30.8.1976. (Veronika)
Foto
Do jednoho, do dvou let, jsou tady určité komplikace, mohou být i v partnerovi, pozor... ale potomek bude.
dobrý den,prosím,mohl by jste mi říct,jesli zapadne má dcera v kolektivu,přestoupila do jiné školy.-21.8.2006-a já,bude se mi líbit v práci,povýší mě?21.7.1978.děkuji moc (verus)
Foto
Dcera zapadne, bez obav a i toho povýšení se dočkáte, příští rok.
DOBRÝ DEN RAVENE,PROSÍM VÁS,KDY A PŘI JAKÉ PŘÍLEŽITOSTI POTKÁM CELOŽIVOTNÍHO PARTNERA? Narodila jsem se 13,10,86 ve 14:50 hod. Předem Vám MOC děkuji za odpověď. (CAROL)
Foto
Půjdete do společnosti, bude to nějaká oslava nebo náhodné setkání v hospodě či baru a bude to začátkem listopadu 2015.
Dobrý den, mám velký zájem o jednoho známého. Trávíme spolu spoustu času, známe své rodiny, jezdíme spolu na výlety, ale k nějakým intimnostem dosud nedošlo. Změní se to ? Mám u něj jako žena šanci ?  (Magda)
Foto
Dívám se na to do karet, jsou tady všechny možné karty, kromě Lásky nebo Milenců. Tohle by se dalo překonat jedině u příležitosti nějaké společné oslavy, kdy byste se trochu společně uvolnili u alkoholu. Jinak se to bude všechno opakovat pořád dokola.
Ahoj, tři roky jsem chodila s přítelem, nyní mi řekl, že mě má rád jako kamarádku a taky mě tak bere.Rozešli jsme se, moc mi ale chybí. Máme nějakou šanci ? Děkuji. (Lea)
Foto
Tak to je trochu neřešitelné - karty jasně říkají, že zůstanete na bázi kamarádky a to se už nikdy nezmění. Možná by pomohl nějaký rituál nebo magie, ale nejsem si tím tak docela jist.
Dobrý den,pane Argoni,kdy se mi začne lépe dařit v životě?Děkuji.Katka,21.9.1975 (Katka)
Foto
Tohle je docela zajímavá otázka - v horoskopu máte Slunce na konci Panny, čili Černou Lunu za zády, který nyní začíná řádit v sousedních Vahách, ale pozor, ve Vahách máte Merkur, takže z hlediska pracovního se vám začne dařit podstatně lépe až od druhé poloviny příštího roku (musíte to nějak vydržet) a z hlediska partnerského se vám zadaří už teď, od konce září 2015.
Dobrý den Ravene, rozešla jsem se s chlapem, o kterém jsem si myslela, že je to moje celoživotní láska. Myslíte, že máme ještě šanci spolu žít? (Ivana)
Foto
Dobrý den, tak se na to dívám do karet, ale moc šancí pro pokračování tohoto vztahu nevidím, u něho to vypadá dost zřetelně na jiný vztah a to ho jen tak nepřejde.
dobry den,potrebujeme prodat domek prodame ho jeste tento rok dekuji anais 2.3.1948 (anais)
Foto
V kartách stojí, že ano, astrologické konstelace tomu neodporují.
