Týden sexu na Blesk.cz



Pondělí 8. února od 16 hodin - Kristýna (Kočí) Mertlová - o online seznamování, singles, Tinderu a seznamkách

Úterý 9. února od 13 hodin - Julie Gaia Poupětová - o sex koučinku: Jak být v posteli za hvězdu a jak se nebát překročit své zábrany?

Středa 10. února od 11 hodin - Psycholožka a Petra Yamuna Částková prozradí, co je to vaginální mapování i jak bojovat se sexuálními traumaty

Čtvrtek 11. února od 12 hodin - Léčitelka a kartářka Eva Kalivodová poradí se vztahovými problémy, ale také vyloží budoucnost

Pátek, 12. února od 10 hodin - Sexuolog Zlatko Pastor odhalí taje českých ložnic

Pátek 12. února od 12 hodin - Čarodějka Petra Neomillnerová zná tradiční recepty na afrodisiaka i milostné rituály, karty prozradí, jestli má váš vztah budoucnost

Online chat
Pěkný den,čekají naší rodinu v tomto roce nějaké změny spojené s prací nebo domovem?Děkuji Magda (Magda)
Foto
Dobrý den, práce - vidím nabídku na postup, povýšení nebo přeřazení na jinou práci za lepší finance. Doma budou taky změny, které budou vyplývat ze změny v práci. Souvisí to spolu.
Dobrý den,paní Evo,chtěla bych vědět,zda potkám v tomto roce partnera duše.Děkuji. (Tina)
Foto
Dobrý den, ano.
Přeju krásný den, paní Kalivodová, chci se zeptat, budu-li ještě někdy žít se svazku s mužem nebo budu pořád sama? Děkuji Lenka 26.7.1967 (Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, muži se kolem Vás míhají a děláte, že je nevidíte. Zkuste se nadechnout, usmát a vyberte si muže právě takového, který Vám bude vyhovovat. Držíte se zbytečně v povzdálí. Muži tady jsou, sama být nemáte, ale jestli vyjdete ze své schovky nebo ne je na Vás samotné.
Dobrý den. Prosím, jak to bude vypadat s mými vztahy v letošním roce? Nedávno se se mnou rozešel partner (6.4.1959), který se zpočátku zdál ideální, nadšený z každého setkání se mnou a najednou mi sdělil, že si celkem rozumíme, ale zjistil, že něco tomu chybí. Žádné bližší vysvětlení z jeho strany nenásledovalo. K tomu ještě jsem dala v práci výpověď, takže má psychika dostala zabrat. Stále ještě nejsem v pohodě, ale život jde dál. Hledám práci a ráda bych našla i spřízněnou duši. Dokážu vůbec navázat normální, déle trvající partnerský vztah? Narodila jsem se 17.3.1966. Děkuji a přeji hezký den. Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, letos budete mít vztah, ale jiný než byly vztahy doposud. Práce - zkuste změnit charakter práce a uvidíte, že najde.
Dobrý den, paní Kalivodová. Mám ted trápení s láskou. Mám ženatého přítele, s nímž mám syna. Chci se zeptat, zda se někdy rozvede a bude s námi. Děkuji za odpověd,. (Eva Š.)
Foto
Dobrý den, on se s ní nikdy nerozvede, ale odejde k Vám a budete s Vámi a s Vašim synem žít.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dopadnu při sporu o dědické řízení. Děkuji a zdravím, Lucka. (Lucka)
Foto
Dobrý den, nynější soud bude požadovat další nějaké papíry, důkazy nebo něco podobného. Dědictví dopadne jinak než je nyní v návrhu.
Dobrý den, budu mít nějaký vztah?? Děkuji  (Anonymka)
Foto
Dobrý den, ano, ale ne hned. Nyní si máte uvědomit, co od vztahu opravdu chcete, pak může přijít muž do Vašeho života.
