Online chat
Dobrý den, pane Ravene, marně doufám, že budu mít tolik štěstí a odpovíte mi. Jak to prosím budu mít s prací, kterou hledám? Velmi Vám děkuji a přeji Vám příjemný den. Martina (5.4. 1986 v 11:50 dopoledne). (Martina)
Foto
Tolik štěstí má málokdo, protože otázek se mi dnes sešlo kolem 450 - odhadoval jsem, že bude 400 až 500 otázek, tolik není v silách normálního člověka, aby za dvě hodiny odpověděl a i když jsem mírně nenormální, tak s tím mám také potíže, nicméně, pokud se na vás nedostalo a máte zájem, tak se mi ozvěte i na můj mail raven.argoni-seznam.cz, rámcově odpovídám na všechny dotazy - nebo se zde na chatu bleskově v Blesku sejdeme zase příště, záleží jen na vás. Jinak s tou prací, Martino, to nakonec vyřešíte během října a listopadu a bude to s pomocí konexí a známých. Díky za pozornost a za dotazy, i za ty, na které jsem nestačil odpovědět. Raven
Jsem nedoslýchavá, narozena 30.7.1971, přijdu někdy o sluch úplně? Budu neslyšící?? (Karin)
Foto
Nepřijdete o sluch, ale nedoslýchavá budete, s tím se nedá nic dělat. Dávejte si pozor hlavně na antibiotika, kdyby vám v budoucnosti nějaká předepisovali.
Dobrý den, už je to 5 měsíců, co ode mne odešel partner, chtěla bych vědět, zda se vrátí....Děkuji. Jitka(Jitka)
Foto
Nevrátí. Má jinou.
Dobrý den, chci se zeptat zda moje obrazy, které maluji budou mít úspěch? Jinak vás moc obdivuji , jste skvělý!!!! Děkuji a přeji hezký den. Sophie 27.2.1959(Sophie)
Foto
Bude to chtít výstavu - například v nějaké známé kavárně a pozvat tam lidi, kteří o tom mohou napsat - a úspěch se dostaví.
Dobrý den Ravene, 1.9.2015. nastupuji do nového neznámého zaměstnaní , udělala jsem správné rozhodnutí ? budu do budoucna spokojena? mam si na někoho dávat pozor? nebo mně čeká něco jiného . r.17.12.1972. Předem děkuji. (Víta)
Foto
Rozhodnutí je to správné a budete spokojená.
Přeji hezký den, pane Ravene, v první řadě Vám musím moc a moc poděkovat za skvělý horoskop, který jste mi zaslal/14,2,45/ a dodal jste tím i sílu. kdy po bídných letech se snad blýskne na lepší časy. Při sestavování rodokmenu jsem našla hist.majetek, jaká je šance?Mám však prosbu, jak si povedou v kariéře moji vnuci, jeden nyní končí na LF /6,1.1991 a druhý hraje fotbal ve známém klubu /5,11.2000. Vším tím, čím jsem si prošla si přeji, aby se všichni radovali z dobrého zdraví.Jak dcera /4,9,65/ a syn 26,6,70? Obdivuji Vás a z celého srdce Vám moc děkuji ,Anna(Anna)
Foto
Myslím, že se na lepší časy u vás blýskne - kariéra u vnuků vypadá velmi dobře, stejně tak vypadá dobře i budoucnost u vaší dcery a syna. Když tak se mi zase ozvěte přes argoni.com - jak je toho hodně, tak to nestačím všechno zpracovat jak by si dotazy zasluhovaly.
Jsem 4 roky rozvedena, vdana jsem byla 25 let. Myslela si, ze mame stastne a verne manzelstvi, uspesne podnikani, dostatek penez. Manzel se zamiloval do vdane zeny, co za nim neustale jezdila z vesnice, se 2 malyma detma. Ted spolu ziji, maji dalsi dite. Je mu 61 let.mela a mam pocit, ze jsem 25 let zila s uplne jinym clovekem nrz se zamiloval a odesel od rodiny. Bohuzel pouze s advokatek jsem dosahla casti spolecneho majetku. Dceru zavrhl. Otazka zni. Byl mi neverny casto v dobe manzelstvi. Nebo ne? Ptam se proto, ze delam v zivote poradek a on do nej patril. Nechci mu krivdit, ale mam pocit, ze jsem mu byla jen vytahem k penezum a aktivni a moralni podporou. Dekuji za odpoved. Je to pro potvrzeni me intuice, kterou jsem drive potlacovala. Dekuji. Bety (Bety)
Foto
Můžete se mi když tak ozvat i přes argoni.com
Dobrý den, s manželem máme již dlouho období mírné krize, zajímalo by mě, jestli spolu zůstaneme. Začínám podnikat, zajímalo by mě, jak se mi bude dařit. Moc děkuji, hezký den(Jana)
Foto
Zůstanete, všechno tomu nasvědčuje. Nějak se do budoucnosti vzájemně potřebujete.
Zdravím,mám Vás velice ráda :).Prosím,jak se bude jevit vztah s Petrem nar.18.7.1970 a já, Renata nar.22.3.1965.děkuji a přeji mnoho úspěchů,vypadáte stále senzačně !!!(Renata)
Foto
Štěstí, že mě nevidíte teď... no nic, co se týká vztahu s Petrem, tak ten vypadá celkem dobře, pokud budou drobné nesrovnalosti, vše se vyrovná.
Dobrý den, minule jsem se na Vás obrátila se dvěma dotazy ohledně svého zdraví a též s tím souivisející mojí budoucnosti. Neodpověděl jste mi. Mám to brát tak, že přede mnou není žádná budoucnost? Zdravím, Lída...... nar. 14.10.1945 v 11 hodin.(Lída)
Foto
Vůbec ne, akorát toho bylo hodně - ve vaší budoucnosti nic špatného není, osud máte OK, žádné neštěstí ani nehoda na vás nečíhají, takže se dá říct, že budoucnost budete mít takovou, jakou si ji uděláte. V podstatě jste z hlediska osudu hodně šťastná žena. Samozřejmě potíže se zdravím se musejí řešit, ale ve vašem případě je tady i to řešení. A všechno dobře dopadne.
