Online chat
Hezký den, paní Lenko, jak vidíte naše bydlení s rodinou. Chceme do většího, ukazuje se nám už letos nějaká změna, že by jsme se mohli přestěhovat. Děkuji za odpověď 18.3.1973 (Pertr)
Foto
Dobrý den, Petře. Lepší doba pro stěhování by byla až příští rok 2017 či 2018. Bylo by to bez komplikací.
Dobrý den ,paní Lenko mám dotaz jestli na tom budu lépe po zdravotní stránce ?Děkuji předem Marie 3.9.1964 (Marie)
Foto
Dobrý den, Marie. Ano, od 3.3. zlepší se to, když začnete myslet na své potřeby, radosti, nabíjení se čímkoli a cílené investování energie do Vaší budoucnosti.
Prémiová otázka
Foto
Milá Renáto, bohužel jste nenapsala celý rok narození. Zkusím aspoň částečně odpovědět. Myslím si, že do tří let budete opět ve veselém, i zamilovaném, rozpoložení. Hodně štěstí!
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, já to plně chápu. A setkání opravdu náhodné nebylo, bylo plánované, ale v jiných dimenzích a čase. Vy dva jste se měli potkat, už se znáte dlouho (z jiných životů). Ale teprve teď přišel ten správný čas na všechno, seznámení, sblížení, řešení, pochopení, změny... Rozvíjejte mezi sebou mimosmyslové napojení, nebudete potřebovat telefon ani psychologa.
Dobrý večer paní Lenko.Prosím čeká mě v nejbližší budoucnosti změna v mém životě, na co si dát pozor?Děkuji za odpověď, Hana 7.7.1954. (Hanka)
Foto
Milá Hanko, Od ledna 2016 buďte opatrná na lidi, co před nimi odkrýváte, aby nebylo zneužito. Mezi dubnem až červencem byste potřebovala dovolenou, lázně, servis. Dělejte v té době jen to nejnutnější a jinak lenošte a sněte. Od narozenin přichází čas na změny, hlásit se budou samy, nebojte, nepropásnete je. Nebraňte se jim.
Dobrý den paní Lenko, zajímalo by mě, zda mi tento rok přinese nějakou změnu hlavně v osobním životě. Cítím se hodně sama, i když mám rodinu. Děti už mají svůj život, nemůžu se na ně moc upínat. Manžel je dlouhodobě velmi nemocný a na vztahu je to už moc znát. Vlastně to už ani vztah není, spíš pacient - ošetřovatelka. Snažím se mu být oporou, ale co můj život? Nemáme vůbec žádnou společnou činnost, společné zážitky. Jsem na všechno sama.Je to velmi ubíjející a stresující. Budu ještě šťastná? Ivana 9.8.1964 (Ivana)
Foto
Milá Ivano, tato služba Vám končí v r.2019, pak už opravdu začnete žít svůj život, bohatší, svobodnější a šťastnější.
Dobry den pani Lenko. Jsem uz opravdu vycerpana, v poslednich 5 letech se to na mne vali ze vsech stran. Je uz konecne nejake svetlo na konci tunelu? Dekuji. nar. 18. 8. 1964, 8.00 rano. (Jana)
Foto
Milá Jano, ano, mám pro Vás příjemnou zprávu, končí to, ještě chvíli vydržte. Od 18.5 tohoto roku již začnou zásadní změny, budou pozitivní, i když to nemusí na začátku tak vypadat. Pak se bude vše srovnávat do klidovější roviny a úplně nový druh žití Vás čeká od r.2018.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké numerologické číslo pro mě platí, když jsem se narodila přesně o půlnoci z 22 na 23.8.1964. (Svatava)
Foto
Dobrý den, protože jste o půlnoci, můžete využít kvalit obou dnů. Nejste tudíž obdarovaná jen jedním kufrem čísel z jednoho data, ale máte k dispozici 2 kufry a můžete si vybírat, co se Vám právě v danou chvíli hodí.