Milá Evičko, mám moc ráda herce M. Donutila a ráda bych se s ním osobně setkala. Vyjde mi to? Je to můj veliký sen. Děkuji 26.3.97 (Anonymka)
Foto
Dobrý den, letos to asi neklapne, to je mi líto.
Dobrý den paní Kalivodová! Před dvěma roky odešel manžel k jiné ženě, podaří se mi ještě najít lásku? Moje datum narození 1.3.1966 v 15:45. Děkuji Vám za odpověď a přeji krásný den!  (Lesana)
Foto
Dobrý den,sama nezůstanete. Letos přichází muž do Vašeho života a Vy se budete rozhodovat, zda ho přijmete či nikoliv.
Dobrý den. Nějak se mi nedaří v lásce. Poradíte mi? Hanka 17.11.1958 (Štírka)
Foto
Dobrý den, změňte pohled na vztahy obecně a nebuďte schovaná sama před sebou. Jste krásná žena, tak toho využijte. A Váš úsměv je Vaší velkou devizou, využijte toho.
dobrý den,chtěla bych vědět jestli zůstanu nadále se svým přítelem i když je ženatý díky moc (praha)
Foto
Dobrý den, nyní ano, do budoucna ne
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, zda v blízké době už konečně najdu lásku a zda budu šťastná? Chtěla bych se také zeptat, jak to se mnou bude vypadat po pracovní stránce, zda si v práci polepším? Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den. S pozdravem Aneta 2.4.1987 (Aneta)
Foto
Dobrý den, láska je tady, jen ji nechte přistoupit blíž. Opravdu do konce února se objeví. Je to láska waw :-) Práce - beze změny, nic nevidím, žádné povýšení nebo nějaké výhody.
Dobrý den, moc vás zdravím a prosím o radu jsem pořád unavená a zadýchaná , nestíhám všude chodím pozdě. 19.8. 1964 děkuji  (Marcela )
Foto
Dobrý den, unavená a zadýchaná - Vaše duše je pod tíhou negací z Vašeho života. Jde o to, že jste nepřijala změny a otáčíte se od nich pryč. Zkuste si večer, až se půjdete sprchovat, udělat ze sprchy mikrofon a řekněte do té vody vše, co Vás trápí. Uleví se Vám a poznáte to i zdravotně.
dobrý den, ano, chci se zeptat, co mně čeká v lásce s v sexu, Veronika 9.4.1973, díky předem za odpověd. (Veronika)
Foto
Dobrý den, až se uvolníte, oprostíte se od své minulosti, která se mi zde zobrazuje jako ne příliš vydařená, řekněme, tak budete moci krásně prožívat nejen lásku, ale i sex se vším, co k tomu náleží. Nyní si to brzdíte sama.
Dobrý den, již 7 let jsem sama a to myslím že jsem celkem atraktivní. Zajímalo by mě tedy jestli se blýská na lepší časy ? ;-) (Jana)
Foto
Dobrý den, letos máte ve vztazích změnu. Nejen v příchodu nového partnera, ale taky v pohledu na sebe. Lepší časy jsou tady :-)
Dobrý den, Evi, kdysi jste mi v placené poradně vyvěštila, že bych mohla potkat svého partnera do 08/2015. Nestalo se tak. Jsem pořád na hony vzdálená lásce a jejímu prožívání, posunu vpřed na poli vztahů? Je mi skoro 32let a kde nic, tu nic :) Děkuji (Jana)
Foto
Dobrý den, pokud jste minula partnera, udělala jste kroky jiné, než byly Vám v té době stažení aktivovány. Každý člověk má právo svobodné volby rozhodování a Vy jste se rozhodla a chovala jste se podle svého nejlepší vědomía svědomí.Dívám se, kde je u Vás problém. Odpověď je, že ve svém přijetí sebe sama. Vy jako chcete - hlavou, ale citově se bojíte otevřít. Tady běhá klínový řemen a u Vás je nyní přetrženy, pokažený a proto se děje to, co se děje.