Zdravím Ravene. Ptám se po několikáté nejen vás, ale i v další podobných věštírnách, kartářek, nikdy mi nebylo odpovězeno. Snad se tentokrát na mně taky dostane. Narodila jsem se 18.7.1950 a zajímalo by mně, jak se bude vyvíjet další moje budoucnost,taktéž mého manžela, nar. 6.5.1951. Děkuji. (Alča)
Foto
To je dobře, že ptáte mě, vždy se snažím odpovědět na všechny dotazy, takže, když se na vás nedostane, klidně mi napište na moji mailovou adresu raven.argoni-seznam.cz v rámci tohoto chatu a odpovědí se podívám na všechno, tady se to za pár hodin nedá stihnout, u svého počítače stihnu všechno, protože používám rychlejší technologie - inu jak to vypadá u vás - jak říkám, klidně se mi ozvěte ještě jednou a můžete mít i více otázek - v další vaší budoucnosti se jeví celkem klid - v horoskopu máte Slunce-Uran v Raku, budete zřejmě spíše doma, než byste ještě chodila někam do práce, ale vedlejší příjem mít budete, budete pracovat na částečný úvazek, příští rok v dubnu vás budou zlobit záda a nohy, hlavně kolena, na to si dávejte pozor, může to být s velkou pravděpodobností osteoporóza a trochu vás bude zlobit lumbosakrální obratel, to máte už od dětství. Několik měsíců zhruba tak do července budete chodit na rehabilitace, potom se všechno uklidní. Budete pokračovat v částečné pracovní činnosti, finančně na tom budete celkem dobře, starat se budete hlavně o svoji rodinu. Váš manžel se bude rovněž snažit najít si vedlejší pracovní příjem, ale musí si dávat pozor na srdíčka a na tlak, tady se vyskytne zřejmě trochu zhoršení zdravotní situace v polovině prosince, tak ať se v prosinci 2015 raději moc nenamáhá. V roce 2016 se budete snažit něco podniknout s bytem, buď ho budete chtít pronajímat nebo prodat, to se ještě nedá přesně poznat, ale ať už to bude cokoliv, tak se vám to podaří až kolem září 2016, ale budete spokojení. Celá vaše rodina.
Zdravím Vás Ravene, moc ráda bych věděla, co mě v roce 2015 ještě čeká....děkuji, Petra 21.8.1976. (Petra)
Foto
V oblastech jako je zdraví, práce, bydlení se jeví celkem stabilita, v oblasti partnerství je krize, kterou možná budete chtít ke konci roku řešit rozvodem, ale ještě to není tak vyhraněné, vypadá to, že se o dalším osudu svého partnerství budete muset rozhodnout sama.
Dobrý den, ráda bych věděla,jestli se budu v dohledné době (příští rok) stěhovat a jestli to bude do bytu do města nebo do domku na vesnici? Děkuji, Alena 1950 (Alena)
Foto
Jako favorit vychází byt ve městě.
neštasni lide jste (jáá)
Foto
Na druhou stranu zase, když si člověk neuvědomuje, že je nešťastný, tak to docela jde. Horší je, když je v podstatě šťastný, ale má z toho depky. Někdo je holt šťastný, jiný nešťastný. Jak říkal doktor v americkém filmu Na dotek - když má někdo deprese, tak je vlastně šťastný, že je má, protože kdyby je neměl, budou mu chybět a když něco chybí, tak je to hrozný pocit.
Zda se, že jsem na dně svých psychických sil.... kdy se to obrátí? nar. 21.8.63, rebelka (rebelka)
Foto
Bohužel to vypadá na dlouhodobou záležitost. Pokud se to nezlepší ke konci tohoto roku 2015, tak raději běžte za doktorem, mohlo by to být i projevem skrytého onemocnění.
Dobrý den,prosím vyložil by jste mi Vaše kartičky na můj vztah s přítelem?Jak se bude dále vyvíjet?Ivana 23.9,1967 a Pavel 4.11.1962.Děkuji mnohokrát. (Ivana)
Foto
Vypadá to docela zajímavě, Slunce na samém konci Panny, Merkur ve Vahách, Uran v Panně, to vypadá, že máte za sebou nějakou déledobější živou diskuzi možná prokládanou obdobím ticha, ale mělo by se to urovnat, podle všeho se domluvíte na další koexistenci, takže vztah bude pokračovat. Asi by to chtělo z obou stran více tolerance a poznání, že vztah není určený k tomu, aby jeden druhého vlastnil, ale jeden je s druhým, protože je to prostě lepší než být sám.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.na svůj vztah s přítelem,jestli nám vydrží do budoucna-Já 22.10.1961,on Zdeněk 10.6.1953.Děkuji (Stanislava)
Foto
Ano, vydrží, není zde žádný vážný důvod, proč by nemohl vydržet. Vztah i přítel.
dobrý den,chtěla jsem se zeptat na syna-nedávno se rozešel s přítelkyní/našla si jiného/se kterou má 3letou dceru.Najde si novou přítelkyni?Narodil se 19.6.1985 a jmenuje se Dalibor.Děkuji (Stanislava)
Foto
Ano, najde si jinou ženu a současně se bude starat i o dceru - podle toho, jak bude domluvená péče o dítě. Ale vypadá to tak, že se k sobě s nejvyšší pravděpodobností nehodili, takže jinak to dopadnout ani nemohlo.