Dobrý den, manžel mi zemřel před 3 roky, zatím moc nevím co se svým dalším životem, můžete mi prosím říct co říkají hvězdy o mém dalším osudu. narozena jsem 1948 ve znamení ryb.(Jara)
Foto
Budete si muset zvyknout na práci, která bude samostatná, máte možnost něco dělat sama za sebe a budete v tom i dost úspěšná, ale všechno to musíte vyřešit sama. Mohlo by to být i v oblasti umění.
Dobrý den,budu na tom někdy lépe finančně,stále se mi nedaří,nestíhám splácet závazky které mám.Děkuji 13.7.1968 (Roman)
Foto
Tohle vypadá na dlohodobé potíže, nakonec by vám měl někdo pomoct, buď z rodiny nebo ze známých.
Dobry den, mohli by ste mi prosim Vas napisat ako dopadne moj vztah s priatelkou? Velmi Vas o to prosim! 21.12.1990 o 00,30h. Dakujem!(Patrik)
Foto
Nevypadá to špatně, takže to bude hodně záležet na vás. Nesmíte prostě selhat.
Dobrý den, seznámila jsem se s mužem. Je pro mě ten pravý na vážný vztah? Petra 4.8.1978 on Jiří 26.3.1972. Děkuji(Petra)
Foto
Není, ale může z toho být vztah tak na půl roku až na rok.
Dobry den, prosim muzete mi rici , jake bude moje manzelstvi , jsem narozena 25.7.1956. muj manzel Peter 7.7. 1950? Dekuji Vam za odpoved a preji hezky den.(Alena)
Foto
Mělo by být stabilní. Něco asi máte za sebou, ale nevypadá to na rozchod nebo dlouhodobou krizi.
Dobrý den pane Ravene, prosím Vás o odpověď jak to vidíte u mne se zdravím a zda se zlepší moje finanční situace, jsem dost ve finanční tísni. Děkuji mnohokrát. nar.3.5.68(Sylva)
Foto
Zdraví se zlepšuje už teď, s tou finanční tístní to, bohužel vidím na delší dobu, tak do poloviny příštího roku.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mě čeká v budoucnu vážný vztah a děti? Děkuji, Jana - 6.1.1989. (Jana)
Foto
Ano, máte v budoucnosti obé. Gratuluji.
Jaka je ma budoucnost?(laksman)
Foto
Dobrá, hlavně co se týká peněz, je to z hlediska analogie.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na novou práci. Hledám lepší práci, ne tak fyzicky těžkou, lepší pracovní dobu a také lépe placenou. Narodila jsem se 11.12.1968 okolo 9:30 hodin. Děkuji za odpověď. Pavlína(Pavlína)
Foto
Práci najdte přes svoji bývalou kolegyni do prosince tohoto roku.
Dobrý den. Jaký koktejl mi osud přichystal. co můžu očekávat v nejbližší době? Jsem narozena 22.3.1977. Děkuji. Zita(Zita)
Foto
Nic hrozného v osudu před sebou nemáte, možná trochu občasných depresí na začátku roku 2016 na téma partnerství a sex.
Dobrý den,narodila jsem se 14.7.1955 v 4.30 ráno. Jsem teď spokojená a šťastná. Prosím o laskavé nahlédnutí do mého horoskopu. Je tam v budoucnu něco, na co bych si měla dát pozor, nějaké varování? Děkuji pěkně za odpověď a přeji at se Vám dobře daří. Srdečně. Alena.(Alena)
Foto
Nepříliš dobré všeobecné konstelace (zdraví, finance, práce) jsou v říjnu a listopadu 2016 a v červnu 2017. V tomto období to chce trochu více dávat na všechno pozor, nic moc neriskovat a tzv. nepokoušet osud a štěstí.
Dobrý den prosím chtěla bych vědět zda vnučka Kateřina nar 31.1.1994. příští rok řádně a v termínu ukončí vysokou školu a zda zvládne státnice. Prosím také mám dotaz na můj zdravotní stav nar 2.6.1947. Moc děkuji za odpoved(Marcela)
Foto
Ukončí a zvládne - čekají vás trochu zdravotní komplikace, které vás budou trápit do konce tohoto roku 2015, potom se vše vyřeší a od ledna bude všechno, co se týká zdraví dobré.
Dobry vecer chcela by som sa spytat co ma caka v najblizsich mesiacoch.Spravila som dobre ze som ostala v terajsom zamestnani,chcela by som aby prisiel moj syn za mnou a nasiel si pracu a ci si najdem partnera pre spolocny zivot citim sa velmi osamelo...neviem ci sa mam odstahovat z terajsieho bytu.Dakujem(IVETA SENDEKOVA)
Foto
To, že jste zůstala v práci, je dobře, přijde ke konci tohoto roku změnu, potom změníte práci i bydlení. A sama rozhodně déle než pár měsíců nebudete. Špatný měsíc máte letos říjen. Nebo "trochu horší"...
bud e se darit my dceri vlaste jeji dvacetdva let(vlasta )
Foto
Bude. Není žádný pádný důvod, proč by se nedařilo.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě čeká v práci a v lásce. Děkuji Zuzana nar. 22.11.1978(Zuzana)
Foto
V práci vás čeká spokojenost a pocit seberealizace a v lásce, no trocha zklamání bude v září a v říjnu, potom zase spokojenost.
Jsi kriminálník viď ? Kterému se nechce do práce a tak vymýšlí nesmysli. Otázka: Kdy už půjde s ostatními Lháři do prdele ?(Pavel)
Foto
Takže, bohužel to na předčasné propuštění u vás nevypadá, ještě to bude chtít trochu resocializace a o svých problémech si promluvte v pondělí v psychologem. A v úterý s češtinářem.
Dobrý den, jak to prosím vypadá s mým podnikáním do budoucna ? podnikat jsem teprve začala... jedná se o kosmetický salón. děkuji moc.....*23.9 1985(Kačka)
Foto
Řekl bych to asi tak, že žádné zvláštní úspěchy do budoucnosti se mi ani v kartách ani v kontelacích nejeví.
Dobrý den chtěla bych vědět zda mám zůstat s manželem, nevím zda mám mu ještě věřit,protože mě podváděl.Děkuji za odpověd.(Magda )
Foto
Je to dobrý chlap, můžete mu věřit.
DOBRY DEN,JSEM TRI ROKY VDOVA MAM JESTE SANCI POTKAT MUZE JSEM NAROZENA 15.2.1953 ZATIM SE MOC NEDARI DIKY ZA ODPOVED ,PREJI KRASNY DEN LENKA(LENKA)
Foto
Budete mít kolem sebe lidí, kteří vám se vším pomohou, na nového muže to zatím ještě nevypadá.