Dobrý den paní Kalivodová. Už dva roky mám problémy s pravým prsem. Chodím pravidelně na prohlídky, ale zatím mi nikdo nedokázal poradit, tak se obracím na vás. Děkuji a přeji hezký den (Pavla)
Foto
Dobrý den, pravé prso značí nepřijetí přítomnosti, života stávajícího. Prso jako takové značí ženskost, kterou cítím ve Vás potlačenou. To je na dlouhý rozbor, tady to psát nebudu.
dlouho jsem si psala z přítelem z anglie, měl přijet ale neozval se již měsíc. Ozve se ještě? (jana)
Foto
ne, má nyní problémy, které řeší a nemá to jednoduché.
Dobry den,prosim,dcera 4.8.1983 bude partner a financni zlepseni v zamestnani? Dekuji (mamca)
Foto
Dobrý den, odpovědi - ano, ne.
Dobry den prosím moje zdraví 17.8.1958 děkuji Evičko (Maria)
Foto
Dobrý den, průdušky, těžko se vám dývá, pohybový aparát - více klouby, cítím bolesti, žaludek - mírně. Letos nevidím nic, co by Vás mělo znepokojovat.
Dobrý den, nedaří sem i v lásce ,tak jak bych si představovala. Bude to tento rok lepší a naleznu toho vyvoleného? já 23.3.1994.Moc děkuji (mar)
Foto
Dobrý den, vztah není rohlík, který se dá koupit a Vy to máte postavené tak, že teď chcete a hotovo. Muži kolem Vás jsou, ale žádný z nich není více opravdový. Pokud se ptáte na životního partnera, přijde cca za 6-7let.
Dobrý den paní Kalivodová, podaří se mi zaplatit dluhy? děkuji (Jan)
Foto
Dobrý den, omlouvám se, ale pokud neuděláte nějakou změnu, tak ne.
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda v tomto roce potkám partnera na trvalý a harmonický vztah. Pokud ano, kdy cca? Děkuji za odpověď. Kateřina 20.1.1978 v 19h (Kateřina)
Foto
Dobrý den, letos ho nepotkáte.
Krásný den, prosím chtěla bych se zeptat na svého syna Jirku, nar.20.7.1992 jestli najde práci a nějakou tu lásku, děkuji Dana (DANA )
Foto
Dobrý den, práci najde, lásku ne, protože ji nehledá. Zatím si užívá a nevypadá, že by mu to vadilo.
KRÁSNÝ DEN PANÍ EVIČKO, PROSÍM VÁS, KDY SI NAJDU NOVOU PRÁCI? BUDE TO PRÁCE V OBORU, KTERÝ BYCH SI PŘÁLA NEJVÍCE? DĚKUJI. (STEFANIE)
Foto
Dobrý den, květen - dozvíte o práci, červen - uvažujete o nástupu, ale jsou tady nějaké záležitosti, které budete muset předtím vyřešit.Budeto jiný obor.
Dobrý den Evo,ráda bych věděla,zda má dcera nar.8.6.1993,najde konečně lásku.Po posledním vztahu se již rok a půl utápí v slzách a depresích.Nikam nechodí,někdy se jeji nálady a smutek přenáší na okolí a není to jednoduché.Chodí jen do práce a nikam jinam,jlikož nemá mnoho přátel.Je hodná,až moc upřímná,což je někdy na škodu,ale v lásce má bohužel smůlu.Moc bych ji přála muže,který by ji miloval a ona by byla spokojená a štastná,pak budu i já,cožjistě jako matka a žena chápete.Moc děkuji a budu se těšit na odpověd.  (Táňa S.)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera je úplně uzavřená. Letos k ní nikdo nepřistupuje, protože ona nechce, vztahu se brání.
Dobrý den, máme trošku komplikovaný vztah s přítelem, čekáme dítě. Bude vše ok a budem zase sťastní? Děkuji ( Veronika, 4.4.1987 a Lukáš 7.9.1991 ).  (Veronika)
Foto
Dobrý den, no, komplikovaný vztah to teda je, protože dítě budete vychovávat spolu, ale nebudete spolu. Vše bude ok, budete šťastni, ale obávám se, že jinak, než myslíte ve své otázce. Prostě věci budou jinak, ale dobře jinak.
