Online chat
Dobrý den paní Arianko, víte mám v hlavě trochu zmatek. Odpovídala jste mi na dotaz ohledně vztahu mojí dcery ,že tam vidíte propast. Nedalo mi to a zeptala se i pana Ravena- on tam nepřekonatelné problémy neviděl. Jsem z toho tak nějak mimo, je to moje dítě, i když dospělé. Je tam nějaká cesta ? Moc děkuji za odpověď.Marcela ,20.1.1963 (Marcela)
Foto
Marcelko, karet jsme se tázali na vztah nebo vztahy vaší dcery, pokud má komplikovaný vztah ke svému partnerovi, může mít komplikované vztahy i k ostatním lidem, samozřejmě se většina komplikací dá řešit, tady je složité už to, že se neptáte na sebe, ale na někoho jiného. Aby to nedopadlo tak, že dcera bude své problémy řešit, ale propast se objeví ve vztahu k vám, to by chtělo, aby se na mě nebo na Ravena obrátila přímo vaše dcera. Jinak bychom se mohli přes vás ptát i na kamarádku vaší dcery, která jí může mluvit do jejího partnerství a to už by bylo hodně složité. Takže, pokud se na vás nedostalo nebo něco nebylo jasné, tak zase příště nebo se obraťte přímo na nás, všechno je možné. Vaše Ariana
Dobrý večer, jsem narozena 6.1.1936. Dne 10.1.2016 jsem si zlomila pravou nohu v kontníku. Mám s ní vážné problémy a neboť mě to trápí, chci Vás moc poprosit o radu, zda budu někdy normálně chodit (bez invalidního vozíku a berlí) a zda se vše spraví?Také mám dilema, zda si můj rozpadlý chrup - můstek na přední zuby nahoře mám nechat udělat u laborantky mé dcery v Ostravě-Vítkovicích nebo u laborantky v Suché u jiné paní zubařky nebo u laborantky Renáty u mé zubní lékařky? Málokdy mi chrup sedne a mám proto s tím velký problém. Mohu si ho nechat dovolit pouze jednou. Také prosím o radu, zda se má láska Karel (údajný) ještě ozve, vrátí se a splní vše, co mi slíbil nebo to byl jen podvodník, který mne jen využíval. Děkuji Vám za radu zda budu v životě konečně šťastná a pokud ano, jak toho docílit.Také prosím o radu, zda můj těžce postižený syn si v novém zařízení zvykne nebo zda mám hledat jiné zařízení? Trápí mne spoustu věcí se kterými si nevím rady. Také prosím, zda můj manžel ode mne odejde?Děkuji Vám. (Olga)
Foto
Olgo, bude to trvat tak rok a půl, ale chodit budete, jste silná žena, dokážete to. Na Karla asi bude lepší zapomenout, toho nevidím ani v kartách, je tedy dost pravděpodobné, že ho neuvidíte ani ve skutečnosti. Zuby - Ostrava má lepší karty a ohledně vašeho syna - tady to vypadá, že si nakonec zvykne, bylo by zbytečné teď hledat jiné zařízení.
Mila Arianoz, oba jste s Ravenem moje "vestecka zlaticka" nebot jste se jeste ani jednou ve svem vykladu nespletli a pritom zustavate mili lide a za to vas oba velmi obdivuji a preju Vam na dalsi ceste jen a jen zdravi, uspechy, stesti a hodne lasky.......v podstate krome zdravi pro me a cleny me rodiny nic jineho uz nehledam, ale stejne zustavam zvedavou zenou a proto by me zajimalo, zda jeste neco mohu nalezt.....:o))) moc dekuji za pripadnou odpoved a preji krasne jaro!!!! Eva 27/9/62 (Eva)
Foto
Evi, to je docela dobrá otázka, protože se často stává, že i když si myslíte, že už vás nic nepřekvapí, tak se najednou před vámi objeví mimozemšťan ze sousední galaxie a nabízí vám channelingovou televizi na dva měsíce zdarma. Karty praví, že tento rok potkáte pár zajímavých lidí, užijete si hezkou dovču, zdraví vás nezklame a rodina vám bude přinášet jen radost.
