Online chat
Dobrý den Ravene,máte mou poklonu za pracovní nasazení a vstřícnost.Zabývám se astrologickým poradenstvím a tak se táži váženého kolegy,zda je tato moje cesta správná a je to i poslání a jsem schopna lidem pomáhat.Děkuji srdečně, nar.15.3.1965 ve 22.58. (Anna)
Foto
Třistadvanáctá otázka - Slunce nejen v duši, ale i v Rybách i s Venuší a Saturnem, Ascendent pronikající Neptunem, který je právě nyní v Rybách a mezitím les trigonů, určitě je vaše cesta správná, pomáhat lidem je skutečně poslání, jinak se to nazvat nedá, možná by se dalo ještě říct, že je to projev vlastní hlouposti, ale raději zůstaneme u toho poslání, to zní lépe a radostněji. Tímto se také loučím, odpověděl jsem na co se dalo, pokud se nám tam opakovaly otázky typu "co mě čeká", tak obecně - teď jsou konstelace celkově lepší, můžeme se tedy spíše těšit na to, co nám blízká budoucnosti přinese, u všech, kteří se ptali, jestli bude mimčo nebo nebude, se ukazovalo, že není žádná biologická ani klinická překážka, takže vše by mělo proběhnout v pohodě, pokud se chcete ještě dodatečně na něco zeptat, obraťte se s důvěrou na moje webové stránky argoni.com jsou tam poznámky k aktuálním konstelacím, předpovědi mám většinou placené, ale když napíšete, že je to ještě v rámci tohoto chatu, podíváme se na probém ještě v rámci tohoto chatu, to budu zpracovávat teď v nejbližších dnech, výhled na příští rok 2016 (všimněte si, že píši "výhled" a ne třeba "poselství") budu pro Blesk zpracovávat v nejbližších dnech, takže se těším zase někdy na příště a jak říkám, pokud se na váš dotaz nedostalo, ozvěte se, občas bývám i na facebooku, ale tam je to dost nejistý, tam to moc nesleduji, jsem spíše jako "osoba veřejně činná nebo známá" nebo něco podobného. Pokud se ptáte, jestli je možné osud nějak změnit, ano, je to možné, většinou se k tomu používají rituály, o tom taky ještě něco napíšu, jaké rituálky a kdy se dají ještě před koncem tohoto roku 2016 použít, třeba i na toho partnera, partnerství, práci nebo finance. Tak zatím... rav
Dobrý den, po delší době od úmrtí milované osoby, jsem se bohužel dozvěděla nepěkné věci, které jsou prokázané, a o to více bolí, neboť jsem o nich neměla tušení. Nemohu se s tím zatím vyrovnat a mám velmi špatné období. Prosím o radu, jak se s bolestí, byť minulou vypořádat a zda ji i vy vidíte ve hvězdách. Též, zda na mne ještě někdo někde také čeká. Nar. 14.10.1957 (Děkuji mnohokrát)
Foto
Na nic nedbejte a ničím se nenechte ovlivnit, v minulosti se stejně už nedá nic změnit, jsou jenom vzpomínky a ty jsou vždy nejdůležitější, tak si je nenechte ničím rušit. A jestli na vás ještě někdo čeká, no, těžko říct, jestli zrovna čeká, ale s někým zajímavým se seznámí v první polovině roku 2016.
ahoj chcem sa opytat ci mozem tohto roku vyhrat loteriu volam sa Emilia 31,5,1963 narodena dakujem (Milka)
Foto
Bohužel teď v dohledné době nevyhrajete nic, zkuste to až koncem ledna 2016.
Dobrý den, nar. 8.10.1956 v 7.00 hod. - jsou mi hvězdy nakloněny ? (Irena)
Foto
Teď je to docela dobrý, je před vámi období, kdy budete mít ve všem víc štěstí.
Dobrý den. Mužů se zeptat zda se nám v nadcházejícím roce podaří začít stavět,zda nám vyjde pozemek který si planujeme a pomalu začínáme věřit naším snům s partnerem...Lunda 8.9.1975. Děkuji mnohokrát za odpověď a přeji mnoho zdraví do nového roku 2016!  (Linda)
Foto
Pozemek vyjde, stavbu zahájíte - potom i šťastně ukončíte - pozor na komplikace se sousedy ohledně příjezdových cest.
DOBRÝ DEN PANE RAVEN MÁM OTÁZKY BLÍŽÍ SE KONEC ROKU CHTĚLA BYCH PROSÍM MOC VĚDET NAJDU V 2016 PŘÍTELE? BUDU MÍT ZMĚNY? STĚHOVÁNÍ K BOUCÍM PARTNEROVI.FINANCE NOVÉ PŘÁTELÉ? MIMINKO A KDY? PROSÍM O ODPOVĚD ČEKÁM DLOUHO ALE NEPŘIŠLANA MĚ ŘADA. JSEM INVALIDNÍ MYSLÍM SI ŽE SI UŽ ZASLOUŽÍM LÁSKU. DĚKUJI MOCCC KLÁRA 1.5.1975 6 H RÁNO MOCCC DĚKUJI (klárka)
Foto
Přítele si najdete a celkově bude rok 2016 lepší, budet mít lásku, kterou si zasloužíte.
mám jít do duchodu za pul roku,nečekí mě v něm nějaké velké obtíže,nepříjemnosti či katastrofy-děkuji  (Alena)
Foto
Vše proběhne v pohodě, budete mít důchod... původně jsem chtěl napsat "budete si užívat duchodu", no prostě nějaké peníze z důchodu mít budete, on ten důchod asi bude sám o sobě dost velká katastrofa, no nic, jinak ale bude vše OK.
jsou mi už!! hvězdy nakloněny.děkuji (Ráchel)
Foto
Už je to tady. Jsou.
Dobrý den čaroději, prosím, nemohl by jste mi odpovědět, když mám zítra ty narozeniny? Děkuji a přeji hezký den. Otázku jsem poslal hned první den, zda mi jsou hvězdy nakloněny a jak se to projeví? D nar. 2.12.1991, okolo poledne.  (David)
Foto
Teď nevím, jestli jsem už odpověděl nebo ne, pokud ano, tak je to současně i odpověď na "jak se to projeví" - jinak hvězdy jsou vám nakloněny, karty jsou dobrý, konstelace v pohodě, Slunce, Mars, Merkur ve Střelci, trochu tady bude zápas s principem Saturnu, málo času, nebudete spoustu věcí stíhat, ale jak to bude za vámi, tak mnoho let bude havaj.
Dobrý den pane Argoni, na začátku tohoto roku mi různí kartáři a věštci prorokovali, že se to u mne konečně v letošním roce zlomí a bude líp. Blíží se konec roku a zatím nic z toho jsem nezaznamenala. Proto by mne zajímalo z Vašeho pohledu, zda mne ještě potká trochu štěstí a lásky v životě, v tomto partnerském vztahu (dlouhá manželská krize - manžel 22.2.1962) i v práci i po stránce zdravotní? Zlepší se trochu má finanční situace, abych dokázala splatit dluhy a býla nezávislá? Budou se mít mé děti lépe? (dcera 24.9.1985 - 2.35 hod, syn 19.8.1987 - 13.30 hod, syn 7.5.1993 - 0.10 hod). Po novém roce mám podstoupit operaci, bude vše v pořádku? Nyní se kolem mne objevil muž,je stejně zadaný jako já, známe se od vidění již dlouho ze sportovních akcí, ale v poslední době nás to k sobě začalo táhnout? Jak zareagovat?. Děkuji za případnou odpověď a radu. Jana 28.5.1965 - 16.30 hod  (Jana)
Foto
Máte to složitý, o tom žádná... nicméně, výhled do budoucnosti u vás je komplikovaný, změny jsou, ale spíše drobné, takže spíše počítejte s tím, že jak jste válčila doposud, tak to půjde i nadále, k tomu si můžete dopřát občas onoho pána, když ho to bude těšit něco s vámi sdílet, nějaký prožitek nebo i něco na fejsbuku, tak proč ne, ale jinak před vámi nevidím žádné náhlé šťastné řešení situace třeba v té podobně, že byste vyhrála nějakou podstatnou sumu v loterii nebo tak. Prostě zápasíte s životem a zápasit budete i nadále, naštěstí nemáte před sebou žádný úraz nebo nehodu, tak co víc si přát?
Dobrý den,co mne čeká v nejbližší budoucnosti,hlavně co se týče zdraví,nar.5.9.1954,11.30 hod.,neděle.Děkuji (důchodce)
Foto
Co nás čeká, jako důchodce? Dostaneme příští rok stovku přidáno, no a to asi tak bude všechno, jako od osudu. O ostatní se už budeme muset postarat sami.
Krásný den pane Ravene, již jednou jste mi pomohl.Mám problém důvěřovat manželovi a hodně to zasahuje do našeho vztahu. Měl vždy několik žen najednou, věrnost mu nic nerikala a také hodně lhal. To vše jsem se dozvěděla, až když jsme čekali miminko, prý místo o sobě hodně lhal, aby mě neztratil. Od že doby mu ale nějak nemůžu věřit...Můžu mu věřit, že rodina je pro něj vším a jiné ženy nemá? Moc děkuji Sylva 13.5.77 v 15,10hod,manžel Robert 14.3.76 v 8,10 v Praze. (Sylva)
Foto
Věřte mu, že žádné jiné ženy s vámi doma nebydlí a to je to hlavní. Jestli se vašemu manželovi líbí jiné ženy, je to jen důkaz toho, že je normální, horší by bylo, kdyby tomu tak nebylo, důležité je, pro koho žije, ne koho si všímá na ulici nebo na internetu. Podle všeho se k vám hodí a je vám i věrný. Asi bych měl ještě definovat, co je to věrnost, ale k tomu se ještě dostaneme příště, teď je tady na to málo prostoru.