Dobrý deň, čo ma čaká tento rok? Edita nar. 22.1.1967.Naša rodina vlastní pozemky , podarí sa nám ich tento rok predat? (Edita)
Foto
Dobrý den, letos Vás čekají posuny a změny v osobní rovině. Nepodaří se prodat, protože tady je něco, co ho nebo kdo ho mentálně nechce pustit.
Dobrý den, paní Evičko! dokončím úspěšně letos bakalářské studium a následně se dostanu na navazující magisterské studium v Ostravě? Děkuji za Váš cenný čas  (Denisa)
Foto
Dobrý den, bakalářské studium uděláte v náhradním termínu, protože se ve Vašem životě vyskytne situace a Vy sama zkoušku přeložíte a dostanete se na další studium, které uvádíte.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat na partnerský život dcer.Kdy najdou toho pravého, s kterým založí rodinu. Jestli by bylo dobré změnit práci u dcer. Čeká nás s manželem ještě nějaké nové bydlení/ vlastní/, případně i stěhování? Jana 9.9.64 Mockrát děkuji a přeji krásný den. (anaj)
Foto
Dobrý den, 1. dcera - někdo tady probíhá, ale jen vzdáleně, muž do jejího života přijde cca do 4-5 let, děti bude mít, ale ne hned,práce samotná ji ke změně přivede. 2. dcera - muž do jejího života přichází cca 1-2 roky, děti bude mít, brzy, neměnit práci. Vy a manžel - žádná změna ani nového bydlení.
Krasny čtvrtek Evo, mám otázku ,, muj chlap je egoista, majetnicky a svou lasku projevuje pouze tim,že 20 x denne rekne miluji tě, příšerně žárlí a je zlý kdykoliv hovořím s jiným mužem.Chci zustat sama sebou ne nechat se zahnat do kouta.. jak na něj zazbrojit aby mě nechal dýchat?? Dík za pomoc. Radmila (Radmila)
Foto
Dobrý den, Radmilo, Váš manžel je úžasný "trenér". Vysvětlím. Lidé se potkávají proto, že si mají něco předat, něco se od sebe naučit. Váš manžel Vám svým chováním ukazuje to, co nemáte zpracované. A bude to dělat (chovat se) k Vám dál tak dlouho, dokud to nepochopíte. Tady by byla nejúčinější meditace na přijetí vnitřního dítěte. Zkuste nějakou najít na netu a zkuste to promeditovat. Držím pěsti!
Dobry den Evicko,prosim jaka je pricina meho nocniho poceni?Trva to jiz 2 mesice,salvej ,pripravky na menopauzu nic nezabira.moc dekuji za odpoved Alena 7.41963 (Alena)
Foto
Dobrý den, stále nemáte něco dořešené z minulosti, týká se to vztahů. Jděte zpátky po časové ose do doby cca 3 měsíce předtím než poprvé začalo noční pocení, tam bude nit Vašeho příběhu začínat a jděte po ní dál až k dnešním dnům. Jinak zkuste cca každý druhý den jíst tofu, stačí půlku toho obdélníčku, pomůže vám.
Pěkny den jak dál s mojím vztahem 23.8,1956 děkuji  (David)
Foto
Dobrý den, už delší dobu se rozhodujete, zda to ukončit nebo jít dál. Rozhodněte se.
Dobrý den paní Evo, chtěla bych vědět, jestli mě čeká letos nová láska ? Pokud ano, můžete to nějak upřesnit? Děkuji moc a přeji hezký den 7.9.1970 (Eva)
Foto
Dobrý den, ano, čekají Vás hned lásky dvě a Vy se budete rozhodovat. Jeden přijde v březnu a druhý v dubnu. Budou oba prima, ale budete se rozhodovat, protože ani jeden nebude úplně to, co byste od partnera chtěla. Pak přijde další - vidím nehodu - př. ohodí Vás vodou z kaluže, když pojede autem po silnici a Vy půjdete po ulici nebo na Vás někde vylije omylem kafe apod. Tady je seznámení bližší a situace je taková proto, že bude úplně jiný než Vaši předchozí partneři a to bude on, ten pravý! Držím pěsti!