Přeji hezký den a ptám se, zda i pro mě bude letošní jaro nezapomenutelné (v kladném slova smyslu), získám finance z prodeje nemovitosti, budu cestovat? Děkuji (nar.1964) (Jarmila )
Foto
Ano, prakticky všechno se vám splní. Pokud bude paměť sloužit, tak i s tou nezapomenutelností.
Dobry den Arianko, chtela bych se zeptat jestli me potka tento rok nejake stesti, nebo se mi opet vyhne. jsem 5.3.1987. Dekuji predem. veronika. (Veronika)
Foto
Veroniko, jak můžete vědět, že se vám štěstí někdy vyhnulo? Prostě zamířilo jinam a z toho si nesmíte nic dělat - a zajímavost, když jsem si vyložila karty na vás a na vaše štěstí, tak se mi hned jako hlavní karta objevilo Kolo štěstí. Takže ono to s tím vyhýbáním (už) nebude tak horký.
Dobrý den Ariano, najdu konečně lásku, věrnost a partnera na zbytek života ? narozená 31.1.1974 Moc Děkuji....začíná mě to trápit..... (Irena)
Foto
Irenko, najdete a může to být už teď v následujícím květnu a červnu. Chce to jenom moc nepospíchat a netlačit na pilu, aby se potenciální partner nezalekl hned na začátku, že se po něm něco chce, muži jsou už takoví, že mají zvláštní dar vyhýbat se všemu, co souvisí s jakoukoliv povinností či řádem. Takže, abyste se hned na začátku nesnažila dávat vztahu nějaká pravidla, prostě to nechte všechno plynout.
Arianko, již dlouhou dobu mě chybí láska, spřízněná dušička....potkám ji ještě? Budu šťastná? Narodila jsem se 13.4.1961 Moooooc děkuji za odpovědi. A přeji sluníčkové dny. (Fija)
Foto
Karty se usmívají a říkají, Fijo, vždyť vy pro to skoro nic neděláte! Ono to takhle vypadá, že spíše jen čekáte, až se někdo "objeví", ale když není důvod, proč by se měl někdo objevit, tak se asi spíše neobjeví. Zkuste popřemýšlet, co byste pro to vy sama mohla udělat, určitě vás něco zajímavého napadne, v kartách je, že šance jsou a to dost velké.
Dobrý den, Ariana, mam vztah ja 11.10.1974, on 25.10.1984 mame nejaku perspektivu do buducna, mam pochybnosti zahodit alebo vztah ukoncit? nedokazem sa rozhodnut.. dakujem za odpoved. (Vivian)
Foto
Vivian, tady to vypadá tak, že by bylo spíše lepší vztah ukončit, tak nějak pomalu, bezbolestně, prostě uspat nebo transformovat v kamarádství. Je to v kartách, ale samozřejmě se můžete rozhodnout jinak, ale mohlo by přijít zklamání.
Milá Arianko, v mém životě se objevil konečně fajn muž, s nímž si rozumím. Ráda bych věděla, zda mým životem jen tak projde, nebo se chvíli zdrží. Přesné datum narození bohužel neznám ( asi ročník 77). Já jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Helenko, tady je odpověď jednoduchá, karty říkají, že muž se zdrží - na jak dlouho, opět to bude záležet více na vás než na vnějších okolnostech, ten muž nebude proti, kdyby se měl zdržet déle, záleží jenom na motivaci.
Drahá Arianko, zatím si jen dopisuji s jedním mužem a je to příjemné. Jak to mezi námi bude pokračovat? Velmi děkuji za odpověď a přeji jen to nejlepší. (Alena)
Foto
Alenko, v kartách to vypadá tak, že si ještě nějakou dobu budete dopisovat, potom se sejdete a vztah bude pomalu pokračovat, opět si budete dopisovat, potom se opět sejdete, prostě může z toho být i vztah, ale spíše jako dobré kamarádství nebo zajímavá známost se zajímavým člověkem. Pokud byste od tohoto vztahu chtěla ještě víc, tak budete muset víc investovat, nemyslím finančně, ale časově. Jinak to vypadá docela zajímavě.