Vážený Ravene, bude se mi dařit v nové pracovní pozici?Děkuji předem.(Martina)
Foto
Bude, zvyknete si a všechno bude OK.
Dobrý den, co mě čeká do konce tohoto roku v lásce a práci, děkuji a přeji hezký den, /nar. 28.10.1967 ve 23h/(marcela)
Foto
Moc změn nebo pronikavých změn se vám v životě neukazuje, ale změny tady jsou - nový vztah - a jsou k vaší spokojenosti. V pracovní oblasti spíše stabilita.
Moc Vás prosím pane Ravene, odpovězte mi na otázku, ohledně mého živobytí v budoucnu. Děkuji Vám vřele. Narodila jsem se 8.8.1979 (KRISTÍNA)
Foto
V osudu máte práci a finance za práci a ještě vám má někdo pomáhat. Sama na to nebudete.
Dobrý den, chci se zeptat zda půjdu letos do vztahu, zda mě čeká vztah.... Moc děkuji za odpověď. Naďa 5.4.1974(Naďa)
Foto
Ano, je to tady - konec září a říjen jsou vaše měsíce!
Dobrý den, narodila jsem se 26.3.1997 a neměla jsem lehký osud (byla jsem i v médiích) a zkrátka a dobře jedna milá paní objevila ten článek a velmi ji zaujal. :-) Celý můj osud napsala i panu herci, Miroslavu Donutilovi a připsala, jestli se se mnou nechce setkat. Odpověděl, že se nikomu nechce plést do soukromí.. později mě ta paní vypátrala a svěřila se mi. Mě to opravdu potěšilo a panu Donutilovi jsem napsala sama. Něco ve smyslu, že se s ním ráda setkám atd. Víte, beru ho jako takový vzor a člověka, kterého obdivuji. A setkání by bylo pro mě vzácné. :) Nyní čekám na odezvu. Jak to celé dopadne? Velmi děkuji pane Argoni a přeji krásné úterý! (Dospívající slečna)
Foto
Dopadne to tak, že pan Donutil se omluví pro velkou zaneprázdněnost a s pravděpodobností přímo nejvyšší k setkání s vámi nedojde. Tolik hvězdy. Ale určitě se s někým, kdo vám bude užitečný v nejbližší době setkáte.
Dobrý den.Ptám se zda ještě přijde i v mém věku láska?Podaří se mi ve sportce nebo na los vyhrát aspoň trochu větší peníz?Děkuji. Jsem narozena 18.6.1948 v 14.48(věra)
Foto
Zatím to teď vypadá spíš na tu lásku než na výhru v loterii.
Dobry vecer pan Raven, chcem sa opytat ako to vyzera do buducnosti s laksou a financiami. Narodila som sa 05.03.1968. Dakujem! (Alena)
Foto
Takže - s láskou to vypadá celkem dobře, jsou tady dobré konstelace na seznámení v září, v prosinci a v lednu - finance, to bude pořád boj, sice se trochu zlepší, ale jak říkám, bude to neustálý boj.
dobrý den, ráda bych věděla zda mě čeká něco pozitivního a nač si dát pozor.Mé datum narození 9.9.1967 Moc děkuji za odpověď Naďa(Naďa)
Foto
Budoucnost vypadá celkem dobře, pozor si dávejte na dopravní nehodu, například, kdyby vás po zábavě chtěl odvézt domů opilý řidič, tak je lepší jít hodinu pěšky než rok ležet v nemocnici.
Dobry den. Mam spokojeny zivot, jen moje vztahy nestoji za nic. Potkam konecne toho praveho? Datum narozeni 18.7.1968(Jitka)
Foto
V budoucnosti je vidět spíše kamarád než partner v pravém slova smyslu.
Dobrý večer pane Ravene,již delší dobu žiji sama bez partnera, samota mě netěší, v mém okolí žije muž, který je mi sympatický a ráda bych se s ním spřátelila, ale připadá mi, že se chová ke mě odmítavě.Prosím mohl by jste se mi podívat, jestli jsou tomuto vztahu nekloněny hvězdy?Já Hana 7.7.1954, on Bedřich zřejmě leden,1954.Moc děkuji za odpověď.(Hanka)
Foto
On se bude pořád chovat takhle zdrženlivě, nejlepší by bylo, kdybyste se pokusila se s ním nějak zkamarádit a potom uvidíte.
Dobrý den, chtěla bych jsem se zeptat, zdali se již brzy objeví v mém životě muž, s kterým navážu spokojený vztah. Děkuji odpověď. Jsem narozena 15.12.1973 v Plzni ve 21,40 hod.(Míla)
Foto
Přijdou Vánoce a přijde i dárek v podobě zajímavého chlapa.
Dobrý deň, rada by som Vás poprosila o pohľad na vzťah s partnerom, ja: 23.8.1970, on: 15.9.1979. Kedy sa prosím obnoví náš vzťah, vráti sa Slavomír ku mne alebo ako sa bude vzťah v budúcnosti vyvíjať? Ďakujem. (Ingrid)
Foto
To vypadá dost špatně, takže se dá říct, že tento vztah je prakticky u konce.
prosim jsem schopná zbavit se zavislosti na prášcich . a psychickych problému moc děkuji za odpověd (dubenka53)
Foto
Jak to tak vypadá, tak nějaké medikamenty užívat budet muset, úplně se toho nezbavíte, bohužel.
Dobrý den, mám velký problém s bydlením. Již 17 let se soudíme o byt s dědictví a z bytu bych měla odejít bez náhrady. Považuji to velikou nespravedlnost, vzhledem ke všem okolnostem. V tomto bytě žiji již skoro 30 let. Můžete mě prosím říct, jak to dopadne ?? Moc děkuji za odpověď.(Hana z Prahy)
Foto
Dopadne to špatně, pokud chcete ještě nějakou radu, jak to udělat, aby to zase nedopadlo až tak špatně, ozvěte se mi na mail argoni.com.
Pekny vecer som Bohumila 29...6...1967 chcem sa spitat ci ma caka este nieco s txmto muzom momentalne sa nebavime nechce a ja neviem preco spoznali sme sa viedni kde on uije je z bosny a ja som sem prisla zit ku dcere vola sa kelmy a ma 30 rokov bolo to medzi nami velmi pekne nechapem co sa stalo dakujem (bohumila)
Foto
Nevidím tady žádnou šťastnou budoucnost, jen komplikace.