Dobrý den paní Evo,zajímalo by mě,jestli letos potkám partnera a jestli mě do budoucna čeká finanční výhra.Děkuji.Nar.21.12.1964. (Ivana)
Foto
Dobrý den, partnera letos nevidím, bohužel a ani finanční výhru.
Evičko, myslíte si, že mi podaří letos otěhotnět a zvládnu porod dobře? (Kačka)
Foto
Kačko, buďte na sebe opatrná ve smyslu svých myšlenek. Sama si přivoláváte strach a negace. Letos otěhotnění nevýjde. V příštím roce ano, porod bude hladký, dítě bude ok, vidím i pohlaví, ale neřeknu, nechám Vám to jako překvapení.
Dobrý večer p.Evičko.Chtěla jsem se zeptat jestli mě někdy vyjde se podívat za dcerou do USA kde studuje.Maminka Iveta .13.8.1971 Děkuji Vám předem za ochotu a za Váš čas. (Iveta )
Foto
Dobrý den, ano, podaří a to buď na přelomu roku nebo v roce příštím. Bude to jako blesk z čistého nebe, bude to nečekané, milé překvapení.
Zdravím Vás Evičko, mám dotaz, zda mě čeká ještě nějaký přítel, který se mnou vydrží do konce života. Bude vůbec nějaký? Kdy a jak ho poznám? Děkuji (Renata)
Foto
Dobrý den, láska ka vám přichází ze všech stran. Vy se bojíte a uhýbáte. Zkuste to v sobě přijmout. Vždyť nemusíte chodit s každým, kdo k Vám přijde, můžete ho odmítnout, toho se bojíte a proto oni k Vám nejdou. Kdy ho poznáte? Až si to sama v sobě zpracujete - červen 2016, léto, venku, procházka nebo jízda na kole?
Zdravím p.Evo, mám dotaz, povede můj 4.letý vztah s přítelem k společnemu žití? Já 9.9.1957,přítel 27.8.1961. Dík. Pěkný den, Stanka (Stanka)
Foto
Dobrý den, bohužel ne. Důvodem jsou neshody přes které máte projít, ale je jich víc a skládá se to jako domeček z karet.
Dobrý den,už od loňského roku stále bojuji s nachlazením a s tim spojenou únavou teď jsem úplně ulehla s chřipkou(a to jsem očkovaná) . Zlepší se letos už konečně můj zdravotní stav.Děkuji moc Magda (18.9.1967 ) ( Magda)
Foto
Dobrý den, prošla jste větší životní změnou v řešení a jako 18 ze dne se máte zbavovat lítosti a křivd. Rýma je následek. Vaše duše pláče, čistí se. Zkuste se ještě zamyslet, jestli některé z Vašich rozhodnutí nebylo unáhledné nebo takříkajíc naschvál. Jinak máte slabou imunitu. Podpořte své léčení schizandrou (Klanopraška plod) - zkuste sehnat přírodní, je levnější a mnohem účinnější! Doporučuji vitamín E, česnekové tbl nebo česnek celkově. Další vhodné by bylo pomoct tělu zbavit se negací, které ho zatěžují. Udělejte si do lavoru heřmánkovou sůl (prodává se nebo si ji udělejte tak, že si koupíte heřmánkový čaj a nasypete do něho sůl. Pak si sedněte, zavřete oči a nohy dejte do lavoru, nechte působit. Nemusíte si řídit čas a sledovat, jak dlouho tam budete nohy máčet. Budete mít pocit, jakoby tér vycházel z Vašich chodidel. Až budete chtít, nohy vytáhněte a teprve pak otevřete oči, aby se negace nevrátily.