Dobrý den, píšu již po třetí,tak snad budu mít tentokrát štěstí.Milý Ravene prosím o nahlédnutí do osudu co mi sdělí hvězdy a když by to trošku šlo tak si dovolím požádat o radu ohledně financí. Děkuji moc a přeji krásný den. Gabi 30.4.1968 14:45 (Gabi)
Foto
Finance vypadají ve vašem osudu trochu jako ta tenká struna E na kytaře, prostě napjatě, jinými slovy by bylo docela dobré, kdybyste si sedla v klidu s kalkulačkou v ruce a zamyslela se nad tím, jestli by bylo dobře ještě jakkoliv investovat nebo raději plánovat splácení dluhů, tak se mi to jeví v kartách, nevím, jak je to ve skutečnosti, ale stejně se mi tady jeví, že všechno zvládnete během příštího roku, budou i vyšší příjmy, takže vše bude OK.
Jsem nešťastná. Nedaří se mi otěhotnět. Mám šanci? Nar.23.12.1984. Moc prosím o odpověď. Děkuji. (Lenka)
Foto
Šanci máte, zdravotně na tom asi budete oba v pořádku, jde jen o to, jestli si váš partner také přeje dítko jako vy.
Dobrý den Ravene, (narodila jsem se 23. srpna 1968, kol. 11.30 hod.) ...mohu obstát se svými sny, vizemi, životními cíly .? Mám začít s dalším studiem? Proč tady jsem...proč toho chci a toužím tolik vědět...? Děkuji. (Kamila)
Foto
S dalším studiem bych nezačínal, raději bych se vrhl rovnou do víru práce a podnikání.
Pěkný den přeji, chci se zeptat jak dopadne můj dosavadní vztah na dálku. Jsem 1.7.1967 nařízena v 02.30 hod. Dekuji za odpověď (Jitka)
Foto
Tady to bohužel vypadá tak, že se asi rozpadne, dálka se ukáže jako silnější.
Dobrý den p.Ravene,těšila jsem se až budete zase věštit,chtěla by jsem se zeptat,jestli mne čeká něco hezkého třeba v lásce,v životě..neměla jsem nyní příjemné období.Narozena 24.11.1969.Moc děkuji (Iren)
Foto
Věštec věští, hlava z toho třeští, dobře, že se ptáte, protože se můžete připravit na hezké období ve vašem životě, seznámíte se se zajímavými lidmi, novinky příjemné přijdou i v oblasti práce, zdravím budete přímo kypět a i ten vztah by se mohl nový objevit a to tak, že poměrně rychle, možná už do konce tohto roku.
Dobrý den, mám dotaz, kdy se mám těšit na první vnouče?Děkuji (Blanka)
Foto
Těšit se můžete už teď, uskuteční se to v roce 2017.
zdravím Vás,potřebovala bych vědět,jestli se mi povede dokončit autoškolu,testy mám na plný počet bodů,ale k jízdám jdu už potřetí,povede se mi to alespoň ted?nebo ještě ne?děkuji Eva 30.12.1964 (eva)
Foto
Teď to uděláte. Hlavně dávejte pozor na ženu v červeném na přechodu pro chodce...
Dobry den pane Argoni, musim zict, ze jsem dost dlouho vahala jestli Vam mam napsat ale zvedavost mne prece jen premohla. Pane Argoni, co mne ceka v budoucnu co se tyce lasky??jsem mlada divka, ktera je leta single a ma mistemi pocit, ze se snad k nikomu nehodi. Co mam udelat, resp zmenit aby konecne laska prijela i do meho zivota?Jedna vestkyne mi jednou rekla, ze prijede ten na ktereho cakam ale zatim vubec nic. Narodila jsem se 02.06.1991.Dekuju. (Nicolette)
Foto
Takhle, on by přišel, kdyby k tomu měl příležitost, ale u vás tak nějak cítím, že plníte poslání "panenky, co sedí v koutě" a čeká a čeká... karty vás popisují jako spící Šípkovou Růženku, takže s tím asi budete muset něco málo udělat, bude to chtít nějakou menší změnu v komunikaci s ostatními, aby se zájemci měli kde hlásit a vy si budete vybírat. A bude, jak se lidově říká, po ptákách... i když to bych vám vlastně raději ani nepřál.
Jak pokracovat v kontaktu s Dannym? (Eva)
Foto
Skočte si na kolu nebo na kafe a popovídejte si s ním o mezinárodní situaci a o jeho názoru na smysl života a tak. Pak vás přestane zajímat.
Dodrý den pane Ravene, před časem jste mi věštil špatné období, které se bohužel naplnilo a tak jsem se chtěla zeptat, jestli už se můžu konečně těšit v příštím roce na lepší časy v oblasti zdraví,financí a práce. Nar. 18.11.1957 Děkuji a hezký den (Bohunka)
Foto
Teď vám věštím lepší období a hezký celý rok 2016.
dobrý den,mohu se zeptat,jestli i pro mě existuje člověk,kterýmu by záleželo pouze na mě?pokud ano,tak kde se skrývá?najdeme se vůbec?děkuji Eva 30.12196 (eva)
Foto
Zatím takový člověk neexistuje, ale existuje člověk, z něhož se díky lásce k vám takový stane a bude to již brzy, pár měsíců a máte to v suchu... nebo v suchu asi ne, ale prostě to mít budete.
dobrý den moccc vás prosím o odpověd minule se na mě nedostala řada. blíží se konec rok a chtěla bych vědet najdu 2016 přítele? budu mít změny včem stěhování finance nové přátelé mimčo? jsem invalidní mám dvě dcerky.jaký budou mít život spokjený Anna 12 .11.02 a Eliška 7.7.04 moccc děkuji odkud bude přítel mimo jablonec nad nisou bude pracovitý? děkuji moccc za odpověd klárka 1.5.1975 (klárka)
Foto
Pracovitého milence přítele najdete a budete spokojená, asi spíše mimo Jablonec.
Krasny prvni prosinec, jdu 11.1.2016 na operaci s poskozenym mocovodem - dopadne dobre ? Eva-27/9/62 Dekuji za pripadnou odpoved. (Eva)
Foto
Dopadne to dobře, močovod bude močit jak nový.
Ravene, přeji vám ať se vám daří! A ráda bych se zeptala - zda mi budou hvězdy nakloněny v partnerském životě v příštím roce? Děkuji (Olina)
Foto
Budou, budete mít štěstí.
Dobrý den pane Argoni, chtěla bych vás požádat- ve firmě se pokoušíme rozjet nový projekt,není to snadné a bude to stát hodně času a práce. Myslíte,že se do toho máme opřít naplno nebo to bude zbytečná práce.Moc děkuji za odpověď. Marcela,20.1.1963 (Marcela)
Foto
Opřete se do toho, co budou síly stačit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, prosím Vás, jak mi dopadne operace , na kterou půjdu 17.12.2015 a jestli budu do Vánoc z nemocnice doma. Moc Vám děkuji za odpověď. Lenka 2.12.1970. (Lenka)
Foto
Dobře to dopadne.
Milý Ravene, prosím o odpověď, zda se mám "odstřihnout" od syna (nar. 6. 8. 1967) i za cenu, že se sama odstěhuji ze společného bydlení, když to on nechce řešit. Nebo mám zůstat v dosavadním bytě a usilovat o jeho odstěhování? Pokud se odstěhuji, mám zůstat v místě bydliště nebo jít někam dál? S díky Zdena nar. 25. 12. 1945 (Zdena)
Foto
Odstěhujte se tak, abyste to neměla daleko do práce.
Pěkný den, chtěl bych vědět,zda mohu být po ukončení VŠ za 1,5roku úspěšný pracovně v zahraničí,konkrétně ve Švýcarsku?V létě 2016 tam jedu na stáž.Děkuji za odpověď. Nar.24.6.1992 ve 12.00hodin. (Lukáš)
Foto
Můžete být hodně úspěšný.
Dobrý den pane Ravene, Chtěli bychom si s přítelem koupit dům, vyjde nám to a máme to vůbec udělat ? Děkuji za odpověď a přeji pěkný adventní čas. (Vlasta)
Foto
Nejsem si jistý, že je to ten nejlepší nápad.
Dobrý den pane Argoni,budete prosím tak hodný a můžete mi upřímně říct zda bych ještě mohla v mém věku 43 let(17.10.) otěhotnět a porodit zdravé dítě?Jestli bych to zvládla a měla do toho jít?Děkuji vám za odpověď. (Ilona)
Foto
Je to možné.
Dobrý den,do života se mi připletla kamarádka znamení ryby,které nevím,zda-li mám věřit nebo ne.Jejímu chování nerozumím.Svoje chyby hází vlastně hází na mě.Jakoukoliv pomoc vůči ní,proti mě obrátila,jen slyším,jak jsem špatná jsem jen já(beran) až jsem se opravdu začala chovat jako zahnaná do kouta a kopu :-(Jsem z toho zoufalá,když se rozejdeme-zase nás něco spojí a furt dokola.Kdo je?Co je?Jsme ženy kolem 40,ale chováme se jak puberťačky.jako,když nás něco neustále rozpojuje a zase spojuje.Nikdy jsem to nezažila.Já myslím,že je dost komplikovaná a svoje negativní vlastnosti vidí na všech okolo,jen né nikdy na sobě.Děkuji za jakoukoliv odpověď. (p.Míša)
Foto
Klidně s ní můžete dál komunikovat, nevypadá to, že by vám chtěla cílevědomě škodit, ale musíte si stále uvědomovat, jaká je, co si k ní můžete dovolit a co ne a co jí můžete sdělit a co ne, někdy se můžete pobavit i tím, že jí sdělíte něco, co si sama vymyslíte, abyste viděla, kam až se to doneslo - prostě vztah s rezervou, proč ne. Každý jsme nějaký, kdybychom chtěli kolem sebe mít jenom dokonalé lidi, budeme žít ve vzduchoprázdnu.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na manželovo podnikání , zakládá společně se synem v těchto dnech firmu, jak vidíte budoucnost této firmy? Manžel narozen 1.8.1963.  (Jana)
Foto
Pokud chtějí podnikat ve stavebnictví, tak to může být docela dobrý.