Dobrý den Ravene, zajímalo by mě, jak se bude vyvíjet můj vztah s mužem narozeným 28.9.1977? Mám ještě doufat v něco víc? Já jsem narozena 22.12.1981 ve 12 h. A ještě ohledně práce, mám si hledat jinou práci nebo zůstat v práci současné? Děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek léta. Zuzka(Zuzana)
Foto
Já bych na vašem místě už asi v nic víc nedoufal, ale jisté skryté rezervy, které by se daly pro vztah využít zkuste najít u sebe. Práci si zatím nechte, jakou máte.
Dobry vecer.Chtel bych se zeptat co me ceka do konce roku.Drahos 14.6.,1950.dekuji(Drahos)
Foto
Budete mít trochu potíže v pracovní a zdravotní rovině a s tím budete zápasit - a nakonec to zvládnete.
Dobrý den, chtěla bych jsem se zeptat, zdali se již brzy v mém životě objeví muž, s kterým navážu spokojený vztah. Moc děkuji za odpověď. Jsem narozena 15.12.1973 v Plzni ve 21,40 hod. (Míla)
Foto
Máte to trochu komplikované, protože máte vysoké nároky, a muži z vás často mají strach. Ale muže, zajímavého pro vás, najdete, nejpozději do prosince tohoto roku 2016.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat ohledně mého vztahu, jak dál bude pokračovat, případně jak dlouho potrvá, protože tento školní rok pro nás bude velice těžký, tak by mě zajímalo jestli to zvládneme. Děkuji za odpověď.(Tereza)
Foto
Vztah zvládnete - a potrvá ještě hodně dlouho a nakonec zvládnete úplně všechno.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na zdraví a další směřování syna Pavla-8.3.77 v Praze ,v 15,10 hod.Děkuji velice a přeji hezký den(Hanna)
Foto
Komplikace budou ještě zhruba tak do listopadu, potom přijde zlepšení.
Dobry den.Mam na Vas velkou prosbu co mam psano ve hvezdach o sve chuzi (pareza),jestli budu dobre jeste chodit,a jestli se usmirim s mladsim synem a vnoucaty.Jana Kvasnickova nar:13.4.1951 preji hezky den.(jana)
Foto
Ale jo, ve hvězdách se jeví podstatné zlepšení, stejně jako se, přímo zázrakem, změní k lepšímu ještě před Vánoci váš vztah s mladším synem.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat jestli zmenim práci a bydliště.Nad.6.2…1969.Děkuji moc za odpoved(Marketa)
Foto
Ano, změna bydliště i změna práce se povede - do tří měsíců.
Dobrý den, jak se bude vyvíjet moje pracovní kariéra? (Nar. 22.9.1962), jak se bude vyvíjet pracovní stránka manžela a jeho studium - nar. 28.6.1957. Děkuji Hela(Hela)
Foto
S kariérou to vypadá celkem nadějně, s manželovým studiem budou potíže, buď bude muset něco opakovat nebo bude nějaké zdržení, ale nakonec to zvládne.
Dobrý den, kam směřuje život mých synů? Na co by se měli soustředit? Jsou bez práce a mají dluhy, Jan 14.2.1982, Vincenc 3.1.1983. Děkuji Helga(Helga)
Foto
Najdou si práci u firmy na mytí aut, později si k tomu přiberou ještě nějakou práci, ohledně počítačů. Jsou šikovní, zvládnou to.
Krásný den. Zajímá mě jak dopadne mé manželství, které prochází po 19 letech krizí. Já 23.9.1975, manžel 2.6.1973. Děkuji (Monika)
Foto
Moniko, to vypadá, že se váš vztah dokonale zasekl na mrtvém bodě, buď se smíříte s tím, že žádná konstruktivní změna už nebude nebo rozvod.
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak se mi bude dařit v lásce. Momentálně jsem sama a už ztrácím naději. Nar. 8.10.1989 v 7:00. Mnohokrát děkuji za odpověď.(Mora)
Foto
V druhé polovině srpna a potom i v září budou ideální partneři doslova padat z nebe, nebudete stačit si vybírat.
Nemám štěstí na práci ani na lásku. Změní se to? Spadne mi nějaká práce nebo láska z nebe?(Libuška)
Foto
Libuško, změní, už jsem to psal, v druhé polovině tohoto měsíce, srpna jsou o hodně lepší celkové konstelace na vztahy a na lásku.
Dobrý den, prosím, co mi prozradí hvězdy ohledně budoucnosti a vztahů....? Děkuji za odpověď.(Iva)
Foto
Teď jsou dobré konstelace ohledně vztahů už od 14. srpna, tak toho využijte.
Dobry den pane Raven, jak vidite moji budoucnost? Ziji 4 roky s partnerem, ktery je postizen po mozkove prihode a muj zivot je peklo. Narodila jsem se 18. 8. 1964 v 8.00 rano, Pardubice. Vidite nejake svelte okamziky v mem zivote? Dekuji Vam za odpoved.(Jana)
Foto
Tak tady to bude chtít hodně trpělivosti, světlé okamžiky jsou před vámi v říjnu a v prosinci tohoto roku, někdo vám s vaším trápením pomůže, bude to náhodou, ale stane se to.
Dobry den. Kdy se potkame s mym novym muzem? Jana 17.11.1957 Kladno. Dekuji Jana(janak)
Foto
První možnost je na začátku září, celkem rychle.
Dobrý den, chci se zeptat jestli potkám brzy novou lásku.děkuji Helena 17.7.1973(Hela)
Foto
Potkáte zajímavého muže v prosinci, teď na konci roku 2016.
Ahoj tady je Lenka[15.7.1976 chtela bych se zeptat na sve zdravi,praci a taky jestli budu mit stesti v muzice.diky(Lenka)
Foto
Zdraví - tady se jeví proces uzdravování po nemoci, bude to dobré, práce také bude, vypadá to hodně na samostatnou práci. Štěstí, hm... ale ano, je tady.
Dobrý deň , chcela by som vedieť či sa mi už konečne podarí nájsť toho roku prácu. Veľmi ju potrebujema snažím sa o ňu , ale zatial sa nedarí. Dátum narodenia 2.11.1962 Ďakujem (Danka)
Foto
Dobrá práce se jeví až na začátku příštího roku, bohužel...