Dobry den,prosim,hrozi mi tento rok nejaka zdravotni potiz?Nemyslim "rymicku".Dekuji.20.4.1948 (tazatelka)
Foto
Dobrý den, jestli máte na mysli operaci, která tady jakoby visí ve vzduchu, tak se jí nebojte. Nikdo Vás nebude nutit, Váš zdr. stav se zlepší, více se uvolněte, operace se ukáže jako neopodstatněná a nedojde k ní.
Nemohu najít toho opravdového partnera.Co mám pro to udělat?Mám pocit,že hledám jehlu v kupce sena. (Marcela Kejzlarová)
Foto
Možná hodně chcete a tlačíte. Zkuste nechat muže, aby objevily Vás se všemi přednostmi i negacemi. Pro každého je tady někdo, ať už muž nebo žena.
Dobrý den paní Kalivodová,prosím, chtěla bych vědět,co mne čeká tento rok. Děkuji za odpověď. (Květa)
Foto
Dobrý den, letos budete mít hodně změn, které budou vycházet z Vás. Budou to Vaše rozhodnutí, nebudou moc dlouho plánovaná, ale budou nutná. Neděste se, nic hrozného to není. No a týká se to cca 4 situací, hlavních - oblasti, práce (budete se rozhodovat, zda přijmete povýšení nebo odejdete), řešíte rodinu svou i rodinu příchozí - tady toho bude víc, sebe a změnu ve svém životě - zaměření. Vše máte v pozitivu, krásně prozářené sluncem.
Evi, zatím jsem od Vás nikdy odpověď nedostala, tak snad dnes to vyjde. Moc Vás prosím. Co já a moje tajná láska? Moc děkuji  (Naděje)
Foto
Moc mně to mrzí, ale ať se ptám, jak se ptám, touha, krása, hřejivost, ale žádný posun :-( vše bude podobné jako doposud. Cca v červnu nastane chvíle, kdy se Vaše cesty zkříží, sama uvidíte, pak můžete udělat krok směrem k němu, protože to bude opravdové. Nyní, kdybyste cokoliv dělala, pojedete v náhradním programu a byla byste zklamaná.
Dobrý den milá Petro,chtěla bych se zeptat co mě v nejbližší době čeká nar.18.7.1959,po zdravotní stránce moc děkuji za odpověd Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, jmenuji se Eva ne Petra :-) snad Vám i přes jiné jméno v oslovení můžu pomoct odpovědí. Vidím nemoc, která Vás zastavuje. Jste slabá. Nohy, klouby, kůstky. Vše je následkem nějakého nedorozumění v rodině, nejspíš ze strany Vašeho syna, staršího. Dejte mu možnost svobodné volby, respektujte jeho rozhodnutí a uvidíte, že se nohy zlepší. Hodně Vás to tíží.
Dobrý den, co mě prosím čeká ohledně zdraví. V září jsem podstoupila operaci palce ruky a pořád to není dobré. Jsem narozena 11.1.1960  (Dana)
Foto
Dobrý den, nepíšete jaký palec, mě jde levá ruka, tzn. minulost tohoto života a minulých inkarnací. Máte pochopit příchozí situace, které se dotýkají přímo Vás a rozhodnout se jinak. Jste citlivá dušička, která si přišla na tento svět potvrdit, že umí jít po své životní cestě sama. Je více možností, jak přiblížit uzdravení palce. Palec je následek, příčina je v myšlení a řešení nějaké situace, která se týká bezprostředně Vás. Zdravotně jste ok, nic zde nevidím špatného, naopak, jako byste měla jet na delší dobu pryč, do hor, na chaloupku, prostě do přírody a to Vám hodně prostěje, pomůže se i rychleji uzdravit.
Dobrý den. Chci se zeptat jak bude pokračovat můj dlouholetý vztah s přítelem. Děkuji Danka (Danka)
Foto
Dobrý den, tento rok bude malé utlumení Vašeho vztahu a to z Vaší strany. Důvodem bude řešení vzniklé situace ve Vaší rodině, odkud pocházíte. Jinak vše ok.