Dobrý den pane Argoni, chtěla jsem se zeptat, jak dopadne stavba mobilního domku, jelikož nám dělají nyní velké problémy sousedi. Díky za odpověď Marsel /28.1.1962/ (Marsel)
Foto
Pokud je domek mobilní i v tom smyslu, že si jej můžete po dostavbě odvézt kam chcete, tak bude všechno dobrý, pokud až tak mobilní nebude, tak se těch sousedů jen tak nezbavíte, možná spíš přijdete o ten domek.
Dobrý den. Je nějaká neděje, že budu mít klid od svého ex manžela? (Roman Marek 9.1.1972) Vydírá mě, šikanuje, vyhrožuje atd. Lenka Marková 18.2.1977 Děkuji. Lenka (Lenka)
Foto
Asi se budete muset začít aktivně bránit, jinak budete muset čekat na náhodu, že si jej odnesou mimozemšťané a na ty se čekává docela dlouho.
Dobrý den, chci se zeptat na svoji dceru nar.30.9.1989,zda jeji těhotenství dopadne dobře.Děkuji (Janyny)
Foto
Dopadne výborně.
miluje mě ?  (anonym)
Foto
Nemiluje, ale bude chtít sex.
Dobrý večer pane Ravene! Moc mi záleží na Vaši odpovědi i když si myslím,že na mě nedojde řada.Prosím Vás zda by jste mi mohl říci jak to vypadá s mým zdravím a jestli mi jsou hvězdy nakloněny po finanční stránce.Ráda bych chtěla udělat radost mým nejbližším,ale nevím jestli mi to finančně vyjde,nebo si mám raději vzít nějakou půjčku.Ráda bych také věděla jak prožijeme vánoce s mými nejdražšími.Moc Vám děkuji za odpověď a přejí krásné vánoce,Marie(10.05.1955) (Marie)
Foto
Zase se na vás nedostalo, ale naštěstí jenom částečně - zdraví u vás vypadá dobře, tedy ve smyslu práceschopnosti, radost bližním udělat můžete, ale půjčku bych si na to rozhodně nebral, kdyby to finančně nevyšlo, tak bude sice radost menší, ale o hodně menší budou také vaše finanční starosti v době, kdy vás už nikdo neocení. Vánoce prožijete tak jako tak hezky a šťastně.
Dobrý večer, píši Vám, neměla jsem na mysli nastavováním karet ovlivňovat něčí rozhodnutí, ale urovnat situace, které tam byly špatně. Děkuji (klient)
Foto
Samozřejmě, karty spíše vykládáme než nastavujeme a situace se většinou urovnávají samy.
Chcem sa opytat ci mi budu hviezdy priat co sa tyka prace v umeleckej sfere a ci raz budem slavna a bohata.dat.narodenia 8.2.1977 /0903 437 667 / (margareta guzikova lenartova )
Foto
Bude z vás slavná bohatá umělkyně - tak si potom vzpomenete na tento chat...
Rada bych se zeptala jestli někdy budu úspěšná v životě jako kartarka karty mě baví a chtěla bych vědět zda se posunu v životě ještě dal s nimi děkuji Iva 14.2.1981 (ivana )
Foto
Zdravím potenciální kolegyni, Slunce ve Vodnáři spolu s Venuší, Merkur a Mars na začátku Ryb, máte v horoskopu věštecké trigony, váš horoskop kdyby viděla paní Zoška Kinkorová, u které jsem se mnohé z astrologie naučil, tak by jásala asi docela nahlas, že máte před sebou věšteckou kariéru, takže určitě se posunete a je i možné, že ještě o vás uslyšíme, samozřejmé v dobrém.
Dobrý den pane Argoni, od mého narození se život se mnou nemazlil, ale pokaždé jsem se zvedla a šla dál. Vždycky mě to stálo spoustu sil, ale nelituju. Prosím odpovězte mi, jak to mám ve hvězdách psáno dál ? Děkuji za Vaší odpověď. Alena nar. 28.5.1968 (úterý 9.30) (Alena)
Foto
Psáno je, že jdete správným směrem a máte v mnohém pravdu - a pokud se ptáme, jestli se dočkáte konečně nějakého ocenění za vaši práci, tak ano, tohle všechno přijde, blížíte se takříkajíc přímo ke štěstí.
Prosím splní se mi má přání ke kterým se každý den modlím prosím at mi vše vyjde celí tento rok je zamotaný děkuji  (jarmila)
Foto
Určitě se vám přání splní, zvláště pokud jsou skutečně pouze vaše, na to pozor, člověk si často přeje něco, co vlastně od podstaty věci není jeho přání.
Co nového mě čeká v osobním životě??? Za odpověď mooooooc děkuji. (Alena)
Foto
Mnoho štěstí - to vám nejenom přeji, ale to vás i čeká.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych vás požádat o radu, v čem mi jsou momentálně hvězdy nakloněny? Jsem v období kdy nevím jak dál se svým životem .. Jsem v částečném inv.důchodu, to by mi ale zas tak nevadilo,ale chtěla bych se více věnovat svému zdraví,ale potřebovala bych více finančních prostředků... nevím kam se vrtnout.. 13.3.1962 Děkuji moc za odpověď, a přeji pěkný den.. (Růžena)
Foto
Tohle by bylo na delší a hlubší rozbor, ale chce to prostě tak trochu zapracovat na sobě, především v sobě začít něco, na co jste opravdu dobrá, nějaký menší či větší talent, něco, co by se dalo do budoucnosti "prodat", začít rozvíjet něco, co je užitečné a co každý neumí, dokázat odpovědět na otázku, proč budou chtít zrovna mě a ne někoho jiného?
Dobrý den pane Ravene,,obracím se na vás s otázkou..Žiju se svým o 18 let starším manželem již 30 let.Všechno bylo v pořádku než před šesti roky prodělal mozkovou mrtvici. Naštěstí se z toho dostal a žádné následky na něm nejsou vidět. Ale povahově se změnil o více jak 100%. Stal se z něho zlý nevrlý člověk který si svou zlost vylévá na mě. Už přes šest let nevedeme ani manželský život , spím v jiné místnosti. Vím že toto manželství se už zachránit nedá.Ted jsem potkala muže a zamilovala jsem se a vím že i on do mě. Jenže je z jiného kraje. A tak stále řeším otázku zda se přestěhovat či ne. Zda tam seženu práci, je mi už 47 let. A proto vás žádám touto cestou o radu. Co byste mi poradil? Děkuji Ilona (Ilona)
Foto
Poradil bych vám nechat zlého, nevrlého muže a odejít, s tím je ale spojená dost práce, protože by se nemělo stát, abyste se dostala do jakékoliv závislosti na jiném muži, ať už s bydlením nebo s prací či čímkoliv jiným. Takže, jakmile budete mít práci a vlastní byt, tak chutě do stěhování.
Pěkný den, jsou mi skuteně hvězdy nakloněny?Někdy mi přijde, že ani né.Co jsem udělala či dělám špatně?Děkuji Gardenie (Gardenie)
Foto
Máte málo trpělivosti, to je všechno, když to napravíte, splní se vám všechno - a docela rychle.
Zdravím pane Ravene, můžete mi prosím říct, zda se mi bude dařit v lásce, najdu toho pravého partnera. Jsou mi hvězdy nakloněny, nebo mám být ještě chvíli ve stínu. Jsem narozena 22.3.1977 ve 14:30. Moc děkuji a přeji krásný adventní čas. Zita (Zita)
Foto
Hezky jste to napsala - být ve stínu, ono je fakt, že ty hvězdy toho zase tolik nenazáří, takže je docela dobře možné být i ve stínu příznivě nakloněných hvězd, ale na to se asi neptáte, takže pravého partnera najdete v první polovině roku 2016, a může to být i hezky zkraje, kolem února.
Dobry den, potkam do konce roku partnera?kam mu mam jit naproti.znam ho? Dekuji.katka (katka)
Foto
Potkáte ho 27.12.2015, takže takříkajíc na poslední chvíli, tak ho hlavně nepřehlédněte. Neznáte ho.
Dobrý den Ravene,můžete mi prosím poradit jestli se mi někdy začne dařit?Nemám štěstí v lásce ani v životě.Dana 19.2.1963.Děkuji (Martina)
Foto
To bylo jen přechodné období, které právě končí. Takže v lednu nebo v únoru už budete mít štěstí v lásce i celkově v životě.
Najdu přítele? 27.5.1952 v 11.30hod. Ludmila (Ludmila)
Foto
Najdete - buďte aktivní a hledejte, vyjde to.
Porazím již rakovinu? 27.5 1952 11,30hod. v Moravské Třebové . Děkuji Lída (Lida)
Foto
Samozřejmě že ano, žádná rakovina není neporazitelná, málokdo ví, že často mohou pomoct i chilli papričky.
Dobrý den pane Ravena myslíte, že se do budoucna nastěhuje můj přítel ke mně_ Je mi 59 let.Děkuji ze odpověď. (Srbová)
Foto
Ano, šance na nastěhování přítele k vám jsou dost vysoké, stačí, když si to nerozmyslíte a budete na tom trvat.
Dobrý den pan Ravena Argoni moc mne zajímá jak se bude vyvíjet dále můj zdravotní stav a či budu spokojena v současném vztahu či mi jde někdo jiný.Jsem nar.10.01.1956 a přítel 22.01.1955. Děkuji předem za případnou odpověd. (Milena)
Foto
Zdraví se pronikavě zlepší a zůstanete zatím v současném stavu, nedá se říct přesně jak dlouho, ale vypadá to ještě na rok 2016,
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě čeká v roce 2016. Moc Vám děkuji za odpověd 30.10.1991 Simona (Simona)
Foto
Bude toho hodně, to se ani všechno vypsat nedá, ale v podstatě to budou hlavně věci, které si vy sama přejete a chcete, aby se uskutečnily, takže to vyjde.