Dobrý den , chtěla bych se zeptat co mě čeká ,jestli už skončí to smolné období a jestli se plně uzdravím .Moc Vám děkuji a přeji krásný den .Jana 11.06.1969 V 19.30HOD.(Jana)
Foto
Smolné období právě skončilo, uzdravení bude ještě trochu na dlouhé lokty, půl roku, rok.
Dobry den,prosím,jak to vypadá s nalezenim práce a jaká bude? Kdy je nejlepší ji hledat v tomto roce?Byla jsem nemocná a mam stale únavu.Děkuji moc.Šárka 21.4.1977 00:45h narozena(Sarka)
Foto
Práci hledejte nepřetržitě a ptejte se hodně známých, mělo by to vyjít.
Dobrý den Ravene,ráda bych se zeptala jestli se dočkám dluhu od bývalého přítele a jestli mě v tomto roce čeká nějaká láska.Děkuji za odpověd(Zuzana)
Foto
Jen těžko nebo jen část. S láskou to už vypadá lépe, tady máte krásné šance, jsou na to hezké karty.
Zdravim pan Raven.Vopred dakujem za odpoved.Zaujimalo by ma ci mi byvaly vrati co mi je dlzny a aj ohladom jeho prace 6.4.70 Sestra 15.4.82 obladom prace.A ja 6.12.79 ako dalej so zivotom.Dakujem. (Adrika)
Foto
Tohle nevypadá moc dobře, buď to z něho budete páčit a dostanete jen část nebo také nic.
Dobrý den, pane Ravene rozhoduji se o změně zaměstnání. Co na to hvězdy ? Datum narození 24.8.1962. Děkuji za odpověd(Alena)
Foto
Měly by rozhodnout především finance - kde budou nabízet víc, tam běžte.
Vážený pane, chtěla bych poprosit o radu, zda ve svém věku změnit trvalý pobyt o 360 km. Děkuji 26.8.1946(Marie)
Foto
Nevím, nevím, k tomu by musel být opravdu vážný důvod, například rodinný, jinak se mi to nejeví jako výborný nápad.
Dobrý den, pane Raveni. Prosím, ráda bych věděla, zda mne ještě čeká nějaký perspektivní vztah. Jsem nar. 2.7.1968 v 7.05 ve Zlíně. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď. Helena.(Helena)
Foto
Ano, vztah čeká, dokonce nejeden a to už do konce tohoto roku 2015, budete si muset vybírat ze dvou možností.
dobrý den Ravene, měla bych dotaz, jak na tom budu do konce roku s láskou děkuji Radka(Radka)
Foto
Nic moc, ukazuje se víceméně "váhavý" vztah, ale příští rok od dubna bude všechno lepší.
Dobrý den,chci se zeptat zda mě čeká v budoucnu láska,vlastní rodina.28.7.1985 Děkuji(Roman)
Foto
Určitě, na to můžete vsadit boty.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdy budeme mít vlastní byt nebo domek.Kdy najdou dcery celoživotní partnery, se kterými budou štastné a spokojené, a jestli budu mít někdy vnoučátka.Jak vypadá budoucnost firmy, kde pracuji a nebo jestli budu muset hledat jiné zaměstnání.Mockrát Vám děkuji. Anaj 9.9.1964(Anaj)
Foto
Firma se udrží, vnoučátek se dočkáte - dvou. Na vlastní byt nebo domek nejsou moc dobré konstelace ani karty, buď by vás to přestalo bavit nebo se to ukazuje dost drahé.
Zajímá mne,zda se mi letos podaří prodat zahradu.(Josef)
Foto
Nepodaří, ledaže byste šel pod cenu, pár lidí na to už čeká.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda nejdu do konce roku práci a zda se zlepší do konce roku má finanční situace.Děkuji.Michaela 17.6.1977.(Michaela)
Foto
Do konce tohoto roku... ale ano, vypadá to, že ano, i když to bude naknap, možná to bude i s tím, že začnete v lednu, potom se bude finanční situace konečně zlepšovat.
Dobrý den Ravene, chci se zeptat, jakým směrem se bude ubírat můj vztah s bratrem a jestli by pro mne nebylo vhodné se odstěhovat ze současného bydliště. Děkuji a zdravím, Lucie 27.12.1972.(Lucie)
Foto
Rozhodně bude lepší se odstěhovat. Vztah s bratrem vypadá do budoucnosti neslaný nemastný.
Dobrý den Ravene, teď procházím změnou zaměstnání, kdy si nejsem jistá, zda byla má současná volba správná. Prosím, udělala jsem dobře a budu se svým rozhodnutím finálně spokojená jak po stránce financí, tak po stránce plnohodnotnosti? A čeká mne ještě i "ten opravdový" partnerský vztah? 18.3.1973 v 22.45..Velice děkuji a přeji hodně pohody(Zuzana)
Foto
Ale jo, to si sedne, myslím ta změna práce, jde jenom o zvyk, nakonec se ukáže, to dobré bylo. V oblasti partnerství vás čekají ještě nějaké experimenty, které vám asi zaberou celý rok 2016.
DOBRÝ DEN NEVÍM JESTLI SE NA MĚ DOSTANE,ALE CHTĚL BYCH SE ZEPTAT JESTLI DOPADNE DOBŘE OPERACE CO MĚ ČEKÁ A JESTLI SI FINANČNĚ DO BUDOUCNA POLEPŠÍM A NA VZTAH,DĚKUJI MOC MICHAL 1.12.1976(MICHAL)
Foto
Asi se už na vás nedostane, to by se musel stát zázrak, no pokud se stane, tak vězte, že operace bude naprosto OK a finance se od začátku nového roku budou také zlepšovat.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , jak se bude dál vyvíjet moje manželství a jaké změny mě čekají v práci. Děkuji Markéta 30.4.1976(markéta)
Foto
V manželství budet mít dojem, že se ke konci roku s manželem odcizujete a nestmelí vás ani dárky pod stromečkem, ale už od ledna a února to bude zase lepší - budete hledat společné aktivity a to vám pomůže. V práci se s velkou pravděpodobností dočkáte nové šéfové.
zapomněla jsem datum narození 12.6.1964 Lenka(Lenka)
Foto
Pozor na březen 2016 - vypadá to na měsíc smůly.