Dobry den.Chtele bych se zeptat na syna,mam strach,ze nedodela Vs.16.2.1994.dekuji za odpoved (Zdenka)
Foto
Konstelace i karty jsou dobré, nejsou tady žádné osudové překážky, takže, když se bude snažit, školu dodělá.
dobrý den -jaký bude můj rok 2016? (macek)
Foto
Takže odpověď na jednu kartu - Královna Holí, karta zdraví, energie a práceschoponosti - z osudového hlediska bude úspěšný.
Dobry den.Prosim chtela bych se zeptat na synovce.Honza 25.9.1983 na jeho vztah s pritelkyni je ji 42,presny datum narozeni neznam.Dekuji za odpoved (Zdenka)
Foto
Karty i konstelace vašeho synovce jsou dobré, podle toho by se dalo usoudit, že vztah bude s nejvyšší pravděpodobností ještě pokračovat. Dalo by se mluvit o oboustranné spokojenosti.
Dobrý den,chci se vas zeptat jestli budu už porad sama bez přítele ?Jestli ne,tak za jak dlouho?Nad.6.2.1969.Děkuji moc za odpověď. (Markéta)
Foto
Ale vůbec nemusíte být sama, bez přítele, ale musíte si vymyslet nějakou zajímavou taktiku na seznámení, třeba přes internet nebo rozšíříte okruh zájmů - a ono to nakonec vyjde.
Dobrý den Ravene, zajímalo by mě, zda bude nějaký partner v mém životě a pokud ano, jestli je to někdo, koho znám. moc děkuji, hezký den přeji. Renáta (ren)
Foto
Dobrý den, partnera ve vašem životě vidím celkem jasně, v kartách se objevuje Princ Pohárů to je ten "ideální" partner neboli "chlap, co po čase tolik nevadí", ale je to někdo, koho vůbec ještě neznáte. Já ho taky neznám, takže to je asi tak všechno, co k tomu mohu říct.
Zdravím získám tento tyden práci?Vrátí mi muj byvaly zaměstnavatel mzdy ,které mi dluží?Bude nadále podnikat v restauraci dluží mnohým zaměstnancům on B 9.1 1949 a já 8.3 1969.Děkuji (Lenka)
Foto
A jejda, tady to vypadá na celou řadu menších konfliktů, podnikat v tomto oboru budete, ale najdete si jiné místo ke své práci a s bývalým zaměstnavatelem se budete o peníze tahat ještě v dubnu 2016.
Dobrý den. Jsem nar.17.11.73 .Budu mít do konce roku partnera,jsem několik let sama. Děkuji (Kateřina)
Foto
Já to nevidím, bohužel jako možné, to nestihnete, v horoskopu máte spojení Venuše-Černá Luna, to všechny záležitosti ve vztazích zdržuje. Partnera budete mít, najdete ho, vynoří se z mlžné budoucnosti, ale bude až v první polovině příštího roku.
Dobrý den, pane Argoni. Prosím, mám dotaz. Můj přítel přestal se mnou komunikovat, ale nebyl natolik upřímný, aby mi sdělil důvod. Stojí za tím jiná žena? A obnoví se ještě vztah nebo alespoň komunikace? Jsem narozena 2.7.1968 a on 10.5.1964. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš čas. Helena (Helena)
Foto
Ano, stojí za tím jiná žena, z jeho strany jde o pokus přejít do jiného vztahu. Obnovení vztahu nevidím jako reálné, to byste ho musela něčím ale skutečně silně motivovat, například založit úspěšnou firmu a nabídnout mu místo generálního ředitele, ale to asi s nevyšší pravděpodobností v dohledné době nepřichází v úvahu.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dopadne dědické řízení mého syna. Hlavně jestli druhé straně projdou podvody,které ns syna nachystaly. Moc děkuji. Syn Václav, nar.13.7.96 (Pavla)
Foto
Podvody projdou, jsou nachystané dobře. Tady vidím, že k celé řadě převodů a "převodů" majetku došlo ještě před úmrtím a proti tomu se dá těžko něco dělat.