Dobrý den, pracuji první měsíc v novém zaměstnání a zatím se mi tam moc nelíbí.Chtěla bych se zeptat, jestli se vše časem zlepší nebo jestli mám hledat své štěstí jinde.Narodila jsem se 24.7.1967. Předem děkuji za odpověď, zdraví Vás Milka. (Milka)
Foto
Jednak si to sedne, to znamená, že si zvyknete, ale novou práci si stejně najdete.
Dobrý den, skončí někdy náš milenecký vztah? Tento vztah mi nejde ukončit já 30.10.1991 on 5.5.1956 Moc Vám děkuji za odpověd  (Simona)
Foto
Skončí a bude to přirozenou cestou, nebude to úmrtím vášnivého milence.
Vazeny pane Argoni, pritel si dal k narozeninam rozvod s manzelkou. Skutecne to dotahne do konce nebo ho ziska pani zpet? Zacneme spolu novy zivot? Dekuji za odpoved (Katja)
Foto
Hezký dárek, tak trochu je patrné, že paní s tím moc nesouhlasí, ale vypadá to, že to dotáhne hrdinsky do konce.
Zdravim Vás pane Argoni,chci se zeptat jestli pro mě rok 2016 bude stejně dobrý jako předchozí?Děkuji Richard 10.01.1962 (Richard)
Foto
Určitě, nemusíte mít strach. Úspěch se vám nebude vyhýbat ani v roce 2016. Pozor si dávejte pouze na možnost investování, tady můžete udělat buď velký business nebo velkou chybu.
PĚKNÝ DEN RAVENE, PROSÍM VÁS, DOPADNE PRO MĚ VÝSLEDEK MÉ STÍŽNOSTI KLADNĚ A BUDE MI TAK VRÁCENO TO, CO MI PATŘÍ? DĚKUJI VÁM. (RENA)
Foto
Dopadne to kladně, takže by mělo být i vráceno, co vám patří.
Dobrý den.2.12. podstupuji menší gynekologický zákrok.Ptám se jak dopadne a jsou mi hvězdy nakloněny při čekání na výsledek histologie?Moc děkuji za odpověď.Narozena 18.6.1948 ve14.45.Děkuji (Věra)
Foto
Vše zvládnete, zákrok dopadne dobře, výsledky budou v dobrém slova smyslu negativní.
Dobrý večer,chci se zeptat na dceru Patricii 13.12.2002.Boji se chodit do školy a má problémy s matematikou.Zlepší se?Moc děkuji. (KIKI)
Foto
Pomalu se to bude zlepšovat, vypadá to na nějaký blok, který se překoná a všechno bude v pořádku.
bude muj manzel penize (jana)
Foto
Nebude, ale ne, že by je nesehnal nebo nevydělal či nezískal, ale asi něco splácí, takže je má vždy jen chvilku.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svého syna Marka nar. 3.12.1995 v 18.40 hodin. Zda udělá na jaře maturitu a zda sežene práci. Děkuji (Dagmar)
Foto
Maturitu zvládne a práci najde. Docela dobrou.
Dobrý den ráda by jsem se zeptala zda se mě zlepší finanční situace a budu mít práci do konce roku . Děkuji 5.4.1961 (zlata)
Foto
Situace se zlepší, na stálou práci je ale lepší rok 2016, do konce tohoto roku budete mít práci, která vás nebude moc bavit, po začátku roku 2016 přijdou nové příležitosti.
Pudeme bydlet opet v cesku?vratime se domu do ceska?sme ted asi 8 roku v anglicku dekuju (anna)
Foto
Vypadá to, že ano. V budoucnosti máte návrat.
Pane Argoni, ráda bych se zeptala na sebe :-) přemýšlím velmi silně o druhém dítěti (nebo-li se mi probudily biologické hodiny), ale zároveň teprve půl roku podnikám....zvládnu obojí? děkuji (Kateřina)
Foto
Podnikání by teď mělo být na prvním místě, potom uvidíte, ale s hodně velkou pravděpodobností by pro vás nyní druhé dítě bylo příliš velkou zátěží. Koneckonců práce, která je jako koníček je taky jako "dítě", nebo ne?
dobrý den moccc prosím o odpově psala jsem ale bohužel se na mě nedostala řada.děkuji blíží se konec roku chtěla bych vědet najdu v 2016 přítele budu mít změny? stěhování finance nové přátelé? miminko a kdy? budem s partnerem mít byt nebo baráček. moccc děkuji za odpověd prosím děkuji klárka 1.5.1975 6 h ráno přejí krásné vánoce (klárka)
Foto
V podstatě všechno, na co se ptáte, by se vám mělo v roce 2016 splnit, přijde zajímavý partner a bude i mimino, ten baráček sice dá hodně námahy, ale tak do roku 2018 budete mít všechno. Šance pro vás jsou hodně vysoké a dobré.
Dobrý večer jsem narozená 30.8.1964 a chtěla by jsem se zeptat jestli jsou mi hvězdy nakloněné , protože s mi zdá, že jsem jenom samá smůla , někdy už nemám ani chuť se do něčeho pouštět , protože stejně do nedopadne dobře. prosím začne se mi už konečně dařit? Předem Vám děkuji za odpověď. Hezké dny.  (Ludmila)
Foto
Teď jsem tady jak za hnutí "bude lépe", ale skutečně lépe pro vás bude, celý rok 2016 bude lepší.
Hezký den, pane Ravene, mám prosbu, budou hvězdy konečné nakloněny mé dceři, nar. 4.9.1965, před 11 lety ovdověla. najde přítele, který ji bude oporou? To, co se snaží o přízeň, je příživník. Ještě má velké plány, postavit domeček, kde by měl její syn nar. 6.1.1991 ordinaci. Co hvězdy, po všech trablech,budou vstřícné? Děkuji moc,moc Mamča (mamča)
Foto
Vaše dcera si najde někoho jiného.
Dobrý den, jak moc mi budou hvězdy příznivě nakloněny? Mám problémy se zdravím, jsem účastník soudní pře a nevím, zda budu muset opustit náš dům. Čekají mě lepší časy? Děkuji za odpověď, pokud se na mne dostane. Hezký den (Marie)
Foto
Dům s velkou pravděpodobností opustíte, budete muset.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se Vás zeptala, zda se ještě někdy setkám s mým kamarádem Radkem, například 09.12.2015. Děkuji za Vaši odpověď a přeji Vám hodně zdaru. (Veronika Hrochová)
Foto
Jo, a až půjdete na kafe, tak si dejte latte, to bude pro lepší inspiraci při rozhovoru.
Dobry den co mě čeká v příštím roce děkuji /17.8.1958/ (Miluška)
Foto
Změna v práci a v bydlení, ale v kladném slova smyslu.
Dobrý den. Jmenuji se Milena nar 15.3.1950.Chtěla bych vědět jestli mě čeka štěstí taky moje zdraví. A jestli budu mít šanci na výhru.Děkuji. (Milena)
Foto
Výhra se asi konat nebude, bohužel, zdraví bude lepší, štěstí najdete v přátelích a v rodině.
Dobrý den, najde si v nejbližší době můj syn už přítelkyni? Děkuji moc mamča.  (Magda)
Foto
Najde, v polovině roku 2016, tedy kolem června.
Dobrý den, budu ještě někdy v budoucnu bydlet v bytě, jehož jsem majitelka? Nebo ho mám prodat? Děkuji za odpověď. (Anna)
Foto
Bydlení je pro vás teď lepší.
Dobry den, chtěla bych se zeptat na muze kterého jsem nedavno potkala..Jaky budeme mit vztah? Ja lev, on také..Dekuji. (Redrose)
Foto
To bude tak trochu boj.
Prosim, ceka me hezka budoucnost? Ja iveta 6.6. 70, pritel 12.5.69, a hlavne me zajima ma dcera, je 29.12.95, dekuji (iveta)
Foto
Není tady žádný osudový důvod, proč by neměla být pro vás budoucnost hezká, budete si ji tvořit hlavně vy sama.
Dobry den chtěla jsem se zeptat kdy mě konečně skonči to, že kdyz něco chci udělat nebo vyřidit nebo když jdu na nějaky úřad ,zakrok do nemocnice prostě cokoliv , nic nemam normalně vzdycky s problemy a to se mě děje cely život. To neni normalni. Děkuji nar.1955 (Zdeňka)
Foto
Myslím a v kartách to tak vypadá, že se to změní, až to všechno vyřídíte.
Zdravím zvládne můj syn Vysokou školu?Jaroslav 21.4 1995 Děkuji Lenka (Lenka)
Foto
Tady to vypadá, že ano, že zvládne.
Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho ještě potrvá moje těžké životní období, plné stresu. (Ivana)
Foto
Do března 2016. Potom se začne všechno zlepšovat.
Dobrý den, prosím v lednu jsem nastoupil do nové práce, kde jsem spokojený,jedná se o zahraničí.Bude to na více jak pět let? Nar.10.5.1963 kolem 13.15hodiny.Děkuji. (Zdeněk)
Foto
Vypadá to nadějně, takže i na víc.
Dobrý den, mohu poprosit o náhled do budoucnosti našeho syngle syna Martina, nar. 21.7.1977. Najde si životní partnerku, nebo zůstane sám? Matka  (Zdena)
Foto
Najde si partnerku, zatím k tomu nebyla příležitost.
Dobrý den, pane Ravene. Chtěla bych se Vás zeptat, setkám se ještě někdy s kamarádem Radkem? Třeba 9.12.2015?Předem dík za Vaši odpověď a přeji Vám hodně zdaru. (Veronika Hrochová)
Foto
Ano, určitě to vyjde, přijede, ozve se, půjdet na kafe, co bude dále, už záleží na tom jak se domluvíte, spíše vy s ním.
Dobrý den, budou mi v r.2016 hvězdy nakloněny, Jitka , 66 let. Děkuji za odpověd (Jitka, nar.4.11.1949, 15.15h.)
Foto
Budou, v podstatě by měl být rok 2016 pro vás lepší než tento rok.