Dobrý horký den Ravene-zajímalo by mne,zda se zlepší má pracovní potažmo finanční situace,která je dost tristní.Mám nějaké špatné období i se vztahem /s přítelem/Moc děkuji za Vaši práci a čas,který nám věnujete.Lenka(Lenka)
Foto
Tady je naštěstí klimoška - zlepšení pracovní situace je u vás možné od října až listopadu, bude to buď velká pracovní změna nebo nová práce. Vztah s přítelem se zlepší. Koukám na to do karet a je tady "uklidnění", možná je to tím horkem.
Dobrý den, v poslední době mám pocit,že všechno jde jinak anebo vůbec než si přeji. Můžete mi prosím říct jestli tento stav bude trvat jěště dlouho,a co mne čeká, kterým směrem se mám vydat.Nutně potřebuji sehnat byt,který si můžů dovolit a bude mi tam dobře.Nar.21.6.1942 v neděli,čas neznám.Děkuje a vše dobré přeje Lia(Lia)
Foto
Kumulace planet v jedné třetině horoskopu - všechno se vám podaří, máte na to vůli a nejsou před vámi žádná znamení smůly.
Dobrý den,chtěl bych vědět jak se bude vyvíjet můj vztah s přítelkyní.Budeme spolu bydlet?Míra 21.12.1960 Eva 22.7.1959(Míra)
Foto
S velkou pravděpodobností budete spolu bydlet a budete mít hezký vztah.
Dobrý deň pán Argoni, prosím Vás chcem sa spýtať na mňa hlavne ohľadom vzťahov a situácie v práci. Ďakujem Vám. 25.5.1971, 4:30 BB.(Mon)
Foto
V oblasti vztahů to vypadá na změnu v říjnu nebo v listopadu tohoto roku, ale mělo by to být směrem ke spokojenosti, tedy k vaší spokojenosti - v práci se jeví situace pro vás jako stabilní.
Dobry den Chtela bych se zeptat na moje a manžela zdravi. Ja jsem narozena 18.5.52 manzel 21.6.50 .Jeste bych se chtěla zeptat na moji financni stranku. Chtela bych pomoc detem s hypotékou davam si sportku .Jestli se podivate do karet jak to všechno vypada.(Marie)
Foto
Zdraví bude sloužit, tady nic katastrofálního není, sportka zatím nevypadá, možná tak v květnu příštího roku 2016, dětem pomůžete určitě.
S priatelom prechadzame krizou a rada by som vedela co nas vo vztahu caka. Sme spolu 10 rokov a nikdy sme nemali problem,teraz sa priatel uzavrel do seba a chce travit cas sam, nikdy odomna neodchadzal teraz cele vikendy travi mimo domu. Hoc vie ze sa trapim, nevieme sa dohodnut. Hoc mi tvrdi ze ma miluje, mam obavy.(Blanka)
Foto
Tohle bohužel, vypadá na rozchod nebo na oddělené bydlení, popřípadě na nějaký delší záchvat tolerance, kdy se vám do vztahu dostanou další zajímaví lidé...
Dobry den.V zivote se moc nedari. Nemam jiz delší dobu praci. Snazim se ted podnikat. Uz nevim co mam delat abych mel finance. Jestli se můžete podivat do karet jestli uz konecne budu mit trochu stesti,nebo zase jenom smulu. jestli sezenu praci chodim na pohovory ,Budu mit nejajkou sanci .Ještě moje zdravi není moc valne. Mockrat dekuji a tesim se na odpověď. Pavel 27.8.75(Pavel)
Foto
To je období smůly, která se může táhnout až do začátku příštího roku 2016, možná by pomohlo přestěhování, čili změna bydliště.
Dobrý den Ravene, přeji Vám hezký den a má otázka zní.Pracovní uplatnění v roce 2015 a příští rok. Co je prosím v kartách? 3.3.1967 Pavlína Děkuji (Pavlína)
Foto
Z roku 2015 už nám toho moc nezbývá, ale od září do konce roku a na celý rok 2016 vychází princip Stability, to je tedy spíše opak změn.
Dobrý den,píši již po několikáté,tak možná budu mít dnes štěstí,chtěla bych se zeptat,jestli se mi podaří letos nebo příští rok otěhotnět a porodit zdravé miminko,jsem narozena 1.10.1974,předem velice děkuji,s pozdravem Alexa(Alexa)
Foto
Ano podaří se vám otěhotnět - dobré období na to, abyste přišla do jiného stavu je příští rok 2016, nyní se vám kolem nativní i tranzitní Venuše plete tranzitní Černá Luna.
Dobry den preji chtela bych vedet jestli budu mit pertnera kterym budu stasna jaka budoucnos me ceka budu mit stesti v zivote dekuji moc Anna 9.10.1975.(Anna)
Foto
Ano, ta možnost tady je, nevidím žádné osudové překážky.
Dobrý den chtěla by jsem se zeptat na finance , zdraví a co mě ještě čeká . jsem narozená 30.8.1964. , manžel 19.6.1966, dcera 3.3.1993. Děkuji za odpověď. Hezký den. (Ludmila)
Foto
Finance vypadají celkem příznivě, asi tak na úrovni "hmotného zabezpečení", takže na raw-stravě v nejbližších letech neskončíte.
Dobrý den, čekájí mne v budoucnu ještě pozitivní věci a uspokojivé zdraví. Děkuji za Vaši odpověd Judita, nar.4.11.1949, v 15.15 h.(Judita)
Foto
V budoucnosti vás čekají samé pozitivní věci, protože právě v současnosti nemáte nijak zvlášť dobré konstelace, takže teď se to bude měnit k lepšímu na všech úrovních.
Dobrý den, Ravene, moc Vás zdravím. Budu Vám moc potěšena, pakliže budu mít to štěstí a zodpovíte i na můj dotaz, a sice: Jak se vyvine v budoucnu můj současný milostný vztah, co mi má tahle láska přinést a zda je mi osudem určena ještě jiná láska? Jsem narozena 23.6.1979. Děkuji za případnou odpověď a přeji Vám krásné a pohodové léto.(Kopretina123)
Foto
V horoskopu máte planety v jedné polovině, takže se dá předpokládat, že víte, co od života chcete, to by bylo celkem v pořádku, nicméně pro partnerství to znamená dodržovat jedno pravidlo - nesnažte se partnera předělávat, jinak konstelace jsou výborné, takže máte možnost rozvinout svůj současný milostný vztah do nadoblačných výšin - na otázku, co vám má tato láska přinést, asi to, co se zpívá ve známé písničce Život je jen náhoda...