Dobry den, prosim hledam praci a mic si preji najit tu co by me bavila i byla dobre zaplacena at jsme s detmi v pohode. Najdu ji brzo?predem dekuji za odpoved 22.2.1978 (jana)
Foto
Janičko, to vypadá na dlouhý běh, skoro maratón, možná by bylo dobré vzít pro začátek i práci, která sice není nejlepší z hlediska poměru výkon/odměna, do toho výkonu se samozřejmě počítá i to, jestli se práce líbí nebo ne, protože když se nelíbí, tak to chce vyšší výkon. Nicméně by se vám všechno mělo vyřešit takříkajíc do roka a do dne, takže řešitelné to je, v budoucnosti je i hezký výsledek, ale ten čas tomu ještě budete muset věnovat.
Dobrý den paní Ariano, jsem v práci, kerá mě baví, bude to tak i nadále? Chci se zeptat, jestli mi vydrží manželství nebo ne a v tom případě potkám někoho s kým budu konečně šťastná? Budu mít někdy další dítě? díky moc Zuzka 17.12.1982 (Zuzka)
Foto
Zuzko, práce vypadá dobře, takže bude fungovat a bavit a nadále, manželství vydrží, není ještě žádný pádný důvod, proč utíkat od celkem spolehlivého chlapa a někoho na štěstí můžete potkat takříkajíc jako bonus za dobré chování (třeba v manželství). Všechny karty jsou dobré, s dítkem se sama rozhodnete koncem tohoto roku, a vypadá to, že bude. Asi holčička.
Už dlouho čekám jestli budu mít vztah s mužem narozeném ve střelci ? Já 30:5 pokud ne dočkám se už pravé lásky tento rok děkuji.. (Anička)
Foto
Aničko, Střelci jsou v současné době trochu zdržovaní Saturnem ve svém znamení, takže to asi nebude tak jednoduché a může to nějakou dobu trvat, možná i rok. Pokud se ptáte na tento rok, tak to vypadá na jiného muže, se kterým se seznámíte celkem jednoduše asi tak v polovině tohoto roku.
Dobrý den, udělal jsem dluhy, požádal jsem o oddlužení, vyjde to? Nepřijdou rodiče o dům? Nyní pracuji v zahraničí, mám několik špatných zkušeností, kdy jsem jel do zahraničí, ale práce nevyšla, vyjde to už? Děkuji Petr 16.7.1981 (Petr)
Foto
Podle karet to vypadá tak, že jste teď udělal to nejrozumnější, co jste udělat mohl. Rodiče by s velkou pravděpodobností o dům přijít neměli. Vypadá to sice na delší proces, ale tak za čtyři roky to máte všechno za sebou a budete moct pokračovat s čistým štítem. Než zase nasekáte dluhy.
Prémiová otázka
Foto
Janičko, všechno se vám podaří, na práci vám vycházejí karty stability a spokojenosti, nemusí to být rovnou završení principu seberealizace, ale budete mít lepší pocit už jen z toho, že děláte něco praktického a užitečného. Finanční situace se vám začne pomalu zlepšovat, takže se dá říct, že jste vykročila a ještě vykročíte správným směrem. Člověk se často zachová přímo geniálně jen tím, že občas udělá, co udělat musí.
Prémiová otázka
Foto
Šárko, v současné době se nemusí zírat do počítače při řízení tramvaje a ani navigace se tam nepoužívá, ale to říkám jen pro ilustraci, že se určitě najdou povolání i bez nutnosti používat pc. Zahradník by taky měl být především na zahradě a ne třeba někde na chatu. Jak to vypadá v kartách se stěhováním - v druhé polovině tohoto roku by to bylo docela dobře možné, maximálně v první polovině roku 2017, podle toho, kolik času a úsilí tomu můžete věnovat. Změna práce potom přijde téměř jako samozřejmost.