Zdravim Vas Ravene Argoni,dekuji predem za odpoved.Chtel jsem se zeptat,kdyz bych zmenil praci,kde bych pak pracoval?A taky ,kde budeme zit?A co me dcery?Jmenuji se Martin 1.11.1969 (Martin)
Foto
Karta Světa v tarotech a stellium planet Slunce-Merkur-Jupiter-Venuše-Uran naznačují, že se neztratíte, takže práce vypadá nadějně v zahraničí, může být i v USA. S hodně velkou pravděpodobností se to týká celé vaší rodiny.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na syna, jak se mu bude dařit v práci a v osobním životě. Martin, znamení Panna. (Atena)
Foto
Tady to vypadá celkem v pohodě, dařit se mu bude, jediné, na co si musí dát pozor, aby se nedostal do partnerství, kde by byl takzvaně využívaný, potlačený, téměř zneuznaný. Možná má menší sebevědomí, tak by to asi chtělo něco v tomto smyslu trénovat, nějaké meditace nebo cvičení, aby se dokázal také ozvat, když se mu něco nebude líbit.
Prémiová otázka
Foto
Podle astrologických konstelací čeká vaši dceru jedno horší, téměř krizové období, které se týká právě vztahů, bude to koncem tohoto roku, v druhé polovině prosince 2015. Takže by bylo dobré s jakýmikoliv úvahami na téma manželství a rodičovství ještě počkat alespoň tak do března 2016. Na otázku, jestli vaši dceru čeká ještě jiný vztah, se dá odpovědět, že s velkou pravděpodobností ano. Bylo by dobré s tím počítat.
Prémiová otázka
Foto
Ještě v tomto roce se někdo objeví a bude to někdo, koho ještě neznáte a nikdy jste ho neviděla - zatím všechno podle karet vypadá, že to stihnete do konce tohoto roku, takže můžete s novou láskou vstoupit do roku 2016. Hm, zajímavé, ale má to jít celkem rychle a bude to náhoda.
Prémiová otázka
Foto
No, asi vás moc nepotěším, ale v kartách vychází, že se sice dostaví počáteční úspěch, ale potom půjde všechno beznadějně dolů, takže moc velké šance vás podle karet nečekají. Buď se nestrefujete do správného času nebo o předmět podnikání nebude takový zájem, jaký očekáváte.
Prémiová otázka
Foto
Proč ne? Nejste ve vězení, ani upoutaná na lůžko, takže zajímavá období, která vás čekají jsou poslední týden v listopadu, poslední týden v prosince, potom poslední týden v únoru 2016 a březen 2016 - to jsou dobrá, až přímo vynikající období pro to, abyste dávala pozor, jestli životní láska neběží zrovna kolem. Konečná odpověď zní samozřejmě, ano.
Prémiová otázka
Foto
Možnost svatby vychází při pohledu do budoucnosti jako docela vysoká. Takže si myslím, že svatba bude a vše proběhne v pohodě.
Prémiová otázka
Foto
Tady to vychází tak, že se s hodně velkou pravděpodobností operaci nevyhnete, ale dopadne dobře, vše proběhne OK, bez komplikací. S návratem manžela raději nepočítejte, zkuste se dohodnout na odděleném bydlení, na to by mohl přistoupit. Podle astrologických konstelací je váš manžel člověk, který má rád klid a odpočinek, neříkám, že je líný, ale to oddělené bydlení by alespoň na čas mohlo být adekvátním řešením.