Dobrý den pane Argoni,dostanu se ze stavu,v kterém jsem,nic se mi v životě nedaří, studium,práce,ani vztahy partnerské,s rodinou,nevím co to se mnou je. Děkuji (7.4.1989) (David)
Foto
To jsou normální stavy, když do života zasahují negativní dlouhodobé fáze Měsíce. Od začátku nového roku 2016 to bude lepší.
Dobrý den, pane Ravene. Mám pocit, že se mi ohledně vztahů nic nedaří a že mi do života přichází jen samí " nepraví " muži. Každý vztah provází zklamání a žádný dlouho nevydrží.Nevím, kde a v čem dělám chybu.Prosím čeká mne ještě nějaký perspektivní vztah, který by byl dlouhodobý a alespoň trošku šťastný? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Chybu neděláte žádnou, to je prostě "osud" nebo jak to nazvat, shoda okolností - pokračujte v "boji", vyjde to.
Dobrý den,ráda bych Vás poprosila o informaci,jak mně jsou hvězdy nakloněny v hledání nového zaměstnání. Pracovní poměr mi končí 31.12.2015 a ráda bych našla něco nového,budu mít štěstí a kdy to asi bude? Děkuji moc. (12.5.1963) (Vladimíra)
Foto
A jejda, tady to vypadá ještě tak na půl roku hledání. Ale nakonec to vyjde.
Zdravím Vás,podíval byste se prosím na muj vztah, zda bude pokračovat i v roce 2016 nebo už ne? A pokud ne, najdu si někoho? Já 2.8.1996 a ona 23.3.1994.Děkuji (Rad)
Foto
To vypadá i na rok 2016.
Dobry den Ravene, miluje me ares 10.8.72 aneb je to laska na cely zivot ci nikoliv. (Petra 18.6.70)
Foto
Nevím, jestli na celý život, ale nadlouho určitě.
Hezký den, je mi 54 let a druhým rokom mám velkou lásku. Vemem se? Děkuji♥ (Sagali)
Foto
Proč ne? Osudové překážky tady žádné nejsou.
Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda dostavíme barák a kdy. Jestli se usmířím s matkou a se sestrou. Jestli se mi podaří vrátit všechny dluhy. Nar.14.1.1977 Děkuji Petr (Petr)
Foto
Dva roky na dostavění baráku se ukazují jako reálné. Usmíření může přijít už letos, dluhy se potáhnout ještě několik let.
Dobrý den chci se zeptat na rok 2016 co mě čeká a jestli syn vrátí peníze a doplatí půjčku, kde mu dcera dělá ručitele . Syn. 14.1.1977 a já 3.11.1943 Děkuji Janka (Janka)
Foto
Bude to trvat, ale vrátí, pořád to tam vychází stejně.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na vnuka jestli školu státní nebo soukromou a obor cestovní ruch , menegment, hotelnictví .Nar.31.7.2000 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Státní, hoteliérství.
Dobrý den, ráda bych začala podnikat, vše mám promyšlené. Chtěla bych se zeptat, jestli se mi bude dařit a kdy je nejvhodnější doba začít. moc děkuji. Nar.13.7.1972 v 8:20 (Pavla)
Foto
Začněte v lednu 2016, mělo by to jít.
Krásný den pane Ravene, před třemi měsíci jsem se seznámila s mužem, jehož podvedla manželka a on jí vyhodil z bytu, v lednu se rozvádí.Vídáme se a je na mě hodný, mám ale pocit, že stále miluje a myslí na ex. Jak vidíte náš vztah do budoucna? Děkuji za odpověď. Jana (Jana)
Foto
Váš vztah do budoucnosti vidím chmurně. Budou s ním potíže. S tím vztahem i s tím mužem.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám neteř a chtěla by mimčo, zatím se nedaří mohl byste se podívat do karet kdy se to podaří ? Petra 01.06 1983. Děkuji moc. (Vendy)
Foto
Podaří se to v březnu až květnu 2016.
Dobrý večer, můžete mi prosím napsat, jakou šanci má naše manželství Petr 5. 1. 1968, Jitka 13. 2. 1968. Děkuji. (Jitka)
Foto
Zatím tam šance je na udržení téhož, tedy manželství, ale asi si budete muset do života naordinovat ještě nějakou zábavu nebo koníčka.
miluje mne? (helena)
Foto
Nemiluje, ale zajímáte ho.
Dobrý den, manžel se synem nevychází dobře, asi dva roky spolu nekomunikují, zlepší se to někdy? Děkuji za odpověď. (Zdena)
Foto
Nevypadá to na nějaké zvláštní zlepšení.
Dobrý den, chtěla bych vědět jestli mě má manžel stále rád, jestli syn příští rok úspěšně dokončí vysokou školu a dcera porodí zdravé děťátko. Taky bych ráda věděla jak jsem na tom se zdravím a na co bych si měla dát pozor. Děkuji za odpověď (Zdena)
Foto
Vysoká škola bude, zdravé děťátko taky, nemusíte se bát.
Budu ještě někdy šťastná? 1.5.1955 Zuzana (Zuzana)
Foto
Samozřejmě že ano, vám chybí něco, co by vám dodalo pocit seberealizace - a chybí vám také komunikace s ostatními lidmi, tím nemyslím přímo facebook, ale normální pokec občas se známými.
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda dcera nar. 11.5.1983, 13:20 v Hranicich, najde zivotni lasku a bude mit deti. Dekuji (Mamis)
Foto
Určitě, není důvod, proč by se to nemělo povést, tedy myslím "osudový" důvod.
Dobrý den, přeji krásný den a ráda bych se dozvěděla zda mi budou hvězdy nakloněny a v jakém smyslu. Nějak poslední dobou zápasím s manželem a nevím si rady kde je chyba a i zdraví nás oba zlobí. Já 17.3.1961 , manžel 25.8.1956 oba v Praze a oba ve 3 ráno. Ještě nikdy mi nebylo odpovězeno a tak prosím pokud to jen trochu půjde o odpověď. Přeji vše krásné  (Ivana)
Foto
Tak tady to vypadá, že zápasíte hlavně sama se sebou, když s manželem přestanete zápasit, tak se nic jiného nestane, než že budete mít více klidu.
Dobrý den Ravene, trápí mě poslední dobou ženské obtíže. Lékařka mi s globulema nepomohla, snažím se na to jít alternativními a přírodními prostředky. Je to maličko lepší, ale pořád ne dobré. Můžu očekávat zlepšení i bez neustálých návštěv lékařky? Děkuji Jana, 2.5.84, cca kolem 22.hodiny. (Jana)
Foto
Nejlepší by asi byly meditace a cvičení na zvýšení celkové kondice a síly.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych se zeptat na zdraví - trápí mě zuby. Mám od narození krátké kořínky u zubů a ty se mi hýbou. (přední spodní). Poslední dobou užíváním chlorelly a přírodních prostředků se vše zhoršilo a bolí. Chirurgickému zákroku se snažím dosud vyhýbat. Měl byste pro mě nějakou radu, zlepší se to? Děkuji Dana, 28.2.1987 v cca. 16h odpol. (Dana)
Foto
Z přírodních preparátů je nejlepší vápník ve formě jihočeského tvarohu, jednu misku denně. Jinak ta operace, když bude nezbytná, tak pomůže také.
Dobrý den,moc by mě zajímalo,jestli najdu práci a budu ještě v životě štastná.Nar.14.9.1963.Moc Vám děkuji za odpověd.Pěkné svátky a štastný Nový Rok. (Eva)
Foto
Příští rok 2016 práci určitě najdete, tedy takovou, se kterou budete spokojená. Květen, červen a druhá polovina roku 2016 už bude lepší.
Dobrý den, Ravene, čeká manžela v budoucnu nějaké pracovní povýšení? děkuji. manžel Marek 13.4. 1982. (manželka)
Foto
Dočká se, dočká, i když má silnou konkurenci v práci a jistou roli tam hrají také známosti, ale povýšení se dočká.
dobry den chtela bych se zeptat na meho syna na jeho zdravi a jaky ma vztah ke me jako k matce zda se mi ze je vypocitavy dekuji (helga)
Foto
Vypočítavý není vic než ostatní rozumní lidé, zdravotní potíže se budou lepšit, i když to půjde pomalu.
Dobrý deň. V súčasnosti sa mi rozpadáva vzťah, nemám ani poriadnu prácu. Podarí sa mi v najbližších mesiacoch na tejto situácii niečo zmeniť? Kedy sa mi podarí nájsť životného partnera? To ma asi najviac trápi. Ďakujem. (Alica)
Foto
Bude to trvat bohužel ještě dost dlouho, zlepšení se ukazuje na květen a červen 2016.
Dobrý den, jsem delší dobu bez partnera, ráda bych poznala muže s kterým bych si rozuměla. Mám šanci ještě prožít spokojený život. Moc děkuji za odpověď. Jitka (1964)  (Jitka)
Foto
Šance jsou dost vysoké, určitě to dokážete, hlavně buďte stále aktivní ve všech oblastech života.
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda moje vnučka Kateřina nar. 31.1.1994 úspěšně ukončí vysokou škulu v termínu jestli zvládne bakalářskou práci a státnice. Také bych se chtěla zeptat na můj zdravotní stav nar. 2.6.1947. Moc děkuji za odpověď (Marcela)
Foto
Zvládne, je chytrá, dokáže to. Zdravotní stav bude lepší.
hezký den,ráda bych se zeptala na dceru,jestli se ji v brzské době už konečně uzdraví zlomená noha děkuji (marcela)
Foto
Uzdraví, i když to chce čas, ale bude lépe.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na syna, zda bude mít příští rok práci a jestli se zlepší jeho finanční situace,jestli u něho nastane lepší období i co se týká vztahů. Děkuji (Jana)
Foto
Zlepší se všechno, i práce bude, nějak tady tuším, že to bude spojené se stěhováním.
dobrý den,jak jsou mi hvězdy naklonšny v oblasti lasky a financi v roce2016.děkuji tomáš 25.6.1979 (mot)
Foto
Na prvním místě stojí zlepšení v rovině financí, potom se objeví zajímavý vztah, pro který se vyplatí žít.