Dobrý den, Lenko. Pevně věřím, že mi na dotaz odpovíte. Jmenuji se Denisa (22.5.1990 20:50, Prešov, Slovensko), od prvního dubna končím na brigádě, která mě vubec nebavila a odebrala mi mnoho psychických sil. Chci se vás touto cestou zeptat, jestli v blízké době přijde práce, která mě bude bavit a naplňovat a díky které se mi život.zlepší. Děuji za odpověď a přeji hezký den. (Denisa)
Foto
Milá Deniso, červen, srpen a říjen jsou pro Vás příznivé měsíce, kdy můžete najít dlouhodobější práci, kde se zvýší Vaše hodnota, sebevědomí a naberete zkušenosti.
Přeji krásný den Lenko, Mám malou prosbu.Chtěla bych si na zbytek života ještě prožít lásku.Myslíte,že se mi to splní :)? Jsem narozena 14.11.1967 Děkuji za odpověď Stáňa (Stanislava)
Foto
Milá Stáňo, od srpna 2016 do srpna 2017 se rozkoukávejte a vybírejte. Ještě se o vás poperou :-)
Zdravím v lednu jsem nastoupila do Nové práce ale bohužel ne moc dobře placená budu měnit a nebo zůstanu?Předem děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Spíše budete mít tendence kolem léta odejít.
Zdravím dostanu od svého bývalého zaměstnavatele výplaty co mi dluží?Břetislav 9.1 1949 a já Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Dobrý den, Lenko. V úmyslu to nemá, spíše využijte jeho slabšího období od dubna do července, kdy byste mohla podniknout něco - promluvit se s ním, napsat mu nebo někam, aby zaplatil.
Dobrý den, přestěhuji se s rodinou do většího, náš sen je malý domek. Děkuji Šárka 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Dobrý den, Šárko, ano ta možnost je velká, především r.2018/2019. Vaše touha je mít všechny pod jednou střechou. Ale příliš to s tou zodpovědností za druhé nepřehánějte.
Dobrý den, paní Leničko. Zatím se mi dlouho nedaří.Je možná změna k lepšímu v oblasti pracovní? Děkuji za odpověď. 7.12.1983 (Martin)
Foto
Milý Martine, jste velmi šikovný. Nespoléhejte se na druhé lidí, máte jít "do světa" sám za sebe. Komunikace, kreativita, organizace, schopnost učení a přizpůsobení se situacím, trhu, zkušenosti, to vše je vaše plus. V květnu pro to, abyste něco vymyslel, někoho oslovil, něco bláznivého udělal, někde se prezentoval, udělejte vše. Červenec, srpen, říjen, jsou vaše dobré měsíce. Škoda propásnout šance.
Dobrý den, paní Suchardová. Prosím, mám dotaz. Má muž, na kterém mi záleží, přítelkyni? Tvrdí, že je sám, ale mám pocit, že nemluví pravdu.Bude mít náš vztah pokračování do budoucna? Eduard, narozen 27.9.1974. Já jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, Heleno. Vášeho přítele budou čekat změny, ale budou se odehrávat především v něm samotném. Mění se mu myšlení i postoje. Je tudíž možné, že se v jeho životě i někdo jiný objevuje. Každý z Vás se posouvá jinými cestami, samozřejmě, že spolu dál můžete být, jen bude potřeba, abyste si nechali každý z vás i svůj osobní prostor, zájmy, kamarády. To společné se může rozcházet. Udržte si komunikaci, abyste dospěli k řešení.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, ano, máte teď učinit zásadní rozhodnutí. Kdybyste ho neudělala, po celý život by Vám to stále leželo na mysli. Je samozřejmě nutná předvídatelnost. Zkuste se na danou situaci podívat, jak bude vypadat za dva, tři roky. Je to proto, aby Vám v tuto chvíli neunikly žádné detaily, které jste jinak schopna díky určité naivitě a dobrotě nevnímat nebo přeskočit. Březen je pro Vás nyní silný a zásadní, co chcete, toho dosáhnete. V květnu a červenci tempo zmírněte, ostatní měsíce Vám nahrávají.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, je dobře, že jste našla takovou práci. Více Vám totiž v tuto chvíli pomůže manuální než duševní práce. Od 15.4. Vám tato činnost bude vyhovovat a navíc se seznámíte s dalšími lidmi a možná i s někým více sblížíte. Prožíváte nyní svůj vlastní terapeutický rok, tzn. že Vaše nitro, duše Vám bude sdělovat určité potřeby a Vy to nemáte nechávat ladem. Jde o Vaši vnitřní spokojenost, o pochopení něčeho z minulosti a odvážné vykročení do neznáma.