Prémiová otázka
Foto
V základním horoskopu máte sice přímo vzornou kvadraturu Mars-Venuše, Mars je dokonce v T-kvadrátu na jedné straně k Venuši, na druhé straně ke konjunkci Měsíc-Neptun - takže zpátky do češtiny, vypadá to, že se o dítě a o děti budete muset trochu snažit, s velkou pravděpodobností přijdete do jiného stavu za rok až za dva a je i pravděpodobné, že budete mít dojem, že to není jednoduché, ale povede se to. S manželem se, opět s dost velkou pravděpodobností budete občas hádat, projevujete se jako dominantní povahy, které jsou zvyklé prosadit si svou - to je dobré v pracovní sféře, ale není to moc užitečné doma v kuchyni, ale určitě se domluvíte, na druhou stranu máte ty nejlepší předpoklady dát dohromady velmi slušný majetek a nebudete nikdy mít hmotnou nouzi, to je taky v současné době dost dobré. Jestli si mamka najde chlapa, na se dívám do karet, které říkají, že si najde spíše známého nebo kamaráda než přítele nebo partnera na společné bydlení, ale je to spíše na ní než na tom potenciálním partnerovi, v kartách to vypadá, že je i možné, že se jí muži z nějakého důvodu bojí, ale to si už musí promyslet ona sama za sebe. A když se ptám obecně na vaši rodinu a sourozence, tak vycházejí karty úspěchu, energie, zdraví, je tady i nějaká škola, takže studium, všechno ale jde dobře, žádné tragédie tady nejsou. Takže jako hlavní změny u vašich sourozenců se jeví stěhování.
Prémiová otázka
Foto
Konstelace jsou výborné, takže to vypadá, že se vám bude v důchodu líbit, zdraví vás nezklame, najdete si práci přes internet, kterou zvládnete i z domova, v dubnu se bez problémů narodí vašemu synovi druhé dítě, z osudového hlediska vám ani vaší rodině nic nehrozí, tak si to užívejte.
Prémiová otázka
Foto
Nejdříve se dívám na horoskop zrození, celkové konstelace, je tady zajímavost, spojení Slunce-Merkur ve Lvu - většina vztahů bude z pracovního prostředí, to platí pro celý život, a Černá Luna s Venuší v Panně, to znamená, že v oblasti vztahů to u vás poslední dobou dost kolísalo. Na přelomu Panna - Váhy je nativní Černá Luna, to není dobrá konstelace na vztahy pro současnost. Pokud se vám líbí pan Petr, bylo by dobré počkat až tak do druhé poloviny listopadu a na prosinec, potom jsou dobré konstelace na to, abyste se dali dohromady. Zpočátku byste byli známí, potom přátelé, prostě by to šlo, ale půjde to pomalu, na to se připravte. U pana Petra se jeví nějaký vztah, ve kterém je krizové období, takže pokud lze v tomto případě něco poradit, zkuste se s panem Petrem pobavit o životě, jak bude mít teď narozeniny 9.12.2015 - v tuto dobu jsou vaše šance na navází bližšího vztahu nejvyšší.
Prémiová otázka
Foto
Opět se dívám spíše do karet - astrologické konstelace jsou teď jak stvořené ke studio, to platí prakticky pro všechny studenty, kteří se na svých místech neocitli náhodou - a karty jsou také dobré, takže dařit se mu bude a není důvod, proč by školu nedokončil, tedy myslím takový ten "osudový" důvod, zdraví, úraz nebo že by ho unesli mimozemšťané, prostě nic mimořádného. A hned druhá karta se objevila VI Velké Arkány Zamilovaní neboli Milenci, takže vztahy bude mít - do budoucích let to vypadá na dva vztahy, ten druhý bude stálejší, ten první skončí v patové situace, ale druhý to všechno vynahradí.
Prémiová otázka
Foto
Slunce, Merkur, Venuše v Beranu, to je vynikající základ pro celý život, s tím dosáhnete štěstí, i kdybyste neměla žádnou školu, ale školu a vzdělání máte, máte také práci, která vypadá celkem stabilně do budoucnosti, ke konci roku budete mít možnost přejít na jinou pozici, bylo by to spojené s určitou rekvalifikací, něco byste se musela doučit, naučit, ale zvládnete to, zdraví vypadá stabilně, nejsou zde ani žádné úrazy, nehody nebo náhlá onemocnění. V horoskopu máte jedno takové dost zvláštní spojení Jupiter-Černá Luna na konci Býka, to se jen tak nevidí, občas to znamená trochu nestálost, která by se ve vašem případě projevila v současné době touhou něco změnit na bydlení, ale mohla by to být i menší úprava nebo rekonstrukce. V tranzitním horoskopu došlo nedávno ke spojení nativního Saturnu a tranzitní Venuše a tranz. Marsu ve Lvu - v realitě se to mohlo projevit ve zdravotní oblasti tzv. ženskými potížemi a menší partnerskou krizí, ale opravdu jen menší, nic zvláštního či fatálního. To možná budete ještě řešit, ale jenom řešit.