Dobrý den, jak bude prosím dál pokračovat můj vztah, který "trvá" už přes půl roku? Děkuji  (Lucie)
Foto
Tady to vypadá tak, že do vašeho života vstoupí jiný muž, bude to náhoda a bude to tak do měsíce, do dvou.
Dobry den Argoni, jsem narozena 5.11.81 chtěla bych se Vás zeptat na lásku. Patlám se (a to doslova) ve vztahu, který není už dávno funkční, ale máme dvě děti. Muž mi dává najevo jak je důležité to takto držet kvůli dětem, ale ja se trapim, protože se cítím sama, nemilovana a ve vlastni domácnosti jako nekdo na kom nesejde. Mám naději se ze všeho vymanit a třeba začít svůj život jinak? Najdu k tomu vůbec sílu a odvahu? Co mi prosim radite? Moc děkuji za odpověď (Adriana)
Foto
Zkuste ještě vydržet, vypadá to tak, že osud vás příjemně překvapí zajímavou náhodou, která se odehraje v dubnu až červnu příštího roku 2016, nabídne se vám takzvané bezbolestné řešení, aniž byste musela někomu ubližovat.
Prémiová otázka
Foto
Máte Slunce v Býku, Mars v Blížencích a Venuši-Merkur v Beranu, lepší konstelace bych si ani nedokázal představit - tedy vzhledem k vaší otázce. Takže vztah se bude vyvíjet hezky, budete spokojená, příští rok můžete počít mimčo a stejně tak to vypadá i na svatbu v roce 2016. Vypadá to na vztah, kde budete mít hlavní slovo vy, takže si můžete kolem sebe budovat takový menší matriarchát a je hodně vysoká šance, že si své výsadní postavení ve své vlastní rodině udržíte hodně dlouho. Takže, držím palce, to vyjde.
DOBRY DEN,CHTELA BYCH SE ZEPTAT,JESTLY JSOU MI HVEZDY A BUDOU NAKLONENY.NAR 11.02.78.DEKUJI (MONIKA)
Foto
Budou, jste dítě štěstěny, a to štěstí budete potřebovat hlavně v oblasti práce a financování něčeho, co musíte mít na dluh, ale mělo by to vyjít.
Dobrý večer pane Argoni. Prosím, jaký budu mít rok 2016 v osobním životě, jaké pozitivní změny mě čekají? Srdečně děkuji za odpověď. (Ludmila)
Foto
Pozitivní změny - upevní se zdraví a vypadá to, že se upevní také pracovní pozice, nic vyloženě negativního v budoucnosti u vás nevidím.
Muž jménem Jirka,který mi vstoupil do života vytvoří se mnou dlouhodobý. harmonicky vztah? Jsem narozena 8.12.1966. Děkuji Vám za odpověď.Hanka (Hanka)
Foto
Ano, je to velmi pravděpodobné, čili to vypadá na harmonický vztah.
Dobrý den pane Argone,prosím ,budu mít vice štěstí a odvahy v příštím roce konečně provést změny v mém osobním životě? Najdu vyhovující bydlení a třeba i nové přátelé? Narozena 21.6.1942.Děkuji. Lia (Lia)
Foto
Naprosto určitě to vypadá na vyhovující nové bydlení a s tím štěstím a odvahou to taky nevypadá špatně. Nejdůležitější teď ale bude to bydlení. Což vyjde.
Dobry den, je ten, co si s ním dopisuji ten pravý? Nebo přijde nekd o jiný? Kdy?? rikki (Rikki)
Foto
Není to ten pravý, ale ten pravý přijde co nevidět.
Pane Ravene, chci vědět co mě čeká důležitého v roce 2016, zdraví, partner. vztah(y),peníze, práce, moje rodina.... příp. na co dát pozor???.Hanka 28.7.1962 Děkuji a příjemné vánoce a vše dobré v roce 2016. (Johanka)
Foto
Pořadí to má následujicí - práce, seberealizace, peníze, partnerství (i s láskou samozřejmě) a řešit asi budete bydlení.
Prosím mám starosti se synem 1976 .jak dopadne manželský vztah.Děkuji moc. (Věrka.B.)
Foto
Takhle - i kdyby to skončilo rozchodem a rozvodem, další pokračování už bude lepší.
Dobrý den Ravene, jsou mi hvězdy nakloněny? Markéta 9,2,1987 (Markéta)
Foto
Řekl bych, že jsou nakloněny a to docela dost, skoro, jakoby se roztáčelo i Kolo fortuny.
Dobrý den pane Ravene.Chtěla bych se zeptat na svoji budoucnost.Zda potkám lásku a budu mít děti .a zda se zlepší i moje zdraví.Za Vaši odpověd děkuji 21.1:1982 (Helena)
Foto
Určitě ano, tady je možná trochu na překážku vaše nesmělost, každá cesta sice začíná prvním krokem, to je fakt, ale měla by pokračovat i druhým krokem.
Dobrý večer pane Raven, mám dotaz na vztahy v rodině. Moje máma má problém se svojí švagrovou a tchýní, které ji obvinily z pomluvy. Vše ale zinscenovala švagrová s milenkou táty a se svými kamarádkami . Můj dotaz je, zda to pro mámu dopadne dobře, nebo bude čelit dalším pomluvám. Děkuji za odpověď Romana /6.3.1986/ (Romča)
Foto
Dopadne to dobře, vše se vysvětlí.
dobrý den, chtěla bych se zeptat na vztah ,potkám ještě někoho? (Iva)
Foto
Určitě, teď bude dobré období od poloviny prosince až do května 2016.
Dobrý den narodila jsem se 3.3.1993 ve středu a ve 02.30 chtěla jsem se zetat jak jsou mi nakloněné hvězdy a jestli v roce 2016 úspěšně ukončím studium na VŠ. Děkuji za odpověď.  (Michaela)
Foto
Hvězdy se smějí, takže jsou příznivě nakloněné, studium dopadne dobře.
Zdravím Vás a prosím o náhled do hvězd - jsou mi nakloněny v oblasti zdraví a ev.lásky ? /po všech problémech jednoznačně upřednostňuji to zdraví, další je taková milá nadstavba ! / Děkuji a přeji i Vám stálé zdraví . Hana 16.11.53 v 7 hod .v Duchcově (Hana)
Foto
Takže, zdraví vypadá teď dobře, nejsou tady žádná onemocnění, žádné nehody, ani neštěstí, co se týká lásky - orákulum říká proč ne? Chce to více aktivity v této oblasti.
Zdravim pane Ravene a preji hezky den.Chtela bych se zeptat na sve zdravi.Zda bych se mela nechat operovat a kdy by mela byt nejprihodnejsi doba. 21.7.1961 Moc dekuji za odpoved.🍀 (Bronka)
Foto
Operace se ukazuje jako docela užitečná, samozřejmě je důležité, co k tomu řekne lékař, ale podle karet by pomohla. Zimní období je vhodné.
Dobrý den, Ravene, prosím odpovědět na otázku, zda mého syna, narozeného 20.04.2015 přejdou ekzémy a bude brzy vyléčený? Děkuji. (Sylvie Černá)
Foto
Určitě přejdou, léčba se podaří.
Dobry den pan Raven, co ma caka v najblizsich dnoch podla hviezd? Dana 19.2.1964 Dakujem (Dana)
Foto
Bohužel vás může v nejbližších dnes čekat nějaká ztráta - v horoskopu jsou nepříznivé konstelace v souvislosti s Marsem, to je mužský element, tak bych asi byl opatrný na všechno, co by souviselo s partnerstvím a v podstatě i s rodinou. JInak vyloženě osudového tady není nic negativního.
Dobrý den, pane Ravene, můžete se mi podívat na mé manželství, jestli všechny překážky ustojí a zlepší se, nebo skončí? Jak jsou mu nakoněny hvězdy? Děkuji moc za odpověď. (Ivča)
Foto
V kartách se vám objevuje princip oběti, to znamená, že v současné době se klidně můžete nalézat v situaci, která vám bude hrát na nervy, ale rozhodně všechno ustojíte, je i možné, že se dočkáte několika zajímavých příznivých náhod.
Dobry den,muzete se prosim podivat,jestli jsou hvezdy nakloneny i me a jestli se muzu tesit na neco hezkeho nar.2.3.1948 dekuji (anais)
Foto
Slunce v Rybách, Merkur ve Vodnáři a krásné trigony mezi Venuší v Beranu, Jupiterem ve Střelci a Marsem-Saturnem ve Lvu, podle astro-konstelací byste tady mohla klidně věštit místo mě, i když je pravda, že jsem přece jenom starší než vy, takže mám více životních zkušeností, ale humor stranou, samozřejmě, že vám jsou nakloněny nejenom hvězdy, ale i všechny planety - radost by vám měla přinášet především vaše rodina a výsledky vaší práce a vašeho života.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych vědět, jak na tom budu po zdravotní stránce? Děkuji a zdravím, Lucie 27.12.1972 ve 22.05 hod. (Lucka)
Foto
Tady mohu odpovědět spíše obecně, než abychom si pohrávali s diagnózou jednotlivých orgánů - nicméně, máte v horoskopu všechny planety v jedné třetině a v opozici je Saturn, je v opozici i k Černé Luně, to vypadá na osteoporózu, která vás bude sužovat dlouhá léta, ale je to samozřejmě pouhý odhad.
Dobrý den, bude mi nabídnutá práce, pohovor příští týden (ST). Datum nar. 6.8.1960. Děkuji.  (Laura)
Foto
Jak je vidět, nebude to jednoduché, ale máte hodně vysoké šance, vzhledem ke zkušenostem a k tomu, co můžete v rámci práce nabídnout, takže to vidím docela zajímavě. A kladně.