Manžel mě již několik let sexuelně nechce - jsme spolu 45 let. Stále po něm toužím, on se mě ani nedotkne, je to velká škoda. (Jaroslava Lejnarová)
Foto
To je současný stav. Vše se dá změnit a nemusí to být nátlakem. Zkuste se ho více dotýkat, pohlazení, připojte úsměv, mějte o něho zájem. Pokud meditujete, zkuste s ním mentálně promluvit, určitě to pomůže.
Dobry den, prosim co me ceka letos pracovne a najdu si noveho partnera? Predem velmi dekuji jana 22.2.1978 (jana)
Foto
Dobrý den, pracovně - zvažujete změnu zaměstnání nebo chcete další práci. Jste nyní v rozhodování, které ještě potrvá do Vašich narozenin. Po narozeninách Vám bude vše jasnější. Partner - máte nyní ve své blízkosti 3 muže, ale oni k Vám nemůžou přistoupit, protože Vy sama víte, co nechcete, ale nevíte, co chcete a tady je problém. Takže děláte, jako by nic, necháváte to plynout a pokud někdo přijde, jste ráda, ale není to waw, láska.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, přejdu rovnou odpovědím - pokud si budete chtí vzít úvěr a nějakým způsobem rafinovaným by se Vám to povedlo, tak je to špatně, protože se to otočí proti Vám. Podle karet teď a tady úvěr nedostanete, protože nebudete splňovat nějaké podmínky. Dluhy se podaří zaplatit, ale vidím tady prodej "něčeho", co je Vám v tuto chvíli blízké (Vy a rodina), ale bude to nutné. Vstupuje tady taky ještě další osoba, nejspíš někdo z Vaší rodiny (př.sourozenci) a budou pomáhat buď s prodejem "něčeho" nebo se na financích budou sami podílet, ale nevidím zde jen jednu osobu, ale vidím to jen jako pomoc. Tzn., že dluh nezaplatí př. sourozenec, že by zaplatil dům a tím ho třeba získal, ale bude to ještě zamotanější. To je na delší rozbor, to zde nejde rozepisovat všechno. Vztah a budoucnost - to záleží na Vás a dalších okolnostech, budete se ještě rozhodovat, je tady toho víc. Nyní karty nedoporučují se rozejít, protože byste to nějak táhla jako žvýkačku za sebou. Vydržte, přijde čas a Vy ho poznáte, ten rozhodne, jestli budete s ním nebo bez něho. Pokud nebudete mít vyřešenou záležitost s manželem, můžete mít muže (těch je tady více i nyní, kterým se líbíte), ale s podobnými problémy v řešení věcí jako je nyní Váš manžel. Až vše vyřešíte, budete šťastná. Nyní toho máte k řešení více, ale i toto období přejde a Vy budete mít víc jasno. Práce - jsou zde změny, které Vás dotýkají. V této práci nebude dlouhodobě.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, přejdu k odpovědi a zaměřím se na jednotlivé muže směrem k Vám. Tomáš - líbíte se mu, to zcela jistě, ale více než lásce dává přednost zábavě a novým prožitkům. Je veselý a dlouho bude. Vázat se rozhodně nyní nechce. Rád se baví, užívá si života. Adam - je velmi ustaraný. Vídím tady poškrábanou dušičku z jeho minulosti, kterou ještě nemá dořešenou. S Vami je mu dobře, protože může na vše zapomenout. Tady mi jdou spíš karty jako, že Vás bere více jako matku, svou oporu, kterou nyní potřebuje. Ptáte se na pravého muže, no, ono je to tak...muži k Vám přichází a přicházet budou, ten pravý přijde později cca do dvou let. Jste duše nerozhodná, muži přichází a nastavuji zrcadlo poznání toho, co se máte jako duše naučit tak, aby mohl přijít ten pravý.