Prémiová otázka
Foto
Radko, tady platí jenom jedno pravidlo - dále od rodičů, dále, i když oni to určitě s vámi myslí dobře, tak to automaticky myslí dobře také sami se sebou a v tom je asi potíž, že je to dohromady nekompatibilní. Potřebujete svobodu a možnost sama se sozhodovat o svém životě a třeba si občas i, jak se lidově říká, nabít hubu, to všechno do procesu sbírání životních zkušeností patří a čím dříve nasbíráme, tím delší dobu se můžeme z toho, jak jsme mazaný, těšit. Takže zkuste začít s tím, že když se budete bavit s rodiči, tak držte emoce na uzdě. Vlažný výraz ve tváři a tiše pronesené, "já si to nemyslím" má často větší účinek než mlácení dveřmi a skákání do stropu. Začněte tu změnu, která se bude týkat vzájemné komunikace u sebe, ale nesmíte bez skutečně pádného důvodu ustupovat.
Prémiová otázka
Foto
Podle karet vychází trochu lépe muž, který opustil výrobní linku v roce 1980. Je to ale jen o fous, tady je spíše otázka, jestli se čirou náhodou nedostane na výsluní vaší pozornosti ještě muž třetí, který by se ukázal jako ten pravý. U těchto mužů, jak u jednoho, tak u druhého se objevuje princip dominance, je tedy možné, že byste se s nimi (tedy jak s jedním, tak s druhým zvlášť), začala po čáse hádat nebo oni s vámi a museli byste řešit konflikty, které zbytečně zdržují a jsou v podstatě na nic. Nechte to zatím plynout a počkejte na začátek druhé poloviny tohoto roku, on se ještě někdo objeví. A v případě mužů, na které se práte, se zatím řiďte napůl citem, ale také napůl rozumem.
Prémiová otázka
Foto
Jani, všechno se vám povede, hlavně se nesnažte nic uspěchat, nejdříve se budete věnovat stěhování a novému bydlení, s tím se stejně nic jiného nedá dělat a je zbytečné se rozptylovat plány do budoucnosti, které se stejně nedají v danou chvíli uskutečnit. Příští rok se dočkáte jak rodiny, tak i dětí a půjde to úplně hladce a bezbolestně. Nové začátky jsou svým způsobem magické, protože je důležité, co si v ten moment, kdy se například stěhujete přejete a jaké máte představy o budoucnosti, to všechno má potom větší sílu, skoro až umanutost, se splnit.
Prémiová otázka
Foto
Jani, o tom není pochyb, že se uzdravíte a na rodinu se objevuje karta Císařovna vedle Sedmičky Disků, nejdříve asi bude trochu zklamání, ale spíše to bude zklamání jen z toho, že to nejde tak rychle, jak byste si představovala, ale potom dosáhnete všeho, co budete chtít.
Prémiová otázka
Foto
Blani, jak to tak vypadá, půjde o potíže, které jsou dány geneticky, takže je v takových případech celkem zbytečné zpytovat svědomí a bádat, kde se v mém myšlení stala chyba, často jsou léky skutečně jediným řešením, v horoskopu máte Slunce-Měsíc-Saturn na přechodu Býk-Blíženec, narodila jste na Nov a k tomu ještě ten Saturn, v tarotech se objevuje Měsíc a Slunce a Ďábel, to je občas trochu zmatek v systému, prostě se s tím naučíte žít, chce to najít si nějaké zájmy, cestu k pocitu seberealizace, pár kamarádů, popřípadě společných zájmů a zmatek se pomalu začne rozpouštět v životní aktivitě. Ono to docela funguje a začne fungovat, když se do toho člověk pustí, je to jako s cvičením, nejdříve se vám do toho nechce, a potom, když se sejde dobrá parta, tak už to přínáší jen radost. Co se týká toho zaměstnání, karty jsou na práci dobré, budete mít možnost i práci změnit a najít si něco, co přináší pocit seberealizace. A samozřejmě peníze.
Prémiová otázka
Foto
Tak je to především tlak a srdíčko, na co si dávejte pozor, prostě můžete mít, jak se mi to tady v kartách jeví oběhové potíže, návštěva doktora vám bude prospěšná, pokud vám napíše léky, tak je skutečně užívejte, za půl roku to bude všechno lepší.