Dobry den pane Ravene, chtěla jsem se zeptat zda mam v osudu zda a kdy budu mit miminko... Nar.30.7.1976. Dekuji (Lily)
Foto
Máte tady zajímavou příležitost přijít do jiného stavu v dubnu nebo květnu příštího roku 2016.
Dobrý den, moc ráda bych věděla, jestli ještě najdu životního partnera. Jsem narozená 13.6.1964 v 00.00 h. Moc Vám děkuji za odpověď. (Olga)
Foto
Najdete ho - a jak nejsnadněji? První možnost se jeví, že přes sport, druhá možnost, že přes něco, co je jako zájmová činnost, ale to samozřejmě neznamená, že kdybyste si vyhlédla rybáře, že se budete převlékat za mořskou pannu, ale to platí i pro prostředí internetu.
Dobrý den,chtěla bych vědět,jestli příští rok začnu podnikat a zda budu úspěšná.Mohu také počítat s přestěhováním se do ciziny? Narozena 10.12.1951.Děkuji.Sofie (Sofie)
Foto
Tady bych nabádal spíše k opatrnosti, podnikat začít můžete a patrně asi budete, když to bude v oblasti, která se zabývá krásou, speciálně ženskou krásou, je tady pravděpodobnost, že to půjde nahoru, ale pomaleji, než s tím zatím počítáte, pokud to bude v oboru cestování, tak tam to nahoru nepůjde, pokud to bude v oboru gastronomie, tady jsou šance hodně dobré a dokonce by bylo možné získat nějakou dotaci, to bude platit ještě pro rok 2016, pokud to bude v bankovnictví, tady jsou šance slabé. Speciálně u vás to vypadá na úspěch, který jde pomalu, ale jistě nahoru. Přestěhování natrvalo do ciziny moc dobře nevidím.
Zdravím Lenka od 2.1 2016 mám nastoupit do Nového zaměstnání budu tam spokojená a zlepší se mi tímto finanční situace ?Děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Ano, podle všeho to vypadá, že spokojená budete a finanční situace bude lepší od dubna 2016.
Dobrý den. Čeká mě v blízké budoucnosti vztah? Pokud ano,znám již toho muže? Děkuji 5.4.1974 (Naďa)
Foto
Dobrý den, ano, ve vaší blízkosti je muž, který by se k vám docela hodil, zatím se znáte jen povrchně, ale je dost velká šance, že se poznáte blíže tak do měsíce, půjde to poměrně rychle.
Dobrý den, ráda bych se zeptala kdy se zlepší moje finanční situace a nebo co můžu pro to udělat aby se zlepšila? A mám zůstat v nynější práci a nebo začít hledat jinde, bojím se propouštění o kterém se ve firmě šeptá. A poslední dotaz najdu si nového partnera? 22.2.1978 ve 12,35 předem děkuji za odpověd (jana)
Foto
S tím propouštěním to asi bude pravda, i když se o tom zatím jenom šušká po chodbách, takže bude rozhodně lepší bude, když si začnete něco nového hledat - mělo by to všechno vyjít tak, abyste nebyla dlouho bez práce. Nového partnera si najdete až v druhé polovině roku 2016.
Vážený pane Argoni, moc Vás prosím o odpověď. Začla jsem nový vztah po té, co manžel odešel k jiné ženě. Jsem nar.27.5.1958 a můj nový přítel nar.19.10.1961.Prosím můžete mi napsat jak se tento vztah bude vyvíjet, či tento nový muž je můj osudový a jestli konečně najdu pravý vztah?poslední rok jsem si prošla moc bolestí, tak by mě zajímalo jak se dál můj život bude odvíjet v tomto novém vztahu.Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásný předvánoční čas.Aťka (Aťula)
Foto
Astrologické konstelace a v podstatě i karty jsou na váš současný vztah docela dobré, takže pokud budete mít nějaký společný zájem nebo dokonce i společnou téměř pracovní činnost, bude tento vztah sílit a vzkvétat. V současné době se vám občas stává, že se najednou nemáte o čem bavit, chybí tam ten společný zájem, křížovky vás asi ani v budoucnosti bavit nebudou, stejně jako vašeho přítele nebude bavit háčkování, ale něco zajímavého, co bude bavit vás i jeho určitě najdete.
Dobrý den, jak bude vypadat můj milostný život v dohledné době? Navážu s nějakým mužem vážnější vztah? Děkuji. (18.12.1983) (Luci)
Foto
S naprostou určitostí ano, pokud budeme za dohlednou dobu považovat přibližně tak půlrok.
Dobrý den pane Ravene Prosím podívejte se do karet jestli mě čeká ještě do budoucna nějaký stálý vztah. Děkuji a hezké svátky (Jarmila)
Foto
Takže vztahy tady máte hned dva - první možnost bude, když se s někým seznámíte ještě poslední týden v tomto roce 2015 a druhá možnost je hned v lednu, spíše v druhé polovině ledna 2017 - bude to náhoda, ale seznámení může přerůst ve vztah.
Prémiová otázka
Foto
A jejda, v horoskopu máte Slunce v Panně, navíc ještě je tady spojení Měsíce s Černou Lunou na přechodu Ryb a Berana, tak to máte v osudu, že budete stále zápasit s nějakým nepořádkem nebo nějakou nespravedlností a bude to boj jak s příslovečnou sedmihlavou saní. V oblasti obchodu platí určité zásady, které by se neměly porušovat ani překračovat, když si objednáte něco ze zahraničí, tak je dobré vědět, jaké máte záruky, například při obchodování s Anglií nemáte záruky žádné, takže když si třeba podle katalogu vybere parádní a levný tablet od Samsungu, zaplatíte dopředu nebo i na dobírku a oni vám pošlou prázdnou krabici od bot nebo tašku ze střechy, tak si můžete jít stěžovat na lampárnu na hlavní nádraží, to jsou prostě mezinárodní konvence, které se dodržují a podle těchto konvencí nemáte odvolání, čili je zbytečné utrácet další peníze třeba za právníky. Máte historku, se kterou můžete pobavit společnost při obědě v restauraci nebo večer u baru a to je asi tak všechno. Pokud něco kupujete na dobírku, tak je dobré se soustředit pouze na tuzemské firmy, v poslední době jsou celkem spolehlivé, i když i jim to občas ujede a začnou otravovat jako že něco nebylo zaplacené a přitom bylo, takže je dobré si pečlivě schovávat všechny doklady nebo si zapsat datum, když přijde balík "zdarma", který se má doplatit později. Jakmile se spustí transakce mezi bankami různých států, tak to může dopadnout jak v evropské unii, zmatek, ztráty a žádná možnost odvolání. Na stěhování máte dobré karty, peníze na to budete mít, byt najdete poměrně rychle, takže záleží spíše už jenom na vaší chuti a odhodlání.
Prémiová otázka
Foto
Vy máte v nativním horoskopu Slunce a Merkur v Rybách, což je znak geniality, nicméně spojení Saturn-Mars v Býku symbolizuje obrovskou sílu, kterou máte celkově a která se může projevit konstruktivně nebo destruktivně a to speciálně vůči mužům, tedy i vůči partnerovi. Základní odpověď na vaši otázku zní, ano, s velkou pravděpodobností jste našla muže, se kterým můžete strávit zbytek života, ať už jeho nebo vašeho, ale stejně jako je síla tohoto rozhodnutí hlavně na vaší straně, může se jakákoliv destrukce tohoto vztahu objevit opět spíše u vás. Páně Robertův horoskop, i když je plný nečekaných a zajímavých překvapení, odpovídá osudu muže, který bez váhání vstoupí do poklidného rodinného života, podle všeho ale bude v letech 2017 a 2018 potřebovat z jakéhosi důvodu, který vám nyní přesně neřeknu vaši podporu, může se jednat i o finanční podporu, ale to jen tak na okraj, abyste věděla, na to se v budoucnosti připravit.
Prémiová otázka
Foto
Řeknu to rovnou, bude to boj a nebude to jednoduché. Ten člověk, který zde figuruje jako polovina "dosud neukončeného vztahu" má v rukou nějaké zajímavé trumfy, mohou to být peníze nebo byt nebo možnost poskytování jakýchkoliv výhod. Takže - co se týká horoskopu, Slunce-Jupiter-Merkur v Raku a Venuše v Blížencích, to jsou konstelace, které vám hrají do ruky, Černá Luna na konci Štíra je trochu negativní, kdyby to šlo všechno podle tohoto orákula, tak by se vztah realizoval, ale nastala by v budoucnosti krize a to hned na začátku roku 2017 - již v lednu 2017 dochází ve vašem tranzitním horoskopu ke spojení nativní a tranzitní Černé Luny a to je horší než když si na vás zasednou úředníci z berňáku. Takže na tohle datum pozor - pro současnost by to chtělo, kdybyste mohl své vyvolené navrhnout nějakou společnou práci, výdělečnou činnost, podnikání, něco, co by ji bavilo a současně by z toho mohly být i peníze. A hlavně - nedávejte jí teď své city najevo, jste v situaci, když jedno tklivé vyznání lásky může všechno natrvalo pohnojit a to tak, že doslova. Musíte vydržet být drsňák nebo tuto šanci ztratíte a už se ta samá nebude opakovat.
Prémiová otázka
Foto
Konečně zase po čase vidím horoskop napěchovaný trigony, to jsou šťastné konstelace, kvadratury jsou zde jenom dvě (Měsíc konjunkce Měsíční uzel - kvadratura - Neptun), takže jediné, na co si dávejte pozor jsou pomluvy, intriky a závist, to platí jak pro práci, tak i pro vztah. Na zdraví jsem se schválně ještě podíval do karet přímo tarotových a vyšlo mi Eso Mečů a Eso Holí, to každému, kdo se vyzná v tarotu, vhání slzy do očí, prostě výborná sestava, takže všechno se bude vyvíjet podle toho, jak to budete chtít, pokud tedy nebudete chtít nesmysly, jste v situaci, která je charakterizována úslovím, každý je štěstí svého strůjcem (to skutečně občas v životě platí a vyplatí se toho využít) - takže hlavně neudělejte žádnou chybu sama za sebe, to by už nebyl osud, ale vlastní hloupost.