Dobrý den p. Ravene, prosím jaké mám vyhlídky ohledně zdraví? Trápí mě páteř, váhám s operací, protože nemusí pomoci. A jak to vypadá do budoucna s mým manželstvím? Nar. 1.1.1979. Děkuji vám za odpovědi.(Peťa)
Foto
Takže, ono to vypadá tak, že se té operaci nakonec nevyhnete. Ale páteř vydrží a manželství vám také vydrží.
Dobrý den pane Raven, mám kamaráda o 18 let staršího, ale nyní si začínáme být bližší. Má nějaké problémy s manželkou, je ženatý, a tak se mi svěřuje a rozumíme si. Prosím o radu, zda má tento vztah nějakou budoucnost / já 23.9.1976 a on 6.4.1958/. Moc děkuji za radu a přeji pěkný den Janina(J.N.)
Foto
Budoucnost to má, pokud ho budete stále brát jako kamaráda.
Dobrý den, prosím bude se mi dařit v práci a zbavím se dluhů? Nar. 22.3.1976. Děkuji za odpověď. J.(Jiřina)
Foto
Tak tohle vypadá na skutečně dlouhý proces, ale v zásadě dlužno říct, ano, povede se vám to.
Dobrý den, prosím co mě čeká do konce roku 2015, hlavně v oblasti zdraví, práce a financí? Narodila jsem se 1.5.1955. Děkuji za odpověď. Zuzana(Zuzana Z.)
Foto
Tady to vypadá i na možnost nějaké ztráty, v horoskopu máte dost nepříjemnou nativní Černou Lunu na začátku Střelce - to znamená, pozor na období kolem desátého listopadu 2015, mohlo by se stát něco, co se možná stalo už v březnu tohoto roku 2015. Jinak další negativní konstelace už v horoskopu nemáte.
Přeji Vám krásný den. Zajímá mě, zda mě čekají nějaké změny k lepšímu v práci i v rodině. Míra nar.9.9.65(Míra)
Foto
Budou změny k lepšímu v příštím roce 2016. Taková menší zajímavost, když budete volit mezi dvěmi možnostmi, vzpomeňte si, že šestka a devítka je pro vás lepší než pětka.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jestli se někdy usmíříme se sestrou s kterou už dva roky se spolu nebavíme . Dále jestli budu bydlet na stejném místě jako dosud. Nar.3.11.1943 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Se sestrou se úplně nesmíříte nikdy a na stejném místě také bydlet nebudete. V horoskopu je vidět, že nějakou zvláštní roli ve vašem životě hraje dědictví, jakou roli tam přesně hraje, to vám neřeknu, ale je možné, že právě dědictví nebo nespokojenost, plynoucí z dědického řízení je příčinou vašich starostí.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na syna zda nám vrátí půjčené peníze a zda doplatí půjčku , kde mu dcera dělá ručitele a on to neplatí. Nar.14.1.1971 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Syn to zvládne, i když to bude trvat déle a bude to pro všechny zúčastněné hra na nervy a o nervy, z hlediska analogie a synchronicity může být i hra na nervy, když se na to budete ptát stále dokola. Když tak se občas zeptejte také svého syna, bude to pro něho něco jako motivace k vyšším výkonům při vydělávání peněz.
Chtěla bych se zeptat na zdraví a jestli mě ještě něco pěkného v životě čeká Jestli budu vycházet se svou dcerou . Nar. 3.11.1943 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Konstelace na zdraví jsou dobré, spíše to vypadá, že se nějakých zdravotních potíží právě úspěšně zbavujete, s dcerou budete vycházet lépe od prosince tohoto roku, s hodně velkou pravděpodobností k sobě najdete cestu o letošních Vánocích.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat na dceru jestli si najde lepší a lépe placenou práci a zda si najde hodného partnera. Nar.12,8.1971 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Koncem tohoto roku se vyskytne přes známou nebo známého možnost změnit práci na lépe placenou a přes tuto novou práci najde i zajímavého, hodného partnera.
Dobrý den chci se zeptat na můj zdravotní stav a zda ještě potkám muže na vztah nar. 16.9.1961(Zdenka)
Foto
Čistě z astrologického hlediska si musíte dát pozor na štítnou žlázu, tlak a srdíčko právě teď do konce tohoto roku 2015, potom bude všechno v pořádku hodně dlouho - a muže na vztah potkáte při silvestrovské zábavě ještě letos v roce 2015.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vnuka jestli se dostane na školu střední soukromou nebo státní a zda ji ukončí. Nar.31.7.2000 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dostane se na soukromou, tedy takhle - spíše se dostane na soukromou než na státní - i by to bylo pro něho lepší - a čím více se na to budete ptát, tím pravděpodobnější ta soukromá bude.
Dobrý den, narodila jsem se 10.6.1963 v 6,30 hodin. Chtěla bych se zeptat na to, co mě čeká ve vztazích, zdraví a podnikání příští dva roky. Děkuji(Hana)
Foto
Slunce v Blížřencích, Ascendent v Raku, to je hodně dobré pro příští dva roky, nemáte v horoskopu žádné znamení osudové smůly, takže budete spíše strůjcem svého vlastního štěstí, čili zdraví bude sloužit a s podnikáním budete spokojená.
Dobrý den, chci se zeptat, co mne čeká v oblasti vztahů, financí a zaměstnání (nar. 11. 3. 1966). Děkuji. (Ivana)
Foto
Tady to vypadá celkově na stabilitu. Hvězdy vám přejí, v nativním horoskopu máte hezkou T-kvadraturu z Jupitera v Blížencích na Uran v Panně a Slunce-Saturn v Rybách - paradoxně vám to nyní slibuje dlouhé období bez zvláštních konfliktů. Takže pokud budou změny, tak jen takové, které zvládnete nebo je budete chtít. Hlubší rozbor by zabral více času, ale můžete se mi kdykoliv ozvat i na argoni.com.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli ještě někdy budu mít partnera Jsem 3 roky rozvedená a stále sama. Děkuji za odpověď .Iva nar.30.5.1969(Iva)
Foto
Jsou dvě časová období, kdy se může objevit někdo zajímavý - už teď v říjnu 2015 a potom ještě v únoru a v březnu 2016. Dávejte si pozor na čísla a číselné kombinace, ve kterých budou číslice 4, 8 a 9.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na manžela nar.16.8.1956.Zda mu bude zdraví sloužit tak jak doteď.Před 2,5 rokem prodělal lehčí infarkt ale dál pracuje.A také bych se chtěla zeptat,zda já nar.16.9,1956 mám nějakou naději na výdru.Sázím pravidelně.A také jak to mám se zdravím.Moc děkuji za odpověď.(Marcela)
Foto
Výhra se vám žádná zvláštní v osudu neobjevuje, můžete několikrát vyhrát něco menšího, ale za řeč to nestojí. Zdraví vašeho manžela vypadá dobře. Pracovat může i nadále.