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, partner letos nepřichází, ptám se tedy proč nepřichází, kde je příčina. Odpověď je - povol uzdu svému snění a vylaď se do krásné ženské změny. Nechtěj přijmout toho či toho, dej tomu volný průběh. Ať může muž přistoupit s tím, co má ve své duši ukryté a otevřít se Tobě duši spojité. Omlouvám se za tykání, informace přišly intuitivním spojením. Pohled do karet doplňuje - začněte být sama sebou, v sobě pořádek si máte udělat, nadechnout se a jít uvolněným krokem. Pokud k tomu doporučit, jak si můžete celou situaci urychlit - ukliďte si spodní prádlo, vytáhněte ho a znova poskládejte, uložte. Co se v tuto chvíli ve Vás odehrává? Srovnáváte si myšlenky, probíhá Váš vnitřní rozhovor, ujasňujete si věci, o kterých jste si třeba myslela, že už máte vyřešené. Hodně to pomáhá a zabírá na všechny.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, přejdu hned k odpovědím, otázek máte více - nabídka k sňatku je, ale Vy si nejste jistá svým partnerem, je to opravdu on? Sama si odpovězte, zda chcete strávit s tímto člověkem bok po boku zbytek života. Otěhotníte cca v září 2016 pokud splníte dva úkoly, které se před Vámi nyní objevují. Pokud je nesplníte, přijdou jiné zkoušky a těhotenství se posouvá. Ve svém životě budete mít vlastní děti. Pokud vše zvládnete - svatba, rozhodnutí a s partnerem budete, dům nevidím, bude to přestěhování do většího bytu, který se mi zde zobrazuje jako nutnost a lehkost zároveň. Kdy žsi CD koupíte, posloucháte jednu skladbu týden, každý večer, po poslechu všech skladeb si můžete přehrávat jakou chcete, nejlépe večer před spaním, protože i když usnete, vše je v běhu a pokračuje dál. Zkuste to tedy více podpořit, napíšu zde recept - 125g křenu a 2cm zázvoru nastrouhejte na jemno, přidejte 3 lžíce medu, 3 lžíce cejlonské skořice a šťávu ze 4 citrónů. Vše dohromady smíchejte a jezte každé ráno jednu čajovou lžičku. Směs působí na očistu střev, podněcuje hubnutí a v době po velkém přísunu jídla se tělu po této směsi určitě uleví. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Vaše otázka není otázkou zcela jasnou, proto se na Vás napojím a napíšu odpověď v té pravé podstatě, co jste těmito slovy myslel. Zajeté koleje ve vztahu jsou a pěkně jdou dál a dál. Rozhodnout se je potřeba a více mluvit o změnách, které přijít mají. Váš vztah je naplněn láskou, hojností, požehnáním, ale cesta je již dlouhá a Vy na ní znáte každý kamínek. Rozhodněte se ke změně, činu, ve svém životě. Požádejte manželku o rozhovor, nejspíš bude ráda :-) protože ona to vnímá podobně, ale bojí se s tím přijít na světlo. Objevují se mi zde věci, ke kterým se máte vrátit, další, jiné objevit a dopřát si nového poznání ve stávajícím vztahu. Váš vztah je pro tuto inkarnaci pevným poutem a já můžu napsat, že takových je v dnešní době už opravdu málo. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, jste obětavá, laskavá ke všem více než k sobě. Kráčíte po své cestě a nevidíte sebe, ale více vidíte ostatní. Každý člověk vyzařuje aurické pole a v něm to, co se v něm odehrává. Vy vyzařujete, klidně ke mně pojďte, já Vám všem pomůžu, protože sama na sebe můžu mít čas kdykoliv. Ono je to obráceně. Pokud nebudete v pořádku Vy sama, budou se na Vás obracet pořád lidé o pomoc. Když to napíšu k partnerství - muži jsou lovci a Vy je nenecháte lovit. Pokud muž přijde, děláte vše, aby vám spolu bylo fajn, ale co když on chce dělat vše proto, aby se o Vás postaral. Zkuste v tomto najít pro sebe cestu a vydejte se po ní.