Prémiová otázka
Foto
Opět se na tuto otázku dívám spíše do karet, protože obecné astrologické konstelace ke konci tohoto roku 2015 jsou celkem dobré, není čeho se bát, takže slušně placené zaměstnání si najdete určitě, i když to může trvat pět až sedm měsíců, s tím raději počítejte, nebude to jednoduché, současně si přitom najdete spolehlivého kamaráda, později přítele a potom zřejmě i partnera - a s tím zdravím - pozor na onemocnění kloubů a šlach, může se objevit i bolest v páteři, vypadá to, že byste mohla dělat trochu víc pro svůj pasivní pohybový aparát, prostě trochu cvičit nebo chodit. Jinak jsem přesvědčený, že se z toho všeho do půl roku zvednete.
Prémiová otázka
Foto
Tady jsem se podíval spíše do karet a musím říct, že takové karty, jaké se vám hned napoprvé objevily, bych sám ve svém výkladu chtěl mít. Takže to vypadá tak, že rozhodně budete mít před sebou možnost podnikání, získat dům, mít dobré partnerství a dítě, rodinu, všechno tady je, pouze je zatím nejasná cesta. Je možné, že jste ještě nijak zvlášť neuvažoval nad otázkou, v jaké oblasti můžete najít základní princip své vlastní seberealizace. To se obvykle dělá tak, že si položíte otázku, co umím dobře? Co umím lépe než ostatní? Co bych se chtěl naučit? V čem bych mohl vyniknout, aby to samozřejmě bylo něco, co se dá v praktickém životě použít z pracovního hlediska, popřípadě z hlediska výdělečné činnosti. Snažím se naznačit, že najít si cíl a životní cestu je váš úkol. Pokud se ptáte na smysl života, tak odpověď je celkem jednoduchá - život nemá žádný smysl, snad kromě snahy udržet se naživu, smysl života podle našich společenských měřítek můžete své existenci dát pouze vy. Já k tomu mohu pouze říct, že všechny předpoklady (zdraví, inteligence, fyzická síla, věk, schopnosti) k tomu máte.
Prémiová otázka
Foto
V partnerském horoskopu nemáte žádné znamení smůly nebo jakýchkoliv osudových nesrovnalostí, tady to vypadá spíše na to, že máte oba dost velkou míru dominance, kterou se snažíte projevovat jeden vůči druhému. Ve vašem nativním horoskopu se ve Lvu setkává Mars s Venuší v ukázkové konjunkci, takže to vypadá, že se dokážete se svým mužem domluvit, u manžela se ukazuje, že může být poměrně citlivý na diskuze, ve kterých se ukáže, že nemá nebo neměl pravdu. To jsou všechno věci, které by se určitě daly řešit i v psychologické poradně, jinými slovy si myslím, že by stačilo, kdybyste se naučili trochu partnerské taktiky - ve správný čas použít správnou míru tolerance - a bude všechno v pořádku.
Prémiová otázka
Foto
Podle horoskopu máte jedno období smůly za sebou, nativní Černou Lunu máte v Panně, kde byla donedávna i tranzitní Černá Luna, takže od minulého týdne by se mělo ve vašem osudu již vše zlepšovat. V současné době je dosud tranzitní Merkur společně s tranzitní Černou Lunou ve Vahách a rozeběhnou se od sebe až začátkem září 2015. Je tedy možné, až silně pravděpodobné, že práci najdete buď koncem října nebo začátkem listopadu 2015. Samozřejmě, určitě řešení by bylo přestěhování, to se mně jeví jako nejlepší varianta, i když se to panu manželovi nebude líbit, nakonec by se to ukázalo jako lepší i pro něho. Ale to už záleží na tom, jak se domluvíte mezi sebou. Podle všech konstelací budete muset na svoji příležitost ještě nějakou dobu čekat. Přestěhování se prostě jeví jako nejlepší řešení.