Prémiová otázka
Foto
Darinko, připravte se na to, že teď to půjde ve vašem vztahu trochu jako na houpačce, mohou přijít i menší kriize, kdy si budete muset vysvětlit celou řadu vztahových nejasností, jak se mi to tady v kartách jeví, váš přítel má o dlouhodobém vztahu možná trochu jinou představu než vy, ale jediné, co vám chybí ke spokojenosti je všechno si vysvětlit a vyříkat. Podle toho, jak budete k sobě upřímní, bude vypadat váš vztah ke konci tohoto roku, ale karta jsou na to pěkné, takže na otázku, co vás čeká ve vztahu, se dá říct - budování a upevňování.
Prémiová otázka
Foto
Leo, podle karet to vypadá tak, že to nejhorší už máte za sebou a že se to opakovat nebude. Máte teď před sebou období, které bude o hodně lepší a šťastnější a jak správně naznačujete, nejvíce vám pomůže čas, to je skutečně mistrný léčitel všech duchovních bolístek a neduhů a také samozřejmě jakékoliv osobní úspěchy. Věnujte se rodině, synům, zájmům, na "osudového muže" do budoucnosti raději moc nemyslete, protože přání se nejlépe plní, když si je přejete v klidu a s nadhledem, skoro, jako kdybyste na nich ani tolik netrvala - a potom by se měl nějaký objevit v polovině tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Zajímavé období na seznámení se s eventuálním budoucím partnerem prožíváte právě teď, jsou na to velmi nadějné karty, včetně karty Milenci a Dvojky Pohárů - karty Lásky. Trochu horší období budete mít paradoxně v květnu, i když platí, máj lásky čas, raději si dejte pozor na muže, kteří budou mít zbytečně horkou hlavu a žádné vážné úmysly, ale měl by se mezi nimi objevit "ten pravý" - a poznáte ho samozřejmě citem. Zapojíte do hry šestý smysl a ten vás nezklame.
Prémiová otázka
Foto
Katko, v oblasti financí se na vás ještě nějakou dobu bude lepit tak trochu smůla, takže na dar, dědictví či výhru jako záchranu z vaší finanční situace to nevypadá, ale můžete mít lépe placenou práci, první šance něco změnit v pracovním procesu bude teď v červnu 2016 a bude to s velkou pravděpodobností ještě jeden příjem, paralelní práce, o které raději nikomu neříkejte, mohli by vám ji zbytečně závidět. Bude to spíše přívýdělek, ale zvládnete to, žádné problémy by s tím být neměly.
Prémiová otázka
Foto
Danielko, tady to vypadá spíše na pomalý konec vašeho manželství. Jak se to tak v kartách jeví, bylo by možné s vaším manželem udržovat spíše přátelské vztahy, asi by to tak bylo nejlepší, protože nový partner pro vás se ukazuje až od listopadu a prosince tohoto roku. Bude to prostě ještě chvíli trvat, ale s tím, že by se manžel vrátil domů a všechno by bylo jako dříve, raději nepočítejte, i kdyby se to stalo, tak by to bylo spíše z důvodů z jeho strany praktických či majetkových a vztah by nebyl jako dříve.
Prémiová otázka
Foto
Atko, karty jsou dobré, vyšla i karta Trojka Disků - karta práce a Hvězda, to naznačuje do určité míry i kariéru, ale začátky asi budou těžší, protože před vaším synem je trochu horší období, které se týká poslednou dvou týdnů v květnu a možná i prvního týdne v červnu. Potom se vše rozjasní a bude spokojený. Jak v práci, tak i v osobním životě.
Prémiová otázka
Foto
Lenko, jak se tak dívám do karet, je tady Velekněžka, karta těhotenství a rodiny, ale nevypadá to na tento rok. Příští rok 2017 má u sebe i kartu Slunce, tak to už je hodně velká pravděpodobnost, že se to povede, a vypadá to i na toho chlapečka. Tečka.