Prémiová otázka
Foto
Nic špatného v osudu až do konce příštího roku 2016 nemáte, takže můžete i ten potřebný kus štěstí očekávat. V hoskopu máte ve Lvu Slunce, Mars a Merkur - s takovou sestavou se prostě cestovat musí, jinak to nejde.
Prémiová otázka
Foto
Tak se právě v tichém zamyšlení dívám na váš horoskop a říkám si, že problém asi nebude v tom, kdy jste se narodila, ale kde jste se narodila. Slunce v Býku - síla, energie, rozhodnost, odhodlání, Merkur v Beranu - inteligence, schopnost udělat školu, dosáhnout vzdělání, spojení Mars-Venuše v Blížencích, co lepšího si přát jako konstelaci pro sbližování se s protějšky, kamarádskými i partnerskými, není zde žádné znamení smůly, ono je to asi tak, jako když se malé lvíče narodí svým rodičům někde uprostřed Afriky, kam ani pytláci a oficiální lovci moc nepáchnout a když se narodí třeba v Evropě v cirkusu. Je pravda, že v cirkuse se naučí mnoho zajímavých věcí, k jakým se lvíče narozené v Africe nikdy nedostane, ale otázkou je spíše, jaké bude mít jedno a druhé lvíče životní pocity. I když nás budou cirkusáci přesvědčovat, že jejich lvíče je šťastné, protože má kde bydlet, má zajištěnou celoživotní bezpečnou klec, zatímco lvíče, žijící v divočině může kdykoliv přijít o život nebo se pár dní nenají, vsadil bych se klidně o boty, které lvíče by si to s tím druhým hned vyměnilo a které ne. Vám se patrně přihodilo něco podobného, prostě mi to vychází, že by se asi mnohé ve vašem životě změnilo, kdybyste se přestěhovala, změnila zaměstnání nebo si našla jiný byt, nejlepší by asi bylo přestěhovat se úplně do jiného města, teď mi zrovna nic jiného než Praha nenapadá, ale ta změna by mohla skutečně pomoct.
Prémiová otázka
Foto
Váš syn má tak zajímavý horoskop, že by se dal ukazovat na přednáškách o astrologii - všechny planety jsou ve třech znameních - Venuše a Mars v Panně, Slunce, Saturn, Merkur ve Štíru a Měsíc, Uran, Jupiter a Neptun ve Střelci. Váš syn potřebuje v životě úspěch, především v práci a v kariéře. Toho dosáhne a bude se mu dařit velmi dobře a bude spokojený. Zatím to vypadá, že on sám se k otázce početí dětí staví spíše racionálně, až na to budou podmínky, budou i děti, ale podle všeho budou a je i velká pravděpodobnost, že se vnoučátek dočkáte už příští rok, maximálně v roce 2017. Váš syn má prostě odpovědnost a je cílevědomý, takže se to projevuje i při plánování rodiny, to je všechno. Nic nadpřirozeného v tom nehledejte.
Prémiová otázka
Foto
V horoskopu máte všechny planety v jedné polovině, Slunce a Venuše ve Lvu, to je dobré pro partnerství na celý život, Merkur a Měsíc plus Asc. v Panně, slušná konstelace pro práci, prázdné Váhy, to je přímo vynikající z hlediska jakékoliv smůly nebo nehody a onemocnění, Saturn a Mars ve Štíru, to je v současné době přímo přednost v oblasti hledání vztahů a získávání žen, Uran a Neptun ve Střelci, to je v současné době symbol váhavosti, když to řeknu na rovinu, konstelace vás vidí jako úspěšného chlapa, ale váhavého střelce. I když jste Lev. Odvaha nechybí, ale zřejmě zaútočíte ve chvíli, kdy oběť právě opustila akční rádius a volným krokem odešla. Ke všemu musí být správné načasování, jak to říkal můj děda, tak už raději běžte, ať vám neujede vlak, protože když vám ujede, tak už ho budete těžko chytat. Jinými slovy, cvičte správné načasování a zkoušejte si třeba pomocí meditací nacvičovat rychlejší reflexy, to je všechno. Úspěch se jistě brzy dostaví.
Prémiová otázka
Foto
Ve vašem horoskopu je Slunce na konci Kozoroha a je v trigonu s Jupiterem, Uranem, Plutem a Měsíčním sestupným uzlem na přechodu Panny a Vah, krásná je také konjunkce čili spojení Měsíc-Merkur ve Vodnáři nebo Saturn v Beranu - pro současnou dobu to všechno bohužel znamená možnost období, které je charakterizované spíše depresemi než výbuchy bezmezného nadšení a vnitřní radosti, tady by podle mého názoru hodně pomohly meditace, tedy skutečné meditace, ne jenom zírání do blba (to se pojí spíše s těmi depresemi). Konstelace, které jsou vyloženě negativní na partnerství jsou u vás až v druhé polovině příštího roku 2016, do té doby máte vysokou šanci na to, abyste byla ve vztahu spokojená, takže se spíše soustřeďte na sebe, speciálně na otázku, co mohu pro svého partnera všechno udělat, co by se mu asi líbilo a tak... nemyslete ve stylu, co všechno by mohl on udělat pro mě a proč to zrovna nedělá - to je, myslím, klíč k udržení vašeho partnerství, které jinak vypadá v horoskopu i v kartách docela dobře a nadějně.
Prémiová otázka
Foto
Ten rozchod, který vás mírně řečeno rozhodil, nastat musel, v životě už to tak chodí, že nejsou žádné věci, které by existovaly napořád, v podstatě ani ten život není věčný (i když se alespoň pokoušíme jej trochu natáhnout), takže to berte jako kapitolu, která je už přečtená a uzavřená. A jak to vypadá do budoucnosti - vůbec to nevypadá špatně, všeobecné konstelace nasvědčují tomu, že doba, která přichází, bude velmi otevřená komunikaci, což bude dobré i pro vás, takže pokud se dokážete alespoň na pár týdnů oprostit od myšlenek na vztah, který už neexistuje a budete se věnovat pouze práci a tomu co umíte, a co můžete nabídnout ostatním, tak se nový partner objeví během několika týdnů až měsíců. Vše tomu nasvědčuje, jde jenom o to, abyste se zbytečně myšlenkově nekoncentrovala na nemožné.
Prémiová otázka
Foto
Máte horoskop jak věštec, jestli ještě nevykládáte karty, tak s tím začněte. Slunce v Panně je v pohodě, Venuše a Mars ve Lvu, na samém konci Lva je Merkur, od Venuše kvadratury k Měsíčnímu sestupnému a vzestupnému uzlu, to vypadá, že můžete mít nějaké starosti v příštím roce, které se budou týkat rodiny, takže vy sama o sebe ani starosti mít nemusíte, vztahy a zaměstnání, samozřejmě i zdraví budou fungovat, všechno poběží jak na drátku, ale s hodně velkou pravděpodobností bude vaši pomoc potřebovat někdo z vaší rodiny, může to být syn nebo dcera, i kdyby šlo třeba o obligátní finanční půjčku nebo o pomoc při sháněn bytu. Ale všechno to zvládnete, nejsou ve vašem osudu žádná znamení neštěstí či životní smůly.
Prémiová otázka
Foto
Máte zajímavý horoskop, všechny planety v necelé polovině, zajímavé je spojení Slunce-Merkur-Černá Luna na konci Kozorohu, to by mohlo znamenat, že budet mít potíže obecně s komunikací s muži, tedy i ve vztazích, možná by nebylo od věci trochu se zamyslet i nad tím, jestli se ve vztahu nesnažíte až moc uplatnit své vlastní názory proti názorům svého protějšku, ale od toho je to protějšek, aby měl možná občas i opačné názory, ale právě o tom je vztah, jednota se často vytváří spojováním protikladů, v sexu je to třeba obvyklé. Nicméně pozor si dávejte čistě z hlediska astrologického na období červen-červenec 2016, tranzitní Černá Luna se setká s nativním Saturnem na začátku Štíra, pro vás by to mohlo znamenat, že opět další nadějně se rozvíjejích vztah skončí v troskách. Jinak je ale všechno OK, takže to vypadá tak, že v podstatě ani nemusíte dělat nic zvláštního nebo nezvyklého, abyste se seznámila se zajímavým a pro vás vhodným mužem, později partnerem, to přijde samo, bez obav. Potkáte muže, který bude hodně chytrý, téměř inteligentní, bude vzdělaný, sečtělý, bude se vám líbit, ale pozor na tu nešťastnou výměnu názorů, tady je podle mého tušení kámen úrazu. Počáteční vstřícnost by se měla snoubit s pozdější oddaností vůči partnerovi - a budete šťastní dokud smrt vás nerozdělí.
Prémiová otázka
Foto
Reálnou možnost na obnovení šťastného vztahu tady nevidím, tak nějak tuším, že v tom mohla hrát svou smutnou roli také ekonomika, jinými slovy si bývalá partnerka mohla vybrat někoho, u něhož cítila větší celkovou stabilitu, ale to je teď celkem jedno, důležité je, že z hlediska osudu má příjít jiná žena a bude to fajn - nemělo by to tak dlouho trvat. Prosinec 2015 až únor 2016.
Prémiová otázka
Foto
Ve vaší budoucnosti není žádná nemoc ani úraz, pouze ten rozchod, který se z hlediska osudu jeví jako užitečný a přínosný, vy to zatím vidíte jinak, protože vám chybí partner, tedy skutečný partner, nikoliv soukromý pacient, o něhož se staráte. Někdo zajímavý se ve vašem okolí objeví během jednoho měsíce, takže byste to všechno měla vyřešit do konce tohoto roku 2015, potom se už svému minulému vztahu jen občas zasmějete a pár zkušeností dáte k dobru, když budete se známými sedět ve vinárně.