Dobrý den, jakému zaměstnaní by se měl věnovat můj syn? (14.2.2002) Děkuji(Pavla)
Foto
Počítače a jazyky. Částečně grafika.
Dobrý deň, chcem sa spýtať, bolo by správne riešenie presťahovať sa do Rakúska, alebo vôbec sa nezaoberať touto otázkou už nikdy ? Ďakujem. Sidoni(sidoni)
Foto
Na tohle jsem se podíval skrz karty - pokud tam máte někoho známého, kdo by vám pomohl s prací a obživou, tak je to OK, v opačném případě by to dopadlo špatně.
Dobrý den, má moje dcera nar. 14. 8. 1971, ve 21, 40hod naději na větší finanční výhru, do konce roku, příp.začátku příštího ? Děkuji za odpověď, krásný den M.(Marie)
Foto
Saturn spojení s Měsícem v Blížencích a Jupiter s Neptunem na přelomu Štír a Střelec - s takovou konstelací by se spíš vyplatilo, kdyby vám vaše dcera napsala čísla, která by tipovala a vy byste se těmto číslům při sázení vyhnula. Bohužel, není zde žádná viditelná šance na výhru.
Milý pane Argoni, jsem opuštěná manželem, který odešel za jinou. Jsem nar.27.5.1958 ve 22 hod.Nejsme rozvedeni,ale manžel nar.28.9.1962 ve 21.30 hod rozvádět se nechce,ale prý už mě rád jen jako matku dětí, ale miluje tu ženu se kterou teď žije.Do cesty se mi motá muž,který je narozený 19.10.1961.chtěla bych vědět, zda s tímto mužem by mě čekalo něco osudového, a nebo to dáme ještě dohromady s manželem?moc Vám děkuji.Aťula(Aťula)
Foto
Takže - jak to tak vypadá, s manželem už žádnou cestu zpátky do minulosti nenajdete, jak říkal akční filmový hrdina Arnold Schwarzenegger, v minulosti se žít nedá, to čas od času poznáváme všichni, ale s tím novým vztahem to vypadá docela nadějně. Jděte do toho, mohlo by to být zajímavé, hvězdy září zeleně.
Dobry den.Prosim vas chtele bych se zeptat na zdravotni stav moji sestry.Inge 5.12.1962.dekuji za odpoved(Zdenka)
Foto
Čistě podle astrologických konstelací - takže pozor, zlobit může srdíčko, oběh, tlak, pasivní pohybový aparát, popřípadě všechno dohromady, zatím to ještě vypadá spíše na uzdravení než na dlouhotrvající nemoc, ale - jak říkám, čistě z astrologického hlediska - je tady krizový měsíc říjen 2016, chce to prostě péči a dosáhnete uzdravení. Kolem toho října je dobré nic z hlediska zdraví neriskovat.
Dobrý den Pane Ravene prosím o vhled do budoucna pro dceru Lucii, narozenou 26.4. 1981. Je závisla na drogách, v současné době abstinuje ale nahradila tuto závislost další a to gamblingem. je velmi zadlužená, chce jet pracovat do Anglie a už se jí tato možnost rýsuje. Pracovat umí a na dluhy co tu má si musí vydělat. Nechává mi tu chlapečka-5let- a bude dojízdět za námi a my za ní. Jak vidíte budoucnost pro ni a pro malého..Moc děkuji(hanyska)
Foto
V celkem zajímavém horoskopu má vaše dcera pozoruhodné spojení Slunce-Merkur-Mars-Venuše, k tomu Černá Luna ve Štíru, což znamená, že negativní část života má už za sebou, práci najde a bude splácet dluhy, to je všechno v pořádku, ale ať si dá pozor na září 2016 - dojde ke konjunkci tranzitní a nativní Černé Luny ve Štíru, to je znamená smůly, která by v tomto případě znamenala, že dostane vynikající nápad vyhrát ještě nějaké peníze k tomu, co vydělala - a přišla by o všechno. V září a v říjnu 2016 by bylo dobré, kdyby si vzala dovolenou.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký pro mne bude rok 2016 a jaké změny mě čekají. Děkuji moc. Nar.13.7.72(Pavla)
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce-Merkur a Měsíc ve Vodnáři, tady budou celkem poklidné konstelace, to vypadá na celkem stabilní pracovní situaci, práci podle všeho měnit nebudete, maximálně se stane, že se rozhodnete pro nějakou rekvalifikaci nebo se naučíte ještě něco nového. A později toho využijete. Na začátku roku 2016 můžete prožít menší citovou nebo partnerskou krizi, ta se urovná do března 2016 a budete mít hezkou dovolenou. Žádná znamení osudové smůly v horoskopu nemáte, žádné nehody, náhlá onemocnění nebo katastrofy, takže si rok 2016 budete spíše užívat.
Dobrý den, je pro mé další studium VŠ vhodná Ostrava, Olomouc nebo Praha ? A proč ? Narozen 2.12.1991, asi okolo poledne / nevím jistě /. Přeji pohodový den D.(David)
Foto
Pro vás vychází nejlépe Praha, na druhém místě Olomouc.
Dobrý den, chci se zeptat na práci, kariéru, co mě čeká. Zuzana 17.12.1982, děkuji(Zuzana)
Foto
Z hlediska astrologických konstelací je všechno v pořádku až do konce tohoto roku 2015, v základním horoskopu se vám setkávají Měsíc s Černou Lunou a a částečně i Merkurem - ten je z hlediska práce, komunikace a financí hodně důležitý - a k tomu se na konci roku 2015 přidává tranzitní Merkur, takže je možné na konci roku očekávat menší pracovní krizi nebo nepříjemné změny. To překonáte do konce ledna 2016 a potom už bude z pracovního hlediska, viděno přísným okem nesmlouvavého astrologa havaj. Opět až do konce roku 2016.